Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ej, ale ta w fioletowej bluzie miała z tyłu ciemnawe włosy i szare kapcie :diabloti:
to moze widziałaś taka gościówe w czarnej bluzie co siedziała jeszcze z dwoma i luszczyla pestki i sie caly czas gapila jak stalyscie w kilka na I pietrze na dlugiej przerwie :evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='silver.']ej, ale ta w fioletowej bluzie miała z tyłu ciemnawe włosy i szare kapcie :diabloti:
to moze widziałaś taka gościówe w czarnej bluzie co siedziała jeszcze z dwoma i luszczyla pestki i sie caly czas gapila jak stalyscie w kilka na I pietrze na dlugiej przerwie :evil_lol:

no teraz już nie mam wątpliwości, która to. :diabloti:

[quote name='Minerva']Hej Wam wieczornie :hand:

hej :cool3:

mam takie dwa gniotki, poprzepalane jak nie wiem co, ale z Axelem więc wstawię. ;)

grzywa już mu odrasta.. :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']Axelek :loveu:

a któżby inny :razz:

[quote name='silver.']to uważaj teraz, bo jak zdjec nie bedziesz dawac to w szkole bede Cie meczyc :cool3: a dzisiaj to mnie wystraszyłaś :shake::diabloti:

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0497.jpg
nosek jak u maskotki jakiejś :loveu:

a tak w ogóle to chodzicie na agility? czy mi sie wydawalo, ze mieliscie chodzic?

jaa? :shake: czym? :evil_lol:

nie wydawało Ci się :cool3: chodzimy :eviltong:

Posted

[quote name='Feigned']

jaa? :shake: czym? :evil_lol:

nie wydawało Ci się :cool3: chodzimy :eviltong:[/QUOTE]

zaspana, zmeczona, padnieta juz nie kontaktowałam, poprawiam kurtke, a tu ktos do mnie macha i nie wiem o co chodzi:shake:, ale dopiero jak sie przypatrzypłam to poznałam kto to macha :diabloti:
a wczoraj pewnie nie zauważyłaś, ale kiedy szarpałaś się z kims smyczą na schodach to stałam pol metra obok i gadałam z facetem od wfu :evil_lol:
a numerek Twój to sześćdziesiąt siedem :evil_lol:
hah, i jak zwykle sie rozgadałam :shake::diabloti:

to czemu zdjęć z placu nie pokazujesz zadnych? :cool3:

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
cukrek .. :loveu::loveu:

:loveu:

silver. napisał(a):
zaspana, zmeczona, padnieta juz nie kontaktowałam, poprawiam kurtke, a tu ktos do mnie macha i nie wiem o co chodzi:shake:, ale dopiero jak sie przypatrzypłam to poznałam kto to macha :diabloti:
a wczoraj pewnie nie zauważyłaś, ale kiedy szarpałaś się z kims smyczą na schodach to stałam pol metra obok i gadałam z facetem od wfu :evil_lol:
a numerek Twój to sześćdziesiąt siedem :evil_lol:
hah, i jak zwykle sie rozgadałam :shake::diabloti:

to czemu zdjęć z placu nie pokazujesz zadnych? :cool3:

haha :evil_lol:
taak? nie pamiętam tego :lol:
dokładnie tak :loveu: ale zazwyczaj nie wrzeszczę tylko pokazuję nr, jest 10 razy szybciej, bo ten Pan zazwyczaj jakiś zawieszony i nie wie kogo słuchać :evil_lol:

bo nikt żadnych nie robi, więc nie mam :diabloti:

sunshine napisał(a):
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0507.jpg
Ty mu tu jakąś fryzure ułożyłaś czy jak?? :diabloti:

nieee, to samo tak :evil_lol:

tonacja, oo właśnie :loveu: mój prywatny Edward :cool1::evil_lol:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
czuje sie odrzucona, gdyz poniewaz nie zacytowalas mojego postu i nie odpisalas mi. :placz:

ee to dawno było. :diabloti:
bo czasami cytuję, czasami nie. :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):

dokładnie tak :loveu: ale zazwyczaj nie wrzeszczę tylko pokazuję nr, jest 10 razy szybciej, bo ten Pan zazwyczaj jakiś zawieszony i nie wie kogo słuchać :evil_lol:

bo nikt żadnych nie robi, więc nie mam :diabloti:

hehe, w moich stronach szatni to czesto jak sie krzyknie wyraźnie w odpowiednim momencie to szybciej będzie niż jakbym pokazywała :cool3:

to powiedz, zeby ktos zrobił :shake: ot i filozofia :diabloti: