Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
ja juz mam obawy zasiane w glowie...:roll: mam chec jak najszybciej sie wybrac ponownie ale znow strach czy wyjdzie to samo..:-(

Cze De :glaszcze:

Posted

Pegaza napisał(a):
No wiem Ania ale jak juz pojdziesz to widzisz..eh myslalam ze bedzie jedna wizyta, okulistka da kropelki i koniec moich dolegliwosci a tu sie dopiero zaczyna......

dzieki :) ja juz mam obawy zasiane w glowie...:roll: mam chec jak najszybciej sie wybrac ponownie ale znow strach czy wyjdzie to samo..:-(

Hej :bye:
Trzeba być dobrej myśli;) i na pewno wszystko będzie ok
Trzymam kciuki;)

Posted

Daria nie od dziś wiadomo że trzeba być zdrowym żeby chodzić do lekarzy :evil_lol:
może to tylko kiepsko zrobione badanie i trzeba jeszcze raz :mad: w naszej służbie zdrowia to się zdarza , często sie zdarza:shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
Daria nie od dziś wiadomo że trzeba być zdrowym żeby chodzić do lekarzy :evil_lol:
może to tylko kiepsko zrobione badanie i trzeba jeszcze raz :mad: w naszej służbie zdrowia to się zdarza , często sie zdarza:shake:

taa ja byłam wczoraj w przychodni bo musiałam mieć stamtąd papierek do szkoły choć całą zime zdrowa byłam (no oprucz zapalenia ucha) i co? Mam katar widocznie ktoś w przychodni musiał mieć:shake:

Posted

roxi-malina napisał(a):
taa ja byłam wczoraj w przychodni bo musiałam mieć stamtąd papierek do szkoły choć całą zime zdrowa byłam (no oprucz zapalenia ucha) i co? Mam katar widocznie ktoś w przychodni musiał mieć:shake:

i to się nazywa wymiana chorób . Wchodzimy ze swoimi a wychodzimy z cudzymi hihihi :evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
i to się nazywa wymiana chorób . Wchodzimy ze swoimi a wychodzimy z cudzymi hihihi :evil_lol:

Tylko że ja byłam zdrowa a teraz z łóżka sie podnieść nie mogę ( JUŻ NIGDY WIĘCEJ DO LEKARZA!):evil_lol:

Posted

Cześć D-E
Trzymaj się dzielnie a do lekarzy to nie warto chodzić bo człowiek wraca bardziej chory niż poszedł :-o
Ja też wczoraj w szpitalu wylądowałam bo jakoś ostatnio słabuje ale na szczęście nafaszerowali mnie kroplówami i jakoś poszło.

A jaka u Was dzisiaj pogoda bo my mamy coś na kształt niby śniegu z deszczem :p

Posted

wszytskiego naj naj naj D-E

roxi-malina napisał(a):
No to dobrze ci radze nie idź do lekarza:evil_lol:

dzięki za intencje ale w moim stanie to nieuniknione;)

Posted

Aga76 napisał(a):
:mdleje:

Be, wszystko z tobą w porządku? :evil_lol: Szwędacz ci się włączył, hihihi

:evil_lol:
A tak się szwędałam.. :evil_lol:

laurin napisał(a):

hehehe Be, długo ta imprezka trwała:razz:

Młodzi, bezdzietni to co ? :evil_lol: Chociaż jedna ma przyjaciółka była dzietna ino dziecię pod opieką tatusia zostało :loveu: Mama ostatnia wyszła .. znaczy sie odprowadziłam ją z pieskami :evil_lol:

Posted

roxi-malina napisał(a):
A co ci jest Aniu?:roll:

:roflt:

nic, tylko w ciąży jestem;)
tigrunia napisał(a):
:evil_lol:
A tak się szwędałam.. :evil_lol:

Młodzi, bezdzietni to co ? :evil_lol: Chociaż jedna ma przyjaciółka była dzietna ino dziecię pod opieką tatusia zostało :loveu: Mama ostatnia wyszła .. znaczy sie odprowadziłam ją z pieskami :evil_lol:

:eviltong: :eviltong:dzietni też się mogą bawić ;)
tylko ogólnie długa imprezka była:razz:

Posted

Dobry wieczor narescie wszystko dziala jak nalezy:multi:
dziekuje za kwiatuszki:loveu: za odwiedzanie nas:loveu:

Kasia nie wiem mial byc poczatek kwietnia ale czy ta data wyjdzie sie okaze..:roll: