Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Aaa tajemniczy pokoj:evil_lol: no stroic tez :evil_lol: w dresa wskocze i tez bedzie oki:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oooo fotki:multi: http://i42.tinypic.com/smwuo0.jpg Soma zawsze taka smutna jest? I jak były jakieś badania czy coś?:-( Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']Dres dobry na poranny stres :evil_lol: taa sie poczuje jakbym w domku byla w tym luzackim stroju:evil_lol: nie wiedzialam ze do fioletu i rozu pasuje taki odcien,wlasnie ogladalm dom zaprojektowany przez dwoch facetow na bbc lifestyle.. Quote
roxi-malina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):Nie nie zawsze czasem sie smieje:evil_lol: nie Roxi narazie nic nie robie.. Aaa czyli lepiej sie czuje tak:multi: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='roxi-malina']Oooo fotki:multi: http://i42.tinypic.com/smwuo0.jpg Soma zawsze taka smutna jest? I jak były jakieś badania czy coś?:-( Nie nie zawsze czasem sie smieje:evil_lol: nie Roxi narazie nic nie robie.. Quote
roxi-malina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']-Aga-:evil_lol: Roxi nie skarzyla sie na nic, wiec mniemam ze ma sie dobrze:evil_lol: To dobrze:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 -Aga-:evil_lol: Roxi nie skarzyla sie na nic, wiec mniemam ze ma sie dobrze:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć Daria:bye: http://i40.tinypic.com/334mbfc.jpg Jak to fajnie musi na żywo wyglądać:loveu: Taka duża i taka malutka:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć Daria:loveu: O tą książeczke to zapytaj się w najbliższym sklepie papierniczym przy sanepidzie,przynajmiej u nas tak się kupuje:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Cze Paula i Ewa:loveu: wiem Ewa wiem bo juz Pani w sanepidzie mnie ponformowala nawet kolekture totolotka podpowiedziala bo stoi obok hihi Quote
ewa2909 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Paula i Ewa:loveu: wiem Ewa wiem bo juz Pani w sanepidzie mnie ponformowala nawet kolekture totolotka podpowiedziala bo stoi obok hihi To tak na szczęście:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='ewa2909']To tak na szczęście:evil_lol: Mowisz hm moze i przy okazji totka wysle:lol: w koncu mowia jak wdepniesz w gowno szczescie Ci to przyniesie..:evil_lol: Quote
laurin Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć Daria :multi: Ale super focia http://i40.tinypic.com/334mbfc.jpg gratuluję z powodu pracy:multi: fajnie tak na miejscu, przynajmniej na dojazdy też nie stracisz, a i czas zostaje:p Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Cze Ania:loveu: no sie mi trafilo hihi Cze Aga:loveu: zobaczymy czy bedzie dobry.. Cze Gosia:loveu: jaki sloneczny u nas pochmurny i do tego deszczyk pada... zalatwione:p ksiaczeczke mam Livi zdaje mi sie ze ma cieczke..dzis mnie obudzila nocnym myciem:roll: glowa zas mnie boli.. Quote
Mała Rita Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cze Daria :loveu: Co do moich badan to musze ch mnóstwo porobić co by juz nie spotkalo mnie to co spotkało :roll: a niestety N FZ tego nie refunduje, moj wymysl wiec sama mam za badania placic :angryy: Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Cze Asia:loveu: osz no to Cwinie jedne..:mad: ale jestes juz w polowie badan czy dopiero poczatek..? Quote
Mała Rita Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Asia:loveu: osz no to Cwinie jedne..:mad: ale jestes juz w polowie badan czy dopiero poczatek..? dopiero poczatek... :placz: trzy badania tak na poczatek beda mnie kosztowały 350 zł :-( a to tylko kropa w morzu Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Mała Rita napisał(a):dopiero poczatek... :placz: trzy badania tak na poczatek beda mnie kosztowały 350 zł :-( a to tylko kropa w morzu jejku to duzo..a gdzie reszta...:roll: Quote
Mała Rita Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pegaza napisał(a):jejku to duzo..a gdzie reszta...:roll: zaden lekarz mi nie wypisze skierowania bo przy pierwszej takiej sytuacji to lekarze nie traktuja tego jako problem, tylko przypadek i badan nie potrzeba robic :angryy: dopiero jak zdarzy sie to po raz trzeci to kieruja na badania :angryy: Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Brak slow na ich glupote ale pewnie maja takie zarzadzenie odgórne... sama chcesz te badania robic czy lekarz sugerowal..? Quote
Mała Rita Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pegaza napisał(a):Brak slow na ich glupote ale pewnie maja takie zarzadzenie odgórne... sama chcesz te badania robic czy lekarz sugerowal..? wiesz wyglada to tak ze ide do mojego lekarza a ona wypisuje mi na karteczce jakie badania mam zrobic... prywatnie oczywiscie Quote
Recommended Posts