Kasia_zg Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Też miałam chomiczka i to nie jednego temu pierwszemu jak za bardzo szlał w kółku w nocy to mu zabierałam za to zawsze rano miałam co robić bo tak poprzekopywał swoje m1 że bidulek chałupke miał zawsze do góry nogami :evil_lol: A drugi był miniaturką i jakieś pokrecone geny miał bo własnie cały dzien szalał a w nocy grzecznie spał :) Dobranoc Dario Słodziutkich snow :loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Kasia_zg']Też miałam chomiczka i to nie jednego temu pierwszemu jak za bardzo szlał w kółku w nocy to mu zabierałam za to zawsze rano miałam co robić bo tak poprzekopywał swoje m1 że bidulek chałupke miał zawsze do góry nogami :evil_lol: A drugi był miniaturką i jakieś pokrecone geny miał bo własnie cały dzien szalał a w nocy grzecznie spał :) Dobranoc Dario Słodziutkich snow :loveu: Moja gromadka czasami 20 liczyła,wszystkie szalały nocą(to dopiero było) Quote
tigrunia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Uff przekopałam się :mdleje: Tylko już zapomniałam co miałam pisać.. :shake: Na pewno stolik pikny bardzo :loveu: I nie wiem co jeszcze :evil_lol: Może mi sie przypomni .. no to miłego dzionka :multi: Quote
Mała Rita Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cze Daria :loveu: Stolik przepiekny, my kupilismy w Ikei ławę ale jak zobaczylam Twoją to juz ta moja mi sie wogole nie podoba :roll::evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cze wszystkim :bye: U nas trwają wielkie porządki (mama stwierdziła że mamy za duży bajzel w swoich pokojach:shake: choć ja tak nie sądze no ale na szczęście mam to już z głowy:evil_lol:) Stolik naprawdę prześliczny :loveu: i sama taki bym chciała, ale Niki jak czasem zostanie sama w domu (zazwyczaj zostaje w ogrótku) to zaraz wszystko niszczy:roll: Miłej sobotki :eviltong: Quote
Pegaza Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dzien dobry sloneczne:loveu: narescie cieplusi wymarzony dzionek:loveu: to jest nasz 2 chomik kiedys za dziecka tez mialam ich kilkanascie..ten jest drugim i aktywnym w nocy choc czasem juz mniej aktywnym bo on skonczyl 2 latka..wiec chyba z sil opada:evil_lol: ten nasz pierwszy to caly czas spal on wogle taki anemiczny byl..ale takiego go lubialam..:evil_lol::loveu: Asiu zanim cos kupie to ogladam wszystkie mozliwe miejsca:p znalazlam na allegro, mozna ja kupic w sklepie meblowym w comforcie ale duzo droższą:cool1: a po co mam przeplacac:cool1: jesio meble i kanape zobaczycie :cool1: sie juz doczekac nie moge:roll: Quote
Mała Rita Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Pegaza napisał(a):Dzien dobry sloneczne:loveu: narescie cieplusi wymarzony dzionek:loveu: to jest nasz 2 chomik kiedys za dziecka tez mialam ich kilkanascie..ten jest drugim i aktywnym w nocy choc czasem juz mniej aktywnym bo on skonczyl 2 latka..wiec chyba z sil opada:evil_lol: ten nasz pierwszy to caly czas spal on wogle taki anemiczny byl..ale takiego go lubialam..:evil_lol::loveu: Asiu zanim cos kupie to ogladam wszystkie mozliwe miejsca:p znalazlam na allegro, mozna ja kupic w sklepie meblowym w comforcie ale duzo droższą:cool1: a po co mam przeplacac:cool1: jesio meble i kanape zobaczycie :cool1: sie juz doczekac nie moge:roll: Dawidowi ta lawa z IKEI bardzo sie spodobala i w sumie nawet pasuje do duzego pokoju bo mamy tak urzadzony w stylu kolonialnym :loveu: ale za to sypialnia jest sliczna i slodziutka i kolorowa zólto-pomaranczowa z dodatkami czerwonymi :loveu: Quote
Kasia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 cze Wam :loveu: jeny, jak ta gelaryja popindala z tymi stronami!!! stolik super ino nie dla mnie bo nie zniosłabym tych plam i odciśniętych palców na szybie - ze szmatką pewnie musiałabym przy nim siedzieć...:cool1: a przy Łukaszku tam na pewno by było.... Quote
Pegaza Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Cze Kas i Roxi:p heh Kasia ja mam juz dziecko duze..co nie znaczy ze ona nie brudzi:roll: Quote
laurin Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: stoliczek śliczny:cool3: Quote
dysia-u Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cześć Daria , miłej niedzieli. U nas dziś słoneczko aż żyć się chce:loveu: Quote
Pegaza Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Cze Ania i Ula:multi: u nas tez dzis slonecznie bylo nawet sobie porzadki porobilam w ciuchach..bo sie zyc chcialo i pracowac:evil_lol: mina mi zrzedla jak sobie spodnie przymierzylam do ktorych ledwo sie mieszcze:placz: psy wykapalam fotki chcialam porobic a tu karta cala zaladowana a ja nie znam instrukcji by je skasowac:roll:musze poczekac do jutra dziekuje ze sie Wam podoba:loveu: Quote
dysia-u Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 kurcze mnie też czekają porządki z ciuchami :evil_lol: chłopcy powyrastali ja też wyrosłam hi hi a ta robota to zmierzła wole w ogródku:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: O widze że szykuje się porządne odchudzanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:multi: nawet nie mow dzis brzuszki cwiczylam..ale co to da..:roll: Ula tez bym chetnie pokopala w ziemi:evil_lol: ooo super !! u mnie tego ci nie braknie:multi: Quote
Pegaza Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Cze Ewa:multi: nawet nie mow dzis brzuszki cwiczylam..ale co to da..:roll: Ula tez bym chetnie pokopala w ziemi:evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Pegaza napisał(a):Taa ale ja bym chciala kopac w swojej ziemi:eviltong:..narazie za ogrodkiem sie rozgladamy:p no to jeszcze tylko krok ... no może taki większy krok:multi: Quote
Pegaza Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 dysia-u napisał(a):ooo super !! u mnie tego ci nie braknie:multi: Taa ale ja bym chciala kopac w swojej ziemi:eviltong:..narazie za ogrodkiem sie rozgladamy:p Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Cze wszystkim pozdrawiamy i milej niedzieli zyczymy:loveu: edit: wczoraj wieczorem wystawilam regal na allegro dzis rano juz sprzedany <jupi> Quote
laurin Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cze Daria niedzielnie :loveu: gratulacje:multi:, ja też się muszę za sprzedawanie wziąść;) Quote
roxi-malina Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Pegaza napisał(a):Cze wszystkim pozdrawiamy i milej niedzieli zyczymy:loveu: edit: wczoraj wieczorem wystawilam regal na allegro dzis rano juz sprzedany <jupi> Hej :bye: No to gratuluje:eviltong: Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 laurin napisał(a):Cze Daria niedzielnie :loveu: gratulacje:multi:, ja też się muszę za sprzedawanie wziąść;) Dzieki Roxi i Ania:p nawet dzis chce go zabrac..:roll::evil_lol: no Ania tak mnie to podbudowalo ze od razu pomierzylam ubrania od Niki i czekam na aparat m-a zabral.. i porobie foty i wstawie a co:cool3: a potem jesio zabawki:p moze akurat cos znow sie sprzeda... jeszcze mam stolik rtv ale musze najpierw sprzet sciagnac i foty porobic.. Quote
ewa2909 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cześć Daria:loveu: Fajnie że od razu udało Ci sie sprzedać :multi:. Ja chyba też muszę się za to zabrać:oops: Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Cze Ewa:loveu: nio nie wierzylam ze sie uda a jednak hihi dalam cene na kup teraz.. nie byla to duza kwota..ja jestem zadowolona ze sie pozbylam.. i nie musze sie martwic co zrobie jak mi juz meble dowioza nowe.. Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Najlepsze w tym jest to ze regal ten moglismy zlozyc:evil_lol: uswiadomil nam to ten facet..m-a myslal ze posklejane to jest na kolkach okazalo sie, ze nie wiec stoi zlozone i czeka a moglismy go juz sprzedac wczesniej bo na portalu u nas bylo zainteresowanie jak pisalam wczesniej ale z braku transportu nie mogli zabrac..wystarczylo zlozyc i bez problemu by weszlo do samochodu:roll::evil_lol:ale nie tamci to kto inny go kupil..:p dobra ide jakies focie porobic spiacych psow:roll: Quote
Recommended Posts