Bzikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No to sto lat życzymy i wszystkiego najlepszego!! :) Quote
Infortune. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ooo,urodziny! :diabloti: Wszystkiego naj, naj, najlepszego, spełnienia marzeń! :loveu: Quote
silver. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Feigned napisał(a):mi się w ogóle odechciewa tu siedzieć :lol: a no ma. :) <zawstydzony> (nie wiem jaki jest kod na ta buzke, wnerwia mnie te dogo) az strach pomyslec co bedzie z dogo za kilka miesiecy :shake: aaaa haha, czyli nie przesłyszało mi się, jak śpiewali jakiejś Magdzie sto lat w szkole, ale się darli strasznie :evil_lol: wszystkiego dobrego :cool3: Quote
Feigned Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Lucky. napisał(a):No to wszystkiego naj :PP Może jakieś zdjęcia ? ;d Bzikowa napisał(a):No to sto lat życzymy i wszystkiego najlepszego!! :) RCookie napisał(a):Wszystkiego najlepszego! :multi: Infortune. napisał(a):Ooo,urodziny! :diabloti: Wszystkiego naj, naj, najlepszego, spełnienia marzeń! :loveu: dzięki :loveu: silver. napisał(a):az strach pomyslec co bedzie z dogo za kilka miesiecy :shake: aaaa haha, czyli nie przesłyszało mi się, jak śpiewali jakiejś Magdzie sto lat w szkole, ale się darli strasznie :evil_lol: wszystkiego dobrego :cool3: hahahaha, nooo, dwa razy nawet :evil_lol: :lol: dzięki :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Spóźnione życzenia! Najlepszego! :) Mam nadzieję że jakieś nowe zdjęcia z tej okazji będą :evil_lol: Quote
Feigned Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Spóźnione życzenia! Najlepszego! :) Mam nadzieję że jakieś nowe zdjęcia z tej okazji będą :evil_lol: dzięki! :cool3: jakieś tam mam, ale nie chce mi się zgrywać.. :lol: ale na pewno wstawię coś w niedzielę albo po weekendzie :) Quote
Cavalierkaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 My się witamy :) i zapraszamy po prezenta :) Quote
Minerva Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Najlepszego :buzi: Na jakieś foty czekamy ;p Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ej, jakieś fotki by się przydały ;) ;p Quote
Martens Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No właśnie :) I ja też spóźnione "najlepszego" ;) Quote
DomixX Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witamy sie!:multi:Pierwszy raz ale na pewno nie ostatni..piękny axel.... Ukiziać go prosze,...hehe zapraszamy do naszej galeryjki...;) Quote
Feigned Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 hej hej, dzięki i witamy :loveu: mam jakieś tam zdjęcia, ale zawsze czasu brakuje, żeby wstawić :lol: więc jak nie dzisiaj to jutro wstawię coś nowego :) pozdr. Quote
Cavy Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Banner i avatar czeka na ciebie w moim temacie z grafiką. ;) Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ok, to tak.. od razu mówię, że będą nie tylko Axelowe, bo takich mam mało :diabloti: Maksymilian :lol: pies mojej koleżanki, jeden z nielicznych, które chcą się bawić z Axelem :evil_lol: na zdjęciach włochacz siedzi w kiosku i ciężko pracuje :lol: Kisiel - świetny kot w.w. koleżanki, normalnie nie przepadam za kotami, ale on jest strasznie fajny :loveu: no i moja biała małpa :lol: na razie koniec. ;p Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 hahahah, patrzcie.. mój pies jest sławny :D http://nasza-klasa.pl/profile/29730630 nawet się domyślam, która to wymyśliła.. :evil_lol: lecę pisać do niej pw. :diabloti: Quote
Ania :) Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1354.jpg te mądre oczka :loveu: Jak mnie tu dawno nie było .. ;) A jeśli chodzi o to nk .. to mogłabyś mi napisać o kogo chodzi, bo może mamy tę samą osobę na myśli :siara: Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Ania :)']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1354.jpg te mądre oczka :loveu: Jak mnie tu dawno nie było .. ;) A jeśli chodzi o to nk .. to mogłabyś mi napisać o kogo chodzi, bo może mamy tę samą osobę na myśli :siara: :loveu: zaraz wyślę Ci to co dla Izuś :cool3: masakra, przed chwilą znalazłam kolejne konto z Axelem.. hahah co za dzieci neostrady.. ^^ Quote
Recommended Posts