Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Lepsze to niz objadanie sie krowkami od rana...:roll: :evil_lol: tak se mysle co tu dzis robic..:roll: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Pegaza']Lepsze to niz objadanie sie krowkami od rana...:roll: :evil_lol: tak se mysle co tu dzis robic..:roll: upsss :roll: :evil_lol: Proponuję NIC NIE ROBIĆ - ewentualnie dobrą książkę poczytać, dobrą kawkę wypić i tyle Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Dzis mnie znow kusily ale mowie Nie kupie was..:evil_lol: hm jak tak nie umiem nic nie robic.. :roll: tak mysle ze moze potem odwiedze babuszke:p ino na busa mi sie nie chce isc..:roll: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a):tak mysle ze moze potem odwiedze babuszke:p ino na busa mi sie nie chce isc..:roll: Jest szansa, żeby kierowca po ciebie przyszedł i zniósł do busa z trzeciego piętra? Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Hihihi to by musial byc kierowca Pudzianowski:evil_lol: Quote
eria Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a): tak se mysle co tu dzis robic..:roll: psy na pole zabrać :diabloti: zwłaszcza te kudłate!! :diabloti: jest pięknie na polu:loveu::diabloti: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a):Hihihi to by musial byc kierowca Pudzianowski:evil_lol: Ja mu nie bronię kierować busem :cool1: jeśli ma na to ochotę. Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 On ich nie prowadzi, on je ciagnie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 eria napisał(a):psy na pole zabrać :diabloti: zwłaszcza te kudłate!! :diabloti: jest pięknie na polu:loveu::diabloti: Brr Ania ja tam nawet nie wchodze..moje gumiaczki sie rozkleily..buu czekam na susze heh moze byc nawet ten pyl ktory sie tam roznosil jak ciezarowki jezdzily..:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a):On ich nie prowadzi, on je ciagnie:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 eria napisał(a):Daria ! Twardym trza być ! :diabloti: Ania zostawiam ci te pole do Twojej dyspozycji nawet z Panem zbokiem:evil_lol: mam teraz inną trase do pokonania:eviltong: Quote
eria Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a):Ania zostawiam ci te pole do Twojej dyspozycji nawet z Panem zbokiem:evil_lol: kurde a dawno go nie widziałam :evil_lol: myślę że pojawi się wiosną bo smutek i nostalgia bez niego na polach :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Nie ma ludzi wiec nie ma komu pokazywac:evil_lol: taa z wiosną znow bedzie pokazywal..to i owo na sloneczku:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 :eviltong: yhm ja czekam tez na cos od Ciebie jednak decyzja jade, wypagadza sie:multi: ide poodkurzac i mielone zrobic :p narazie.. Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a): jednak decyzja jade, wypagadza sie:multi: ide poodkurzac i mielone zrobic :p narazie.. To miłego :lol: Quote
roxi-malina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a)::eviltong: yhm ja czekam tez na cos od Ciebie jednak decyzja jade, wypagadza sie:multi: ide poodkurzac i mielone zrobic :p narazie.. Hej :bye: Wstaw może troche fotek co?:roll: Smacznego:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: Co nowego z pracą????????? Quote
Kasia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 dobry ślązaczki :loveu: super, że udało się bez dojazdów załatwić pracę! będziesz miała czas pracy zmianowy? Soma fajnie wygląda przy Małej :loveu: taka obrończyni!!!!! czytam, że macie na polach fajnego rozrywkowego pana który pokazuje sie wiosną i latem...też takiego jednego mamy w parku naszym, co roku tam wraca :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pegaza napisał(a):Jestem na moment tylko wpadne pozniej.. Obym tylko doczekała :evil_lol: bo usypiam na siedząco... Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Jestem na moment tylko wpadne pozniej.. Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Aga76 napisał(a):Obym tylko doczekała :evil_lol: bo usypiam na siedząco... no i chyba zasnelas..:roll: Roxi fotek narazie niet..:roll: Ewa nic wiecej nie wiem..:roll: Kasia jak widac takiego osobnika musi miec kazda dzielnica czy miasto:evil_lol: do jutra:loveu: Quote
Recommended Posts