Klaudus__ Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Tu nie chodzi o ciążę Tosi, bo przecież My też nie mieliśmy o niej pojecia! Weci Ją oglądali i nikt nic nie zauważył. Ale o fakt w jaki została przeprowadzona adopcja. Nie wiem... Może to dla mnie dziwne,bo mam inne zasady, ale uważam,że nie można ;nie wiedzieć gdzie mieszka osoba zainteresowana adopcją'; nie można nie powiadomić o sterylce; nie można 'za drzwiami źle mówić o dogomaniaczkach,które mają rację,że walczą o słuszny cel...' i tak bym mogła... I mogła... Quote
donacja Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ciekawa jestem co będzie dalej. I czy w ogóle coś będzie. Bo chyba zostanie tak, jak jest:( Quote
wellington Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Klaudus__ napisał(a):Tu nie chodzi o ciążę Tosi, bo przecież My też nie mieliśmy o niej pojecia! Weci Ją oglądali i nikt nic nie zauważył. Ale o fakt w jaki została przeprowadzona adopcja. Nie wiem... Może to dla mnie dziwne,bo mam inne zasady, ale uważam,że nie można ;nie wiedzieć gdzie mieszka osoba zainteresowana adopcją'; nie można nie powiadomić o sterylce; nie można 'za drzwiami źle mówić o dogomaniaczkach,które mają rację,że walczą o słuszny cel...' i tak bym mogła... I mogła... Budrysek, po tym wszystkim powaznie myslisz ze sie doczekasz? Moze i sie czegos doczekasz, ale na pewno nie prawdy :angryy: Quote
BUDRYSEK Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ale moze Aga-była włascicielka jest z nimi w kontakcie? moze ona cos wie? Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Naa mozesz załatwić jakieś info o Lolci i jej synku? Quote
wellington Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Naa mozesz załatwić jakieś info o Lolci i jej synku? Nie powinno byc przeciez z tym zadnych trudnosci - Lolcia poszla ponoc do znajomych. Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Naa czy mozesz dowiedzieć się co u Lolci? i załatwić jakieś fotki? Quote
wellington Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Naa czy mozesz dowiedzieć się co u Lolci? i załatwić jakieś fotki? Juz to widze :wallbash: Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 wellington napisał(a):Juz to widze :wallbash: :evil_lol: dokładnie Quote
wellington Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Budrysku, masz kolejny dowod zeby ufac TYLKO ludziom, ktorych przeswietlilas na wylot. Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 wellington napisał(a):Budrysku, masz kolejny dowod zeby ufac TYLKO ludziom, ktorych przeswietlilas na wylot. kolejny dowód,że nie można ufać ludziom z dogo!!!! i to jest straszne! Quote
BUDRYSEK Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 szkoda ze nie ma wiesci Naa jest na dogo i nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci zeby napisac choc słowo o Lolci...ja juz mam czarne mysli i jak tu ludziom ufac? Quote
wellington Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 BUDRYSEK napisał(a):szkoda ze nie ma wiesci Naa jest na dogo i nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci zeby napisac choc słowo o Lolci...ja juz mam czarne mysli i jak tu ludziom ufac? Gdybym JA wywinela taki numer tez bym sie nie odzywala :angryy: Ale wczesniej czy pozniej dziewuszysko dostanie mocno gdzies od kogos - na bank ! Quote
BUDRYSEK Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 wellington napisał(a):Gdybym JA wywinela taki numer tez bym sie nie odzywala :angryy: Ale wczesniej czy pozniej dziewuszysko dostanie mocno gdzies od kogos - na bank ! święte słowa :) Quote
Klaudus__ Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Też jestem bardzo ciekawa jak mała... A tyle obietnic było... Miały być stale informacje, zdjęcia... Przecież to znajome... :) Quote
wellington Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Klaudus__ napisał(a):[I Przecież to znajome... :) Dalej 'znajome' ? Ja bym takie cos wykreslila dawno z listy znajomych. Wiecej : na czarne kwiatki bym wsadzila . Quote
wellington Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Klaudus, Budrysku, dostalyscie jakies informacje ? Quote
BUDRYSEK Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 wellington napisał(a):Klaudus, Budrysku, dostalyscie jakies informacje ? a skad? Naa dala dupy i tyle! Quote
Recommended Posts