Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
Hej Ania:multi:

tia chyba z Agi:cool1:

ale ostatnio wyszlam wczesniej do sklepu i co widze w sklepie kolejki a w nich same babcie i dziadkowie, oni faktycznie spac nie umia i z rana juz laza...:roll::evil_lol:
Aga to nie moze byc prawda..:roll: ja tak nie chce jak oni z rana juz z wozykiem zasuwac po sklepie:evil_lol:

Moi dziadkowie też tak mają:evil_lol: jak ja u nich jestem np. na Boże Narodzenie to ja wstaje ok. 9-10 i okazuje sie że oni już od jakiś 4-5 godz. są na nogach:shake:
Ale wy to chyba dość młode jesteście:roll: bo moja ciocia też nie potrafi długo spać a natomiast moja mama która jest w tym samym wieku moze spać do 10:roll:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ostatnio wyszlam wczesniej do sklepu i co widze w sklepie kolejki a w nich same babcie i dziadkowie, oni faktycznie spac nie umia i z rana juz laza...:roll::evil_lol:
Aga to nie moze byc prawda..:roll: ja tak nie chce jak oni z rana juz z wozykiem zasuwac po sklepie:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):

ojjj głupoty wygadujesz... kwestia przyzwyczajenia:p

Posted

Pegaza napisał(a):

:roflt: aaa piękny widok (o poranku)

Posted

Taa od razu sie budzisz hihi

ogladac ogrodek bylismy ale nie podobala nam sie lokalizacja tego ogrodka..przy ulicy :roll:polozony z dwoch stron..jeszcze gdyby mial zywoplot czy choinki nie bylo nas widac a tak wiecznie podgladani bysmy byli:evil_lol: a tak wogle nudzi sie nam piekielnie..
przed chwila wszamalam reszte tego hamburgera i mam dosyc..:roll:

Posted

Ewentualnie można opłaty pobierać za zerkanie na Was i Wasz teren :cool3:

A na poważnie, to lepiej znaleźć troszkę bardziej spokojne, zaciszne miejsce.

Posted

Pegaza napisał(a):
Nio :evil_lol:

ostatnio zajal 3 miejsce wiec moze wraca do formy pod koniec sezonu hihi

D-E Małyszowa :evil_lol:

Poka coś, noo cokolwiek, hihihi

Posted

Pegaza napisał(a):
yhm :p

nie ma nic noo baterie sie ladują... chyba ze zajrze na fotosik jak sie uda czy cos tam pozmniejszone:roll:

No nic, będę dzielna ;)

Posted

Nic innego na fotosiku nie znalazlam i photobucku..:roll:
moze polnoc to nie byla ale tak ok 22-23:p u nas juz jest wtedy ciemno..a tam jesio niebo jasne.. no coz nasze strony sa zakopcone tam jest swieze powietrze..