Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm czyli dalej nic?
a może narazie skoro mieszkałby tez w domu to dopoki nie podrosnie i nie dojdzie do siebie.... a zresztą ....

Rubik szuka domku!!!!!

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to sobie podniose!

Rubik dziś odzył od rana lata po mieszkaniu i zaczepia wszystkich do zabawy, to nie daje ubrac skarpetek to bawi się jeansami, to lata z misiem. Całą noc ok 10 godz grzecznie przesypia nawet bez siku, apetyt dopisuje ohh jak dopisuje, nie ma już zachowań typu poawrcze jak mi sie cos nie spodoba, jest radoosny i w pełni zsocjalizowany. Normalny szczenior tylko bezdomny:-(

Posted

ja też! że jego tułaczka się zkończy szybko!

dziś na wesoło zostały same zabawa była zabawkami dopóki moja dobka nie otworzyła sobie drzwi do sypialni i Rubik nie dorwał kremu vichy!:diabloti: wysmarował soebie morde w najlepsze choć przeciwzmarszczkowy mu jescze nie potrzebny.:mad:

Posted

nie ma chętnych:shake:

jutro wieczorem wyjezdzam! Rubuś musi niestety juz isc do Amikat...
Słonko kochane! proszę znajdźcie mu dobry domek! taki na jaki słodka mora zasłużyła!
wracam 27.02.

Posted

nie wiem czy Amikat już wie,
ale mnie bedzie cieżko sie z nim rozstać,
on ma takie ludzkie oczy.!
jak cos naszkudzi i krzyknę to od razu siada spuszcza łeb i tymi ślepiami z bielutkimi białkami na mnie łypie - ale o co ci chodzi? - a łapy mu sie rozjeżdżają na boki. A mnie wtedy wszystkie złości odchodzą mam przypływ miłości i gniewać sie na tego czorta nie umiem:loveu:

Dziś został wypieściuchany w łozeczku - wiec zapas ma na 2 tyg :evil_lol:

Posted

Rubik pojecha l do Anetki, ja siedze na walizkach i czekam na wyjazd.
Prosze - domek superowy mu znaleźć a jak bedzie na akcji scc dokłładnie ludzi prześwietlać! żeby już raz na zawsze znalazł ten swoj jedyny i żebym nie miala smsów w typie dziesiejszych ad. Miki - mojej ost. tymczasowiczki:shake:

Rubiku KC!!

Posted

Rubiniu śpi jak zabity. Mini go wymęczyła. Jedno siku było w domu. ALe co tam - teren zaznaczył.

Pojadł - brzusio pełne to i sie dobrze śpi!

Ambra kochana:

"LEĆ AMBRA LEĆ"!!!!!!!!!!