majqa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ciekawe, kiedy będzie miał zdjęty ten ostatni kawałek gipsu, by łapeńka odzyskała pełnię swobody. Quote
Maszaberla Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mam nadzieje ze Cyganek znajdzie dom, ktory zrekompensuje mu wszystkie krzywdy Bo patrzy niestety caly czas z takim smutkiem.... [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images41.fotosik.pl/88/983207886539840d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asior Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 WYRÓŻNIONE ALLEGRO DLA CHŁOPAKA [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=596245903]OŚMIELIŁ SIĘ PRZEŻYĆ WBREW OKRUTNEJ WOLI PANA (596245903) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ależ On wypiękniał :crazyeye: Normalnie nie ten pies :loveu::loveu: Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Panie Cyganie zmienia się pan wciąż, na lepsze oczywiście to i domcio też się musi znaleźć;) Quote
Miki Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Piękny jest, ale tak patrzy.... Wstyd spojrzeć w te mądre oczy i powiedzieć - tak ja też jestem człowiekiem jak tamten.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Miki']Piękny jest, ale tak patrzy.... Wstyd spojrzeć w te mądre oczy i powiedzieć - tak ja też jestem człowiekiem jak tamten....[/quote] Ile razy jeszcze , będzie nam tak strasznie wstyd :-(:placz::shake: A wszyscy są podobno ludźmi , zwyrole też....... :angryy::mad: Quote
sdal2 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cyganek musi zostac w Poolsce nie ma się co zniechęcac że jeszcze nie znalazł domku, znajdzie i to bardzo dobry, ale nieraz na dobre rzeczy trzeba długo poczekac. Quote
zachary Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Sdal2, masz rację, adopcje ekspresowe / i szczęśliwe / zdarzają się ale ...bardzo rzadko:-(.Czasami na wspaniały domek psiak musi poczekać.Cyganek jak do tej pory zaznał od człowieka tylko złego, więc nowy domek nie może być przypadkowy, nieświadomy jego dotychczasowego życia. Quote
majqa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='zachary'](...) Cyganek jak do tej pory zaznał od człowieka tylko złego (...).[/quote] Ten limit, należy mieć nadzieję, został już wyczerpany. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zachary też tak uważam ! Domek dla Cyganka musi być najczulszy , nie może być przypadkowy , a właściciele muszą być zapoznani z jego przeszłością . Cyganek jest smutny , on jeszcze do końca nie wierzy w to , że nikt go już nie skrzywdzi ..... Tak mądrze i ze smutkiem patrzy... A ten wytęskniony domek gdzieś czeka na CYGANKA :loveu::loveu: Quote
majuska Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Pozdrawiam serdecznie Cyganka i wszystkich , którzy się nim opiekują. Słoneczko do domku!!! Quote
zuzka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 CYGANEK ma takie okularki jak mój tymczas MAKSIU Quote
nescca Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Na pewno się doczeka tego idealnego ,najlepszego ,najkochańszego domku pod słońcem..... domku w Polsce. Wierzymy w to...... Quote
silke Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Piękny i wciąż tak smutny... [B]Czy oprawca tego psa poniósł jakąkolwiek karę?[/B] Quote
canisgratia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [FONT=Calibri][SIZE=3]Do wszystkich aktywistów dogomanii, którzy są przeciwni adopcji Cygana do Niemiec.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Organizacja Canis Gratia oraz ja, Agnieszka Draabe informujemy, że pies Cygan oraz grupa weteranów ze schroniska w Rzeszowie nie zostaną przejęte przez moja organizacje. Możecie drodzy dogomaniacy odetchnąć z ulga. Wierze, ze dzięki 38mln kochającym zwierzęta Polakom oraz setkom zaangażowanych wolontariuszy dogomanii wymienione wyżej zwierzęta znajda w KROTKIM czasie w Polsce (a nie na terenie Niemiec) nowe domy : kochające, odpowiedzialne, finansowo w dobrej kondycji (gdyż te zwierzęta chore, po przejściach będą wymagały specjalnej opieki).[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Calibri]Wierze również, ze te zwierzęta nie będą musiały dzielic losów swoich poprzedników, którzy również w przeszłości znajdowały się na polskich forach, a które poszły w zapomnienie, gdyż ich dożywotni los zakończył się za kratami schronisk. [/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Tym zwierzętom stały na drodze: ego mania, homofonia i egoizm. Egoizm ten wynika niestety tzw. „punktu siedzenia” w ciepłym fotelu przed komputerem, z czystymi rekami, duzo mowienia…malo robienia. [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Po przeczytaniu wątku Cygana na ego manii..ups dogomanii jestem pewna, ze wspomniany przeze mnie bajkowy los ani Cygana ani weteranów nie czeka. [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Był to pierwszy i ostatni komentarz naszej organizacji na tym forum.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Z poważaniem,[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Agnieszka Draabe[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Canis Gratia[/SIZE][/FONT] Quote
irenaka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='canisgratia'] [FONT=Calibri][SIZE=3][B]Był to pierwszy i ostatni komentarz naszej organizacji na tym forum[/B].[/SIZE][/FONT] [/quote] I z tego się ogromnie cieszę! Szczerze, do bólu! Quote
kinga Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='irenaka']I z tego się ogromnie cieszę! Szczerze, do bólu![/quote] a dlaczego? pytam z czystej ciekawości ;). Quote
Leyla Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ...i jaka niemiła:cool1: a kto w ciepłym fotelu siedzi:mad:nieeee noooo Bóg ją chyba opuścił:angryy: Quote
irenaka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='kinga']a dlaczego? pytam z czystej ciekawości ;).[/quote] Bo ja taka wredna baba od urodzenia jestem;) A jak Cyganek:loveu:? Czy w Jego oczętach pojawia się już cień radości? Quote
majqa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='irenaka']Bo ja taka wredna baba od urodzenia jestem;) (...) [/quote] Życzyłabym sobie świata złożonego z wrednot Twojego pokroju, Irenko. :iloveyou: Quote
Ewelina.w38 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [SIZE=3][U][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/91099.html"]canisgratia[/URL][/B][/U][/SIZE], skoro to twoja pierwsza i ostatnia wypowiedź to pewnie tego nie przeczytasz, ale jesteś bardzo nie fair!!!! Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleście są wredne babska :cool3::eviltong: Quote
nescca Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cytat: Napisał [B]canisgratia[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/bo-wpadl-pod-samochod-bo-mial-noge-zlamana-wlasciciel-usilowal-zatluc-psa-na-smierc-130415/index130.html#post12070454"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [FONT=Calibri][SIZE=3][B]Był to pierwszy i ostatni komentarz naszej organizacji na tym forum[/B]. Ufff..... baba z wozu ...koniom lżej...... siedzimy w ciepłych fotelach...... hahaha. Podłość ludzka nie zna granic.Już wiem dlaczego nie lubiłam jej od pierwszej chwili.:mad: [/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts