Iza. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a ja miziałam Axelka wczoraj :loveu::loveu::loveu: Teraz wszyscy możecie mi zazdrościć :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
WeronikaM Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Teraz wszyscy możecie mi zazdrościć :razz: a może jakieś nowe fotki ?? :cool3: hmmm? Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 no wrzucajcie dziołszki fotki :loveu: Axelek cudo :razz: Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 witaj! i ja też apeluję o nowe fotki ;) Quote
Feigned Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 w różowym mu do twarzy, nie? z pozytywnych rzeczy, nauczył się dzisiaj łapać piłkę w locie, wcześniej zawsze czekał aż spadnie i wtedy po nią biegł, dzisiaj zaczął podskakiwać i łapać w powietrzu. ;) raz siedział obok mnie, podrzuciłam piłkę mniej więcej na wysokość mojej twarzy, ten podskoczył i zamiast piłkę, to mnie za nos złapał. :lol: myślałam, że padnę ze śmiechu. z mniej pozytywnych rzeczy, chyba mogę się powoli żegnać z myślą o nowym aparacie, co zepsuło mi humor na cały dzień.. zobaczymy co z tego wyjdzie, zresztą mogłam się tego spodziewać, to byłoby zbyt piękne. ;) a mi przecież takie rzeczy się nie zdarzają.. :lol: oprócz tego, niedługo Axel będzie miał w końcu kubrak na zimę, bo ostatnio wychodzi na dwór, załatwia potrzeby i od razu do domu leci, to do niego nie podobne. ;) chyba przez to, że ma krótsze włosy, bo wcześniej nic mu nie przeszkadzało. planuję mu jeszcze zamówić frisbee w końcu, miałam to zrobić jakieś 2-3 m-ce temu, ale ciągle odkładałam i tak jakoś wyszło.. muszę tylko poczekać, bo na razie już kasy nie mam. nie wiem kiedy będą jakieś nowe zdjęcia, ten aparat tak mnie drażni, że aż nie chce mi się go włączać, jeżeli nie ma ładnej pogody to zdjęcia są tragiczne, baaaardzo łatwo się rozmazują, brzydkie kolory, szumy.. chyba, że Axel zupełnie się nie rusza, co w jego przypadku jest rzadkością. Quote
Kaya93 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 O jaa :loveu: tak mu słodko w różowym :iloveyou: Gratulacje postępów:loveu: ... i (chyba) całego nosa :diabloti: A o aparat... może jeszcze nie trać nadzieji :calus: Przed nami święta :D To i Mokołaj coś podsunie i pod choinką coś znajdziesz :cool3: Hah :loveu: Axelek w kubraczku!:loveu: Zamów mu taki trendi odjazdowy :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Kaya93 napisał(a):O jaa :loveu: tak mu słodko w różowym :iloveyou: Gratulacje postępów:loveu: ... i (chyba) całego nosa :diabloti: A o aparat... może jeszcze nie trać nadzieji :calus: Przed nami święta :D To i Mokołaj coś podsunie i pod choinką coś znajdziesz :cool3: Hah :loveu: Axelek w kubraczku!:loveu: Zamów mu taki trendi odjazdowy :evil_lol: :evil_lol: taa jasne. :diabloti: marzenia. :lol: ok, różowy z puszkiem. :loveu::evil_lol: nie no, a tak serio to biorę taki zwykły, czerowny. :cool3: Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA144279.jpg Super :eviltong: Ja ostatnio znalazłam u siostry w pokoju czarno-różową oczouderzającą bandamkę i sobie ją ukradliśmy ;-> Quote
WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA144279.jpg śliczny :loveu::loveu: Quote
Feigned Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 WeronikaM, dzięki :loveu: [quote name='tonacja']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA144279.jpg Super :eviltong: Ja ostatnio znalazłam u siostry w pokoju czarno-różową oczouderzającą bandamkę i sobie ją ukradliśmy ;-> dzięki :cool3: oj nieładnie. :diabloti: ja to mam brata tylko, więc nie za bardzo mam co kraść. :evil_lol: jednak szansę na aparat wcale nie są takie małe.. ;) i to nawet na inny, nie ten co miał być początkowo. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja właśnie sobie siedzę, czytam "Intruza" i zalewam się łzami. :lol: szczegół, że muszę na jutro z niemca i hitorii się nauczyć.. :evil_lol: Quote
Izuuus Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Feigned napisał(a):jednak szansę na aparat wcale nie są takie małe.. ;) i to nawet na inny, nie ten co miał być początkowo. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja właśnie sobie siedzę, czytam "Intruza" i zalewam się łzami. :lol: szczegół, że muszę na jutro z niemca i hitorii się nauczyć.. :evil_lol: To dobrze, że jednak z tym aparatem są szanse, a jak nie ten to jaki? :diabloti: O Intruz :hmmmm: Ta historia to chyba wszytskich nęka.. :cool1: Quote
Feigned Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Izuuus napisał(a):To dobrze, że jednak z tym aparatem są szanse, a jak nie ten to jaki? :diabloti: O Intruz :hmmmm: Ta historia to chyba wszytskich nęka.. :cool1: powiem jak będę miała pewność, że wogle jakiś będzie. :eviltong: noo Intruz :loveu: skończyłam wczoraj, strasznie mi się ta książka podoba. a historia to masakra jakaś. :cool1: nawet nie zajrzałam, ale ok, jakoś napisałam. :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Czesc Ależ z niego kawboj :loveu::loveu: hah napewno będzie ładnie wyglądał w kubraczku podejrzewam że rozmiarów na Bartleja nei produkują :evil_lol: ale na zimno to on raczej nie narzeka . Napewno bd mieć nowy aparat ;) Quote
Bzikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Świetnie mu w różu :loveu: Ale białemu to we wszystkim uroczo, białe są dbst! :loveu: Zrób zdjęcia jak łapie piłeczkę w locie ;) Bezik też potrafi i fajnie do piłeczki fruwa, jak na swoje możliwości ujemne :diabloti: ale ja nie potrafię tego momentu złapać, wychodzi mi sama łapa, sama piłka etc :lol: Wdzianko mu będziesz kupować na zimę? :crazyeye: Przecie on (z tego co widać na fotkach) wcale mało futerka nie ma... Może mu łapki marzną i dlatego chce szybko wracać? A jakie dyski chcesz mu kupić? A z aparatem się pogódź i pocykaj coś... Czemu nie wyjdzie z nowym sprzętem? Quote
sunshine Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA144279.jpg Przepiękny odważny mężczyzna w bardzo twarzowym różowym :cool3: Quote
C&B Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kup mu rushofyy kubraczek ja mojej kupię i będziemy je na rękach nosić :multi: :diabloti: Moja też chce wracać do domu , ale to dla tego że łapy jej marzną... Quote
Feigned Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Bzikowa']Świetnie mu w różu :loveu: Ale białemu to we wszystkim uroczo, białe są dbst! :loveu: Zrób zdjęcia jak łapie piłeczkę w locie ;) Bezik też potrafi i fajnie do piłeczki fruwa, jak na swoje możliwości ujemne :diabloti: ale ja nie potrafię tego momentu złapać, wychodzi mi sama łapa, sama piłka etc :lol: Wdzianko mu będziesz kupować na zimę? :crazyeye: Przecie on (z tego co widać na fotkach) wcale mało futerka nie ma... Może mu łapki marzną i dlatego chce szybko wracać? A jakie dyski chcesz mu kupić? A z aparatem się pogódź i pocykaj coś... Czemu nie wyjdzie z nowym sprzętem? jak dziewczę wygląda. :lol: co ten pies ze mną ma. :evil_lol: a żeby to było takie łatwe. :eviltong: samemu to ciężko ale popróbuję dzisiaj :cool3: a no będę. :eviltong: tak się wydaję, bo firankę ma dłuższą, na grzbiecie ma króciutkie. A jak musi trochę zmoknąć to jest masakra, cały się trzęsie. Toż różowych sukieneczek mu kupowac nie będę. :lol: zwykła peleryna, na te zimniejsze dni albo na deszcz ;) on nie ma podszerstka przecież, więc może być mu zimno. ;) 1 softa i chyba 2 cs'y, tak na początek. :cool3: z aparatem to już inna sprawa, zmieniło się trochę, zobaczymy jak to będzie :eviltong: sunshine, no a jak :lol: czyż nie wygląda męsko ? :loveu::evil_lol: Quote
Feigned Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 C&B napisał(a):Kup mu rushofyy kubraczek ja mojej kupię i będziemy je na rękach nosić :multi: :diabloti: Moja też chce wracać do domu , ale to dla tego że łapy jej marzną... ok! koniecznie w torbach bo się zmęczą i co wtedy :shake::lol: Axel jak zmarznie to się cały trzęsie :eviltong: kub dla Cziki buciory, widziałam ostatnio takie kaczuszki haha :diabloti: Quote
C&B Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jak bedzie rozmiar, bo znów nach chudnie :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA144279.jpg gej :diabloti: [quote name='C&B']Kup mu rushofyy kubraczek ja mojej kupię i będziemy je na rękach nosić :multi: :diabloti: A ja nie widze nic przeciwko noszeniu psów na rękach :roll: Quote
C&B Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Przez całe życie, żeby nosić zdrowe psy na rękach? :crazyeye: Bo się zmeczą :cool1: Quote
Recommended Posts