Pegaza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 :p szukam dalej jakis fotek...jeszcze mam czas do busa.. Quote
Aga76 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pegaza napisał(a)::p szukam dalej jakis fotek...jeszcze mam czas do busa.. Daaawaj, dawaaaj Quote
Aga76 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz230.jpg Ładniutka jest Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 eria napisał(a):http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/J020.jpg ale piękne miejsce !!! Aga dzieki:loveu: Ania natura je tak wyrzezbila..:p za to woda paskudna:evil_lol: Quote
eria Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/J020.jpg ale piękne miejsce !!! Quote
dysia-u Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 :loveu: kurcze, ta łódka i ta sceneria hm hm :crazyeye: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ale sielanka :loveu: Ja chce już lato :placz: Quote
roxi-malina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Śliczne fotki i śliczne dziewczyny na nich są:loveu::loveu::loveu: Fajne widoki mieliście:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wakacyjne? :-o D-E, ty mnie katujesz! :obrazic: Tęsknię za latem... bardzo :-( Quote
dysia-u Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 roxi-malina napisał(a):Oooo fotki:multi: http://i42.tinypic.com/smwuo0.jpg Soma zawsze taka smutna jest? I jak były jakieś badania czy coś?:-( czyżbyś podejrzewała depresje?! :crazyeye: Quote
roxi-malina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dysia-u napisał(a):czyżbyś podejrzewała depresje?! :crazyeye: Ja tego nie powiedziałam:eviltong: tylko tak sobie myślałam pisząc ten post że pewnie dlatego jest smutna bo może faktycznie jest na coś chora:roll: Właśnie a tak właściwie to jak sie Soma miewa?:roll: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dysia-u napisał(a):czyżbyś podejrzewała depresje?! :crazyeye: :evil_lol::diabloti: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 cze D-E :loveu: gdzie żeś jak Cię ni ma??? wybaczysz że nie nadrabiam czytadła Waszego? :oops: dziewczyny śliczne, Pipi ma słodka mordkę :loveu: Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Dobry wieczor wszystkim:loveu: Ania tam byl tylko m-a, mnie w tę bajke nie zabrał:roll::evil_lol: jestem Kasia jestem za meblami sie rozgladam.. mam juz upatrzone tylko teraz nad kolorem mysle :roll: Roxi :pSoma jesio chodzi,:evil_lol:ostatnio ma klopoty z wyproznianiem sie mimo ze juz gotuje jej makaron..ale te psy w starszym wieku juz tak mają..:roll: niestety nie mam dobrych wiesci moje lewe oko ma zle wyniki..powtorka badania za miesiac, jesli wyjda takie same mam miec konsultacje neurologiczną:roll: no wiec poszlam do okulisty z prawym okiem, na badaniu wyszlo z lewym zle a na koncu znajdą ci cos w glowie:roll: jaki moral nie chodzic do lekarza:roll:bo ci znajda wszystkie choroby swiata:evil_lol: a ja zeby nie czekac pojde sobie w przyszlym tygodniu prywatnie na te badanie zeby je powtorzyc i bede widziec juz wczesniej.. Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 do takich specjalistów to tylko prywatnie inaczej nic sie nie dowiesz albo dowiesz, że chorujesz na wszystko :shake: ja muszę iść z Łukaszkiem do okulisty i tez idę prywatnie, nawet nie myślałam aby iść na NFZ - pewnie musiałabym czekać se z miesiąc zanim by nas przyjęli... Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 I może będzie bardziej wiarygodne jak prywatnie zrobisz :roll: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A taaakie buty :roll: No to idź, idź koniecznie na to badanie ;) Oby wyniki były lepsze :loveu: Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Ja bylam prywatnie u okulisty ona mnie skierowala do siebie na oddzial w szpitalu na te badanie..ale u nas w jednym optyku tez robia te badanie ale juz odplatnie.. U tej lekarki zaplacilam za wizyte + badania i dodatkowo w tej cenie mialam te w szpitalu.. mowi ze moglo zle cos wyjsc bo 1 raz mialam te badanie..dlatego chce powtorzyc... Quote
laurin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pegaza napisał(a): niestety nie mam dobrych wiesci moje lewe oko ma zle wyniki..powtorka badania za miesiac, jesli wyjda takie same mam miec konsultacje neurologiczną:roll: no wiec poszlam do okulisty z prawym okiem, na badaniu wyszlo z lewym zle a na koncu znajdą ci cos w glowie:roll: jaki moral nie chodzic do lekarza:roll:bo ci znajda wszystkie choroby swiata:evil_lol: a ja zeby nie czekac pojde sobie w przyszlym tygodniu prywatnie na te badanie zeby je powtorzyc i bede widziec juz wczesniej.. ale z drugiej strony lepiej czasem iść wcześniej... ja mocno trzymam kciuki zeby było ok, i napewno będzie Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 No wiem Ania ale jak juz pojdziesz to widzisz..eh myslalam ze bedzie jedna wizyta, okulistka da kropelki i koniec moich dolegliwosci a tu sie dopiero zaczyna...... dzieki :) ja juz mam obawy zasiane w glowie...:roll: mam chec jak najszybciej sie wybrac ponownie ale znow strach czy wyjdzie to samo..:-( Quote
Recommended Posts