Klaudus__ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='NaamahsChild']Dokąd dokładnie sięga maleńka? Moja koleżanka z Wrocławia szuka dla siebie pieska - warunek - musi być malutka.. Może ona? Ona jest maleńka - sięga do połowy łydki. Czas ucieka, a schronisku, albo zniknie... Albo zginie... Ona nie jest nauczona prawa dżungli... Jest zbyt spokojna... :shake: Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Napiszę SMS do tej dziewczyny, ona chciała malusiego psa o wzroście podobnym do yorka, ta mogłaby być..:diabloti: Zrobię wszystko, co w mojej mocy. Quote
Klaudus__ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Do yorka to Ona podobna nie jest, ale ciut ciut przypomina mi papillona :evil_lol: Możliwe,że jak była maleńka to przypominała takiego właśnie rasowca jak w pysk strzelił... I ktoś Ją kupił... a jak dorosła to już taka rasowa nie była i nie była już też tak kochana... Więc się Ją ktoś pozbył... :roll: Quote
peate Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 no to trzymam mocno kciuki żeby się udało :thumbs: Quote
Kana Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No niestety daleko od Ciebie.ale lepsze to niz schron. Naamachs trzymam kciuki żeby Ci się udało !!! :cool1: Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Klaudus__']Do yorka to Ona podobna nie jest, ale ciut ciut przypomina mi papillona :evil_lol: Możliwe,że jak była maleńka to przypominała takiego właśnie rasowca jak w pysk strzelił... I ktoś Ją kupił... a jak dorosła to już taka rasowa nie była i nie była już też tak kochana... Więc się Ją ktoś pozbył... :roll: Nie, nie, nie podobnym do yorka eksterierowo, tylko wielkościowo;) Brak przecinka był celowy:eviltong: Czekam na jej nr komórki, który mam dostać od mojego TZ (to jego koleżanka z roku). Quote
Klaudus__ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Bardzo dziękuję... To dla Niej wielka szansa... Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 W końcu to moja rodaczka ze Śląska, hihi;) pochodzę z Bytomia;) Quote
kacpru Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Loleczka podobna do mojego pierwszego psa :) Wyjatkowo ladna kundlica :) Trzymam mocno kciuki! Quote
Kana Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 I jak i jak ?:cool3: Malutka jedzie do nowego domku ?:razz: Innej odpowiedzi nie przyjmuje :shake: p.s jak mam uaktywnić okno szybkiej odp. bo naciskam taj jak pisze a nic się nie robi ;/ Quote
Romina_74 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 cześć ciocie przypadkiem trafiłam na wątek mam namiar mailowy - dosyć aktualny bo z akcji adopcyjnej w Silesii w sobotę 24 stycznia - na osobę poszukującą suni małej do adopcji wydaje mi się, że mogłybyście uderzyć do niej z Waszą Lolcią gdyby inne plany zawiodły a to ten namiar: [email protected] powodzenia Quote
Klaudus__ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Romina dziękuję serdecznie za namiar... Już napisałam do tej Pani! Teraz zostaje tylko trzymać :kciuki: Jutro już środa... Tak niewiele czasu... A ja w dodatku nie wierzę w cuda... :roll: Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Patrzcie na Lolitę w moim podpisie. Też Lolka.. A z dziewczyną próbuję się kontaktować, jutro najpóźniej dam znać. Jakie namiary?:oops: Mail podawała Romina.. Quote
Klaudus__ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Pani od maila powiedziała,że Lolcia nie wpadła Jej w oko... :roll: Nie jest dobrze... :shake: Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Klaudus__']Pani od maila powiedziała,że Lolcia nie wpadła Jej w oko... :roll: Nie jest dobrze... :shake:[/ Jezu..jak to "nie wpadła w oko""???:crazyeye::crazyeye:TAka śliczna sunia??Nie wpadła w oko???To ja przepraszam..ale ten domeczek na pewno nie był dla Niej...ja tu na dogo jeszcze nigdy nie spotkałam psa, ktory by mi nie wpadł w oko....ja w swoim życiu chyba nigdy takiego psa nie spotkłam..a juz gdy wiem, że dzieje sie mu krzywda i pomoc potrzebna na cito- nawet nie patrze dobrze jak wyglada...:razz:A w dodatku Lokcia..jest po prostu malutkim cudeńkiem...no nie czarujmy sie- jest i już!!!! Quote
peate Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no to teraz pozostaje już tylko nadzieja, że Lolcia "wpadnie w oko" koleżance NaamahsChild :roll: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
NaamahsChild Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tak! Tak! Tak! Lolka się spodobała! Ma dom!:multi: Przywoźcie ją nawet dziś - koleżanka weźmie ją w piątek, u mnie może przeczekać!:multi: Quote
peate Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ale super, hiper, świetna wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: albo Ty masz taki dar przekonywania, albo Twoja koleżanka takie wieeeeelkie serducho :loveu: pewnie obie macie co trzeba, a nawet trzy, bo Lola przecież też swój urok osobisty ma :loveu: super, strasznie się cieszę, że malutkiej tak szybko się udało :multi: no to teraz tylko transport do Wrocławia na szybko potrzebny .. Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:jupi!!!!!!!!!!!Ale się cieszę...to cudowna wiadomość!!!uf...już spokoj z Lolcia:lol:Dziękujemy!!!:multi::multi::multi: Quote
Klaudus__ Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Co? No nie wierzę... :-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye: Quote
NaamahsChild Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja mówię serio. Koleżanka się zgodziła, da mi znać, czy będzie ją mogła zabrać w sobotę czy w piątek - ale ją weźmie. Po prostu Lolka ma szczęście, bo: a) jest śliczna:loveu: b) jest maleńka (jak już wspominałam, w kłębie zbliżone miało być do yorka); c) nazywa się tak samo, jak moja Lolita z podpisu (która od 2 m-cy nie może znaleźć domu..); Kombinujcie transport:cool3: (może być ewentualnie do Opola, to mój TZ przywiezie). Uff.. Udało się! Przepraszam, że tak długo z tym zwlekałam, ale miałam dzisiaj pierwszy egzamin w sesji..:oops: p.s. Będę za godzinkę, bo wyskoczę jeszcze do sklepu:roll: Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 eh...co tu jeszcze napisać??tylkoe wielkie dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Kana Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jest jest jest :loveu: Super ! Szczęścia w nowym domku ;) Quote
Recommended Posts