Magdalena Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ick napisał(a):I najgorsze , ze sasiedzi, swiadkowie , po latach zglaszaja takie przypadki. zawsze lepiej późno niż wcale :razz: Quote
2010 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 niewiele brakowalo.........dla drugiego juz za pozno...........:-( psiak ma szczecie, ze zdrowie mu dopisuje ........... Quote
Cantadorra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 1. Jesli facet ma tzw. zolte papiery, to nic mu nie zrobia, tylko zabiora psa i tyle, a on moze wziac nastepnego, ktorego zabiora i tak w kolko. 2. Zabranie bezprawne psa by sie wytlumaczylo stanem wyzszej koniecznosci i nawet gdyby pan z zoltymi pap. wniosl sprawe, to by zostala umorzona. 3. Najlepiej wszystko sfilmowac i porobic zdjecia warunkow w jakich pies zyje, ewentualnie zeznania sasiadow o biciu psa. 4.A tak najwazniejsze, to sunie trzeba stamtad zabrac!!! Najlepiej do kojca!!! Czy ktos ma dla niej DT??? Quote
Red Dingo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 o matko .. bidulko napewno niedlugo sie twoj los odmieni .. ja tacy ludzie sie toba zainterowali .. trzymaj sie !! Quote
Zbójini Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Lorien napisała na owczarek.pl : Jutro skontaktuje sie z ta prezes animalsow i podrzuce pomysl z zabraniem psa do Bdg schroniska. Na poniedzialek jestem umowiona z pania dyrektor schroniska na rozmowe, wszystko ustalimy i zalatwimy osobny boks dla suki. W tym czasie bedziemy szukac jej DT, bo w schronisku ma kontroli przed ani poadopcyjnych i skutek bedzie taki, ze pozniej to bedzie kolejna interwencja.... Prosiła żebym wrzucił. Forum Owczarek.pl: BYDGOSZCZ--uwięziona,maltretowana ONka Quote
moniaaa0402 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Boże to straszne...trzeba jej jak najszybciej pomoc...mam nadzieje ze znajdzie sie DT ....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: a tego faceta tylko za......:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Marta697 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jutro jedziemy do suni z jedzonkiem:razz: Trzymaj się mała:loveu: Quote
2010 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Trzymam kciuki dziewczyny ! uwazajcie ! Uszy do gory ! Quote
Magdalena Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ja niestety jednak nie będę mogła jutro wybrać się z Wami :-( a szkoda bo bardzo bym chciała :razz: jak będziecie się jeszcze wybierały to dajcie znać. Mam nadzieję że z sunią wszystko wporzadku i niedługo będzie już cieszyła sie wolnością Quote
moniaaa0402 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ...Jak bedzie potrzebna pomoc to ja moge pomoc....mieszkam niedaleko;);););););););) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czekamy zatem na wiadomości ! Może znajdzie się i domek ? Quote
Zbójini Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 tutaj jeden miejscowy Kolega się pali żeby z Wami pojechać Forum Owczarek.pl: BYDGOSZCZ--uwięziona,maltretowana ONka Quote
Magdalena Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 taaaaa... i co, pójdzie wpieprzy właścicielowi, a ten za to w złości się na psie wyładuje :cool3: (najpierw trzeba psa capnąć, potem się przyczaić :evil_lol:) i co z sunią?? dziewczyny dajcie znac jak wrócicie Quote
Zbójini Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Magdalena napisał(a):taaaaa... i co, pójdzie wpieprzy właścicielowi, a ten za to w złości się na psie wyładuje :cool3: (najpierw trzeba psa capnąć, potem się przyczaić :evil_lol:) nie sugeruję poza prawnych rozwiązań ale w towarzystwie faceta będzie raźniej kiedy ten śmierdziel się pojawi przy dokarmianiu np... Poza tym on się deklaruje ze chce zabrac psa... Quote
moniaaa0402 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no to kradniemy psa i jazda faceta w pi...:p:p:angryy::angryy::mad::mad: A psince dom trza zalatwic narazie DT:placz::placz::placz: Quote
2010 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Trzeba moze porobic troche zdjec, bo musi byc ukarany.Aby po raz drugi nie gnebil i glodowal psiaki w komorce.Gdzie jest ktos z TOZ? Robcie wszystko rozsadnie ! Quote
Marta697 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witam wszystkich;) Tu Lorien: ) - zalozycielka watku. Pisze z tego konta, poniewaz moje zostalo zablokowane a admini maja mnie w du*ie.:roll::angryy: Ick- przeciez sprawa juz poszla do prokuratury. Animalsi dopilnuja zeby poniosl konsekwencje za takie zycie psiakow.:mad: Kochani! Wspaniale wiesci. Bylam dzisiaj u pani dyrektor w schronisku. Wraz z nia i pania prezes Animalsow zostalo zalatwione, ze sunia w obecnosci policjanta, prezes animalsow i dwoch ludzi ze schroniska we srode zostanie prawnie odebrana i zawieziona do schroniska. Tak jak wczesniej pisalam do osobnego boksu i tam pozostanie do czasu procesu, chyba ze znajdzie sie dla niej DT:multi::multi::multi::multi: Po procesie zapewne sunia zostanie przekazana schronisku lub tez animalsom, bedzie wtedy mogla juz isc do DS. Takze we srode jej meka sie skonczy:multi::lol::lol: Dzisiaj bylam z dziewczynami u suni. To psi aniol. Jest przecudowna, przemila i przepiekna. Widac, ze madry i inteligentny z niej psiaczek. Pomimo swoich przezyc nie stracila zaufania do czlowieka. Zanioslysmy jej rozne reczniki etc. zeby chociaz do tej srody mogla sobie spac na czyms innym niz beton.. Dostala pic, dostala jesc. Dzialka to jedno wysypisko smieci. Tragedia jednym slowem. Sasiadka zainteresowala sie i wyszla do nas. Mowila, ze sunia ostatnio wywarzyła blokade komorki i biegała po terenie. Jak odchodzilysmy slychac bylo, ze probuje forsowac "drzwi". Jutro tez jade do psinki ja nakarmic - na cale szczescie we srode bedzie juz bezpieczna!!!!!!:multi::multi::multi: Zaraz powstawiam zdjecia. Quote
moniaaa0402 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 to wspaniale:multi::multi::multi::multi::multi::multi: tylko by domek sie znalazł:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: dziewczyny jestescie niesamowite:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
asika5 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bardzo się ciesze z takiego zakończenia.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A będę jeszcze bardziej usatysfakcjonowana jak ten facet odpowie za to co zrobił:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Oby znalazła sie cudowna osoba, która suni wynagrodzi te wszystkie krzywdy. Szukamy domku!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Estera Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Super, że dziewczynka zostanie odebrana temu &^*%$^&*^&* :multi: Lorien w Twojej sprawie wiesz, że już działam ;) Quote
Marta697 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tu Lala i drugi onek przezywali swoj psi dramat: Piekna dzialeczka.. wprost idealna na wypoczynek:roll: *Esti dziekuje:calus: pozdrawiam Lorien: ) Quote
Marta697 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 YouTube - P2021489 Prosze nie zwracac uwagi na nasze komentarze w tle :evil_lol: pozdrawiam Lorien : ) Quote
& Gloria & Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Sunieczka jest cudowna! Jak sunia będzie już w schronisku, zabieramy się solidnie za socjalizacje.:loveu: Będzie wspaniałą pociechą dla nowego właściciela:multi: Quote
Recommended Posts