Maszaberla Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 yoko100 napisał(a):Mam rudzika na naszej klasie.Kochana psina. To ja prowadze jego konto;) a zalozyla je kochana cioteczka Gonia13:loveu: Quote
Maszaberla Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Majka50 - mamy kolejna stala deklaracje 30 zl:multi: Dziekuje kochana:loveu: Quote
zachary Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ja też dorzucam 30 zł na Rudzika, tylko bardzo proszę o przypominanie:razz: Quote
Maszaberla Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 zachary napisał(a):Ja też dorzucam 30 zł na Rudzika, tylko bardzo proszę o przypominanie:razz: Wspaniale, dziekuje :multi::loveu: Juz dopisuje ;) Quote
Maszaberla Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Brakuje 240 zl .... Kto wspomoze grosikiem?:oops: Quote
Maszaberla Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='majka50']Maszaberla a czy ja m,oge prosić o banerek Rudzika i Antosia:razz: Bardzo prosze:) Rudzik: Antoś: Quote
maarit Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Maszaberla napisał(a):To ja prowadze jego konto;) a zalozyla je kochana cioteczka Gonia13:loveu: Tyle mogłam:shake::shake::shake: Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 wiedziałam, że cioteczki pomogą :loveu: Ile ich tutaj z wątków Kubusia i Antosia :cool3: Serdecznie dziękujemy w imieniu Rudzika :multi: Ja tam wierzę, że Rudzik szybko się przełamie i jeszcze będzie wygrzewał swoją doopinkę w kochającym domku tak jak nasz Igorek ;) Sama przyznaj Maszaberlo - spodziewałaś się, że ktoś zakocha się w Igorku?? Quote
__Lara Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Niestety nie mogę się finansowo dołożyć :placz: a czy psiak ma allegro cegiełkowe? może tak pomogę... Quote
irenaka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Przepraszam za zaśmiecanie wątku. Potrzebuję pomocy dziewczyn z Warszawy do sprawdzenia dwóch schronisk: Korabiewice i Józefów. Nie jestem w stanie na odległość sprawdzić czy zaginiona suczka Sara tam jest. Czy ktoś ma możliwość pomocy? Wątek Sary z plakatem Sara zaginęła- okolice Warszawy (KANIE) PROSIMY O POMOC! Quote
izzie1983 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='__Lara']Pomóżcie.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-inn*****-pomozcie-135176/#post12106383 żeby link działał w miejsce gwiazdek trzeba wpisać: e - p s y (bez spacji) Quote
__Lara Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pomóżcie.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-inn*****-pomozcie-135176/#post12106383 Quote
agata51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 __Lara napisał(a):Niestety nie mogę się finansowo dołożyć :placz: a czy psiak ma allegro cegiełkowe? może tak pomogę... Lara, allegro cegiełkowe - bezcenne. Tylko jaki ma sens, skoro akcji literkowej nie wolno przeprowadzić. Poradź. Offy? I nic więcej? Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Akcje "literkowe" robią swoje - nie rezygnowałabym tak łatwo. Dodatkowo - czy jakiś moderator wypowiedział się na ten temat? Warto rozsyłać info tylko do osób, które są rzeczywiście aktywne na dogo (większe prawdopodobieństwo trafienia do osób czynnych na PWP). A póki co - nowy banerek Rudzika ;) A co do allegra cegiełkowego - to można przecież porozsyłac link zawsze do swoich znajomych ;) do ludzi spoza dogo. Quote
agata51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Ra_dunia']Akcje "literkowe" robią swoje - nie rezygnowałabym tak łatwo. Dodatkowo - czy jakiś moderator wypowiedział się na ten temat? Warto rozsyłać info tylko do osób, które są rzeczywiście aktywne na dogo (większe prawdopodobieństwo trafienia do osób czynnych na PWP). A póki co - nowy banerek Rudzika ;) A co do allegra cegiełkowego - to można przecież porozsyłac link zawsze do swoich znajomych ;) do ludzi spoza dogo. Niekoniecznie do osób aktywnych na dogo. Patrz Ariel: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index55.html Dziękujemy, MakS. :loveu: Mało brakowało, z pominęłabym cię przy wysyłąniu zaproszeń. :evil_lol: Pomyślałam: "Eeee, 31 postów na koncie, nie warto wchodzić." Ale coś mnie tknęło. No i proszę. Zapominamy, że na dogo wciąż rejestrują się nowe osoby. A ja dziękuję Agacie51 za to,że napisała do mnie o Arielu! Dzięki Tobie Agatko został moim wirtualnym przyjacielem , a ja jego wirtualną opiekunką:lol:. Chyle czoła wszystkim, którym nie jest obojętny los pokrzywdzonych Braci Mniejszych!:bluepaw: Co innego akcja literkowa, a co innego krewni i znajomi królika. Pewnie, lepsze to niż nic. Niech wreszcie jakiś moderator się wypowie, co złego jest w rozsyłaniu dogo-linków. Bo nie rozumiem. 99% dogomaniaków nie ma nic przeciwko temu, wręcz pczeciwnie - są wdzięczni. Co ja mam za interes, oprócz dobra psów, w rozsyłaniu tego niby "spamu"? Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ech - ja wiem, że można przy tym pominąć wiele wartościowych, nowych na dogo osób, ale łatwiej też uniknąć wysłania wiadomości do osoby, która może sobie tego nie życzyć. Ja nie mam nic przeciwko dostawania wiadomości ;) Sama często wysyłam liki do niektórych osób, ale przeważnie wysyłam je do osób, które poznałam na innych wątkach. W sumie ciekawe, czy za takie rozsyłanie dostaje się od razu bana, czy tylko punkty karne... :roll: Hmmm, może zapytam się Sainta, albo Szamanki... w końcu są modami :cool1: Napisałam do Szamanki... ciekawe co odpisze... Quote
agata51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Skoro można nie życzyć sobie żadnych wiadomości, na cholerę to PW jest?! Skasować PW!!! Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ja tam wierzę, że Rudzik szybko się przełamie i jeszcze będzie wygrzewał swoją doopinkę w kochającym domku tak jak nasz Igorek ;) Sama przyznaj Maszaberlo - spodziewałaś się, że ktoś zakocha się w Igorku?? Masz racje;) Cicho o tym marzylam ale w duchu powatpiewalam (jak to ja niedowiarek;)) ze ktos go tak szybko wypatrzy, nie mowiac juz o kochaniu Dziekujemy za bannerek, zaraz sobie wstawie Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Mamy nastepna dobra cioteczke :multi: Bico:loveu: co miesiac 20 zl - dziekuje ze sie zgodzilas:buzi: Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Aktualnie mamy: MyrkurDagur - 10 PLN Ra_dunia - 40 PLN Kris79 - 20 PLN Maszaberla - 20 PLN Irenaka - 20 PLN Agata51 - 50 PLN Bjuta - 20 PLN Majka50 - 30 PLN Zachary - 30 PLN Bico - 20 PLN Razem: 260 PLN :multi: Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jeszcze 190 zl - juz coraz blizej Bardzo prosimy o grosik... Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Rudziku, płonie dla Ciebie promyczek nadziei :candle: ;) :multi: Coraz wiekszy Myrkurku:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Rudziku, płonie dla Ciebie promyczek nadziei :candle: ;) :multi: Quote
Kostek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 jeszcze nie przesledzilam watku hoteliku u Wiosny zrobie to jutro bo mam nawal pracy,czy doba jest liczona razem z wyzywieniem? Quote
__Lara Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja myślę, że nawet gdy nie będzie rozsyłać się linku do allegro to i tak jest to warte świeczki, bo mam swoją bazę ponad 100 maili, osób, które już wcześniej pomogły i kupiły cegiełki :cool3: a poza tym wiele osób kręci się po allegro :cool3: zdecydujcie cioteczki, jakby co to zabieram się za to, ale po świętach, bo wyjeżdżam. Quote
Recommended Posts