Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też miałam chomiczka i to nie jednego temu pierwszemu jak za bardzo szlał w kółku w nocy to mu zabierałam za to zawsze rano miałam co robić bo tak poprzekopywał swoje m1 że bidulek chałupke miał zawsze do góry nogami :evil_lol:
A drugi był miniaturką i jakieś pokrecone geny miał bo własnie cały dzien szalał a w nocy grzecznie spał :)
Dobranoc Dario Słodziutkich snow :loveu:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Też miałam chomiczka i to nie jednego temu pierwszemu jak za bardzo szlał w kółku w nocy to mu zabierałam za to zawsze rano miałam co robić bo tak poprzekopywał swoje m1 że bidulek chałupke miał zawsze do góry nogami :evil_lol:

A drugi był miniaturką i jakieś pokrecone geny miał bo własnie cały dzien szalał a w nocy grzecznie spał :)

Dobranoc Dario Słodziutkich snow :loveu:

Moja gromadka czasami 20 liczyła,wszystkie szalały nocą(to dopiero było)

Posted

Uff przekopałam się :mdleje:

Tylko już zapomniałam co miałam pisać.. :shake:

Na pewno stolik pikny bardzo :loveu:

I nie wiem co jeszcze :evil_lol: Może mi sie przypomni .. no to miłego dzionka :multi:

Posted

Cze wszystkim :bye:
U nas trwają wielkie porządki (mama stwierdziła że mamy za duży bajzel w swoich pokojach:shake: choć ja tak nie sądze no ale na szczęście mam to już z głowy:evil_lol:)
Stolik naprawdę prześliczny :loveu: i sama taki bym chciała, ale Niki jak czasem zostanie sama w domu (zazwyczaj zostaje w ogrótku) to zaraz wszystko niszczy:roll:

Miłej sobotki :eviltong:

Posted

Dzien dobry sloneczne:loveu: narescie cieplusi wymarzony dzionek:loveu:

to jest nasz 2 chomik kiedys za dziecka tez mialam ich kilkanascie..ten jest drugim i aktywnym w nocy choc czasem juz mniej aktywnym bo on skonczyl 2 latka..wiec chyba z sil opada:evil_lol: ten nasz pierwszy to caly czas spal on wogle taki anemiczny byl..ale takiego go lubialam..:evil_lol::loveu:

Asiu zanim cos kupie to ogladam wszystkie mozliwe miejsca:p znalazlam na allegro, mozna ja kupic w sklepie meblowym w comforcie ale duzo droższą:cool1: a po co mam przeplacac:cool1: jesio meble i kanape zobaczycie :cool1: sie juz doczekac nie moge:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Dzien dobry sloneczne:loveu: narescie cieplusi wymarzony dzionek:loveu:

to jest nasz 2 chomik kiedys za dziecka tez mialam ich kilkanascie..ten jest drugim i aktywnym w nocy choc czasem juz mniej aktywnym bo on skonczyl 2 latka..wiec chyba z sil opada:evil_lol: ten nasz pierwszy to caly czas spal on wogle taki anemiczny byl..ale takiego go lubialam..:evil_lol::loveu:

Asiu zanim cos kupie to ogladam wszystkie mozliwe miejsca:p znalazlam na allegro, mozna ja kupic w sklepie meblowym w comforcie ale duzo droższą:cool1: a po co mam przeplacac:cool1: jesio meble i kanape zobaczycie :cool1: sie juz doczekac nie moge:roll:

Dawidowi ta lawa z IKEI bardzo sie spodobala i w sumie nawet pasuje do duzego pokoju bo mamy tak urzadzony w stylu kolonialnym :loveu:
ale za to sypialnia jest sliczna i slodziutka i kolorowa zólto-pomaranczowa z dodatkami czerwonymi :loveu:

Posted

cze Wam :loveu:
jeny, jak ta gelaryja popindala z tymi stronami!!!

stolik super ino nie dla mnie bo nie zniosłabym tych plam i odciśniętych palców na szybie - ze szmatką pewnie musiałabym przy nim siedzieć...:cool1: a przy Łukaszku tam na pewno by było....

Posted

Cze Ania i Ula:multi:
u nas tez dzis slonecznie bylo
nawet sobie porzadki porobilam w ciuchach..bo sie zyc chcialo i pracowac:evil_lol: mina mi zrzedla jak sobie spodnie przymierzylam do ktorych ledwo sie mieszcze:placz:

psy wykapalam fotki chcialam porobic a tu karta cala zaladowana a ja nie znam instrukcji by je skasowac:roll:musze poczekac do jutra

dziekuje ze sie Wam podoba:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa:multi:
nawet nie mow dzis brzuszki cwiczylam..ale co to da..:roll:

Ula tez bym chetnie pokopala w ziemi:evil_lol:

ooo super !! u mnie tego ci nie braknie:multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Taa ale ja bym chciala kopac w swojej ziemi:eviltong:..narazie za ogrodkiem sie rozgladamy:p

no to jeszcze tylko krok ... no może taki większy krok:multi:

Posted

dysia-u napisał(a):
ooo super !! u mnie tego ci nie braknie:multi:

Taa ale ja bym chciala kopac w swojej ziemi:eviltong:..narazie za ogrodkiem sie rozgladamy:p

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze wszystkim pozdrawiamy i milej niedzieli zyczymy:loveu:

edit: wczoraj wieczorem wystawilam regal na allegro dzis rano juz sprzedany <jupi>

Hej :bye:
No to gratuluje:eviltong:

Posted

laurin napisał(a):
Cze Daria niedzielnie :loveu:

gratulacje:multi:, ja też się muszę za sprzedawanie wziąść;)

Dzieki Roxi i Ania:p
nawet dzis chce go zabrac..:roll::evil_lol:
no Ania tak mnie to podbudowalo ze od razu pomierzylam ubrania od Niki i czekam na aparat m-a zabral.. i porobie foty i wstawie a co:cool3: a potem jesio zabawki:p moze akurat cos znow sie sprzeda...
jeszcze mam stolik rtv ale musze najpierw sprzet sciagnac i foty porobic..

Posted

Cze Ewa:loveu:
nio nie wierzylam ze sie uda a jednak hihi
dalam cene na kup teraz.. nie byla to duza kwota..ja jestem zadowolona ze sie pozbylam.. i nie musze sie martwic co zrobie jak mi juz meble dowioza nowe..

Posted

Najlepsze w tym jest to ze regal ten moglismy zlozyc:evil_lol: uswiadomil nam to ten facet..m-a myslal ze posklejane to jest na kolkach okazalo sie, ze nie wiec stoi zlozone i czeka a moglismy go juz sprzedac wczesniej bo na portalu u nas bylo zainteresowanie jak pisalam wczesniej ale z braku transportu nie mogli zabrac..wystarczylo zlozyc i bez problemu by weszlo do samochodu:roll::evil_lol:ale nie tamci to kto inny go kupil..:p

dobra ide jakies focie porobic spiacych psow:roll: