silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):uczyłyście się razem? ;o proszę, jakich rzeczy się tu dowiaduję. :diabloti: a ja powiem Wam tak w sekrecie, że Axel dzisiaj nie w humorze, bo Ewa na niego nakrzyczała. :shake::evil_lol: nie chce się ze mną bawić. :placz: nie no dobra, tak na poważnie to na mnie Ewa nakrzyczała. :diabloti: muszę się wziąć za tego sierściucha, może jeszcze będą z niego ludzie.. :evil_lol: kto mi odrobi z biologii lekcje? :placz::placz::placz: bo my tu wszystkie mamy jakieś powiazania ze sobą :cool3: haha, a ile razy Ewa na mnie nakrzykiwała :evil_lol: ja juz biologie mam odrobioną :cool3: tylko zostal jeszcze wos... :shake: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 chcialam powiedziec tylko ze moje uwagi przynosza efekty:eviltong: oo wlasnie a propo tego ze Axel nie jest najgorszym przypadkiem to spytaj sie Aski jakie ona miala problemy z Binsem ktore czesciowo rozwiazala :eviltong: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a): oj Iza nie wkurzaj, bo ona ma psa i nie zawacha sie go uzyc:diabloti: A ja mam dwa i jeden jest baaardzo duży :diabloti::evil_lol: silver. napisał(a):bo my tu wszystkie mamy jakieś powiazania ze sobą :cool3: taaaak ? :razz::evil_lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a): i ma ja czasem gdzies:eviltong: - skad ja to znam :cool3: oj Iza nie wkurzaj, bo ona ma psa i nie zawacha sie go uzyc:diabloti: to nie pies tylko glupek mały :diabloti: to daj moj numer , albo email klubowy;) dalam jej gg, ale mowi ciagle ze cos tam i nie pisze :shake: ale wiesz jak to jest, nikt sie nigdy mnie nie slucha :diabloti: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 hahahaha, Iza to ja już wolę biologię :evil_lol: nas we wtorek będzie pytać z fizyki :crazyeye: Ewa, odkąd wróciliśmy do domu to prawie ciągle śpi, obraził się jak nic. :evil_lol: co ja zrobię, że jak on mnie w poopce ma to mi aż ręce opadają, cierpliwości mi brak. :cool1: mam wrażenie, że zaczyna znowu się to co było na początku. :shake: silver, współczuje, wos to wogle jak dla mnie masakra :lol: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 no tak a Ty zawsze masz racje:evil_lol: jak bedzie jej zalezalo to sie odzewie;) Magda moglabys wkoncu wstawic jakies jego zdjecia albo filmiki;p kocham tego wariata malego:loveu: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a):chcialam powiedziec tylko ze moje uwagi przynosza efekty:eviltong: oo wlasnie a propo tego ze Axel nie jest najgorszym przypadkiem to spytaj sie Aski jakie ona miala problemy z Binsem ktore czesciowo rozwiazala :eviltong: haha, jak kiedys na mnie nawykrzykiwalas to nawet pokoj posprzatalam haha :evil_lol: ojojoj, patrzac przez pryzmat lat to on mial mnie kompletnie w d. na dodatek te wszystkie przeciwnosci losu ktore wychodzily nam naprzeciw... zaraz sie wzrusze :shake::diabloti: ale teraz mam systemy i sposoby na tego kurdupla i nie jest tak źle :cool3: Iza. napisał(a): taaaak ? :razz::evil_lol: mamy więcej wspolnego ze soba niz Ci sie wydaje. :diabloti: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a):no tak a Ty zawsze masz racje:evil_lol: jak bedzie jej zalezalo to sie odzewie;) Magda moglabys wkoncu wstawic jakies jego zdjecia albo filmiki;p kocham tego wariata malego:loveu: z wariatem to się zgodzę. :shake::evil_lol: jutro może coś wykombinuję :cool3: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):haha, jak kiedys na mnie nawykrzykiwalas to nawet pokoj posprzatalam haha :evil_lol: :roflt: padłam. :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):hahahaha, Iza to ja już wolę biologię :evil_lol: nas we wtorek będzie pytać z fizyki :crazyeye: A ja jutro mam klasówkę z fizy :shake::placz: silver. napisał(a): mamy więcej wspolnego ze soba niz Ci sie wydaje. :diabloti: Zaczynam się bać :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a): Ewa, odkąd wróciliśmy do domu to prawie ciągle śpi, obraził się jak nic. :evil_lol: co ja zrobię, że jak on mnie w poopce ma to mi aż ręce opadają, cierpliwości mi brak. :cool1: mam wrażenie, że zaczyna znowu się to co było na początku. :shake: bo sie zmeczyl:eviltong: mnie tam motywuje do dzialania takie zachowanie psa:cool3: wtedy nie ma zmiluj;d silver. hahaha:evil_lol: pamietam z tym pokojem:p zaraz to ja sie wzrusze;p patrz bo jeszcze zatesknie i znow cie bede namawiac na agility:lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):hahahaha, Iza to ja już wolę biologię :evil_lol: nas we wtorek będzie pytać z fizyki :crazyeye: Ewa, odkąd wróciliśmy do domu to prawie ciągle śpi, obraził się jak nic. :evil_lol: co ja zrobię, że jak on mnie w poopce ma to mi aż ręce opadają, cierpliwości mi brak. :cool1: mam wrażenie, że zaczyna znowu się to co było na początku. :shake: a ja mam faceta od fizyki i mam luzik na lekcjach :cool3: za to teraz mam kryzys na matmie. eee, pewnie musisz lepiej poznakomić Axela i znaleść na niego sposob a bedzie cud miod :diabloti: Ewa3 napisał(a):no tak a Ty zawsze masz racje:evil_lol: jak bedzie jej zalezalo to sie odzewie;) bo ja czasem mam racje :diabloti: zawsze mnie ludzie nie sluchaja a pozniej masz babo placek :shake:, chyba zacze mowic, zeby nie zagadywala o szkolenie to wtedy na pewno zagada :diabloti: Quote
Cavy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Myśmy się przyszli grzecznie przywitać. :eviltong: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a): silver. hahaha:evil_lol: pamietam z tym pokojem:p zaraz to ja sie wzrusze;p patrz bo jeszcze zatesknie i znow cie bede namawiac na agility:lol: i chyba znowu musisz nawykrzykiwac bo znowu mi sie sam zasyfil pokoj :shake: o nie, nie, nie nie chce znowu tego przezywac :shake: szkoda i psa i moich nerwow :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Cavy i Bianka, hej :loveu: Ewa, a mnie to dołuje. :lol: toż to masakra jakaś. :evil_lol: silver, oooo zazdroszcze. :placz: ten facet podobno spoko jest. :eviltong: a na matmie to wogle zwała, kiedyś przez Panią prof. z krzesła spadne. :lol: u mnie też w pokoju nie najlepiej.. :shake: ale po co sprzątać jak zaraz znowu bałagan będzie. :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 no nie przesadzaj:eviltong: troche sie zmienilam;) tez mam brudno w pokoju;p hihi Magda to sie doluj dalej albo nad tym pracuj;d ja wole to drugie:D:D hehe Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Czesc Widzę że kolejna mafia nam ise tu utworzyła :evil_lol::loveu: tym razem Białostocka :diabloti: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/Zdjcie082.jpg Ślicznioch z niego :multi: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Magda, niby on fajny ale juz drugi rok to czasem zaczyna denerwowac jego zachowanie :shake: no wlasnie ja to wszystkim caly czas powtarzam, ze sprzatanie jest bez sensu bo i tak zaraz znowu bedzie balagan, tak samo ze slaniem lozka, po co chowac posciel jak i tak za kilka h trzeba bedzie ja wyciagac :shake: Ewa i co? balagany sa fajne, no nie? :diabloti: od dawna mowilam(ale nikt mnie nie sluchal:evil_lol:) bo Białystok opanował ten wątek :diabloti: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 balagany sa fajne ale tylko jesli ma sie nad tym kontrole:diabloti: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a): tez mam brudno w pokoju;p hihi Ja też mam :multi::evil_lol: Najskuteczniejszym bałaganiarzem jest Buenos, mam na dywanie rozgryzione ze 3 rolki po papierze jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby odkurzyć :evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a): Widzę że kolejna mafia nam ise tu utworzyła :evil_lol::loveu: tym razem Białostocka :diabloti: Mafia ? hmm w sumie czemu nie :evil_lol: Kieedyś, jak jeszcze Magdy na dogo nie było, częściej urządzałyśmy sobie takie pogawędki, pamiętacie dziewczyny ? :loveu::cool3: Najczęściej u mnie w galerii, z Martyna i Iza jeszcze i czasem z Agacia :loveu::evil_lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 półki nie tonę i nie zalęgają sie nowe formy organizmów żywych mam nad nim kontrole :diabloti: Magda daj zdjęcia jakieś lepiej :cool3: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Ewa, ja robię to i to :diabloti: Bartiśkowa, no a jak :evil_lol: dzięki :loveu: silver, a mnie Pan z historii drażnić zaczyna swoimi żarcikami na temat blondynek :eviltong: śmieszne to to nie jest :shake::lol: z łóżkiem mam podobnie.. :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a):balagany sa fajne ale tylko jesli ma sie nad tym kontrole:diabloti: noo, bo ja to np. mam małe problemy ze znalezieniem jakiejkolwiek gumki do włosów.. :cool1::evil_lol: Iza. napisał(a):Ja też mam :multi::evil_lol: Najskuteczniejszym bałaganiarzem jest Buenos, mam na dywanie rozgryzione ze 3 rolki po papierze jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby odkurzyć :evil_lol: Mafia ? hmm w sumie czemu nie :evil_lol: Kieedyś, jak jeszcze Magdy na dogo nie było, częściej urządzałyśmy sobie takie pogawędki, pamiętacie dziewczyny ? :loveu::cool3: Najczęściej u mnie w galerii, z Martyna i Iza jeszcze i czasem z Agacia :loveu::evil_lol: skąd ja to znam :cool1: Axel kiedyś dopadł papier toaletowy, nie wiem jak, ale zastałam w pokoju chyba ze 3 rolki pogryzione :loveu: a ostatnio wiecie co mi pogryzł?! niepytkę ! hhahah pięknie teraz wygląda :lol: no to żeś się rozmarzyła :diabloti: a co, ze mną ci źle? :placz::evil_lol: silver. napisał(a):półki nie tonę i nie zalęgają sie nowe formy organizmów żywych mam nad nim kontrole :diabloti: Magda daj zdjęcia jakieś lepiej :cool3: no toż pisałam, że jutro coś skombinuję. :diabloti: jak Ty czytasz, no ja nie wiem.. :shake::evil_lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a): silver, a mnie Pan z historii drażnić zaczyna swoimi żarcikami na temat blondynek :eviltong: śmieszne to to nie jest :shake::lol: z łóżkiem mam podobnie.. :evil_lol: haaa, to żebyś posłuchała szowinistycznych żarcików jednego faceta od wlefu :shake: bys sie dopiero załamała :diabloti: opowie coś nie śmiesznego, śmieje się z tego, ja się z niego śmieje a on myśli, że z żarciku i się cieszy :evil_lol: Quote
Recommended Posts