MateuszNesterok Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nom... Nie za fajnie wiedzieć, że nie można wiele zrobić ;/ 16, czy to ważne ile kto ma lat ????? :| Wystarczyło spojrzeć w profil lub zapytać kogokolwiek tutaj. Tak Asika, rzeczywiście dziwne... Quote
MateuszNesterok Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nom, ale też pamiętajmy, że ten "ktoś" ogłoszenia zrywa. Ostatnio nowe powiesiłem na tablicach na działkach... Na Kapuściskach się trzymają ????? ;/ Quote
pixie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a teren calkiem dziki? baru pubu sklepikow, warzywniakow nie ma? by tam mozna zostawic wiadomosc a moze jakies inne miejsca dokad ludzie zmierzaja,c zy tez to same dzialki typowe letnie niezamieszkale kiosk ruchu..nie wiem sama, Mateusz poglowkuj gdzie mozna do reki ludziom dac marta rozdawala z Sylwia moze jeszcze raz pojsc jej sladami, moze rozdajac ponownie czego sie dowiecie? moze "ktos pusci farbe"? Quote
martik b Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 pixie napisał(a):a teren calkiem dziki? baru pubu sklepikow, warzywniakow nie ma? by tam mozna zostawic wiadomosc a moze jakies inne miejsca dokad ludzie zmierzaja,c zy tez to same dzialki typowe letnie niezamieszkale kiosk ruchu..nie wiem sama, Mateusz poglowkuj gdzie mozna do reki ludziom dac marta rozdawala z Sylwia moze jeszcze raz pojsc jej sladami, moze rozdajac ponownie czego sie dowiecie? moze "ktos pusci farbe"? Obok działek sa domki mieszkalne, niestety sklepu chyba w pobliżu żadnego, za to jest pętla autobusowa i przystanki i tam z lorien wywiesiłyśmy ogłoszenie...jedna z sąsiadek była skora do rozmowy choć to daleka sąsiadka, bo z działek obok ale o dziadzie dużo wiedziała, sama ma 2 owczarki niemieckie, powiedziala nam np to , że dziad dawno temu miał suczkę mix owczarka i wyraziła się tak ''w pewnym momencie sie jej pozbył'':shake: ale szczegółów ona nie zna...za to na następny dzień zadzwonił ktoś anonimowy do lorien, bo ona podaje swój tel w ogłoszeniach...i lorien poznała, że to właśnie ta sąsiadka.. i powiedziala jej, że mamy dać ogłoszenia na os kapuściska i w okolicach ul modrakowej po czym szybko się rozłączyła jak lorien chciała zacząć rozmowę...i tak też zrobiłyśmy na następny dzień:roll: Quote
MateuszNesterok Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nom sąsiadka jedynie mówiła, że na 100% wywiózł psa do tego brata na Kapuściskach... I, żeby nie wchodzić na działkę, bo jest niebezpieczny i wiele razy ich straszył. Działki typowo letnie, chociaż niektóre wyglądały na zamieszkałe. Za to drogi na działkach takie fajne, że popsułem hamulec, a później odwiedziłem myjnie samochodową żeby wstydu sobie błotem nie robić (mój talent :P) Ta jego działka to zbiorowisko śmieci i złomu. W okolicy tylko zajezdnia MZK i jakiś serwis samochodów, a kawałek dalej bloki. Poza tym to już nie Błonie, to Górzyskowo. Spróbuję jeszcze z ulotkami w okolicy... Ale nie wiem, czy to wiele da. Quote
MateuszNesterok Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Poroznośmy jeszcze te ogłoszenia do lecznic weterynaryjnych w Bydgoszczy. Rozdzielmy jakoś teren, wyjaśnijmy tam sprawę, itp. Z nadzieją, że chociaż do weterynarza ten pies chodzi, albo naprawdę uciekł po czym ktoś go przygarnął i chodzi do jakiegoś weterynarza. Quote
Lorien:) Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 MAteusz, ktora sasiadka Ci mowila o tym, ze pies jest na 100% u brata S.M? Quote
MateuszNesterok Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Napisałem Ci na PW. Mówiła, żebyśmy tam nie wchodzili, bo gość jest niebezpieczny i ich zastraszał. Na pytanie o psa mówiła, że go wywiózł do brata na Kapuściska i niby mu uciekł. Jeszcze wspomniała żebyśmy ogłoszenia porozwieszali tam na rynku na Kapuściskach i na ulicy Modrakowej... Quote
medar Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nie jest najmądrzej, na publicznym forum, zdradzać źródła informacji. :-) Quote
MateuszNesterok Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sorry Medar... Pytają - odpowiadam. Super, że włączyłeś się do sprawy. Edytuje wiadomość i napiszę na PW. Quote
MateuszNesterok Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 http://www.nesterokmateusz.pl/pics/DSC01589.JPG Taki teren... Pięknie, co nie ????? ;/ Quote
Lorien:) Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f402/maltretowany-owczarek-zamkniety-w-komorce-na-dzialce-sprawa-u-prokuratury-130329/index5.html Dokladna fotorelacja jest juz na watku.. Quote
MateuszNesterok Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Spokojnie, widziałem. Filmy też. Tak tylko dodałem jakby się komuś szukać nie chciało :) Quote
moniaaa0402 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 czy ulotki rozwieszaliscie naa kapusciskach?? jesli nie to ja moge porozwieszac bo mieszkam na kapach :shake::shake: pomoge jak moge jak cos piszcie pw moge w szole popytac i wogol znajomych Quote
2010 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Im wiecej ulotek tym szanse wieksze...Pytajcie moze ktos go widzial.....:-( Quote
moniaaa0402 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :mad:ok to jak bym mogla dostac tresc ogłoszenia to bym podrukowal i porozwieszala a przy okazji ludzi popytala szkoda ze nie mam zdjecia jego brata :angryy: Quote
MateuszNesterok Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wysłałem na ten e-mail z profilu. Quote
moniaaa0402 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ok zaraz sprawdze;) no i bede probowac Quote
MateuszNesterok Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Monika, żeby nie było na mnie to wszem i wobec ogłaszam, że zapytałem ;P Quote
Lorien:) Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Niestety z nieoficjalnych zrodel dowiedzielismy sie, ze pies zostal zabity i zakopany gdzies w lesie:-( co gorsza to juz trzeci pies ktory zginal z jego rak... Teraz jedyne co mozemy zrobic to byc czujni zeby ten frajer nie wzial sobie kolejnego psa, juz w schronisku raz na niego natrafilam. Zostal zablokowany w komputerze schroniska, zadnego psa wiec od nas nie dostanie. Mam jednak nadzieje, ze smierc Lali to tylko pogloska...:roll::roll: Quote
macharadza Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 U mnie kolo domu na działkach osiedlowych jest tez owczarek niemiecki bardzo ładna suka, boi sie ludzi i nie widzę żeby ktoś do niej przychodził(nawet karmic)ma kojec 3m na 3m. Quote
Recommended Posts