Feigned Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Shel, dzięki :loveu: [quote name='silver.']kremowy chyba bardziej, a śnieg niebieski :cool3: to jak zaczyna kuleć to rozgrzać w dłoniach trzeba(strasznie lodowate są przymarznięte łapki):cool3: a czasem chyba widze Cie w szkole, ale półki do mojego umysłu dojdzie sygnał, że to Ty to już daleko jestem:evil_lol:, tak samo chyba było dziś przy 3 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_2515.jpg śnieżny potwór :loveu::cool3: tak też robię, tylko mu się tam śnieg zbija, więc muszę tak trzymać te jego łapsko aż się te kulki rozpuszczą :diabloti: noo, ja Cie też przy 3 rano widziałam ;p :evil_lol: Quote
silver. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Feigned napisał(a): tak też robię, tylko mu się tam śnieg zbija, więc muszę tak trzymać te jego łapsko aż się te kulki rozpuszczą :diabloti: noo, ja Cie też przy 3 rano widziałam ;p a próbowałaś chuchać :cool3: no to tak, żebyś widziała, że te gapienie to przez mój opóźniony refleks a nie przez moje złe wychowanie :diabloti: też chyba kiedyś w 2 widziałam jak siedziałaś na końcu ale też dotarło to do mnie dopiero na schodach :shake::diabloti: a zdjęcia w krowiastych szelkach? są jakieś?:cool3: Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 silver. napisał(a):a próbowałaś chuchać :cool3: no to tak, żebyś widziała, że te gapienie to przez mój opóźniony refleks a nie przez moje złe wychowanie :diabloti: też chyba kiedyś w 2 widziałam jak siedziałaś na końcu ale też dotarło to do mnie dopiero na schodach :shake::diabloti: a zdjęcia w krowiastych szelkach? są jakieś?:cool3: oo.. na chuchanie nie wpadłam :evil_lol: hahah też tak często mam :diabloti: mi się wogle jakieś zawiechy ostatnio zdarzają :lol: neee ma ;p nie chce mi się nic robić, ciągle jak wracam do domu to ciemno.. ale jutro już może wcześniej w domu będę to i na zdjęcia więcej czasu się znajdzie :loveu: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Feigned'] ale jutro już może wcześniej w domu będę to i na zdjęcia więcej czasu się znajdzie :loveu: nie liczyłabym na to jak macie na popołudnie A w ogóle to Ci powiem, że wkurza mnie ta Twoja klasa ;PP Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 oj tam :evil_lol: hahah czemu? :lol: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Boszzzz ale on robi miny jak biega Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Feigned napisał(a): hahah czemu? :lol: tak ogóle, myslałam, że nasza 'współpraca' będzie inaczej wyglądać, tak fajnie sie to wszystko zapowiadało ale cóz jak widac nie znam się na ludziach,. Ale nic juz mam na wszystko wyjebane :p:cool3: Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Boszzzz ale on robi miny jak biega fajne, nie? :evil_lol: Iza. napisał(a):tak ogóle, myslałam, że nasza 'współpraca' będzie inaczej wyglądać, tak fajnie sie to wszystko zapowiadało ale cóz jak widac nie znam się na ludziach,. Ale nic juz mam na wszystko wyjebane :p:cool3: ja tam się nie mieszam w to wszystko.. nie da się z nimi dogadać, a przynajmniej ja nie umiem, za szybko się denerwuję :lol: więc wisi mi to, niech oni sobie robią co chcą :) Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Feigned napisał(a):fajne, nie? :evil_lol: Nie :diabloti::eviltong: On wygląda jak jakiś potwór :crazyeye::diabloti: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Feigned napisał(a): ja tam się nie mieszam w to wszystko.. nie da się z nimi dogadać, a przynajmniej ja nie umiem, za szybko się denerwuję :lol: więc wisi mi to, niech oni sobie robią co chcą :) ja tez już się nie udzielam, za duzo nerwów mnie to kosztowało :lol: Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Nie :diabloti::eviltong: On wygląda jak jakiś potwór :crazyeye::diabloti: haha wiem i zachowuje się jak jakiś potwór :lol: Iza. napisał(a):ja tez już się nie udzielam, za duzo nerwów mnie to kosztowało :lol: haha znam ten ból. :D ale u nas w klasie to całe zamieszanie jest praktycznie przez kilka osób, więc to do nich pretensje :lol: ale to już raczej temat, na który w rl można pogadać, bo tak to głupio trochę :diabloti: Quote
Izuuus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_2521.jpg biegamy :loveu: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Feigned napisał(a): haha znam ten ból. :D ale u nas w klasie to całe zamieszanie jest praktycznie przez kilka osób, więc to do nich pretensje :lol: ale to już raczej temat, na który w rl można pogadać, bo tak to głupio trochę :diabloti: Ok, kończymy temat, jeszcze ktos niepożądany to przeczyta i co będzie :diabloti::evil_lol: Quote
silver. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):tak ogóle, myslałam, że nasza 'współpraca' będzie inaczej wyglądać, tak fajnie sie to wszystko zapowiadało ale cóz jak widac nie znam się na ludziach,. Ale nic juz mam na wszystko wyjebane :p:cool3: pewnie przez te dwie agresywne :evil_lol: i się nie rugaj przy mnie :shake::diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Feigned napisał(a):haha wiem i zachowuje się jak jakiś potwór :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale i tak go lubię :loveu: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='silver.']pewnie przez te dwie agresywne :evil_lol: i się nie rugaj przy mnie :shake::diabloti: na pewno ależ ja się nigdy nie rugam moja droga Quote
Feigned Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Iza.']Ok, kończymy temat, jeszcze ktos niepożądany to przeczyta i co będzie :diabloti::evil_lol: właśnie.. nigdy nic nie wiadomo :lol: [quote name='silver.']pewnie przez te dwie agresywne :evil_lol: i się nie rugaj przy mnie :shake::diabloti: haha, nie są agresywne :shake: :evil_lol: [quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale i tak go lubię :loveu: [quote name='Izabela124.']Życzenia od nas kliknij ja też :cool3: dzięki :loveu: nareszcie wolne! :loveu: ale mam dzisiaj dobry dzień :cool3: chciałam dać jakieś zdjęcia, ale chyba nie mam żadnych, których tu jeszcze nie było :lol: oo takie tylko mam, jakiś czas temu robione: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0318.jpg Quote
Iza. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0318.jpg lans nowym apratem :diabloti::diabloti: Quote
silver. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Feigned'] haha, nie są agresywne :shake: :evil_lol: nareszcie wolne! :loveu: ale mam dzisiaj dobry dzień :cool3: chciałam dać jakieś zdjęcia, ale chyba nie mam żadnych, których tu jeszcze nie było :lol: są bardziej agresywne niż się wydaje wszystkim:shake:, wyczytałam to z ich oczu, umiem rozpoznać człowieka przepełnionego agresją i nienawiścią :diabloti: a coś kiedyś mi się jakby obiło o uszy, że miałas jakieś zdj w szelkach porobić? :razz: [quote name='Iza.']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0318.jpg lans nowym apratem :diabloti::diabloti: jest mały biały pies, jest wielki aparat, jest burżujski pokój - wyśmienite zdjęcie na nk :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 cześć !!! my tylko życzonka zostawiamy i pozdrawiamy wesołych świąt !!!!!!!! Quote
Pusiakowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 heej . :) cos o nas nie pamietacie. :-( klik . Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
Recommended Posts