dysia-u Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):Dobry wieczor narescie wszystko dziala jak nalezy:multi: dziekuje za kwiatuszki:loveu: za odwiedzanie nas:loveu: Kasia nie wiem mial byc poczatek kwietnia ale czy ta data wyjdzie sie okaze..:roll: ale może nie 1go co? tak prima prilisowo :shake: Daria moje okna wyglądają tak jak przedtem , ech szkoda było roboty. Lepiej było leżeć i pachnieć :razz: deszcz ze śniegiem prosto w moje kryształowe okienka :placz: Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cze De :loveu: Buuu, wczoraj cały dzień byłam na prochach, mózg mi się wygotował, rano zima, po południu wiosna, hihihi zeświruję do kwietnia, oj buu Quote
roxi-malina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Aga76 napisał(a):Cze De :loveu: Buuu, wczoraj cały dzień byłam na prochach, mózg mi się wygotował, rano zima, po południu wiosna, hihihi zeświruję do kwietnia, oj buu Nie przejmuj sie u nas też jest tak beznadziejnie:evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 laurin napisał(a):Cześć Daria :loveu: Oj Aguś :glaszcze: a swoją drogą to idzie ześwirować z tą pogodą :shake: pogoda też świruje /z nami/ hi hi Quote
laurin Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Aga76 napisał(a):Cze De :loveu: Buuu, wczoraj cały dzień byłam na prochach, mózg mi się wygotował, rano zima, po południu wiosna, hihihi zeświruję do kwietnia, oj buu Cześć Daria :loveu: Oj Aguś :glaszcze: a swoją drogą to idzie ześwirować z tą pogodą :shake: Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Dzien dobry:p u nas tez deszcz z sniegiem od rana wkurza mnie Nikola zostala w domu bo kaszle i lazi i marudzi bo jej sie nudzi :mad:oszalec mozna w tym domu... Aga dzis juz lepiej?:roll: Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Dziewczyny mam problem z netem raz mi sie strony wyswietlaja a raz nie, pisze strona web nie moze byc wyswietlona, czy ktos z Was mial taki problem,moze mam gdzies blokade..juz sama nie wiem..myslalam ze jest wsio oki a tu znow to samo raz sie uda wejsc a 15 razy nie:angryy: Quote
roxi-malina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):Dziewczyny mam problem z netem raz mi sie strony wyswietlaja a raz nie, pisze strona web nie moze byc wyswietlona, czy ktos z Was mial taki problem,moze mam gdzies blokade..juz sama nie wiem..myslalam ze jest wsio oki a tu znow to samo raz sie uda wejsc a 15 razy nie:angryy: Ja czasem mam tak że wklikuje adres str. i wyświetla sie błąd odświeżam i znowu błąd odświeżam i już jest ok:roll: kiedyś jak tak mieliśmy prawie cały czas to po prostu to zgłosiliśmy i oni coś tam zrobili i był spokój. A ty masz internet bezprzewodowy czy normalny? Bo jeśli normalny (ja też mam zwykły) to może zadzwoń do nich (np. do neti czy tam tp czy w czym tam masz) i powiedz że ci sie psuje. Bo może też tak sie dziać jeśli ściągasz jakieś filmy (np. przez BearShare).;) Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):Dziewczyny mam problem z netem raz mi sie strony wyswietlaja a raz nie, pisze strona web nie moze byc wyswietlona, czy ktos z Was mial taki problem,moze mam gdzies blokade..juz sama nie wiem..myslalam ze jest wsio oki a tu znow to samo raz sie uda wejsc a 15 razy nie:angryy: Witam w klubie... Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Aga76 napisał(a):Witam w klubie... no nie mow ze masz to samo:roll: to jest chyba zarazliwe:roll: teraz znow sie udalo wejsc.. meble bylam zamowic:cool1: Quote
tigrunia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a): meble bylam zamowic:cool1: Jakie, do czego, gdzie ? Poka :loveu: Zastanawiam się czy kupić drugą komodę do sypialni :roll: W Ikei of corse Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):no nie mow ze masz to samo:roll: to jest chyba zarazliwe:roll: teraz znow sie udalo wejsc.. meble bylam zamowic:cool1: jam jest tu na dogo i działa... cud normalnie cud... :grins: Quote
ewa2909 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :loveu:Cze Daria :loveu: Jak praca bo nie mam czasu nawet poczytać:eviltong: Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Aga76 napisał(a):jam jest tu na dogo i działa... cud normalnie cud... :grins: ja tez teraz weszlam..:eviltong: Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):ja tez teraz weszlam..:eviltong: :placz: a ja iść muszę... buu Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 tigrunia napisał(a):Jakie, do czego, gdzie ? Poka :loveu: Zastanawiam się czy kupić drugą komodę do sypialni :roll: W Ikei of corse Halo wszystkim:p w comforcie ale meble sa z firmy Domel pokaze jak beda juz u mnie:eviltong: Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a): w comforcie ale meble sa z firmy Domel pokaze jak beda juz u mnie:eviltong: Fajna stronka, muszę sobie spokojnie pooglądać Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Aga76 napisał(a):Fajna stronka, muszę sobie spokojnie pooglądać Ewa narazie cisza w eterze... Nie no nie rob mi tego:placz: poogladaj poczatkowo chcialam z Bodzio ale sie w koncu zdecydowalismy na to i nawet stola se wylukalam na allegro:cool1: Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a): Nie no nie rob mi tego:placz: poogladaj poczatkowo chcialam z Bodzio ale sie w koncu zdecydowalismy na to i nawet stola se wylukalam na allegro:cool1: bu bu bu I że git będzie? wyższy znalazłaś, tak jak chciałaś? Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Aga76 napisał(a):bu bu bu I że git będzie? wyższy znalazłaś, tak jak chciałaś? pewnie i ja zara zejde bo m-a zachce neta:cool1: taa wyzszy znalazlam :p Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):pewnie i ja zara zejde bo m-a zachce neta:cool1: taa wyzszy znalazlam :p A jutro jest szansa, żebyś wcześniej zaglądnęła? O ile będzie coś tu działać :roll: Około 20-ej. Quote
Pegaza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Zajrze rano i zajrze kolo 20 :00 lece pa:loveu: Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):Zajrze rano i zajrze kolo 20 :00 lece pa:loveu: :grins: subcio Quote
Recommended Posts