roxi-malina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Hej Ania:multi: tia chyba z Agi:cool1: ale ostatnio wyszlam wczesniej do sklepu i co widze w sklepie kolejki a w nich same babcie i dziadkowie, oni faktycznie spac nie umia i z rana juz laza...:roll::evil_lol: Aga to nie moze byc prawda..:roll: ja tak nie chce jak oni z rana juz z wozykiem zasuwac po sklepie:evil_lol: Moi dziadkowie też tak mają:evil_lol: jak ja u nich jestem np. na Boże Narodzenie to ja wstaje ok. 9-10 i okazuje sie że oni już od jakiś 4-5 godz. są na nogach:shake: Ale wy to chyba dość młode jesteście:roll: bo moja ciocia też nie potrafi długo spać a natomiast moja mama która jest w tym samym wieku moze spać do 10:roll: Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Hej Ania:multi: tia chyba z Agi:cool1: ale ostatnio wyszlam wczesniej do sklepu i co widze w sklepie kolejki a w nich same babcie i dziadkowie, oni faktycznie spac nie umia i z rana juz laza...:roll::evil_lol: Aga to nie moze byc prawda..:roll: ja tak nie chce jak oni z rana juz z wozykiem zasuwac po sklepie:evil_lol: Quote
laurin Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Hej Ania:multi: tia chyba z Agi:cool1: ale ostatnio wyszlam wczesniej do sklepu i co widze w sklepie kolejki a w nich same babcie i dziadkowie, oni faktycznie spac nie umia i z rana juz laza...:roll::evil_lol: Aga to nie moze byc prawda..:roll: ja tak nie chce jak oni z rana juz z wozykiem zasuwac po sklepie:evil_lol: ojjj głupoty wygadujesz... kwestia przyzwyczajenia:p Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a): ale ostatnio wyszlam wczesniej do sklepu i co widze w sklepie kolejki a w nich same babcie i dziadkowie, oni faktycznie spac nie umia i z rana juz laza...:roll::evil_lol: Aga to nie moze byc prawda..:roll: ja tak nie chce jak oni z rana juz z wozykiem zasuwac po sklepie:evil_lol: :roflt: aaa piękny widok (o poranku) Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Noo daj se spokoj zamiast wypoczywac to bym ogladala gmach szkoly piekny widok nie ma co:cool1: posty skacza buu Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Taa od razu sie budzisz hihi ogladac ogrodek bylismy ale nie podobala nam sie lokalizacja tego ogrodka..przy ulicy :roll:polozony z dwoch stron..jeszcze gdyby mial zywoplot czy choinki nie bylo nas widac a tak wiecznie podgladani bysmy byli:evil_lol: a tak wogle nudzi sie nam piekielnie.. przed chwila wszamalam reszte tego hamburgera i mam dosyc..:roll: Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Aga76 napisał(a):Allo allo, będę około 20-ej - też bądź :loveu: Aga ja jestem tylko posty skacza wrrr mowisz o 20 oki to tera ide pozmywac.. Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ewentualnie można opłaty pobierać za zerkanie na Was i Wasz teren :cool3: A na poważnie, to lepiej znaleźć troszkę bardziej spokojne, zaciszne miejsce. Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 No wlasnie juz drugi raz ogladamy i nici z tego jeden naprzeciwko szkoly:cool1: m-a chce neta.. ja przejde na drugi komp chwile czekaj.. Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):No wlasnie juz drugi raz ogladamy i nici z tego jeden naprzeciwko szkoly:cool1: Super lokalizacja :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Allo allo, będę około 20-ej - też bądź :loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Przyszłyśmy się przywitać.A jak tam u was z pogodą?Bo u nas deszcz cały dzień. Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Aga ja jestem tylko posty skacza wrrr mowisz o 20 oki to tera ide pozmywac.. No nie widziałam :oops: zagapiłam się Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Dobry wieczor Gosia:p hmm troche sniegu troche deszczu... Aga no tak wysoko skoczylam sobie z tym postem..:roll: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a): Aga no tak wysoko skoczylam sobie z tym postem..:roll: Jak Małysz za dobrych lat :cool1: hihihi Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Nio :evil_lol: ostatnio zajal 3 miejsce wiec moze wraca do formy pod koniec sezonu hihi Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Nio :evil_lol: ostatnio zajal 3 miejsce wiec moze wraca do formy pod koniec sezonu hihi D-E Małyszowa :evil_lol: Poka coś, noo cokolwiek, hihihi Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 yhm :p nie ma nic noo baterie sie ladują... chyba ze zajrze na fotosik jak sie uda czy cos tam pozmniejszone:roll: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):yhm :p nie ma nic noo baterie sie ladują... chyba ze zajrze na fotosik jak sie uda czy cos tam pozmniejszone:roll: No nic, będę dzielna ;) Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Takie noce to tylko w Poznanskim..dziwne niby polnoc a jak jasno :loveu: i i kwiatuszek.. Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Nic innego na fotosiku nie znalazlam i photobucku..:roll: moze polnoc to nie byla ale tak ok 22-23:p u nas juz jest wtedy ciemno..a tam jesio niebo jasne.. no coz nasze strony sa zakopcone tam jest swieze powietrze.. Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Taa m-a juz grzeje lozko:evil_lol: dobranoc milych snow:loveu: Grzeczny chłopak :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Taa m-a juz grzeje lozko:evil_lol: dobranoc milych snow:loveu: Quote
Recommended Posts