Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shel, dzięki :loveu:

[quote name='silver.']kremowy chyba bardziej, a śnieg niebieski :cool3:
to jak zaczyna kuleć to rozgrzać w dłoniach trzeba(strasznie lodowate są przymarznięte łapki):cool3:

a czasem chyba widze Cie w szkole, ale półki do mojego umysłu dojdzie sygnał, że to Ty to już daleko jestem:evil_lol:, tak samo chyba było dziś przy 3

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_2515.jpg
śnieżny potwór :loveu::cool3:

tak też robię, tylko mu się tam śnieg zbija, więc muszę tak trzymać te jego łapsko aż się te kulki rozpuszczą :diabloti:

noo, ja Cie też przy 3 rano widziałam ;p

:evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):

tak też robię, tylko mu się tam śnieg zbija, więc muszę tak trzymać te jego łapsko aż się te kulki rozpuszczą :diabloti:

noo, ja Cie też przy 3 rano widziałam ;p

a próbowałaś chuchać :cool3:

no to tak, żebyś widziała, że te gapienie to przez mój opóźniony refleks a nie przez moje złe wychowanie :diabloti: też chyba kiedyś w 2 widziałam jak siedziałaś na końcu ale też dotarło to do mnie dopiero na schodach :shake::diabloti:

a zdjęcia w krowiastych szelkach? są jakieś?:cool3:

Posted

silver. napisał(a):
a próbowałaś chuchać :cool3:

no to tak, żebyś widziała, że te gapienie to przez mój opóźniony refleks a nie przez moje złe wychowanie :diabloti: też chyba kiedyś w 2 widziałam jak siedziałaś na końcu ale też dotarło to do mnie dopiero na schodach :shake::diabloti:

a zdjęcia w krowiastych szelkach? są jakieś?:cool3:

oo.. na chuchanie nie wpadłam :evil_lol:
hahah też tak często mam :diabloti: mi się wogle jakieś zawiechy ostatnio zdarzają :lol:
neee ma ;p nie chce mi się nic robić, ciągle jak wracam do domu to ciemno.. ale jutro już może wcześniej w domu będę to i na zdjęcia więcej czasu się znajdzie :loveu:

Posted

[quote name='Feigned'] ale jutro już może wcześniej w domu będę to i na zdjęcia więcej czasu się znajdzie :loveu:

nie liczyłabym na to jak macie na popołudnie

A w ogóle to Ci powiem, że wkurza mnie ta Twoja klasa ;PP

Posted

Feigned napisał(a):

hahah czemu? :lol:

tak ogóle, myslałam, że nasza 'współpraca' będzie inaczej wyglądać, tak fajnie sie to wszystko zapowiadało ale cóz jak widac nie znam się na ludziach,. Ale nic juz mam na wszystko wyjebane :p:cool3:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Boszzzz ale on robi miny jak biega

fajne, nie? :evil_lol:

Iza. napisał(a):
tak ogóle, myslałam, że nasza 'współpraca' będzie inaczej wyglądać, tak fajnie sie to wszystko zapowiadało ale cóz jak widac nie znam się na ludziach,. Ale nic juz mam na wszystko wyjebane :p:cool3:

ja tam się nie mieszam w to wszystko.. nie da się z nimi dogadać, a przynajmniej ja nie umiem, za szybko się denerwuję :lol: więc wisi mi to, niech oni sobie robią co chcą :)

Posted

Feigned napisał(a):

ja tam się nie mieszam w to wszystko.. nie da się z nimi dogadać, a przynajmniej ja nie umiem, za szybko się denerwuję :lol: więc wisi mi to, niech oni sobie robią co chcą :)

ja tez już się nie udzielam, za duzo nerwów mnie to kosztowało :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie :diabloti::eviltong: On wygląda jak jakiś potwór :crazyeye::diabloti:

haha wiem i zachowuje się jak jakiś potwór :lol:

Iza. napisał(a):
ja tez już się nie udzielam, za duzo nerwów mnie to kosztowało :lol:

haha znam ten ból. :D ale u nas w klasie to całe zamieszanie jest praktycznie przez kilka osób, więc to do nich pretensje :lol: ale to już raczej temat, na który w rl można pogadać, bo tak to głupio trochę :diabloti:

Posted

Feigned napisał(a):

haha znam ten ból. :D ale u nas w klasie to całe zamieszanie jest praktycznie przez kilka osób, więc to do nich pretensje :lol: ale to już raczej temat, na który w rl można pogadać, bo tak to głupio trochę :diabloti:

Ok, kończymy temat, jeszcze ktos niepożądany to przeczyta i co będzie :diabloti::evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):

pewnie przez te dwie agresywne :evil_lol:
i się nie rugaj przy mnie :shake::diabloti:

Posted

[quote name='silver.']pewnie przez te dwie agresywne :evil_lol:

na pewno
ależ ja się nigdy nie rugam moja droga

Posted

[quote name='Iza.']Ok, kończymy temat, jeszcze ktos niepożądany to przeczyta i co będzie :diabloti::evil_lol:

właśnie.. nigdy nic nie wiadomo :lol:

[quote name='silver.']pewnie przez te dwie agresywne :evil_lol:

haha, nie są agresywne :shake: :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale i tak go lubię :loveu:

[quote name='Izabela124.']Życzenia od nas

kliknij

ja też :cool3:
dzięki :loveu:

nareszcie wolne! :loveu:
ale mam dzisiaj dobry dzień :cool3:
chciałam dać jakieś zdjęcia, ale chyba nie mam żadnych, których tu jeszcze nie było :lol:
oo takie tylko mam, jakiś czas temu robione: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0318.jpg

Posted

[quote name='Feigned']
haha, nie są agresywne :shake: :evil_lol:

nareszcie wolne! :loveu:
ale mam dzisiaj dobry dzień :cool3:
chciałam dać jakieś zdjęcia, ale chyba nie mam żadnych, których tu jeszcze nie było :lol:

są bardziej agresywne niż się wydaje wszystkim:shake:, wyczytałam to z ich oczu, umiem rozpoznać człowieka przepełnionego agresją i nienawiścią :diabloti:

a coś kiedyś mi się jakby obiło o uszy, że miałas jakieś zdj w szelkach porobić? :razz:
[quote name='Iza.']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0318.jpg

lans nowym apratem :diabloti::diabloti:

jest mały biały pies, jest wielki aparat, jest burżujski pokój - wyśmienite zdjęcie na nk :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]

Pada śnieg, suną sanki
jest mikołaj i bałwanki
śnieżki spadają
życzenia zdrowych świąt składają
niech te święta będą wyjątkowe
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe
życzą:
SHIRA I MARTYNA[/FONT]