Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam 13-stego w piątek:grins:

dziwny sen mialam dorobilam sie swojego sklepu z ciuchami:evil_lol:

a dzis rozmawialam z przyszla szefową:cool1: bede miec zmienniczke na nk se luknelam kto to bo nie kojarzylam po nazwisku..jesli to ta osoba to widze ze w znajomych ma moją ciocie:lol: wiec dwie zmiany beda co do godzin mam sobie uzgodnic z druga panią ale podejrzewam ze jedna zmiana bedzie od 6-14 i 14-18 co druga sobota wolna:megagrin:
nie znam jeszcze placy ale zobaczymy...:roll:aa w przyszlym tygodniu na godzinke czy dwie pojde do sklepu sie podszkolic sama chcialam zeby potem sie nie stresowac:roll:i zaniedlugo zaczynamy..najpierw sprzatanie pozniej wykladanie towaru...i otwarcie sklepu:multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Witam 13-stego w piątek:grins:

dziwny sen mialam dorobilam sie swojego sklepu z ciuchami:evil_lol:

a dzis rozmawialam z przyszla szefową:cool1: bede miec zmienniczke na nk se luknelam kto to bo nie kojarzylam po nazwisku..jesli to ta osoba to widze ze w znajomych ma moją ciocie:lol: wiec dwie zmiany beda co do godzin mam sobie uzgodnic z druga panią ale podejrzewam ze jedna zmiana bedzie od 6-14 i 14-18 co druga sobota wolna:megagrin:
nie znam jeszcze placy ale zobaczymy...:roll:aa w przyszlym tygodniu na godzinke czy dwie pojde do sklepu sie podszkolic sama chcialam zeby potem sie nie stresowac:roll:i zaniedlugo zaczynamy..najpierw sprzatanie pozniej wykladanie towaru...i otwarcie sklepu:multi:

Hej :bye:
Życze powodzenia w nowej pracy!;)

Posted

Cze Roxi:multi:
nie dziekuje zeby nie zapeszyc..;)

fajniscie bo tylko ten jeden tydzien moje psy beda opuszczone z spacerem.. a ten tydzien na poludnie to rano zakupki zrobie, obiadek, posprzatam..psy wyspaceruje..:cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):
cze Ania:loveu:
hihi moze proroczy:evil_lol:

eeee no to po co mówiłaś??????
Jak się chce żeby się spełniło to sie nie mówi;)

przynajmniej podobno:evil_lol:

Posted

roxi-malina napisał(a):
A ja słyszłam tylko że sie nie dziękuje:roll:

za co się nie dziękuje? za sen???

chyba jak ktoś Ci powodzenia życzy to się nie dziękuje :roll::shake:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ja sie juz z Wami pogubilach:evil_lol:
mniejsza z tym...

m-a dzis w domu :roll: wiec dostep do neta ograniczony...

heheh mi chodziło o to że jeśli się chce żeby się jakiś sen spełnił, to się go nie opowiada:p
a jeśli jest zły to od razu trzeba go komuś opowiedzieć ;)
Roxi widocznie źle zrozumiała:evil_lol:

u mnie jest podobnie jak jest w domu:roll:

Posted

Kolejna próba, może teraz się uda, rano gdy próbowałam napisać i zatwierdzić post to mnie wyrzucało z dogo, mega mulenie :roll:

Dario, nieźle to wszystko brzmi :loveu:

Posted

Aaaa Ania tego nie wiedzialam ze nie powinno sie go opowiadac...:evil_lol:

Aga jeszcze zobaczymy co do placy:cool1:

kuna mialam dwoch klientow na regal babka miala wziasc i nie umi sobie transportu poszukac a facet mial zmierzyc swojego kangoo czy mu to wejdzie...i nie dzwoni wiec chyba nie wejdzie..no ale jesio mam czas..z 3 tygodnie..moze jesio kto zadzwoni