Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cze D-E :loveu:
a do jakiego pokoju te meble kupiłaś?

musicie rzadziej zagladać na dogo to wtedy za każdym uda Wam sie wejść :evil_lol:

u nas leje, paskudnie strasznie...

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry:loveu:wszystkim
zgodnie z umową jestem.. nawet sie udalo wejsc za pierwszym razem..hihi

Kasia do duzego..czas na zmiany wiosna idzie:p
tylko czas oczekiwania ok 3 tygodni na te meble..:roll:

Posted

e tam deszcz :evil_lol: dziołcha bier kudłate i leć w pole radośnie poskakac między kałużami ! :evil_lol: najlepiej w białych adidasach :evil_lol:
Dzisiaj widziałam takiego jednego optymistę rano - jasne dżinsy, białe buciki i przez to błoto usiłowal na rowerze jechać, ale miałam ubaw :evil_lol: co chwila stawał bo się podtapial w tym bagnie:evil_lol:

edit.odpowiem Ci od razu że po malowaniu OK hihihi nawdychałam sie farby ale żyje

Posted

Aga76 napisał(a):
Co masz w planach na dziś?

nic:p siedze w domu, pada deszcz wychodzic sie nigdzie nie chce..

a w domu to co zwykle ogarnac mieszkanie i obiad ugotowac..

Posted

Pegaza napisał(a):
nic:p siedze w domu, pada deszcz wychodzic sie nigdzie nie chce..

a w domu to co zwykle ogarnac mieszkanie i obiad ugotowac..

nic :evil_lol: reszta sama się zrobi...

Posted

Pegaza napisał(a):

Aga to daj mi polowe Cie odciąze troche..:p

OK

Właśnie dostaliśmy wiadomość "W dniu dzisiejszym w godzinach 8.00 do 15.00 z powodu prac na magistrali ciepłowniczej" SPEC" nastąpiła przerwa w dostawie ciepła do naszego budynku (...)" - suuper noo

Posted

Ania Ty juz mnie nie kus:evil_lol: po ostatnim razie wyladowalam w tym polu a potem klnelam na caly swiat, slyszalam Pipi jak taplala sie w tym blocie, takie charakterystyczne odglosy jak ktos ma mokro w butach to ona tak szla w tym blocie i kaluzach biedna..a ja potem byla biedna jak wrocilam do domu i obie do kabiny szorowac..:roll:

a co do farby uwazaj bo mozna sie zatruc wiesz...;)

Aga to daj mi polowe Cie odciąze troche..:p

Posted

Pegaza napisał(a):
radze Ci sie juz ubrac w kubraczek:roll:

Nie mam :placz: żeby dzień wcześniej dali znak, to bym się przygotowała odpwiednio, buu

Posted

Aga76 napisał(a):
OK

Właśnie dostaliśmy wiadomość "W dniu dzisiejszym w godzinach 8.00 do 15.00 z powodu prac na magistrali ciepłowniczej" SPEC" nastąpiła przerwa w dostawie ciepła do naszego budynku (...)" - suuper noo

radze Ci sie juz ubrac w kubraczek:roll:

Posted

Ojjj ja wam współczuje :evil_lol: całe szczęście że u mnie tak nie jest bo bym chyba w szpitalu wylądowała (od poniedziałku mam problem z nerkami i wciąż jeżdżę do szpitala na badania i do tego jeszcze sie zatrułam :shake:)

Posted

Aga76 napisał(a):
Dzień dobry :grins:

A 2Be to mi ciacho obiecała :evil_lol:

A Ty teraz będziesz po wszystkich latać i się chwalić ? :mad: :evil_lol:
Aga76 napisał(a):
OK

Mam to samo :cool1: Tyle, że od 3-ch dni :angryy: Wysiadła jakaś pompa :angryy: Siedze w 2-ch swetrach :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
A Ty teraz będziesz po wszystkich latać i się chwalić ? :mad: :evil_lol:

Tak, to ze szczęścia :evil_lol:

UWAGA: mam słoneczko

Posted

roxi-malina napisał(a):
Ojjj ja wam współczuje :evil_lol: całe szczęście że u mnie tak nie jest bo bym chyba w szpitalu wylądowała (od poniedziałku mam problem z nerkami i wciąż jeżdżę do szpitala na badania i do tego jeszcze sie zatrułam :shake:)

Dlaczego te posty muszą tak skakać?:placz: