Izabela124. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Feigned']Iza, no chyba sobie jaja robisz, że się tak wyrażę. :lol: nie życzę sobie :placz::evil_lol: jak tego nie usuniesz w ciągu 15 min. to będzie taki foch, że łooo :shake:[/QUOTE]Dlaczego? Ładnie wyszłaś:lol: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Feigned']Iza, no chyba sobie jaja robisz, że się tak wyrażę. :lol: nie życzę sobie :placz::evil_lol: jak tego nie usuniesz w ciągu 15 min. to będzie taki foch, że łooo :shake:[/QUOTE] To za te sledzenie mnie w szkole :shake::evil_lol::evil_lol: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Iza.']To za te sledzenie mnie w szkole :shake::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To silverowa ! :placz::evil_lol: oj no usuń to, może sobie nie życzę, żeby wszyscy oglądali moją very intelidżent minę. :evil_lol: btw, tak pięknego wyrazu twarzy na zdj. to ja dawno nie miałam. :roflt: usuń, ja Twoich zdjęć nie upubliczniam ! Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Feigned']To silverowa ! :placz::evil_lol: oj no usuń to, może sobie nie życzę, żeby wszyscy oglądali moją very intelidżent minę. :evil_lol: btw, tak pięknego wyrazu twarzy na zdj. to ja dawno nie miałam. :roflt: usuń, ja Twoich zdjęć nie upubliczniam ![/QUOTE] Ale Ty nie masz moich zdjęc :diabloti::evil_lol: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Iza.']Ale Ty nie masz moich zdjęc :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] ja nie żartuje. :eviltong::evil_lol: naprawdę nie lubię jak ktoś wstawia gdzieś moje zdjęcia. :shake: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Feigned']ja nie żartuje. :eviltong::evil_lol: naprawdę nie lubię jak ktoś wstawia gdzieś moje zdjęcia. :shake:[/QUOTE] Usunęłam :eviltong: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='C&B']A ja i tak cię widziałam :diabloti:[/QUOTE] oj tam.. :lol: [quote name='Iza.']Usunęłam :eviltong:[/QUOTE] uf.. a już byłam gotowa Ci nakopać. :diabloti::evil_lol: a tak serio.. na mnie się zemściłaś, teraz czas na Aśkę. :diabloti: bo wiesz, ja do tej pory nie wiem jak ona wygląda.. :shake::cool3: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Feigned'] uf.. a już byłam gotowa Ci nakopać. :diabloti::evil_lol: a tak serio.. na mnie się zemściłaś, teraz czas na Aśkę. :diabloti: bo wiesz, ja do tej pory nie wiem jak ona wygląda.. :shake::cool3:[/QUOTE] Ty mi ?! hahaha :evil_lol: N Aśce tez się zemszczę :diabloti: Toć mówiłam, żebyśmy się umówiły w jednym miejscu, ale wy nie :shake: to se dalej się szukajcie na korytarzu po kolorze bluzki :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Iza.']Ty mi ?! hahaha :evil_lol: N Aśce tez się zemszczę :diabloti: Toć mówiłam, żebyśmy się umówiły w jednym miejscu, ale wy nie :shake: to se dalej się szukajcie na korytarzu po kolorze bluzki :evil_lol:[/QUOTE] a co, wątpisz w moje możliwości? :cool1: oj, nie doceniasz mnie. :diabloti: no toż ja mówiłam, że ok, możemy tak zrobić i na tym się skończył temat, nikt już mi nie raczył odpisać. :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='C&B']A ja czekam na fotki Axelka o :diabloti:[/QUOTE] no toż były, chyba nawet dzisiaj. :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='C&B']Ale mało :diabloti:[/QUOTE] lepszy rydz niż nic :cool3: Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ej, zobaczę go dopieor 11 jeśli w ogóle będe :-( A ja tyle nie wytrzymam :diabloti: Quote
silver. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Magda, jak to nie wiesz jak wygląda ta wieśniara co się zagapiła? a żebyś Iza wiedziała, że odnajdziemy się bez Twej pomocy :evil_lol: a co wy knujecie z tym 11? :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0164.jpg słodziak z niego :diabloti::loveu: Quote
Pestka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No za 40 minut będzie jutro to mozesz wrzucić już jutrzejsze :evil_lol: Hej w ogóle :eviltong: Quote
Feigned Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='C&B']Ej, zobaczę go dopieor 11 jeśli w ogóle będe :-( A ja tyle nie wytrzymam :diabloti: wytrzymasz, wytrzymasz :cool3: [quote name='silver.']Magda, jak to nie wiesz jak wygląda ta wieśniara co się zagapiła? a żebyś Iza wiedziała, że odnajdziemy się bez Twej pomocy :evil_lol: a co wy knujecie z tym 11? :cool3: no właśnie tak średnio kojarze. :evil_lol: wejdź na wątek o spacerach białostockich to się dowiesz. :razz: [quote name='Bartiśkowa_']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0164.jpg słodziak z niego :diabloti::loveu: hah dzięki :loveu: [quote name='Pestka']No za 40 minut będzie jutro to mozesz wrzucić już jutrzejsze :evil_lol: Hej w ogóle :eviltong: hej :cool3: nie mam żadnych nowych Axelowych, gdyż ponieważ on nie chce współpracować, wczoraj sobie tylko z Manualem trochę kombinowałam, ale usunęłam wszystkie. :diabloti: [quote name='WeronikaM']hejka w nocyy :diabloti: :hand: hej :cool3: w nocy się śpi a nie na dogo siedzi ! :evil_lol: Quote
silver. Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Feigned'] no właśnie tak średnio kojarze. :evil_lol: wejdź na wątek o spacerach białostockich to się dowiesz. :razz: [/QUOTE] no to jak zobaczysz mnie kiedys to pewnie poznasz :diabloti: poczytałam, a ta łąka na ZW to tam niedaleko szkoły co tam jest? i jak nie macie pomyslu gdzie isc to mozecie podejsc do lasu przy zwierzyńcu co jest, albo na pietrasze, ale to juz daleko :diabloti: bo nie chce mi sie tam pisac tego :diabloti: Quote
Bonsai Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja wpadłam z rewizytą. Tylko gdzie fotki??? :) Quote
Pusiakowa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hej.:) widze, ze doczekalas sie nowego aparaciku . :eviltong: to teraz rób zdjecia.:D:D a jeszcze mi powiedz jakie to lusterko? xdd . nie doczytalam.:eviltong: Quote
silver. Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 haha, mialas dzis żółtą bluzkę czy fioletową bluze? widziałam jakieś dwie gościówy podobne do Ciebie, ale w kazdej mi cos nie pasowało i nie wiem :shake::diabloti: i zdjęcia chcemy :cool3: Quote
Feigned Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='silver.']haha, mialas dzis żółtą bluzkę czy fioletową bluze? widziałam jakieś dwie gościówy podobne do Ciebie, ale w kazdej mi cos nie pasowało i nie wiem :shake::diabloti: i zdjęcia chcemy :cool3:[/QUOTE] hahahah! fioletową bluzę :evil_lol: nie mam żadnych nowych, jutro i pojutrze mam na 12.40 do szkoły, więc może coś zrobię. ;) Quote
Recommended Posts