Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała Rita napisał(a):
wiesz wyglada to tak ze ide do mojego lekarza a ona wypisuje mi na karteczce jakie badania mam zrobic... prywatnie oczywiscie

aaa no tak rozumiem...

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Cześć:bye:
Jak tam u was z pogodą?:cool3:

jeśli chodzi o pgode ducha to ... raczej marnie. Bo i słońca mało ,a roboty dużo :roll:
Daria czy na NK można cię spotkać?

Posted

[quote name='Aga76']Bry wieczór D-E

Jak się główka miewa?
Ja też się przyszłam zapytać jak tam Twoja łepetynka się teraz miewa:roll:

W zeszłym tyg czytałam w gazecie że 26 letnia dziewczyna popełniła samobujstwo wyskakując z okna,dzisiaj się okazało że to córka naszego księgowego.Jejku taka młoda dziewczyna i dowiedziała się że ma raka szyjki macicy,zamiast się leczyć skróciła sobie życie:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='ewa2909']
W zeszłym tyg czytałam w gazecie że 26 letnia dziewczyna popełniła samobójstwo wyskakując z okna,dzisiaj się okazało że to córka naszego księgowego.Jejku taka młoda dziewczyna i dowiedziała się że ma raka szyjki macicy,zamiast się leczyć skróciła sobie życie:shake::shake::shake:

Smutna historia... bardzo smutna

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ja też się przyszłam zapytać jak tam Twoja łepetynka się teraz miewa:roll:

W zeszłym tyg czytałam w gazecie że 26 letnia dziewczyna popełniła samobujstwo wyskakując z okna,dzisiaj się okazało że to córka naszego księgowego.Jejku taka młoda dziewczyna i dowiedziała się że ma raka szyjki macicy,zamiast się leczyć skróciła sobie życie:shake::shake::shake:

Ojejciu:crazyeye: to pewnie ten księgowy jest bardzo załamany co?:roll:
Biedna dziewczyna :-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
Do tej pory nie mogę dojść do siebie.Troszke znalam tą dziewczyne:-(

Takie wiadomości przygniatają człowieka... nie da się o tym nie myśleć :shake:

Posted

laurin napisał(a):
cześć dziewczyny:loveu:

Straszne są takie historie.
Najgorsze że tak często się zdarzają:shake:
dosłownie tydzień temu mówili w radiu, że w Krakowie zastrzelili właściciela lombardu - pomyślałam: O Boże jak ktoś może iść i świadomie pociągnąć za spust:-( niedługo później okazało się że to był syn znajomej mojej mamy... mieszkał niedaleko nas, miał 28 lat, żonę i dwójkę malutkich dzieci:-(
najgorsze jest to, że jego żona dowiedziała się o śmierci męża właśnie z radia:shake: ja nie wiem i nie potrafię sobie wyobrazić co ona przeżywała i co przeżywa nadal:-(

Tyle jest zła na świecie:shake::shake::shake:
Młodziez jest coraz gorsza.Teraz trzeba się bać nie takich koło 30 ,ale takich 15/20 latków:mad:.
Kurde my też byliśmy młodzi ale tego co sie teraz dzieje to nigdy nie było.:-(

Posted

Aga76 napisał(a):
Koszmar, tyle złego się dzieje na świecie, człowiek sobie czasem sprawy nie zdaje... tragedia goni tragedię :sad:

nawet mi nie mów:shake: oby tylko bokiem obchodziły:shake:

Posted

cześć dziewczyny:loveu:

Straszne są takie historie.
Najgorsze że tak często się zdarzają:shake:
dosłownie tydzień temu mówili w radiu, że w Krakowie zastrzelili właściciela lombardu - pomyślałam: O Boże jak ktoś może iść i świadomie pociągnąć za spust:-( niedługo później okazało się że to był syn znajomej mojej mamy... mieszkał niedaleko nas, miał 28 lat, żonę i dwójkę malutkich dzieci:-(
najgorsze jest to, że jego żona dowiedziała się o śmierci męża właśnie z radia:shake: ja nie wiem i nie potrafię sobie wyobrazić co ona przeżywała i co przeżywa nadal:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
Tyle jest zła na świecie:shake::shake::shake:
Młodziez jest coraz gorsza.Teraz trzeba się bać nie takich koło 30 ,ale takich 15/20 latków:mad:.
Kurde my też byliśmy młodzi ale tego co sie teraz dzieje to nigdy nie było.:-(

świat jest coraz bardziej niebezpieczny, ale to też wina systemy w jakim żyjemy:angryy: ja osobiście jestem za karą śmierci dla takich potworów:angryy:

Daria się obrazi że takie temat są u niej:shake:

NIe pamiętam jak dawno to było... dwóch 16-sto latków bło zainteresowanych jak umiera człowiek przez powieszenie i przez poderżnięcie gardła... więc postanowili to sprawdzić na dwójce młodszych o rok kolegów :angryy:
wyobrażacie sobie:crazyeye: przecież to nie są ludzie, zabijali i patrzyli jak oni umierają:-(

Posted

laurin napisał(a):
świat jest coraz bardziej niebezpieczny, ale to też wina systemy w jakim żyjemy:angryy: ja osobiście jestem za karą śmierci dla takich potworów:angryy:

Daria się obrazi że takie temat są u niej:shake:

NIe pamiętam jak dawno to było... dwóch 16-sto latków bło zainteresowanych jak umiera człowiek przez powieszenie i przez poderżnięcie gardła... więc postanowili to sprawdzić na dwójce młodszych o rok kolegów :angryy:
wyobrażacie sobie:crazyeye: przecież to nie są ludzie, zabijali i patrzyli jak oni umierają:-(

Zzrobiła bym im dokładnie to samo co oni zrobili tym chłopcom:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Zzrobiła bym im dokładnie to samo co oni zrobili tym chłopcom:shake:

szkoda mówić... śmierć za śmierć
im mniej psycholi tym lepiej :shake:

Posted

Dobry wieczor wszystkim ktorzy nas dzis odwiedzili:p

rak szyjki to nie jest choroba, ktorej sie nie da wyleczyc, zawsze sa szanse..:roll:

Ania no to strzelmy sobie z lufki i nastanie spokoj...

;)

Posted

Dziewczyny nie dajmy się :shake: przygniatać takim historiom. Świata nie zmienimy, ale dbajmy o rodziny. Im mniej zła w nich tym większa szansa że świat sie poprawi. Ktoś pisał "śmierć za śmierć" :placz: i co świat będzie lepszy skoro przybywa zawiści i okrucieństwa?