gonia66 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Klaudus__']Chyba wystraszona ta nasza kruszynka... Agnieszka strasznie za Tobą tęskni mała... Klauduś...już ja wiem co Ci chodzi po główce...:grins: Quote
NaamahsChild Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Boi się tylko wtedy, jak szaleją moje psy. Jak jest sama z nami to świr.. Quote
gonia66 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 nO NA PEWNO JEST Z wAMI SZCZESLIWA ALE TEZ PEWNIE TESKNI ZA SAOJĄ WYBAWICIELKĄ..TO PRZECIEŻ NORMALNE:lol::lol:Całe szczęście, że jest juz bezpieczna i szczesliwa..to najwazniejsze...:lol::lol::lol: Quote
agaibodzio Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no i ja tęsknię za tym maleństwem:placz:. najchętniej bym ją wykradła! pięć dni to wystarczająco dużo czasu żeby pokochać taką kruszynkę... no cóż, najważniejsze żeby miała już stały, dobry dom, żadnych więcej przeprowadzek no i oczywiście kochających opiekunów. no, jak nowa Pani Tosi nam pozwoli, to ją w kwietniu odwiedzimy - obiecałaś Klaudia! a teraz niech znowu maleńka spróbuje zaufać komuś, kto już jej nie porzuci:placz:. Quote
NaamahsChild Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kasia przyjechała późno do Wrocławia, dlatego umówiłyśmy się na jutro na odbiór Tośki, żeby nie stresować jej nocną podróżą:p Dla uspokojenia - wrzucam Tośkę w wersji wyluzowanej: I z moją Blanche: Quote
gonia66 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nie...no wiadomo..podusia musi być...obowiązkowo:eviltong::eviltong::eviltong:Księżniczki śpią przecież tylko na podusiach:roll: Quote
agaibodzio Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no naprawdę było jej tam dobrze u Pani! cudowna z Pani osóbka o taaaaaaaaaakim sercu! dzięki bardzo za opiekę nad Tosią i jestem spokojna o małą - u Pani koleżank też na pewno jej będzie jak w raju! serdeczne dzięki! :klacz: wrzucę fotki Tosi u mnie jak tylko znajdę kabel od aparatu. Klaudia prośba do Ciebie: jak nazywały się te tabletki na stawy i ta Pani doktor? Mój Bart w kiepskim stanie i zaczne chyba znowu podawać przeciwbólowe. Quote
Klaudus__ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 No i cisza... Może jakieś info jak w nowym domu...? :roll: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Popieram Klauduś..Pancia miala dziś "przekazać" malutka już do ostatecznego domku...tylko nie wiemy co i jak... Quote
agaibodzio Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no ja też czekam i czekam i wciąż spać nie mogę:hmmmm:. nowa Pani Tosi odezwij się proszę i pamiętaj, że mogę po nią pojechać w każdej chwili (w razie potrzeby)... Quote
NaamahsChild Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Padam z nóg..:roll: Dziewczyny, napiszę wam wszystko jutro, bo dzisiaj wybitnie biochemiczny dzień. Osłodzę wam jutro fotkami z końcówki pobytu. Nowa Pani wkrótce się odezwie - ona też ma naukę, ale spokojnie, cierpliwości.. W końcu kto jak kto, ale Wy ciotki cierpliwe być potraficie:oops: Na to jest jeden argument - SESJA..:oops: Quote
NaamahsChild Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zrobiłam dzisiaj blisko 100 zadań z biochemii, z Tośką na kolanach.. Do tego fizjologia..:roll: Ponad moje siły ta biochemia - zdaje ją niecałe 30%.. Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Klaudus__']Hmm... Jestem wyrozumiała, ale w przypadku tegomalucha i bardzo niecierpliwa... Do jutra wytrzymam... Jakoś... :eviltong: Damy radę Klauduś..jakby co- będę Cię cuciła...ale pamiętaj, żeś potrzebna Mikusiowi( i całej reszcie- mnie tez)...więc nie pękaj mi tam:loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Hmm... Jestem wyrozumiała, ale w przypadku tegomalucha i bardzo niecierpliwa... Do jutra wytrzymam... Jakoś... :eviltong: Quote
BUDRYSEK Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 na osłodę czekania fotki z podrózy do W-wia i jeszcze jedna bardzo fajna,mam nadzieję ze nikt nie będzie zły,że ją wkeiłam?;) Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No...i można iść lulu...a foteczki superowe:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
peate Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='BUDRYSEK'] nieźle się zamaskowałaś :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Noo, już mogę pisać. Wróciłam z zaliczeń i od weterynarza:diabloti: Sunia wczoraj trafiła do nowej Pani, która około środy powinna się pojawić albo na dogo, albo telefonicznie - do środy mamy egzaminy/zaliczenia, no i Tosia zajmie jej pewnie cały wolny czas jaki będzie miała:evil_lol: (to tak jak u mnie, wstaję, ćwiczenia na sadło, wychodzę z psiakami, uczelnia, przerwa - spacer z psiakami, uczelnia, powrót - spacer z psiakami, nauka, spacer z psiakami, ćwiczenia na sadło, sen:eviltong:) Sunia jest urocza i przekochana, chciała iść ze mną, a nie z Kaśką, ale chętnie do niej podreptała, dała się pogłaskać i po smakołyku wskoczyła na kolana:loveu: Apetyt ma jak pirania:crazyeye: Gdzie ona to mieści? Wtryniała u mnie swojego RC, parówki, ryż i do tego Purinę psom podkradała! I na koty zerkała:eviltong: Oczywiście jak mój mężczyzna wyjechał to wskoczyła w nocy na łóżko i obudziłam się z wtulona w siebie Tośką i Blanche. A Kleo na dokładkę:p Tylko Lolita u siebie w łóżeczku. Aha, z nowości - prócz imienia Tosia, reaguje jeszcze na Gusia - nie wiem, widocznie kiedyś musiała podobnie się nazywać.. Ogółem - Kasia zadowolona bardzo, Tośka chciała zostać, ale wizja spaceru wygrała:evil_lol: Dziękuję ciotki za wyrozumiałość, koło czwartku wyślę umowę adopcyjną więc się potem odezwę po adres:diabloti: No i się pochwalę.. Kto ma jako jedyny 5 z etologii, ochrony i dobrostanu zwierząt? Hę?:cool3: JA:multi:Będę weterynarzem-behawiorystą:eviltong: Ale przede wszystkim jestem DOGOMANIAKIEM, jak my wszyscy;) Quote
agaibodzio Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no no gratuluję! cieszę się, że Tosia do Ciebie trafiła! a teraz do Twojej koleżanki. wierzę, że będzie Jej tam jaki w bajce! będę czekać na nowinki na temat Maleńkiej!!!! a'propos ćwiczeń na sadło, to ja na razie nie muszę się przejmować choć jak idę to idzie najpierw mój brzuch a potem ja. no ale to uroki przyszłego macierzyństwa... Tosia bądź dzielna, tęsknię za Tobą Kruszynko... Quote
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 BARDZO PZREPRASZAM ZA OFFA...tu tyle szczęscia- jest tak cudnie..ale jak dziś dostalam watek i weszlam tam to mnie zmroziło...ALE JUZ I TAK JEST TROCHĘ ZA PÓŹNO..ZOBACZCIE CIOTECZKI- BŁAGAM- TU WAS TAK DUZO- MOZE KTORAŚ COŚ POMOŻE..MOZE WYMYŚLI... http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-wa-pilnie-dt-inaczej-zostanie-wywieziony-zabity-130080/index3.html Quote
BUDRYSEK Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 to moze my do niej zadzwonimy? podajcie jakieś namiary na nią na dniach będę we wrocku na adopcji to moze wpadnę do nich na chwilkę :) dajcie jakies namiary na ta dziewczyne ok? juz sie nie moge doczekac :) Quote
halbina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Gratulacje - domku suni, domkowi suni i naszej przyszłej pani wet! :multi::multi::multi: zmieńcie tytuł, bo straszy... Dziewczyny, podejmuję walkę o życie Alutki... liczę na Wasze duchowe wsparcie! Maleństwo walczy o życie!!! Quote
BUDRYSEK Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='BUDRYSEK']to moze my do niej zadzwonimy? podajcie jakieś namiary na nią na dniach będę we wrocku na adopcji to moze wpadnę do nich na chwilkę :) dajcie jakies namiary na ta dziewczyne ok? juz sie nie moge doczekac :)[/quote] ponawiam pytanie :) dziewczyny nie kujcie tyle!!! Quote
NaamahsChild Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 W czwartek mam egzamin!:-o:-o:-o:-o Teraz jestem na cyklu Krebsa, który muszę mieć NA BLACHĘ. Do tego odbieram namolne ataki-podrywy telefoniczne policjanta, który wczoraj w parku pomógł mi złapać Kleo, która sobie po prostu zwiała..:angryy: Podałam numer dziewczynom. A kiedy będziesz we Wro?:cool3: To może się jakoś zgadamy?:cool3: Quote
BUDRYSEK Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='NaamahsChild']W czwartek mam egzamin!:-o:-o:-o:-o Teraz jestem na cyklu Krebsa, który muszę mieć NA BLACHĘ. Do tego odbieram namolne ataki-podrywy telefoniczne policjanta, który wczoraj w parku pomógł mi złapać Kleo, która sobie po prostu zwiała..:angryy: Podałam numer dziewczynom. A kiedy będziesz we Wro?:cool3: To może się jakoś zgadamy?:cool3:[/quote] tak ustalę przyjazd jak będe mogła podejść do tej dziewczyny mamy juz swoją umowę to od razu ją podpisze z tą koleżanką Quote
Recommended Posts