Ambra Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hmm czyli dalej nic? a może narazie skoro mieszkałby tez w domu to dopoki nie podrosnie i nie dojdzie do siebie.... a zresztą .... Rubik szuka domku!!!!! Quote
Ambra Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 to sobie podniose! Rubik dziś odzył od rana lata po mieszkaniu i zaczepia wszystkich do zabawy, to nie daje ubrac skarpetek to bawi się jeansami, to lata z misiem. Całą noc ok 10 godz grzecznie przesypia nawet bez siku, apetyt dopisuje ohh jak dopisuje, nie ma już zachowań typu poawrcze jak mi sie cos nie spodoba, jest radoosny i w pełni zsocjalizowany. Normalny szczenior tylko bezdomny:-( Quote
maciaszek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ambra napisał(a):Normalny szczenior tylko bezdomny:-(Mam nadzieję, że to się szybko zmieni! Quote
Ambra Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ja też! że jego tułaczka się zkończy szybko! dziś na wesoło zostały same zabawa była zabawkami dopóki moja dobka nie otworzyła sobie drzwi do sypialni i Rubik nie dorwał kremu vichy!:diabloti: wysmarował soebie morde w najlepsze choć przeciwzmarszczkowy mu jescze nie potrzebny.:mad: Quote
amikat Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Ale on chce być PIĘKNY! I młody :razz: Quote
halbina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 na pierwszą stronkę i do domku szybciutko! Quote
amikat Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 A Rubinio pojedzie do mnie hhehhhehhe - jak tylko AMBRA pojedzie na wczasy!!!!!!! Quote
jotka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Żarty, zartami, ale tyle psów w domu ile jest u Amikat i jeszcze tymczas? Zlitujcie się, niech kto inny go weźmie!:placz: Quote
Ambra Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 nie ma chętnych:shake: jutro wieczorem wyjezdzam! Rubuś musi niestety juz isc do Amikat... Słonko kochane! proszę znajdźcie mu dobry domek! taki na jaki słodka mora zasłużyła! wracam 27.02. Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Arial]Amikat ...ciekawe czy twoje kremy też będzie testował ;)[/FONT] [FONT=Arial]słuchajcie potrzebna wizyta w Tarnowskich Górach KOBIÓR !!! ASTek nadal w schronie!!![/FONT] Quote
Ambra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nie wiem czy Amikat już wie, ale mnie bedzie cieżko sie z nim rozstać, on ma takie ludzkie oczy.! jak cos naszkudzi i krzyknę to od razu siada spuszcza łeb i tymi ślepiami z bielutkimi białkami na mnie łypie - ale o co ci chodzi? - a łapy mu sie rozjeżdżają na boki. A mnie wtedy wszystkie złości odchodzą mam przypływ miłości i gniewać sie na tego czorta nie umiem:loveu: Dziś został wypieściuchany w łozeczku - wiec zapas ma na 2 tyg :evil_lol: Quote
Ambra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 to nic że za mały:roll: byle nie na ziemi;) Quote
amikat Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 jasne - ciocia ania wszystkie kremy udostępni........ Quote
Glutofia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Podnoszę w nadziei ze znajdzie dom. I z troski o Amikat bo ona nam padnie od tej dobroczynności..... Quote
maciaszek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Glutofia napisał(a): I z troski o Amikat bo ona nam padnie od tej dobroczynności.....No właśnie... Quote
JOMA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Oj Amikatko, żebyś nam się tylko nie zapowietrzyła :eviltong: Quote
halbina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 amikat napisał(a):eee tam....to dla mnie TLEN! :loveu: :loveu: :loveu: ja to się też dotleniam jak mogę... fajkami... :p Quote
Ambra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Rubik pojecha l do Anetki, ja siedze na walizkach i czekam na wyjazd. Prosze - domek superowy mu znaleźć a jak bedzie na akcji scc dokłładnie ludzi prześwietlać! żeby już raz na zawsze znalazł ten swoj jedyny i żebym nie miala smsów w typie dziesiejszych ad. Miki - mojej ost. tymczasowiczki:shake: Rubiku KC!! Quote
amikat Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Rubiniu śpi jak zabity. Mini go wymęczyła. Jedno siku było w domu. ALe co tam - teren zaznaczył. Pojadł - brzusio pełne to i sie dobrze śpi! Ambra kochana: "LEĆ AMBRA LEĆ"!!!!!!!!!! Quote
maciaszek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 A co tam u Rubika i Amikat telekonferującej ;)? Quote
amikat Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Maciaszku - ty maUUUUUUUUUUpo! Ojciec Dyretor nauczył Rubika klaskać!!!! Quote
Recommended Posts