wanda szostek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cieszę się halbinko, że udało się małą uratować. Teraz tylko domek. A u mnie z adopcjami tylko problemy. Dzisiaj jestem w wielkim dole. Quote
pixie Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 sceny rodzinno-kanapowe :loveu: z Halbinkowego Dworku pierwsza klasa! a alutka niedowierzajaca wadze..cudnosci:loveu: Quote
halbina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='wanda szostek']Cieszę się halbinko, że udało się małą uratować. Teraz tylko domek. A u mnie z adopcjami tylko problemy. Dzisiaj jestem w wielkim dole.[/quote] Wando, każdy miewa wątpliwości i chwile zwątpienia... trzymaj sie i nie daj kryzysom! wiosna już za chwilę, to razem z powiewem świeżości nadleci i otucha! Quote
emilia2280 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 mAlutka ma bardzo mádre spojrzenie. A Inka :loveu: siedzi dumna jak sfinks :lol: Quote
jolek68 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 dzielna dziewczyna :multi: teraz dopiero zacznie nadrabiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koniczynkakr Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Strasznie się ciesze ze maleństwo dochodzi do siebie, widać po niej znaczną poprawę. Halbinko przekaż proszę Alutce buziaka słodkiego:):loveu: a dla Ciebie wielki uścisk za to co robisz:) Quote
wellington Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [QUOTE]a alutka niedowierzajaca wadze.[/QUOTE] Ja tez mam takie momenty :roll: Quote
zuzlikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Halbina... Formicja :loveu::loveu::loveu: Alutka w oczach nabiera formy!Fotki psiaków...boskie!:lol:...a same psiarki...słów brak! Po prostu-prima sort!:loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jak to super, że Alutka tak dobrze wygląda. Bałam się zaglądać do niej. Bo ja podobnie jak Wanda - mam dół jak Rów Mariański - apropos - ile on ma??? Osttanio czego się chwycę - nie wychodzi. Problemów przybywa, zwierzaków z propblemami też, a rądk do działań nie ma. I mam dół właśnie tenże. Ale Halbino - super u Ciebie. Tak się cieszę!!!:lol: Quote
ANETTTA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Halbina to cudotwórca nie po raz 1 ratuje malca :multi: Quote
Dorothy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='supergoga'] Bo ja podobnie jak Wanda - mam dół jak Rów Mariański - apropos - ile on ma??? !!![/quote] kolo minus jedenastu kilometrow. nie dawajcie sie kobiety, filary dogo :calus: a halbina z BIANKA1 filary dzialu szczeniecego. Trzymac sie i nie poddawac! Quote
halbina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Supergogo, mnie też czasem trudno nie mieć doła... a co do maluchów to niestety nie wszystkim udaje sie tak jak Alutce... rok temu nie udało sie uratować Dudusia [*] w ciągu roku odeszło też kilka kociaków [*] mAlutka zawładnęła pontonem, leżakuje sobie w nim, znosi do niego zabawki, chętnie przytula się do psa, który sie w nim położy... zaczęła właśnei etap szarpania smyczy i nogawki pod hasłem: "Nie zostawiajcie mnie samej! zabierzcie mnie ze sobą!", a po moim powrocie chwyta but i wyżywa na nim frustrację... faktycznie zaczyna się etap wzrostu i odbudowy tkanki mięśniowo-tłuszczowej, mAlutka jada już regularnie, trawi poprawnie i efekty coraz częściej trzeba zbierać...ale o to nam przecież chodziło! na dworze coraz cieplej, więc trzymiesięczne szczenie będzie miało możliwość częstych spacerków i kontaktu ze świeżym powietrzem... szybko powinna nadrobić stracony czas i zdąży jeszcze zaznać szczenięcych wrażeń... oby jak najszybciej w swoim najcudowniejszym na świecie domku! w piątek ją zaszczepimy... i możemy zacząć ogłaszać... Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc w tej kwestii?... Domek musi być świadomy i odpowiedzialny... mAlutka moze mieć jeszcze długo problemy albo zachwiania trawienne, powinna jeść naprawdę dobrą karmę lub kurczaczka... domek musi reagować na każde odchylenie od normy i od razu konsultować sprawę z weterynarzem... musi Alutkę kochać i rozpieszczać, żeby jej wynagrodzić to trudne dzieciństwo i cierpienie, jakiego doznała... musi też przejść procedurę adopcyjną i to pełną: wizyta przedadopcyjna, umowa adopcyjna, wizyta poadopcyjna... musi zostać zaakceptowany przez Dziewczyny (Budrysek, Bubu) i naszą fundację... Byle komu Alutki nie oddamy! Quote
DG32 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [URL]http://lh3.ggpht.com/_aUXFZS-v4U0/SawcQUHhC4I/AAAAAAAAAnQ/Ts65uRdH0ug/s512/P3020315.JPG[/URL] Już niedługo a Alutka nie zmieści się do tej miseczki. A co do ogłaszania Alutki to czekamy tylko na tekst :p. Quote
Beata J. Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Przypominam o cegiełkach, bo coś "słabo idą" :-( [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=567151491]Na pomoc Alutce - charytatywnie - tapetki (567151491) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Kto może wspomóc Alutkę :oops: ? "KUP PAN CEGŁĘ" - DLA ALUTKI Quote
Formica Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witajcie! Na dzień 24.02.2009 nasz [COLOR=RoyalBlue][U]dług w lecznicy wynosił 324zł[/U][/COLOR]. Serdecznie chciałam podziękować niżej wymienionym osobom za pomoc i wsparcie finansowe. Oto wpłaty, które zostały zaksięgowane na koncie Fundacyjnym na rzecz Alutki: 12.02.2009 - [B]Amiga [/B]- 40zł (darowizna) 25.05.2009 - [B]Smedmar [/B]- 10zł (aukcja cegiełkowa) - [B]Daro_Q4 [/B]- 25zł (aukcja cegiełkowa) 26.05.2009 - [B]Atevi [/B]- 10zł (aukcja cegiełkowa) - [B]Slapcio [/B]- 10zł (aukcja cegiełkowa) - [B]Koniczynkakr26 [/B]- 20zł (aukcja cegiełkowa) 27.02.2009 - [B]p. M. Owczarczyk[/B] - 50zł (darowizna) w sumie: [U][B][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]165zł[/COLOR][/SIZE][/B][/U]:sweetCyb: [COLOR=DarkRed][B][SIZE=5] [/SIZE][/B][/COLOR][CENTER][COLOR=DarkRed][B][SIZE=5]Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy! [/SIZE][/B][/COLOR]:laola: [/CENTER] A tym, którzy chcieliby pójść w ich ślady nieśmiało :lol: podaję numer konta: [COLOR=darkgreen][B]Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"[/B][/COLOR] Zabrze, 41-800 ul. E. Czogały 9 [SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]IV od. PKO BP SA w Zabrzu[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]27 1020 2401 0000 0202 0240 5868[/B][/COLOR][/SIZE] Przypominam także, że [U][B][COLOR=RoyalBlue]KAŻDĄ DAROWIZNĘ[/COLOR][/B][/U] przekazaną Fundacji, [U][B][COLOR=RoyalBlue]MOŻNA ODLICZYĆ OD PODATKU DOCHODOWEGO[/COLOR][/B][/U] zgodnie z art 26 ust. 1, pkt. 9 Ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych (max 6%) :Dog_run: A może jakąś cegiełeczkę? Lub torbę ekologiczną? =>[B] [URL="http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9221558"]Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/B][COLOR=SeaGreen][B][SIZE=4] [/SIZE][/B][/COLOR] Co do Alutki - mała jest wybredna, Halbinka zamówiła jej Orijenka, dostaje także dietetyczne puchy z Royal Canin dla wrażliwców. Badanie kału wypadło dobrze, długa choroba na szczęście nie wpłynęła na sprawność trzustki. W piątek czeka ją szczepienie i myślę, że poszukiwania domu mogą ruszyć pełną parą. Stąd pytanie do [B]Budrysek i Bubu[/B], czy możemy umieścić info w aukcji cegiełkowej o poszukiwanym domku, czy macie jakiś upatrzony? Pozdrawiam, For Quote
jolek68 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 no proszę jak miło to czytać :multi: halbinka dobra dusza postawiła na nogi mAlutką i cudo domku zacznie szukać :lol: Quote
mysza 1 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Urzeka mnie ta sunieczka, ma tak cudowny pyszczek, że aż serce ściska.:loveu: Mam stanowczo za mało psów... Obiecuję wspomóc konto na dniach. Quote
_bubu_ Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 My domku dla małej nie mamy, przestałyśmy szukać aby nie zapeszać. Quote
AMIGA Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Formica']Witajcie! 12.02.2009 - [B]Amiga [/B]- 40zł (darowizna) 25.05.2009 Pozdrawiam, For[/quote] No nieeeeeee, to skoro ja wpłacę dopiero w maju to koniecznie teraz w marcu musze coś wpłacić :cool3::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Przeleję dziś pieniążki z wcześniejszych bazarków,a tu... [SIZE=3][COLOR=Red][B]BAZAREK dla ślicznot![/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/maksi-bazar-z-ozdobkami_co-dzien-dokladam_na-3-pieknoty-sare-gabi-alutke_10-iii-132852/#post11903911"]Maksi Bazar z ozdóbkami_Co Dzień DOKŁADAM_na 3 pięknoty...Sarę, GABI i ALUTKĘ_10.III[/URL] :loveu: Quote
halbina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ślicznie dziękujemy za wsparcie i bazarki! mam jeszcze coś do wystawienia na bazarek od wspaniałej i wspaniałomyślnej Cioteczki... muszę go tylko zrobić... Quote
halbina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A domek forumowy... to nasze ciche marzenie... :loveu: Quote
Onaa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 nie moge wiele sie dorzucić ale choć pare złotych wygrzebie i na Maleńką Quote
Bjuta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja malutko, ale też coś wygrzebię i się w końcu nazbiera! Quote
mysza 1 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Widziałam już ten przepis, wygląda bardzo pozywnie:eviltong: Quote
Recommended Posts