Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):
uczyłyście się razem? ;o
proszę, jakich rzeczy się tu dowiaduję. :diabloti:

a ja powiem Wam tak w sekrecie, że Axel dzisiaj nie w humorze, bo Ewa na niego nakrzyczała. :shake::evil_lol: nie chce się ze mną bawić. :placz:
nie no dobra, tak na poważnie to na mnie Ewa nakrzyczała. :diabloti:
muszę się wziąć za tego sierściucha, może jeszcze będą z niego ludzie.. :evil_lol:

kto mi odrobi z biologii lekcje? :placz::placz::placz:

bo my tu wszystkie mamy jakieś powiazania ze sobą :cool3:

haha, a ile razy Ewa na mnie nakrzykiwała :evil_lol:

ja juz biologie mam odrobioną :cool3: tylko zostal jeszcze wos... :shake:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

chcialam powiedziec tylko ze moje uwagi przynosza efekty:eviltong:
oo wlasnie a propo tego ze Axel nie jest najgorszym przypadkiem to spytaj sie Aski jakie ona miala problemy z Binsem ktore czesciowo rozwiazala :eviltong:

Posted

Ewa3 napisał(a):

oj Iza nie wkurzaj, bo ona ma psa i nie zawacha sie go uzyc:diabloti:

A ja mam dwa i jeden jest baaardzo duży :diabloti::evil_lol:

silver. napisał(a):
bo my tu wszystkie mamy jakieś powiazania ze sobą :cool3:

taaaak ? :razz::evil_lol:

Posted

Ewa3 napisał(a):

i ma ja czasem gdzies:eviltong: - skad ja to znam :cool3:

oj Iza nie wkurzaj, bo ona ma psa i nie zawacha sie go uzyc:diabloti: to nie pies tylko glupek mały :diabloti:
to daj moj numer , albo email klubowy;)
dalam jej gg, ale mowi ciagle ze cos tam i nie pisze :shake: ale wiesz jak to jest, nikt sie nigdy mnie nie slucha :diabloti:

Posted

hahahaha, Iza to ja już wolę biologię :evil_lol: nas we wtorek będzie pytać z fizyki :crazyeye:

Ewa, odkąd wróciliśmy do domu to prawie ciągle śpi, obraził się jak nic. :evil_lol: co ja zrobię, że jak on mnie w poopce ma to mi aż ręce opadają, cierpliwości mi brak. :cool1: mam wrażenie, że zaczyna znowu się to co było na początku. :shake:

silver, współczuje, wos to wogle jak dla mnie masakra :lol:

Posted

no tak a Ty zawsze masz racje:evil_lol:
jak bedzie jej zalezalo to sie odzewie;)

Magda moglabys wkoncu wstawic jakies jego zdjecia albo filmiki;p
kocham tego wariata malego:loveu:

Posted

Ewa3 napisał(a):
chcialam powiedziec tylko ze moje uwagi przynosza efekty:eviltong:
oo wlasnie a propo tego ze Axel nie jest najgorszym przypadkiem to spytaj sie Aski jakie ona miala problemy z Binsem ktore czesciowo rozwiazala :eviltong:

haha, jak kiedys na mnie nawykrzykiwalas to nawet pokoj posprzatalam haha :evil_lol:
ojojoj, patrzac przez pryzmat lat to on mial mnie kompletnie w d. na dodatek te wszystkie przeciwnosci losu ktore wychodzily nam naprzeciw... zaraz sie wzrusze :shake::diabloti: ale teraz mam systemy i sposoby na tego kurdupla i nie jest tak źle :cool3:

Iza. napisał(a):

taaaak ? :razz::evil_lol:

mamy więcej wspolnego ze soba niz Ci sie wydaje. :diabloti:

Posted

Ewa3 napisał(a):

Magda moglabys wkoncu wstawic jakies jego zdjecia albo filmiki;p
kocham tego wariata malego:loveu:

z wariatem to się zgodzę. :shake::evil_lol:
jutro może coś wykombinuję :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
hahahaha, Iza to ja już wolę biologię :evil_lol: nas we wtorek będzie pytać z fizyki :crazyeye:

A ja jutro mam klasówkę z fizy :shake::placz:

silver. napisał(a):

mamy więcej wspolnego ze soba niz Ci sie wydaje. :diabloti:

Zaczynam się bać :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):

Ewa, odkąd wróciliśmy do domu to prawie ciągle śpi, obraził się jak nic. :evil_lol: co ja zrobię, że jak on mnie w poopce ma to mi aż ręce opadają, cierpliwości mi brak. :cool1: mam wrażenie, że zaczyna znowu się to co było na początku. :shake:

bo sie zmeczyl:eviltong: mnie tam motywuje do dzialania takie zachowanie psa:cool3: wtedy nie ma zmiluj;d

silver. hahaha:evil_lol: pamietam z tym pokojem:p zaraz to ja sie wzrusze;p
patrz bo jeszcze zatesknie i znow cie bede namawiac na agility:lol:

Posted

Feigned napisał(a):

a ja mam faceta od fizyki i mam luzik na lekcjach :cool3: za to teraz mam kryzys na matmie.

eee, pewnie musisz lepiej poznakomić Axela i znaleść na niego sposob a bedzie cud miod :diabloti:

Ewa3 napisał(a):

bo ja czasem mam racje :diabloti: zawsze mnie ludzie nie sluchaja a pozniej masz babo placek :shake:, chyba zacze mowic, zeby nie zagadywala o szkolenie to wtedy na pewno zagada :diabloti:

Posted

Ewa3 napisał(a):

silver. hahaha:evil_lol: pamietam z tym pokojem:p zaraz to ja sie wzrusze;p
patrz bo jeszcze zatesknie i znow cie bede namawiac na agility:lol:

i chyba znowu musisz nawykrzykiwac bo znowu mi sie sam zasyfil pokoj :shake:
o nie, nie, nie nie chce znowu tego przezywac :shake: szkoda i psa i moich nerwow :evil_lol:

Posted

Cavy i Bianka, hej :loveu:

Ewa, a mnie to dołuje. :lol: toż to masakra jakaś. :evil_lol:
silver, oooo zazdroszcze. :placz: ten facet podobno spoko jest. :eviltong: a na matmie to wogle zwała, kiedyś przez Panią prof. z krzesła spadne. :lol:
u mnie też w pokoju nie najlepiej.. :shake: ale po co sprzątać jak zaraz znowu bałagan będzie. :evil_lol:

Posted

no nie przesadzaj:eviltong: troche sie zmienilam;) tez mam brudno w pokoju;p hihi

Magda to sie doluj dalej albo nad tym pracuj;d ja wole to drugie:D:D hehe

Posted

Magda, niby on fajny ale juz drugi rok to czasem zaczyna denerwowac jego zachowanie :shake:
no wlasnie ja to wszystkim caly czas powtarzam, ze sprzatanie jest bez sensu bo i tak zaraz znowu bedzie balagan, tak samo ze slaniem lozka, po co chowac posciel jak i tak za kilka h trzeba bedzie ja wyciagac :shake:

Ewa i co? balagany sa fajne, no nie? :diabloti: od dawna mowilam(ale nikt mnie nie sluchal:evil_lol:)

bo Białystok opanował ten wątek :diabloti:

Posted

Ewa3 napisał(a):
tez mam brudno w pokoju;p hihi

Ja też mam :multi::evil_lol:
Najskuteczniejszym bałaganiarzem jest Buenos, mam na dywanie rozgryzione ze 3 rolki po papierze jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby odkurzyć :evil_lol:

Bartiśkowa_ napisał(a):

Widzę że kolejna mafia nam ise tu utworzyła :evil_lol::loveu: tym razem Białostocka :diabloti:

Mafia ? hmm w sumie czemu nie :evil_lol:

Kieedyś, jak jeszcze Magdy na dogo nie było, częściej urządzałyśmy sobie takie pogawędki, pamiętacie dziewczyny ? :loveu::cool3: Najczęściej u mnie w galerii, z Martyna i Iza jeszcze i czasem z Agacia :loveu::evil_lol:

Posted

Ewa, ja robię to i to :diabloti:

Bartiśkowa
, no a jak :evil_lol: dzięki :loveu:

silver
, a mnie Pan z historii drażnić zaczyna swoimi żarcikami na temat blondynek :eviltong: śmieszne to to nie jest :shake::lol: z łóżkiem mam podobnie.. :evil_lol:

Posted

Ewa3 napisał(a):
balagany sa fajne ale tylko jesli ma sie nad tym kontrole:diabloti:

noo, bo ja to np. mam małe problemy ze znalezieniem jakiejkolwiek gumki do włosów.. :cool1::evil_lol:

Iza. napisał(a):
Ja też mam :multi::evil_lol:
Najskuteczniejszym bałaganiarzem jest Buenos, mam na dywanie rozgryzione ze 3 rolki po papierze jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby odkurzyć :evil_lol:

Mafia ? hmm w sumie czemu nie :evil_lol:

Kieedyś, jak jeszcze Magdy na dogo nie było, częściej urządzałyśmy sobie takie pogawędki, pamiętacie dziewczyny ? :loveu::cool3: Najczęściej u mnie w galerii, z Martyna i Iza jeszcze i czasem z Agacia :loveu::evil_lol:

skąd ja to znam :cool1:
Axel kiedyś dopadł papier toaletowy, nie wiem jak, ale zastałam w pokoju chyba ze 3 rolki pogryzione :loveu:
a ostatnio wiecie co mi pogryzł?! niepytkę ! hhahah pięknie teraz wygląda :lol:

no to żeś się rozmarzyła :diabloti:
a co, ze mną ci źle? :placz::evil_lol:

silver. napisał(a):
półki nie tonę i nie zalęgają sie nowe formy organizmów żywych mam nad nim kontrole :diabloti:

Magda daj zdjęcia jakieś lepiej :cool3:

no toż pisałam, że jutro coś skombinuję. :diabloti:
jak Ty czytasz, no ja nie wiem.. :shake::evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):

silver
, a mnie Pan z historii drażnić zaczyna swoimi żarcikami na temat blondynek :eviltong: śmieszne to to nie jest :shake::lol: z łóżkiem mam podobnie.. :evil_lol:

haaa, to żebyś posłuchała szowinistycznych żarcików jednego faceta od wlefu :shake: bys sie dopiero załamała :diabloti: opowie coś nie śmiesznego, śmieje się z tego, ja się z niego śmieje a on myśli, że z żarciku i się cieszy :evil_lol: