Kasia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 cze D-E :loveu: a do jakiego pokoju te meble kupiłaś? musicie rzadziej zagladać na dogo to wtedy za każdym uda Wam sie wejść :evil_lol: u nas leje, paskudnie strasznie... Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dzień dobry :grins: A 2Be to mi ciacho obiecała :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Dzien dobry:loveu:wszystkim zgodnie z umową jestem.. nawet sie udalo wejsc za pierwszym razem..hihi Kasia do duzego..czas na zmiany wiosna idzie:p tylko czas oczekiwania ok 3 tygodni na te meble..:roll: Quote
eria Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 e tam deszcz :evil_lol: dziołcha bier kudłate i leć w pole radośnie poskakac między kałużami ! :evil_lol: najlepiej w białych adidasach :evil_lol: Dzisiaj widziałam takiego jednego optymistę rano - jasne dżinsy, białe buciki i przez to błoto usiłowal na rowerze jechać, ale miałam ubaw :evil_lol: co chwila stawał bo się podtapial w tym bagnie:evil_lol: edit.odpowiem Ci od razu że po malowaniu OK hihihi nawdychałam sie farby ale żyje Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):taa chcialabym tak.. a Ty jak tam duzo pracy w pracy?:p Duzio :cool1: za duzio Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a):Co masz w planach na dziś? nic:p siedze w domu, pada deszcz wychodzic sie nigdzie nie chce.. a w domu to co zwykle ogarnac mieszkanie i obiad ugotowac.. Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):nic:p siedze w domu, pada deszcz wychodzic sie nigdzie nie chce.. a w domu to co zwykle ogarnac mieszkanie i obiad ugotowac.. nic :evil_lol: reszta sama się zrobi... Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a):nic :evil_lol: reszta sama się zrobi... taa chcialabym tak.. a Ty jak tam duzo pracy w pracy?:p Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a): Aga to daj mi polowe Cie odciąze troche..:p OK Właśnie dostaliśmy wiadomość "W dniu dzisiejszym w godzinach 8.00 do 15.00 z powodu prac na magistrali ciepłowniczej" SPEC" nastąpiła przerwa w dostawie ciepła do naszego budynku (...)" - suuper noo Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Ania Ty juz mnie nie kus:evil_lol: po ostatnim razie wyladowalam w tym polu a potem klnelam na caly swiat, slyszalam Pipi jak taplala sie w tym blocie, takie charakterystyczne odglosy jak ktos ma mokro w butach to ona tak szla w tym blocie i kaluzach biedna..a ja potem byla biedna jak wrocilam do domu i obie do kabiny szorowac..:roll: a co do farby uwazaj bo mozna sie zatruc wiesz...;) Aga to daj mi polowe Cie odciąze troche..:p Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):radze Ci sie juz ubrac w kubraczek:roll: Nie mam :placz: żeby dzień wcześniej dali znak, to bym się przygotowała odpwiednio, buu Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a):OK Właśnie dostaliśmy wiadomość "W dniu dzisiejszym w godzinach 8.00 do 15.00 z powodu prac na magistrali ciepłowniczej" SPEC" nastąpiła przerwa w dostawie ciepła do naszego budynku (...)" - suuper noo radze Ci sie juz ubrac w kubraczek:roll: Quote
roxi-malina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ojjj ja wam współczuje :evil_lol: całe szczęście że u mnie tak nie jest bo bym chyba w szpitalu wylądowała (od poniedziałku mam problem z nerkami i wciąż jeżdżę do szpitala na badania i do tego jeszcze sie zatrułam :shake:) Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):to kurtalke wloz i goraca herbate parz Jeszcze mam czapkę i szaliczek, i pewnie tak zrobię po 15-ej :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :grins: A 2Be to mi ciacho obiecała :evil_lol: A Ty teraz będziesz po wszystkich latać i się chwalić ? :mad: :evil_lol: Aga76 napisał(a):OK Właśnie dostaliśmy wiadomość "W dniu dzisiejszym w godzinach 8.00 do 15.00 z powodu prac na magistrali ciepłowniczej" SPEC" nastąpiła przerwa w dostawie ciepła do naszego budynku (...)" - suuper noo Mam to samo :cool1: Tyle, że od 3-ch dni :angryy: Wysiadła jakaś pompa :angryy: Siedze w 2-ch swetrach :cool1: Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a):Nie mam :placz: żeby dzień wcześniej dali znak, to bym się przygotowała odpwiednio, buu to kurtalke wloz i goraca herbate parz Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tigrunia napisał(a):A Ty teraz będziesz po wszystkich latać i się chwalić ? :mad: :evil_lol: Tak, to ze szczęścia :evil_lol: UWAGA: mam słoneczko Quote
roxi-malina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 roxi-malina napisał(a):Ojjj ja wam współczuje :evil_lol: całe szczęście że u mnie tak nie jest bo bym chyba w szpitalu wylądowała (od poniedziałku mam problem z nerkami i wciąż jeżdżę do szpitala na badania i do tego jeszcze sie zatrułam :shake:) Dlaczego te posty muszą tak skakać?:placz: Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a):Tak, to ze szczęścia :evil_lol: :evil_lol: Tylko gdzie ja Cię znajdę w tej Wawie ? :-o Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):Sloneczko grzewcze czy te z nieba?:p Niebiańskie Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tigrunia napisał(a)::evil_lol: Tylko gdzie ja Cię znajdę w tej Wawie ? :-o Może na węch cię poczuję, a raczej ciasteczka :evil_lol: Quote
Recommended Posts