Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Najlepsze w tym jest to ze regal ten moglismy zlozyc:evil_lol: uswiadomil nam to ten facet..m-a myslal ze posklejane to jest na kolkach okazalo sie, ze nie wiec stoi zlozone i czeka a moglismy go juz sprzedac wczesniej bo na portalu u nas bylo zainteresowanie jak pisalam wczesniej ale z braku transportu nie mogli zabrac..wystarczylo zlozyc i bez problemu by weszlo do samochodu:roll::evil_lol:ale nie tamci to kto inny go kupil..:p

dobra ide jakies focie porobic spiacych psow:roll:

Obiecanki cacanki,nooooooo:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Pegaza']Dzien dobry poniedzialkowo:multi:
bez sloneczka ale deszcz nie pada...:roll:

po sniadanku jestem:p za godzine ide do sklepu sie uczyc kasy i wagi:p

Cze :loveu:

Wagi lepiej się nie ucz ;) :evil_lol:

Jak główka?
Obawiam się, że moja zaraz eksploduje i będzie wielkie BUM...

Posted

Hej:loveu:

bedzie oki stresu poki co nie mam:cool1:bo szefowa rowna kobieta:loveu:

Wczoraj mnie bolala okropnie myslalam ze nie zasne dzis spoko..
ale ja wiem czemu..przez @ co miesiac:roll:

Posted

Juz jestem..:p
wiec tak ruch jak w Rzymie:roll: ciagle na nogach..:roll: bylam na kasie i wadze nawet obslugiwalam ludzi..:p kodow tyle do zapamietania ze hoho:roll: klienci osiedlowi fajni znają mnie a ja ich:evil_lol: wiec sie i poklachalo:evil_lol: nawet byly pytania o psy:evil_lol: z szefową jestem na Ty:cool1: noo jutro znow ide.. 1,5 godziny przelecialo szybciutko..:p

jak wyszlam z psami to se wyrzlam orla fajnego..8-):roflt: i teraz mnie prawa strona boli..ujechalam w gumokach na sliskiej ziemi..:evil_lol: psy zdzwione ze pancia na ziemi lezy:-o nawet Pipi i Soma mnie opieprzyly warczeniem zebym szybciej wstawala a im siary :siara: nie robila:evil_lol:..
jestem po obiadku pozmywalam reszta potem..teraz dycham z netem:evil_lol:

Posted

Taa po dzisiejszym dniu widze ze opony moje znikna w szybkim tempie:evil_lol: nie ma chwili wytchnienia jak nie obslugujesz to dokladasz towar lub go przyjmujesz.... bosko bedzie:evil_lol:

slucham prognozy pogody zapowiadaja sniegi z deszczem..i zimno...na wiosne jeszcze musimy poczekac...:placz:

Posted

Pegaza napisał(a):
juz przestalo teraz mnie plecory poboluja bo niewygodnie siedze a nie chce mi sie isc na fotel zreszta tam Pipi spi :evil_lol:

Nie ruszaj Pipi :evil_lol: :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Cze Laska :loveu: Lekko Obolała :evil_lol:

juz przestalo teraz mnie plecory poboluja bo niewygodnie siedze a nie chce mi sie isc na fotel zreszta tam Pipi spi :evil_lol: