Pegaza Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Witamy w ten deszczowy ponury poranek:p Quote
Aga76 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pegaza napisał(a):ja juz mam obawy zasiane w glowie...:roll: mam chec jak najszybciej sie wybrac ponownie ale znow strach czy wyjdzie to samo..:-( Cze De :glaszcze: Quote
roxi-malina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pegaza napisał(a):No wiem Ania ale jak juz pojdziesz to widzisz..eh myslalam ze bedzie jedna wizyta, okulistka da kropelki i koniec moich dolegliwosci a tu sie dopiero zaczyna...... dzieki :) ja juz mam obawy zasiane w glowie...:roll: mam chec jak najszybciej sie wybrac ponownie ale znow strach czy wyjdzie to samo..:-( Hej :bye: Trzeba być dobrej myśli;) i na pewno wszystko będzie ok Trzymam kciuki;) Quote
dysia-u Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Daria nie od dziś wiadomo że trzeba być zdrowym żeby chodzić do lekarzy :evil_lol: może to tylko kiepsko zrobione badanie i trzeba jeszcze raz :mad: w naszej służbie zdrowia to się zdarza , często sie zdarza:shake: Quote
roxi-malina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dysia-u napisał(a):Daria nie od dziś wiadomo że trzeba być zdrowym żeby chodzić do lekarzy :evil_lol: może to tylko kiepsko zrobione badanie i trzeba jeszcze raz :mad: w naszej służbie zdrowia to się zdarza , często sie zdarza:shake: taa ja byłam wczoraj w przychodni bo musiałam mieć stamtąd papierek do szkoły choć całą zime zdrowa byłam (no oprucz zapalenia ucha) i co? Mam katar widocznie ktoś w przychodni musiał mieć:shake: Quote
dysia-u Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 roxi-malina napisał(a):taa ja byłam wczoraj w przychodni bo musiałam mieć stamtąd papierek do szkoły choć całą zime zdrowa byłam (no oprucz zapalenia ucha) i co? Mam katar widocznie ktoś w przychodni musiał mieć:shake: i to się nazywa wymiana chorób . Wchodzimy ze swoimi a wychodzimy z cudzymi hihihi :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dysia-u napisał(a):i to się nazywa wymiana chorób . Wchodzimy ze swoimi a wychodzimy z cudzymi hihihi :evil_lol: Tylko że ja byłam zdrowa a teraz z łóżka sie podnieść nie mogę ( JUŻ NIGDY WIĘCEJ DO LEKARZA!):evil_lol: Quote
dzasta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć D-E Trzymaj się dzielnie a do lekarzy to nie warto chodzić bo człowiek wraca bardziej chory niż poszedł :-o Ja też wczoraj w szpitalu wylądowałam bo jakoś ostatnio słabuje ale na szczęście nafaszerowali mnie kroplówami i jakoś poszło. A jaka u Was dzisiaj pogoda bo my mamy coś na kształt niby śniegu z deszczem :p Quote
nane Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 bry D-E ja tyż chora :shake: gardło mnie boli i katar mam :mad: Quote
Aga76 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 tigrunia napisał(a):A se pospaceruję nocą ... :razz: :mdleje: Be, wszystko z tobą w porządku? :evil_lol: Szwędacz ci się włączył, hihihi Quote
roxi-malina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam niedzielnie :bye: nane napisał(a):bry D-E ja tyż chora :shake: gardło mnie boli i katar mam :mad: Wszyscy chorzy:shake: a na gardło polecam Cholinex:p Quote
laurin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć Daria :loveu: Ja na szczęście jeszcze zdrowa jestem :eviltong: hehehe Be, długo ta imprezka trwała:razz: Quote
ewa2909 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć Daria Kobieto a gdzie się Ty podziewasz? Quote
roxi-malina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 laurin napisał(a):Ja na szczęście jeszcze zdrowa jestem :eviltong: No to dobrze ci radze nie idź do lekarza:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć Daria:bye: Ja na szczęście zdrowa:multi::multi::multi: Quote
laurin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 wszytskiego naj naj naj D-E roxi-malina napisał(a):No to dobrze ci radze nie idź do lekarza:evil_lol: dzięki za intencje ale w moim stanie to nieuniknione;) Quote
roxi-malina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A co ci jest Aniu?:roll: [SIZE="2"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Quote
tigrunia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Aga76 napisał(a)::mdleje: Be, wszystko z tobą w porządku? :evil_lol: Szwędacz ci się włączył, hihihi :evil_lol: A tak się szwędałam.. :evil_lol: laurin napisał(a): hehehe Be, długo ta imprezka trwała:razz: Młodzi, bezdzietni to co ? :evil_lol: Chociaż jedna ma przyjaciółka była dzietna ino dziecię pod opieką tatusia zostało :loveu: Mama ostatnia wyszła .. znaczy sie odprowadziłam ją z pieskami :evil_lol: Quote
laurin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 roxi-malina napisał(a):A co ci jest Aniu?:roll: :roflt: nic, tylko w ciąży jestem;) tigrunia napisał(a)::evil_lol: A tak się szwędałam.. :evil_lol: Młodzi, bezdzietni to co ? :evil_lol: Chociaż jedna ma przyjaciółka była dzietna ino dziecię pod opieką tatusia zostało :loveu: Mama ostatnia wyszła .. znaczy sie odprowadziłam ją z pieskami :evil_lol: :eviltong: :eviltong:dzietni też się mogą bawić ;) tylko ogólnie długa imprezka była:razz: Quote
Pegaza Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Witam w poniedzialek:loveu: mam problemy z netem..wiec jak tylko problem sie uda zalatwic bede napewno pozdrowionka dla wszystkich papa:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Witam poniedziałkowo :bye: ja niestety wczoraj sie zatrułam jedzeniem i dzisiaj ledwo żyje:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 cze Babony śląskie :loveu: D-E kiedy zaczynasz nowego arbajta? Quote
Pegaza Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Dobry wieczor narescie wszystko dziala jak nalezy:multi: dziekuje za kwiatuszki:loveu: za odwiedzanie nas:loveu: Kasia nie wiem mial byc poczatek kwietnia ale czy ta data wyjdzie sie okaze..:roll: Quote
Recommended Posts