Jump to content
Dogomania

York 9m. Amelka szuka najlepszego na świecie domku. Amelka ma dom :)

Recommended Posts

Posted

na chwile terazniejszą mamy jedną poważną kandydaturę ,druga się wycofała ze względów estetycznych ,tyłozgryz który ma Amelka jest duży ,niewidoczny jednak i w niczym nie ujmuje ani nie przeszkadza,za to charakter ma miziaka i przytulaka ,całe 2 kg wielkiej miłości i radości :loveu:

wczoraj dzwoniłam w sprawie pudelków ,niestety pani nie było ,wrócić miała po nocy ,mąż jej nie wiele umiał mi powiedzieć dlatego zadzwonie raz jeszcze ,dziś...
przepraszam bo w dodatku wyładowała mi się bateria w tel .i nie mozna się było ze mną skontaktować :oops:

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hawanka napisał(a):
O yoreczka do adopci :loveu:A jaki jest koszt wykupienia????I czy przeszkadza jej zgryz w jedzeniu???I czy domek musi być w warszawie :-(

Dorciu odezwij się :mad:
Przecież transport to chyba nie problem, skoro my z Łodzi do Tychów kota przytachałyśmy :cool3:

Wielkie kciuki za Amelkę i jej nowy domek- oby znalazła ten najlepszy gdzie jej mała wada nikomu nie będzie przeszkadzała ;)

Słodak psinka skacze :loveu:

Posted

Ja może mogłabym zaadoptować suńkę ... Rodzice jeszcze na razie się nie zgodzili, ale nie powiedzieli też że w żadnym wypadku...

Od razu się w niej zakochałam :loveu: Myślę, ze stanowiłaby zgrany duet z moją Dianą...

Czy osoba spoza Warszawy może adoptować suńkę? Czy te zębiorki przeszkadzają jej w jedzeniu? Jaka jest cena wykupu psiaka?

Posted

decyzja należy do najbardziej zainteresowanej ,ofert nam przybyło ...
Ewa będzie wybierała i rozmawiała ,ja tylko odwalam czarną robote :cool3:

dlaczego najchętniej z Warszawy ..bo można być blisko ,spotykać się itp.
ale tak jak napisałam decyzja zależy od Ewy.

Posted

[quote name='dorcia44']chętnych przybywa.....

a do mnie znów dzwoniono w sprawie piesków z hodowli...:cool1:[/quote]
znów do wzięcia? Moze to te 3 suczki westie? :shake:

Posted

Mój Boze, rasowe i sliczne czekaja na domki, to co tu mówić o kundelkach... Moje 2 oluskie tyczasowiczki juz siedza 5 tygodni i pies z kulawą nogą (za przeproszeniem...;)) nie zapyta o nie :shake: