Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Aga76 napisał(a):Grzeczny chłopak :evil_lol: Przynajmniej raz:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Witam 13-stego w piątek:grins: dziwny sen mialam dorobilam sie swojego sklepu z ciuchami:evil_lol: a dzis rozmawialam z przyszla szefową:cool1: bede miec zmienniczke na nk se luknelam kto to bo nie kojarzylam po nazwisku..jesli to ta osoba to widze ze w znajomych ma moją ciocie:lol: wiec dwie zmiany beda co do godzin mam sobie uzgodnic z druga panią ale podejrzewam ze jedna zmiana bedzie od 6-14 i 14-18 co druga sobota wolna:megagrin: nie znam jeszcze placy ale zobaczymy...:roll:aa w przyszlym tygodniu na godzinke czy dwie pojde do sklepu sie podszkolic sama chcialam zeby potem sie nie stresowac:roll:i zaniedlugo zaczynamy..najpierw sprzatanie pozniej wykladanie towaru...i otwarcie sklepu:multi: Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Pegaza']Witam 13-stego w piątek:grins: dziwny sen mialam dorobilam sie swojego sklepu z ciuchami:evil_lol: a dzis rozmawialam z przyszla szefową:cool1: bede miec zmienniczke na nk se luknelam kto to bo nie kojarzylam po nazwisku..jesli to ta osoba to widze ze w znajomych ma moją ciocie:lol: wiec dwie zmiany beda co do godzin mam sobie uzgodnic z druga panią ale podejrzewam ze jedna zmiana bedzie od 6-14 i 14-18 co druga sobota wolna:megagrin: nie znam jeszcze placy ale zobaczymy...:roll:aa w przyszlym tygodniu na godzinke czy dwie pojde do sklepu sie podszkolic sama chcialam zeby potem sie nie stresowac:roll:i zaniedlugo zaczynamy..najpierw sprzatanie pozniej wykladanie towaru...i otwarcie sklepu:multi: Hej :bye: Życze powodzenia w nowej pracy!;) Quote
laurin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dzień dobry :loveu: No to chyba fany był sen:p Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Cze Roxi:multi: nie dziekuje zeby nie zapeszyc..;) fajniscie bo tylko ten jeden tydzien moje psy beda opuszczone z spacerem.. a ten tydzien na poludnie to rano zakupki zrobie, obiadek, posprzatam..psy wyspaceruje..:cool1: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 laurin napisał(a):Dzień dobry :loveu: No to chyba fany był sen:p cze Ania:loveu: hihi moze proroczy:evil_lol: Quote
laurin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pegaza napisał(a):cze Ania:loveu: hihi moze proroczy:evil_lol: eeee no to po co mówiłaś?????? Jak się chce żeby się spełniło to sie nie mówi;) przynajmniej podobno:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 laurin napisał(a):eeee no to po co mówiłaś?????? Jak się chce żeby się spełniło to sie nie mówi;) przynajmniej podobno:evil_lol: A ja słyszłam tylko że sie nie dziękuje:roll: Quote
laurin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 roxi-malina napisał(a):A ja słyszłam tylko że sie nie dziękuje:roll: za co się nie dziękuje? za sen??? chyba jak ktoś Ci powodzenia życzy to się nie dziękuje :roll::shake: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Ja sie juz z Wami pogubilach:evil_lol: mniejsza z tym... m-a dzis w domu :roll: wiec dostep do neta ograniczony... Quote
laurin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pegaza napisał(a):Ja sie juz z Wami pogubilach:evil_lol: mniejsza z tym... m-a dzis w domu :roll: wiec dostep do neta ograniczony... heheh mi chodziło o to że jeśli się chce żeby się jakiś sen spełnił, to się go nie opowiada:p a jeśli jest zły to od razu trzeba go komuś opowiedzieć ;) Roxi widocznie źle zrozumiała:evil_lol: u mnie jest podobnie jak jest w domu:roll: Quote
Aga76 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Kolejna próba, może teraz się uda, rano gdy próbowałam napisać i zatwierdzić post to mnie wyrzucało z dogo, mega mulenie :roll: Dario, nieźle to wszystko brzmi :loveu: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Aaaa Ania tego nie wiedzialam ze nie powinno sie go opowiadac...:evil_lol: Aga jeszcze zobaczymy co do placy:cool1: kuna mialam dwoch klientow na regal babka miala wziasc i nie umi sobie transportu poszukac a facet mial zmierzyc swojego kangoo czy mu to wejdzie...i nie dzwoni wiec chyba nie wejdzie..no ale jesio mam czas..z 3 tygodnie..moze jesio kto zadzwoni Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Pozyjemy zobaczymy...:p ale nudy dzis byly nawet sie zdrzemnelam...:p to bedzie moj stolik..:loveu: http://www.sebkas.pl/lawy/A08-2_1.jpg Quote
Aga76 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Pegaza'] to bedzie moj stolik..:loveu: http://www.sebkas.pl/lawy/A08-2_1.jpg Jacie, ale bajerancki TK tyż chce ze szkłem Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Nio takie teraz na topie:p ale tez taki nam sie podoba Quote
Aga76 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pegaza napisał(a):Nio takie teraz na topie:p ale tez taki nam sie podoba Ciekawy wzór :loveu: Quote
Aga76 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pegaza napisał(a):Powinien pasowac do mebli:p Wygląda praktycznie jak od kompletu :cool1: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Aga76 napisał(a):Wygląda praktycznie jak od kompletu :cool1: :p w systemie tych mebli jest lawa ale niestety za mala dla nas..:roll: Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Fajny stolik:loveu: Moja mama też miała tego typu kupić ale niestety pomysł szybko poszedł do śmieci (z Niką to on by długo nie pożył :evil_lol:):roll: Quote
Aga76 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pegaza napisał(a)::p w systemie tych mebli jest lawa ale niestety za mala dla nas..:roll: Stolik ładniejszy. Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Aga76 napisał(a):Stolik ładniejszy. No tez mi sie tak wydaje..:p masz bo czekam niecierpliwie:cool1: Quote
Recommended Posts