Maszaberla Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='Avilia']Rudzik także ogłoszony tutaj: Adopcje Ps�w ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Avilia bardzo dziekuje:Rose: Jesli masz czas i ochote - moglabys przejrzec ogloszenia z watku czy ktores juz nie wygaslo? Quote
maarit Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 "Łapka" piesku - witam:loveu: Jakmi głupio że nic innego nie mogę dla Ciebie zrobić tylko coś w tym stylu napisać żebyś choć chwilkę był na 1 stronce:shake: Quote
Avilia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Maszaberla napisał(a):Avilia bardzo dziekuje:Rose: Jesli masz czas i ochote - moglabys przejrzec ogloszenia z watku czy ktores juz nie wygaslo? Przejrzałam. Nieaktualne: -4lapy -www.psy.pl -www.bono-polska.pl -www.dwukropek.pl -www.nasipupile.pl -www.schronisko24.pl Quote
Maszaberla Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wszystkie aktualne (i uaktualnione) ogloszenia Rudzika: allegro eoferty vegie ale.gratka pineska kupiepsa bono-polska gumtree dwukropek 24polska cafeanimal animalia adopcjapsa adopcje.org przygarnijzwierzaka e-gratka e-zwierzak adopcje.8p ogloszenia.infoweb wegetarianie Prosilabym o uaktualnienie na "Nasipupile" to chyba Gonia tam dawalas? Schronisko 24 - strona w trakcie likwidacji Jeszcze potrzebujemy "4lapy" i "Psy" - moze Paros poratuje:roll: Quote
MyrkurDagur Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Witaj Rudziku ;) Co słychać u Ciebie piesku... ? :roll: Quote
Maszaberla Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Witaj Rudziku ;) Co słychać u Ciebie piesku... ? :roll: Bez zmian, moze jak wiosna nadejdzie, zrobi sie zielono, to wszystkim poprawi sie samopoczucie, psom rowniez... Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Rudzik cały czas czeka na odpowiedniego człowieka... Wiem, że takie podrzucanie mało daje... ale może ktoś z Warszawy tu zajrzy... ktoś, kto będzie mógł poświęcić mu czas i pokazać, jak fajne może być życie przy człowieku, jak miłe jest głaskanie, jak interesujące spacery... Warszawiacy - jest tam jakiś fajny, co ma troszku czasu?? :cool3: Quote
Maszaberla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ra_dunia napisał(a):Rudzik cały czas czeka na odpowiedniego człowieka... Wiem, że takie podrzucanie mało daje... ale może ktoś z Warszawy tu zajrzy... ktoś, kto będzie mógł poświęcić mu czas i pokazać, jak fajne może być życie przy człowieku, jak miłe jest głaskanie, jak interesujące spacery... Warszawiacy - jest tam jakiś fajny, co ma troszku czasu?? :cool3: No wlasnie, nikt sie taki nie trafil :shake: Nie mam zupelnie pomyslu jak pomoc biedakowi... Quote
maarit Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Rudziku nie jesteś sam! Ciotka gonia tez doły zalicza:-(:-( Quote
Maszaberla Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Gonia13 napisał(a):Rudziku nie jesteś sam! Ciotka gonia tez doły zalicza:-(:-( To witaj w klubie Gosienko Quote
Ra_dunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dziewczyny - nie poddawać się! Co prawda ja też zaliczyłam gigantyczny dół na początku miesiąca... ale... trzeba zacisnąć pięści, zagryźć zęby i robić swoje dalej... Z ogłoszeń pewnie nie ma żadnego odzewu? Quote
Maszaberla Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ra_dunia napisał(a):Dziewczyny - nie poddawać się! Co prawda ja też zaliczyłam gigantyczny dół na początku miesiąca... ale... trzeba zacisnąć pięści, zagryźć zęby i robić swoje dalej... Z ogłoszeń pewnie nie ma żadnego odzewu? Nikt sie cholera nie odzywa! Na nk trafia tysiace cieplych slow, pocieszen itp ale nie ma konkretnej propozycji Ja caly czas wierze ze ta biedna psina trafi kiedys na swojego czlowieka Quote
maarit Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Znajdzie - wiecie on jest w super kondycji;) Quote
Maszaberla Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Gonia13']Znajdzie - wiecie on jest w super kondycji;) Miejmy nadzieje;) Kris zrobil Rudzikowi zdjecie - co prawda telefonem wiec jakosc slaba ale zawsze cos nowego, zobaczcie jaki to zgrabny chlopak I poznajcie tez kolezanke Rudzika z boksu - Ave: Najlepsze jest to ze potrafia siedziec razem w 1 budzie;);) A kazdy ma swoja budke;) To jest wlasnie fajne w Azylu ze kazdy psiaki maja swoje budy Kris dziekuje za zdjecia:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Miło widzieć Rudzika w nowej odsłonie :lol: A koleżanka niczego sobie ;) Quote
Maszaberla Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Miło widzieć Rudzika w nowej odsłonie :lol: A koleżanka niczego sobie ;) I na dodatek wesola dziewczyna;) Quote
maarit Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maszaberla to Ty nie wiesz czemu oni w jednej budzie siedzą???:cool3::cool3::cool3::diabloti: No wiem, wiem... Nic z tych rzeczy... Psitulają się tylko:loveu: Quote
Maszaberla Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gonia13 napisał(a):Maszaberla to Ty nie wiesz czemu oni w jednej budzie siedzą???:cool3::cool3::cool3::diabloti: Nic z tych rzeczy Gosienko, wiem ze Cie rozczaruje;) ale Rudzik to grzeczny chlopak:) Quote
maarit Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Rudasie kochany do góry na dobranoc bo ciotka zaśpi i ją z pracy wywalą (przynajmniej by miała dla Was więcej czasu:lol:):diabloti: Quote
Maszaberla Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Rudzik dal sie pogladzic wujkowi Krisowi, nie odwracal glowy,tylko lypal swoim oczkiem:loveu: Quote
Recommended Posts