chita Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Dark Lord']Dziś w Gazecie Wrocławskiej ukazało się ogłoszenie Cyganka i to ze zdjęciem:multi:.Chociaż jak zwykle pomieszali i zdjęcie jest gdzie indziej, opis gdzie indziej i sam opis mocno skrócili:mad:, ale zostawili na szczęście to, co najważniejsze i będę teraz zamieszczać ten gazetowy opis.W poniedziałek sprawdzę Wyborczą, uda się zobaczycie, gazeta rządzi.[/quote] mocno trzymam kciuki, to fakt ze nie kazdy z dobrym serduszkiem ma dostep do neta wiec mam nadzieje ze sie uda:kciuki: a swoja droga zdjecie gdzie indziej i opis gdzie indziej to prawie jak dwa ogloszenia:evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 no to ja sobie zrobię mały wypad z Cygankiem na pierwszą , poszukamy tego serduszka kochającego :loveu: :Dog_run: Quote
nescca Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cyganku.....Wroclaw to piekne miasto. Dawalam ogloszenie kiedys we wroclawiu..... psiaki dawno wyadoptowane a tel.sa do dzis....z tym ze u mnie chodzilo o szczeniorki.......ale wiem ,że wroclawianie to ludzie z serduchami....jestem pelna nadziei:loveu: Quote
Ajula Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 we Wrocławiu jest dużo dobrych ludzi może się uda :lol: Quote
sdal2 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 coś długo Cyganek musi czekac na tą jedyną miłość, ale żeby to jego czekanie było nagrodzone jak najwspanialszym domkiem. Quote
majqa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='sdal2'](...) żeby to jego czekanie było nagrodzone jak najwspanialszym domkiem.[/quote] Mam nadzieję, że to życzenie wreszcie się psinie spełni. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='sdal2']coś długo Cyganek musi czekac na tą jedyną miłość, ale żeby to jego czekanie było nagrodzone jak najwspanialszym domkiem.[/quote] Też bym chciała ,aby tak się stało ,Cyganku :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
marysia55 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='ewatr'][URL="http://img235.imageshack.us/img235/8890/zmianarozmiarureexposurr.jpg"][IMG]http://img235.imageshack.us/img235/8890/zmianarozmiarureexposurr.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] [B][I][SIZE="3"][COLOR="Purple"][CENTER]Cyganek pokazuje się światu i dalej cierpliwie szuka domku :loveu:[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
majqa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ciekawe, czy od ostatnich wieści był choć jeden tel. w sprawie Cyganka. Quote
Maszaberla Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 No coz, minal miesiac odkad dostalam 2 maile ze schroniska Niestety nikt juz wiecej do mnie nie napisal a ja dodam tylko ze wszystkie terminy do wakacji sa juz zajete... Mam nadzieje ze we wrzesniu emisja kacika adopcyjnego zostanie wznowiona - chociaz w koncu to TV publiczna i tu nic nie jest pewne:oops: Bardzo zaluje ze Cyganek nie dostal takiej szansy - tym bardziej ze Pan Michal wiedzial juz o tym ze byc moze bedzie okazja zaprezentowania schroniska z Rzeszowa To wyjatkowy pies - wyjatkowy tez przez to co juz przeszedl Takie moje prywatne przemyslenie - akurat ten pies wyjatkowo nie zasluzyl na tak dlugie czekanie na swoj wlasny (domowy) kat... Quote
Maszaberla Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='majqa']Ciekawe, czy od ostatnich wieści był choć jeden tel. w sprawie Cyganka.[/quote] Watpie... Ludzi przeraza pewnie fakt ze pies byl skatowany, ukladaja sobie ciag dalszy scenariusza i nie ufaja psu ze zdjecia (moze sie myle) Wydaje mi sie ze pokazanie go na zywo to jedyna metoda na udowodnienie ze pies jest w miare dobrej formie, przynajmniej fizycznej bo cala reszta to jeszcze duzo, duzo czasu... Quote
zuzka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Hopsaj Cyganku po domek:multi::multi::multi::multi: Quote
majqa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Maszaberla']No coz, minal miesiac odkad dostalam 2 maile ze schroniska Niestety nikt juz wiecej do mnie nie napisal a ja dodam tylko ze wszystkie terminy do wakacji sa juz zajete...(...)...[/quote] Czy należy to rozumieć tak, że schronisko nie wyraziło zainteresowania? Quote
ab-agnieszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Cyganku nasz drogi. Az dziw bierze ze nikt nie chce podarowac Ci serca i cieplego katu. Sama jestem za psiona i moja cala rodzina tez:shake: Quote
Maszaberla Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='majqa']Czy należy to rozumieć tak, że schronisko nie wyraziło zainteresowania?[/quote] Nie potrafie odpowiedziec na to pytanie Osoby ktore wyslaly mi 2 maile mialy porozmawiac z Pania Kierowniczka - tak ustalilysmy Nikt nie kontaktowal sie ze mna juz pozniej Quote
ewab Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Maszaberla']Nie potrafie odpowiedziec na to pytanie Osoby ktore wyslaly mi 2 maile mialy porozmawiac z Pania Kierowniczka - tak ustalilysmy Nikt nie kontaktowal sie ze mna juz pozniej[/quote] A nie możesz bezpośrednio porozmawiać z kierowniczką? Kontakt bez pośredników jest najlepszy. Quote
Maszaberla Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='ewab']A nie możesz bezpośrednio porozmawiać z kierowniczką? Kontakt bez pośredników jest najlepszy.[/quote] Chyba jestem zbyt spiaca bo asolutnie nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi Na watku Cyganka jestem od samego poczatku, nikt nie prosil mnie o pomoc - sama zaproponowalam przyjazd Cygana do Warszawy (cofnij sie pare stron wczesniej - tam sa moje posty) Mamy napiety grafik w TV, ustalamy przyjazdy schronisk, jedno nie podejmuje decyzji (z najrozniejszych przyczyn - co tez rozumiem) - na jego miejsce wchodzi od razu inne schronisko - wybacz ale to chyba nie ja powinnam dzwonic :nonono2: Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 A ja Cyganku życzę Ci dobrego dnia... takiego szczęśliwego... Quote
zuzka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Cygan hopsaj na górę :multi::multi::multi: po domek Quote
kometa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Sorka za offa, ale sprawa BARDZO PILNE I DRAMATYCZNA:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sparalizowany-pies-pomocy-szukamy-dt-ds-ma-szanse-chodzic-138160/#post12317086[/URL] Quote
agat21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 szkoda, że tak Cygankowi pod górkę to szukanie domku..:shake: Quote
gosiulaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='agat21']szkoda, że tak Cygankowi pod górkę to szukanie domku..:shake:[/QUOTE] Niestety :-(:shake: CYGAN HOOP NA PIERWSZĄ!!:multi::multi::loveu: Quote
ewab Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Maszaberla']Chyba jestem zbyt spiaca bo asolutnie nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi Na watku Cyganka jestem od samego poczatku, nikt nie prosil mnie o pomoc - sama zaproponowalam przyjazd Cygana do Warszawy (cofnij sie pare stron wczesniej - tam sa moje posty) Mamy napiety grafik w TV, ustalamy przyjazdy schronisk, jedno nie podejmuje decyzji (z najrozniejszych przyczyn - co tez rozumiem) - na jego miejsce wchodzi od razu inne schronisko - wybacz ale to chyba nie ja powinnam dzwonic :nonono2:[/quote] Zapytałam czy nie możesz dokonywać ustaleń bezpośrednio z Panią Kierownik, bo będąc na Twoim miejscu tak właśnie bym postąpiła. Wierzę w Twoją dobrą wolę i z całego serca zależy mi, aby Cygankowi było jak najlepiej. Quote
Recommended Posts