Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):A ja cala az drze w srodku taka nerwowa jestem..paskudny stan noo a chlop jak zwykle nie rozumie:roll: a ja mam jeszcze czas tak okolo tygodnia chyba zwariuje zanim przyjdzie do mnie.. chłopy jełopy i już... To dla nich zbyt trudne :roll: zbyt złożone... Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a):chłopy jełopy i już... To dla nich zbyt trudne :roll: zbyt złożone... mandzioly:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):mandzioly:evil_lol: czopki :evil_lol: Quote
laurin Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):mandzioly:evil_lol: Fajne określenie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 yhm nie wiem...:evil_lol: luka w pamieci.. Ania hihi Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 M-a wrocil z szkolenia o tynkach mi tu pokazuje jakie bysmy sobie zrobili w pokoju cuda:cool1: nawet gadzety dostal:cool1: Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):M-a wrocil z szkolenia o tynkach mi tu pokazuje jakie bysmy sobie zrobili w pokoju cuda:cool1: nawet gadzety dostal:cool1: Cuda, cudeńka :loveu: będziesz musiała to narysować, żebym zrozumiała :evil_lol: gadżety powiadasz :cool3: no no Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Narysowac hihi taa mozna cuda malowac nawet obrazy pokazywala mi bo nagral aparatem..i to wszystko packą i kolorami roznymi:p no kubek,notesiki,i gama kolorow tych tynkow do pokazywania klientom.. Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):Narysowac hihi taa mozna cuda malowac nawet obrazy pokazywala mi bo nagral aparatem..i to wszystko packą i kolorami roznymi:p no kubek,notesiki,i gama kolorow tych tynkow do pokazywania klientom.. Chociaż gamę kolorów pstryknij, co byśmy mogły podziwiać :loveu: Ja powoli się pakuję, łobowiązki czekają i ogony dwa :cool1: Dziś przeżyłam dzień tylko na jednym proszku przeciwbólowym, super :thumbs: Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 jee naprawde mam cyknac..? oki Aga czas szybko leci niestety tylko w domu...:roll: ja narazie mam spokoj..:roll: Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):jee naprawde mam cyknac..? oki Aga czas szybko leci niestety tylko w domu...:roll: ja narazie mam spokoj..:roll: Jak będziesz mogła, to tak :loveu: No właśnie, w pracy ciągnęło się niemiłosiernie, a tu strzeliło nie wiadomo kiedy. oby jak najdłużej... Miłego wieczoru, baj Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):oki papa nawzajem:loveu: bzzzzyk bzzzzyk Quote
ewa2909 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a): bzzzzyk bzzzzyk Cze Daria:loveu: Ciekawe c się tam dzieje u Agusi pod tym kocykiem?????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Daria:loveu: Ciekawe c się tam dzieje u Agusi pod tym kocykiem?????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kto wie?:cool3::cool3::cool3: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Oj tam nooo :oops: :evil_lol: hihihi Bry, Oglądałam YCD gość z kaczuchą był niezły i Ryjek też... Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Cze wszystkim:loveu: hihi ja tam nie wiem ale pewnie to samo co u kazdego:evil_lol:nie Aga... No kaczucha byla fajnista:evil_lol: moje dziecko poszlo dzis do szkoly bo chcialo mimo ze wolalam by zostala jeszcze w domu to nie bo jej sie nudzi..gdyby mi mama powiedziala zostan w domu jee radocha by byla niemozliwa a Niki woli szkole:roll: ewenement dziwny:evil_lol: ale wiecie co zauwazylam ze jak rano wczesnie wstaje jestem bardziej do zycia niz jak dluzej spie:roll: Quote
roxi-malina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):tez mam albe komunijną i chetnych brak...:roll: i duzo rzeczy innych ino allegro mi sie nie chce robic...:roll: A wstawiłaś na licytacje czy normalnie? Ja miałam sukienke (na kole) i na licytacji to odrazu zaszła:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Cze wszystkim:loveu: ale wiecie co zauwazylam ze jak rano wczesnie wstaje jestem bardziej do zycia niz jak dluzej spie:roll: Hej :bye: A ja mam na odwrót:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a): ale wiecie co zauwazylam ze jak rano wczesnie wstaje jestem bardziej do zycia niz jak dluzej spie:roll: tyż tak mam, może to starość? oj buu hihihi :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a): Aga no nie mow...:roll: nie powiem... :evil_lol: :roll: Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 roxi-malina napisał(a):A wstawiłaś na licytacje czy normalnie? Ja miałam sukienke (na kole) i na licytacji to odrazu zaszła:evil_lol: Nie wstawilam Roxi bo mi sie nie chce za to zabrac.. a po drugie to jest alba szyta przez kosciol, wszystkie dzieci szly jednakowo ubrane:p Aga no nie mow...:roll: Quote
roxi-malina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Nie wstawilam Roxi bo mi sie nie chce za to zabrac.. a po drugie to jest alba szyta przez kosciol, wszystkie dzieci szly jednakowo ubrane:p Aga no nie mow...:roll: No u niej też była krawcowa i wszystkie dziwczynki miały takie same sukienki Quote
laurin Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć Daria :loveu: Dziewczyny o jakiej Wy starości mówicie:cool1: Młode laski z nas :eviltong: Quote
Recommended Posts