Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
czyżbyś podejrzewała depresje?! :crazyeye:

Ja tego nie powiedziałam:eviltong: tylko tak sobie myślałam pisząc ten post że pewnie dlatego jest smutna bo może faktycznie jest na coś chora:roll:

Właśnie a tak właściwie to jak sie Soma miewa?:roll:

Posted

cze D-E :loveu:

gdzie żeś jak Cię ni ma???
wybaczysz że nie nadrabiam czytadła Waszego? :oops:

dziewczyny śliczne, Pipi ma słodka mordkę :loveu:

Posted

Dobry wieczor wszystkim:loveu:

Ania tam byl tylko m-a, mnie w tę bajke nie zabrał:roll::evil_lol:

jestem Kasia jestem za meblami sie rozgladam..
mam juz upatrzone tylko teraz nad kolorem mysle :roll:

Roxi :pSoma jesio chodzi,:evil_lol:ostatnio ma klopoty z wyproznianiem sie mimo ze juz gotuje jej makaron..ale te psy w starszym wieku juz tak mają..:roll:

niestety nie mam dobrych wiesci moje lewe oko ma zle wyniki..powtorka badania za miesiac, jesli wyjda takie same mam miec konsultacje neurologiczną:roll: no wiec poszlam do okulisty z prawym okiem, na badaniu wyszlo z lewym zle a na koncu znajdą ci cos w glowie:roll: jaki moral nie chodzic do lekarza:roll:bo ci znajda wszystkie choroby swiata:evil_lol:
a ja zeby nie czekac pojde sobie w przyszlym tygodniu prywatnie na te badanie zeby je powtorzyc i bede widziec juz wczesniej..

Posted

do takich specjalistów to tylko prywatnie inaczej nic sie nie dowiesz albo dowiesz, że chorujesz na wszystko :shake:

ja muszę iść z Łukaszkiem do okulisty i tez idę prywatnie, nawet nie myślałam aby iść na NFZ - pewnie musiałabym czekać se z miesiąc zanim by nas przyjęli...

Posted

Ja bylam prywatnie u okulisty ona mnie skierowala do siebie na oddzial w szpitalu na te badanie..ale u nas w jednym optyku tez robia te badanie ale juz odplatnie..
U tej lekarki zaplacilam za wizyte + badania i dodatkowo w tej cenie mialam te w szpitalu..

mowi ze moglo zle cos wyjsc bo 1 raz mialam te badanie..dlatego chce powtorzyc...

Posted

Pegaza napisał(a):

niestety nie mam dobrych wiesci moje lewe oko ma zle wyniki..powtorka badania za miesiac, jesli wyjda takie same mam miec konsultacje neurologiczną:roll: no wiec poszlam do okulisty z prawym okiem, na badaniu wyszlo z lewym zle a na koncu znajdą ci cos w glowie:roll: jaki moral nie chodzic do lekarza:roll:bo ci znajda wszystkie choroby swiata:evil_lol:
a ja zeby nie czekac pojde sobie w przyszlym tygodniu prywatnie na te badanie zeby je powtorzyc i bede widziec juz wczesniej..

ale z drugiej strony lepiej czasem iść wcześniej...
ja mocno trzymam kciuki zeby było ok, i napewno będzie

Posted

No wiem Ania ale jak juz pojdziesz to widzisz..eh myslalam ze bedzie jedna wizyta, okulistka da kropelki i koniec moich dolegliwosci a tu sie dopiero zaczyna......

dzieki :) ja juz mam obawy zasiane w glowie...:roll: mam chec jak najszybciej sie wybrac ponownie ale znow strach czy wyjdzie to samo..:-(