Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

C&B napisał(a):
Przez całe życie, żeby nosić zdrowe psy na rękach? :crazyeye: Bo się zmeczą :cool1:

no chyba, ze o to Ci chodziło, sorki, źle zrozumiałam :eviltong:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja moja noszę tylko wtedy kiedy już pada po długaśnym spacerze i nie da rady iść, 15 minut poniosę i pies już się rwie do chodzenia

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ja mojego to bym, nie uniosła ani kawałka :evil_lol::diabloti:

Co u was ? jaką macię pogodę ? :razz:

no, nie wątpie. :lol: prędzej on Ciebie na barana by wziął czy coś :evil_lol:

u nas spoko, mało czasu wolnego, zamiast robić coś do szkoły to ja na kompa wchodzę, ale ok, postaram się ograniczyć ten nałóg. :evil_lol:
a u Axela nic nowego :eviltong:

pogoda okropna, zimno, mokro.. takie niewiadomo co. :eviltong:

Posted

Ja swojego idiotę biorę na ręce w 2 sytuacjach:
- jak wysiadamy z samochodu, który będzie dalej odjeżdżał - bo jak Bezikowi odjeżdża samochód to robi taką HISTERIĘ, że słyszą to ludzie w promieniu paru kilometrów... :mad:jak jest na rękach to mniej się drze i się tak nie ciska.
- jak biegnie na nas obcy pies w mało pokojowych zamiarach - wiem, że to niewychowawcze i w ogóle fuj ale wolę mieć psa żywego i niewychowanego niż martwego :cool1:

Posted

[quote name='Ania :)']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA144279.jpg jaki słodziak ! :loveu:
Pozdrawiamy cieplutko :buzi:

dzięki ;)

[quote name='Bzikowa']Ja swojego idiotę biorę na ręce w 2 sytuacjach:
- jak wysiadamy z samochodu, który będzie dalej odjeżdżał - bo jak Bezikowi odjeżdża samochód to robi taką HISTERIĘ, że słyszą to ludzie w promieniu paru kilometrów... :mad:jak jest na rękach to mniej się drze i się tak nie ciska.
- jak biegnie na nas obcy pies w mało pokojowych zamiarach - wiem, że to niewychowawcze i w ogóle fuj ale wolę mieć psa żywego i niewychowanego niż martwego :cool1:

z tym drugim to ja podobnie. ;) chyba, że pies jest w miarę daleko to zwiewam w przeciwnym kierunku :lol:

[quote name='Moniek193']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA144279.jpg Słodziaczek:loveu:

:loveu:

mam kilka zdjęć, ale aparat się buntuje i nie chce się włączyć. :cool1: ja nie wiem, wszystkie baterie w domu są rozładowane czy co?
teraz ładuje jakieś, więc jak się podładują to wstawię foty.

Posted

[quote name='yoshiyuki']Hej ;) Axelek słodziutki, nosek jak czarny węgielek :) z różową bandamką wygląda nieźle :P czyli jednak nie każdemu mężczyźnie źle w tym kolorze :D:D:D

heej,
dziękujemy. :loveu:

mam kilka zdjęć..

próby złapania go w locie - wyszło coś tragicznego, ale mniej więcej widać, że łapie :eviltong:

:evil_lol:

tu z gumową kiełbachą, którą delikatnie przerobił.