Jump to content
Dogomania

Zmasarkowany przez sadystę Szkielet. PIANO MA DOM. Oszedł za TM:(

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=51b33a9932c7d061"][URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/448/51b33a9932c7d061med.jpg[/IMG][/URL]
[/URL]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeżeli jest to mała miejscowośc i wszyscy wszystkich znają to może byc zmowa milczenia i bedzie trudno znaleźc oprawcę. ale mam nadzieje że ktos się skusi na tysiaka.

Posted

[quote name='sdal2']Jeżeli jest to mała miejscowośc i wszyscy wszystkich znają to może byc zmowa milczenia i bedzie trudno znaleźc oprawcę. ale mam nadzieje że ktos się skusi na tysiaka.[/quote]

Może tak być, a może wręcz przeciwnie ;) A 1000 zł to dla wiekszości ludzi baardzo duzo pieniędzy.. Może sie uda, świetnie, ze Urząd Miasta zareagował.
Tak trzymać :multi:

Posted

Mam nadzieję, że Hania nie obrazi się, że skopiowałam Jej mail na forum:

[SIZE=3][I][FONT=&quot]Małgosiu [/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Piano to kupka kości obciągnięta skórą , możesz na nim uczyć się anatomii , policzysz wszystkie żebra i kręgi .[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Jest bardzo słabiutki ale na spacerek w nocy z nami potuptał , załatwił się , zrobił piękną kupkę , mimo , że to sprawia mu straszny ból.[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Dostaje leki na rozluźnienie ale mimo to na jego twarzy wyraźnie widać że go to boli . Wczoraj był też na spacerze rano z pracownikiem kliniki . Dostaje leki na wzmocnienie, ma apetyt , dzisiaj rano na śniadanko dostanie kurczaka z marchewką i ryżem .[/FONT][FONT=&quot]Pan powiedział , że może też być indyk , więc w niedziele lecimy z indorem . Mięska ma na dzisiaj i na jutro , w niedziele będzie świeża dostawa .
[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Piano mimo wszystko lubi ludzi . Na dzień dobry polizał mnie po rękach a nawet delikatnie się przytulił . [/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Można mu zabrać miskę z jedzeniem , znosi bez protestu czesanie , pielęgnacje skóry ( dostaje jakieś leki ), można go głaskać , jedynie przy pielęgnacji rany trochę straszy , chociaż nasz ulubiony pan mówi że nie jest to agresja , a tylko cicha obrona ...[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Piano o 12 w nocy miał dosyć wizyty poszedł do drzwi szpitalika i dał do zrozumienia , że chce iść spać .[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Pan wziął go na apcia (co Piano zniósł ze spokojem a nawet mu się chyba podobało ) polizał mnie po łapce i się pożegnaliśmy.[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Zdjęcia mamy , ale dostaniesz je jak wrócę , czyli przed wieczorkiem , obiecuję.[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Jak będziesz rozmawiała z Edytą , prześlij proszę pozdrowienia i serdeczne uściski dla Pani Antosi .[/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]pozdrawiam [/FONT][/I]
[I][FONT=&quot]Hanka[/FONT][/I][/SIZE]

Posted

[quote name='GoniaP']Mam nadzieję, że Hania nie obrazi się, że skopiowałam Jej mail na forum:

[SIZE=3][I][FONT=&quot]Małgosiu [/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Piano to kupka kości obciągnięta skórą , możesz na nim uczyć się anatomii , policzysz wszystkie żebra i kręgi .[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Jest bardzo słabiutki ale na spacerek w nocy z nami potuptał , załatwił się , zrobił piękną kupkę , mimo , że to sprawia mu straszny ból.[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Dostaje leki na rozluźnienie ale mimo to na jego twarzy wyraźnie widać że go to boli . Wczoraj był też na spacerze rano z pracownikiem kliniki . Dostaje leki na wzmocnienie, ma apetyt , dzisiaj rano na śniadanko dostanie kurczaka z marchewką i ryżem .[/FONT][FONT=&quot]Pan powiedział , że może też być indyk , więc w niedziele lecimy z indorem . Mięska ma na dzisiaj i na jutro , w niedziele będzie świeża dostawa . [/FONT][/I][/SIZE]

[SIZE=3][I][FONT=&quot]Piano mimo wszystko lubi ludzi . Na dzień dobry polizał mnie po rękach a nawet delikatnie się przytulił . [/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Można mu zabrać miskę z jedzeniem , znosi bez protestu czesanie , pielęgnacje skóry ( dostaje jakieś leki ), można go głaskać , jedynie przy pielęgnacji rany trochę straszy , chociaż nasz ulubiony pan mówi że nie jest to agresja , a tylko cicha obrona ...[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Piano o 12 w nocy miał dosyć wizyty poszedł do drzwi szpitalika i dał do zrozumienia , że chce iść spać .[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Pan wziął go na apcia (co Piano zniósł ze spokojem a nawet mu się chyba podobało ) polizał mnie po łapce i się pożegnaliśmy.[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Zdjęcia mamy , ale dostaniesz je jak wrócę , czyli przed wieczorkiem , obiecuję.[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Jak będziesz rozmawiała z Edytą , prześlij proszę pozdrowienia i serdeczne uściski dla Pani Antosi .[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]pozdrawiam [/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Hanka[/FONT][/I][/SIZE][/quote]
Dziekuję za te słowa! TAk mnie cieszy, że mimo cierpienia jest w Nim tyle łagodności i ufności w człowieka. No i ten spacer!:multi: Tak bardzo na to czekałam!!!!
Gorące uściski i podziekowania dla dla Hani:loveu:

Posted

[SIZE=3][I]P.S.

[/I][/SIZE] [SIZE=3][I][FONT=&quot]Jeszcze mogę powiedzieć ,że na ten stan w jakim się znajduje nie interesują go inne psy , przechodzi obok nich obojętnie .[/FONT][/I]
[/SIZE] [SIZE=3][I][FONT=&quot]Chodzi w kołnierzu bo zaczął się interesować raną , jest bardzo spokojny , nie płacze , nie szczeka , znosi wszystko ze stoickim spokojem. Przynajmniej na ten moment nie ma w nim agresji . Rana po ogonku się ładnie goi , nic więcej nie mogą zrobić , ze względu na to że nie mogą podać mu narkozy jest na to za słaby , więc interwencji chirurgicznej nie będzie .[/FONT][/I]
[/SIZE] [SIZE=3][I][FONT=&quot]Trochę to moje pisanie nieskładne , ale nie bardzo mogę zebrać myśli , cały czas widzę jak idziemy na spacerek i ta kupka psiego nieszczęścia się trzęsie , zrobiliśmy tylko parę metrów a on co chwilkę odpoczywa i przystaje .[/FONT][/I]
[/SIZE] [SIZE=3][I][FONT=&quot]Bardzo ładnie szedł na smyczy , pozwala sie bez oporów ubrać w obrożę . [/FONT][/I]
[/SIZE] [SIZE=3][I][FONT=&quot]Hanka[/FONT][/I][/SIZE]

Posted

[quote name='GoniaP'][SIZE=3][I]P.S.[/I][/SIZE]

[SIZE=3][I][FONT=&quot]Jeszcze mogę powiedzieć ,że na ten stan w jakim się znajduje nie interesują go inne psy , przechodzi obok nich obojętnie .[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Chodzi w kołnierzu bo zaczął się interesować raną , jest bardzo spokojny , nie płacze , nie szczeka , znosi wszystko ze stoickim spokojem. Przynajmniej na ten moment nie ma w nim agresji . Rana po ogonku się ładnie goi , nic więcej nie mogą zrobić , ze względu na to że nie mogą podać mu narkozy jest na to za słaby , więc interwencji chirurgicznej nie będzie .[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Trochę to moje pisanie nieskładne , ale nie bardzo mogę zebrać myśli , cały czas widzę jak idziemy na spacerek i ta kupka psiego nieszczęścia się trzęsie , zrobiliśmy tylko parę metrów a on co chwilkę odpoczywa i przystaje .[/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Bardzo ładnie szedł na smyczy , pozwala sie bez oporów ubrać w obrożę . [/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I][FONT=&quot]Hanka[/FONT][/I][/SIZE][/quote]
Jest bardzo bardzo dzielny!

Posted

Dziękuje za wieści od Piano! Wspaniale sobie radzi, a ze powarkuje przy dotykaniu rany... Ja na jego miejscu to bym nie powarkiwała, tylko szalała ze strachu ;) Dzielny, mądry pies!

Posted

[quote name='sonikowa']Dziękuje za wieści od Piano! Wspaniale sobie radzi, a ze powarkuje przy dotykaniu rany... Ja na jego miejscu to bym nie powarkiwała, tylko szalała ze strachu ;) Dzielny, mądry pies![/quote]
Widać jak bardzo On chce żyć! Nigdy zapewnie nie miał suchego bezpiecznego kąta, pełnej miseczki ani "dobrego " dotyku:shake: Miał za to kata...:placz:

Posted

[quote name='agata51']Buziaki od ciotki (jeszcze, bo lada moment będę babcią! :evil_lol:), Pianku! :loveu:[/quote]
O! To gratulujemy:loveu::loveu::loveu: