bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Maszaberla napisał(a):Mamy nastepna dobra cioteczke :multi: Bico:loveu: co miesiac 20 zl - dziekuje ze sie zgodzilas:buzi: no jestem tutaj, jestem, Maszaberla mnie zaprosiła, a i widzę Myrkurek i Lara też są, to już dobrze, mój skład:happy1: 20 zł to niedużo, ale więcej teraz nie mogę:oops: biedny ten Rudziczek:-( i na dodatek jeszcze sporo tej kaski brakuje:roll: Larka, rób Kochana to allegro cegiełkowe po Świętach, bo do muru nas finanse przypierają:roll: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 stałych deklaracji się zebrało 260 zł, to bardzo dobrze:multi: ale widzę, że musi być jeszcze zdeklarowane 190 zł, czemu aż tyle kaski trzeba? nie wiem, bo wątku całego nie przeczytałam, nadrobię to. Ale myślałam, że do 300 zł dobijamy, wtedy by brakowało jeszcze tylko 40 zł, a teraz brakuje 190 zł:roll: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Maszaberla, ja już swoja kaskę dla Rudzika do Ciebie na konto wpłaciłam:lol: aha, i doszła zwrotka od Antosia;) Quote
MyrkurDagur Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 bico napisał(a):no jestem tutaj, jestem, Maszaberla mnie zaprosiła, a i widzę Myrkurek i Lara też są, to już dobrze, mój skład:happy1: (...) :cool3: :thumbs: :lol: Rudziku, nadchodzi Twoja szansa na lepsze życie :multi: Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 bico napisał(a):no jestem tutaj, jestem, Maszaberla mnie zaprosiła, a i widzę Myrkurek i Lara też są, to już dobrze, mój skład:happy1: 20 zł to niedużo, ale więcej teraz nie mogę:oops: biedny ten Rudziczek:-( i na dodatek jeszcze sporo tej kaski brakuje:roll: Larka, rób Kochana to allegro cegiełkowe po Świętach, bo do muru nas finanse przypierają:roll: :D ok, cioteczki, podejmijcie ostateczną decyzję, osoby, które monitorują sprawę psiaka i napiszcie mi na PW :) Quote
agata51 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 __Lara napisał(a)::D ok, cioteczki, podejmijcie ostateczną decyzję, osoby, które monitorują sprawę psiaka i napiszcie mi na PW :) Ja jestem za! Zawsze parę groszy wpadnie. Kasę już wysyłać? To poproszę o nr konta. Quote
MyrkurDagur Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dzień dobry Rudziku ;) Zaczynamy już pieniążki przesyłać? Quote
Maszaberla Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cioteczki dziekuje ze jestescie wszystkie tutaj, naprawde bardzo dziekuje :loveu: Na razie nic nie wplacamy, tylko zbieramy deklaracje - dopiero jak bedzie zebrana stala kwota miesieczna - bedzie mozna umiescic Rudzika w hoteliku/dt Potrzebne jest niestety az 450 zl miesiecznie - Rudzik to duzy pies, poza musi trafic do miejsca, gdzie zajma sie nim doswiadczeni ludzie (to tez kosztuje), ktorzy przy okazji popracuja nad jego psychika, wiadomo - pies jest wycofany i poobijany zyciowo Czekamy na Irenke, ktora zapadla sie pod ziemie :-( Korzystajac z okazji chcialabym wszystkim cioteczkom z naszego watku zyczyc cieplych i spokojnych Swiat :) Quote
Maszaberla Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Caly czas brakuje 190 zl .... Kto wspomoze grosikiem?:oops: Chociaz 5-10 zl miesiecznie - bardzo prosimy :modla: Quote
reksio7 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mogę jednorazowo na razie wpłacić 10 zł ale numer potrzebuje. Quote
Maszaberla Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 reksio7 napisał(a):Mogę jednorazowo na razie wpłacić 10 zł ale numer potrzebuje. Reksiu na razie zbieramy dopiero deklaracje, jak bedzie wiadomo co i jak to uwzglednie Cie w planach;) dziekuje :loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Wesołego Alleluja! Zdrowia i szczęścia - a jak będzie szczęście to i reszta się znajdzie ;) Co do allegro - robiłabym ;) Maszaberla - brakuje 240 czy 190? Bo już się gubię :cool3: Quote
agata51 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A rozsyłacie Rudzika po wątkach? Bo na "moich" nie zauważyłam. Quote
Maszaberla Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Ra_dunia'] Co do allegro - robiłabym ;) Maszaberla - brakuje 240 czy 190? Bo już się gubię :cool3: 190 zl oczywiscie:mad: dzieki ze zauwazylas ! Allegro ma ciagle auktualniane -> KLIK Quote
Maszaberla Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 agata51 napisał(a):A rozsyłacie Rudzika po wątkach? Bo na "moich" nie zauważyłam. Agatko, ja wyslalam maile na pw do swoich cioteczek, zjawily sie tu a Ty wstawiasz gdzies info na watkach? Quote
Maszaberla Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kochana cioteczka Bico :loveu: tak sie rozszalala ze juz nawet wplacila 20 zl na moje konto ;) Dziekuje :loveu: Potraktuje to jak wplate za 1 miesiac, juz dopisuje do deklaracji Quote
Maszaberla Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Aktualnie mamy stale deklaracje: MyrkurDagur - 10 PLN Ra_dunia - 40 PLN Kris79 - 20 PLN Maszaberla - 20 PLN Irenaka - 20 PLN Agata51 - 50 PLN Bjuta - 20 PLN Majka50 - 30 PLN Zachary - 30 PLN Bico - 20 PLN Razem: 260 PLN :multi: Jednorazowo: Reksio7 - 10 PLN Pierwsza wplata: Bico - 20 PLN Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 jak tylko bede mogła to wspomoge psiaka na razie tylko moge podnieść:oops: Quote
irenaka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Chcę myśleć optymistycznie, brakuje nam tylko 190,00:evil_lol:. Kto jeszcze grosikiem sypnie? Komu jeszcze coś zostało po biesiadowaniu? A może pod koniec miesiąca będą jakieś perspektywy?:cool3: Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 irenaka napisał(a):Chcę myśleć optymistycznie, brakuje nam tylko 190,00:evil_lol:. Kto jeszcze grosikiem sypnie? Komu jeszcze coś zostało po biesiadowaniu? A może pod koniec miesiąca będą jakieś perspektywy?:cool3: Jak by sie okazalo ze nie trzeba bedzie placic za jakis czas na Antosia slepaczka - to podniose swoja deklaracje na Rudego Rzucilam haslo na innych watkach ale niestety bez odzewu :oops: Irenko, decydujemy sie na hotelik u Wiosny? Jak tam wyglada sytuacja z miejscami? Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):jak tylko bede mogła to wspomoge psiaka na razie tylko moge podnieść:oops: Gosienko, wazne ze jestes z nami :-) Quote
Recommended Posts