Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziękujemy! :loveu:

Izuuus napisał(a):
On teraz serio jak taki szczeniorek. :loveu: Masz w planbach zawsze mu taką fryzurkę robić?

zastanawiam się nad tym, ale zobaczymy jak będzie. ;)
na zimę już raczej go strzyc nie będę, bo mu zimno będzie, ale na wiosnę pewnie znowu go ostrzyżemy. :cool3:

Posted

dziękujemy :loveu:

C&B napisał(a):
W końcu psa żeś urąbała :diabloti:
Mi się tam podoba bardziej po niż przed...:loveu:

no a jak :evil_lol:
mi też :loveu:

Posted

taki szczeniak się z niego zrobił :loveu:
Ja jak mojej ogon urąbałam to bardziej przypominała 10 miesięczne szczenię, a nie 4 letnią starą d**ę:diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
taki szczeniak się z niego zrobił :loveu:
Ja jak mojej ogon urąbałam to bardziej przypominała 10 miesięczne szczenię, a nie 4 letnią starą d**ę:diabloti:

ale i stara, wiesz co :diabloti:
no i o wiele łatwiejszy w pielęgnacji :loveu: jak wcześniej czesałam go 20 minut to teraz wystarczą 2 minuty :lol:

a wiesz, że ja przez białasem też pekińczyka miałam? :cool3:
wredny był jak nie wiem, ale kochany :loveu:

Posted

Ajć, to musisz być za rok w Białym na wystawie , bo jadę z moją wredną, ohydną suczą :diabloti: Wtedy zobaczysz jakie to pekińczyki mogą być wredne ( normalnie można mieć przez nie skurczą rąk od tego ciagłego miziania:loveu:)

Posted

C&B napisał(a):
Ajć, to musisz być za rok w Białym na wystawie , bo jadę z moją wredną, ohydną suczą :diabloti: Wtedy zobaczysz jakie to pekińczyki mogą być wredne ( normalnie można mieć przez nie skurczą rąk od tego ciagłego miziania:loveu:)

mój naprawdę był wredny, nie żartuję :diabloti:
ja na pewno będę :loveu:

Posted

Moja kol ma taką wredotę że jak sie zbliżysz to już do kostek się rzuca:shake:
Za to moja z pekińczyka ma chyba tylko jedną, w pełni zachowaną cechę - jest psychicznie chora:diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Moja kol ma taką wredotę że jak sie zbliżysz to już do kostek się rzuca:shake:
Za to moja z pekińczyka ma chyba tylko jedną, w pełni zachowaną cechę - jest psychicznie chora:diabloti:

haha, Bercik był bardziej udany :eviltong: jak przychodzili goście to się cieszył, skakał a jak chcieli pogłaskać to się rzucał, i to wcale nie na żarty. A mnie nigdy nie gryzł. ;)
koleżanki pekińczyk jest podobny. :eviltong:

Ania :) hej i dzięki :loveu:

zdjęcia: