Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Dobry wieczor narescie wszystko dziala jak nalezy:multi:
dziekuje za kwiatuszki:loveu: za odwiedzanie nas:loveu:

Kasia nie wiem mial byc poczatek kwietnia ale czy ta data wyjdzie sie okaze..:roll:

ale może nie 1go co? tak prima prilisowo :shake:
Daria moje okna wyglądają tak jak przedtem , ech szkoda było roboty. Lepiej było leżeć i pachnieć :razz: deszcz ze śniegiem prosto w moje kryształowe okienka :placz:

Posted

Cze De :loveu:

Buuu, wczoraj cały dzień byłam na prochach, mózg mi się wygotował, rano zima, po południu wiosna, hihihi zeświruję do kwietnia, oj buu

Posted

Aga76 napisał(a):

Buuu, wczoraj cały dzień byłam na prochach, mózg mi się wygotował, rano zima, po południu wiosna, hihihi zeświruję do kwietnia, oj buu

Nie przejmuj sie u nas też jest tak beznadziejnie:evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):

Cześć Daria :loveu:
Oj Aguś :glaszcze: a swoją drogą to idzie ześwirować z tą pogodą :shake:

Posted

Dzien dobry:p
u nas tez deszcz z sniegiem
od rana wkurza mnie Nikola zostala w domu bo kaszle i lazi i marudzi bo jej sie nudzi :mad:oszalec mozna w tym domu...

Aga dzis juz lepiej?:roll:

Posted

Dziewczyny mam problem z netem raz mi sie strony wyswietlaja a raz nie, pisze strona web nie moze byc wyswietlona, czy ktos z Was mial taki problem,moze mam gdzies blokade..juz sama nie wiem..myslalam ze jest wsio oki a tu znow to samo raz sie uda wejsc a 15 razy nie:angryy:

Posted

Pegaza napisał(a):
Dziewczyny mam problem z netem raz mi sie strony wyswietlaja a raz nie, pisze strona web nie moze byc wyswietlona, czy ktos z Was mial taki problem,moze mam gdzies blokade..juz sama nie wiem..myslalam ze jest wsio oki a tu znow to samo raz sie uda wejsc a 15 razy nie:angryy:

Ja czasem mam tak że wklikuje adres str. i wyświetla sie błąd odświeżam i znowu błąd odświeżam i już jest ok:roll: kiedyś jak tak mieliśmy prawie cały czas to po prostu to zgłosiliśmy i oni coś tam zrobili i był spokój.

A ty masz internet bezprzewodowy czy normalny? Bo jeśli normalny (ja też mam zwykły) to może zadzwoń do nich (np. do neti czy tam tp czy w czym tam masz) i powiedz że ci sie psuje. Bo może też tak sie dziać jeśli ściągasz jakieś filmy (np. przez BearShare).;)

Posted

Pegaza napisał(a):

Witam w klubie...

Posted

Aga76 napisał(a):
Witam w klubie...

no nie mow ze masz to samo:roll: to jest chyba zarazliwe:roll:
teraz znow sie udalo wejsc..

meble bylam zamowic:cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):
no nie mow ze masz to samo:roll: to jest chyba zarazliwe:roll:
teraz znow sie udalo wejsc..

meble bylam zamowic:cool1:

jam jest tu na dogo i działa... cud normalnie cud...

:grins:

Posted

tigrunia napisał(a):
Jakie, do czego, gdzie ? Poka :loveu:
Zastanawiam się czy kupić drugą komodę do sypialni :roll: W Ikei of corse

Halo wszystkim:p

w comforcie ale meble sa z firmy Domel
pokaze jak beda juz u mnie:eviltong:

Posted

Aga76 napisał(a):
Fajna stronka, muszę sobie spokojnie pooglądać

Ewa narazie cisza w eterze...

Nie no nie rob mi tego:placz:

poogladaj poczatkowo chcialam z Bodzio ale sie w koncu zdecydowalismy na to i nawet stola se wylukalam na allegro:cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):

Nie no nie rob mi tego:placz:

poogladaj poczatkowo chcialam z Bodzio ale sie w koncu zdecydowalismy na to i nawet stola se wylukalam na allegro:cool1:

bu bu bu

I że git będzie? wyższy znalazłaś, tak jak chciałaś?

Posted

Aga76 napisał(a):
bu bu bu

I że git będzie? wyższy znalazłaś, tak jak chciałaś?

pewnie i ja zara zejde bo m-a zachce neta:cool1:

taa wyzszy znalazlam :p

Posted

Pegaza napisał(a):
pewnie i ja zara zejde bo m-a zachce neta:cool1:

taa wyzszy znalazlam :p

A jutro jest szansa, żebyś wcześniej zaglądnęła? O ile będzie coś tu działać :roll:

Około 20-ej.