Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NaamahsChild']Dokąd dokładnie sięga maleńka?
Moja koleżanka z Wrocławia szuka dla siebie pieska - warunek - musi być malutka..
Może ona?
Ona jest maleńka - sięga do połowy łydki.
Czas ucieka, a schronisku, albo zniknie... Albo zginie... Ona nie jest nauczona prawa dżungli... Jest zbyt spokojna... :shake:

Posted

Do yorka to Ona podobna nie jest, ale ciut ciut przypomina mi papillona :evil_lol:
Możliwe,że jak była maleńka to przypominała takiego właśnie rasowca jak w pysk strzelił... I ktoś Ją kupił... a jak dorosła to już taka rasowa nie była i nie była już też tak kochana... Więc się Ją ktoś pozbył... :roll:

Posted

[quote name='Klaudus__']Do yorka to Ona podobna nie jest, ale ciut ciut przypomina mi papillona :evil_lol:
Możliwe,że jak była maleńka to przypominała takiego właśnie rasowca jak w pysk strzelił... I ktoś Ją kupił... a jak dorosła to już taka rasowa nie była i nie była już też tak kochana... Więc się Ją ktoś pozbył... :roll:

Nie, nie, nie podobnym do yorka eksterierowo, tylko wielkościowo;)
Brak przecinka był celowy:eviltong:
Czekam na jej nr komórki, który mam dostać od mojego TZ (to jego koleżanka z roku).

Posted

I jak i jak ?:cool3:
Malutka jedzie do nowego domku ?:razz:
Innej odpowiedzi nie przyjmuje :shake:

p.s jak mam uaktywnić okno szybkiej odp. bo naciskam taj jak pisze a nic się nie robi ;/

Posted

cześć ciocie
przypadkiem trafiłam na wątek
mam namiar mailowy - dosyć aktualny bo z akcji adopcyjnej w Silesii w sobotę 24 stycznia - na osobę poszukującą suni małej do adopcji
wydaje mi się, że mogłybyście uderzyć do niej z Waszą Lolcią gdyby inne plany zawiodły
a to ten namiar: [email protected]
powodzenia

Posted

Romina dziękuję serdecznie za namiar...
Już napisałam do tej Pani! Teraz zostaje tylko trzymać :kciuki:
Jutro już środa... Tak niewiele czasu... A ja w dodatku nie wierzę w cuda... :roll:

Posted

[quote name='Klaudus__']Pani od maila powiedziała,że Lolcia nie wpadła Jej w oko... :roll:
Nie jest dobrze... :shake:
[/
Jezu..jak to "nie wpadła w oko""???:crazyeye::crazyeye:TAka śliczna sunia??Nie wpadła w oko???To ja przepraszam..ale ten domeczek na pewno nie był dla Niej...ja tu na dogo jeszcze nigdy nie spotkałam psa, ktory by mi nie wpadł w oko....ja w swoim życiu chyba nigdy takiego psa nie spotkłam..a juz gdy wiem, że dzieje sie mu krzywda i pomoc potrzebna na cito- nawet nie patrze dobrze jak wyglada...:razz:A w dodatku Lokcia..jest po prostu malutkim cudeńkiem...no nie czarujmy sie- jest i już!!!!

Posted

ale super, hiper, świetna wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
albo Ty masz taki dar przekonywania, albo Twoja koleżanka takie wieeeeelkie serducho :loveu:
pewnie obie macie co trzeba, a nawet trzy, bo Lola przecież też swój urok osobisty ma :loveu:

super, strasznie się cieszę, że malutkiej tak szybko się udało :multi:
no to teraz tylko transport do Wrocławia na szybko potrzebny ..

Posted

Ja mówię serio.
Koleżanka się zgodziła, da mi znać, czy będzie ją mogła zabrać w sobotę czy w piątek - ale ją weźmie. Po prostu Lolka ma szczęście, bo:
a) jest śliczna:loveu:
b) jest maleńka (jak już wspominałam, w kłębie zbliżone miało być do yorka);
c) nazywa się tak samo, jak moja Lolita z podpisu (która od 2 m-cy nie może znaleźć domu..);
Kombinujcie transport:cool3: (może być ewentualnie do Opola, to mój TZ przywiezie).

Uff.. Udało się!
Przepraszam, że tak długo z tym zwlekałam, ale miałam dzisiaj pierwszy egzamin w sesji..:oops:

p.s. Będę za godzinkę, bo wyskoczę jeszcze do sklepu:roll: