Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):

oo, prosze, kto tu zawitał. :diabloti:
myślałam, że Cie na dobre z dogo wywiało. :evil_lol:
a bo ja wiem ? :shake: ja codziennie jestem. :razz:
nie wierzę, że ani razu mnie nie widziałaś - to już byłoby podejrzane :diabloti:
ja to nawet nie wiem jak Ty wyglądasz.. :diabloti:

silver's home :diabloti:
tez myslalam, ze na dobre mnie wywiało, ale Iza mi zaczela przypominac o dogo i musiałam wrócić, bo to bylo ode mnie silniejsze :razz:
no właśnie bo nigdzie nie widać takiej Magdy co na nk ma jakieś chyba nie swoje zdjecie, bo nigdzie nikogo podobnego w szkole nie widac :diabloti:

Iza. napisał(a):
Aaaaaaa kogo ja widzę :loveu::loveu::loveu::evil_lol:
W końcu :loveu::loveu::evil_lol:

lepiej daj wskazówki jakieś jak wejść na watek Luny bo nie moge trafic na niego ;p

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

silver. napisał(a):
silver's home :diabloti:
tez myslalam, ze na dobre mnie wywiało, ale Iza mi zaczela przypominac o dogo i musiałam wrócić, bo to bylo ode mnie silniejsze :razz:
no właśnie bo nigdzie nie widać takiej Magdy co na nk ma jakieś chyba nie swoje zdjecie, bo nigdzie nikogo podobnego w szkole nie widac :diabloti:

lepiej daj wskazówki jakieś jak wejść na watek Luny bo nie moge trafic na niego ;p

a to dziwne, bo Izę prawie codziennie widuję. :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=418 :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
a to dziwne, bo Izę prawie codziennie widuję. :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=418 :cool3:

bo Izy wszędzie pełno, ide do szatni od wf'u a tam Iza, zmieniam buty, odwracam się, a tam Iza, wracam do domu, odwracam się, a tam Iza z koleżka idzie :shake::diabloti:

spasiba, bo dogo jakies jaja chyba sobie robi i nie moglam dojsc do tego wątku :razz:

Iza. napisał(a):
Ojaaaa ciekawe co to za Iza, jakaś zła musi być

Magde znalazłaś,a mnie nie ? :placz::evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=418

no taka zła, nawet powiem po cichu, za bardzo zła :diabloti:

bo Magda ma normalnie w podpisie, a nie trzeba gdzieś patrzeć zaczęte wątki, których dogo nie chce mi pokazać...

Posted

bo ja se podlinkowałam od nowa :cool3:
wyszukiwanie wątków/postów nie działa.

Iza pewnie na każdej przerwie obchody po szkole robi, specjalnie żeby nas zobaczyć. :loveu::diabloti:
prawda ? :evil_lol:
a tak serio, ostatnio chyba przez 2 dni Izy nie widziałam to się aż zdziwiłam. :evil_lol:

Posted

silver. napisał(a):
bo Izy wszędzie pełno, ide do szatni od wf'u a tam Iza, zmieniam buty, odwracam się, a tam Iza, wracam do domu, odwracam się, a tam Iza z koleżka idzie :shake::diabloti:

no taka zła, nawet powiem po cichu, za bardzo zła :diabloti:

to moze tych Iz jest więcej niż jedna ? :shake::evil_lol:

Pfff juz ciem nie lubiem :placz:

Feigned napisał(a):

Iza pewnie na każdej przerwie obchody po szkole robi, specjalnie żeby nas zobaczyć. :loveu::diabloti:
prawda ? :evil_lol:
a tak serio, ostatnio chyba przez 2 dni Izy nie widziałam to się aż zdziwiłam. :evil_lol:

Taaaak oczywiscie :loveu::evil_lol:
Czy ja jestem jakąś waszą główną atrakcją w szkole ? :placz::evil_lol:

Posted

pięknie, jak zwykle coś nie działa, stare dobre dogo :loveu::diabloti:

no ja właśnie Ize ostatnio często widziałam, pewnie nie widziałaś, bo teraz mnie prześladuje :evil_lol:

Iza. napisał(a):
to moze tych Iz jest więcej niż jedna ? :shake::evil_lol:

Pfff juz ciem nie lubiem :placz:

Taaaak oczywiscie :evil_lol:
Czy ja jestem jakąś waszą główną atrakcją w szkole ? :placz:

możliwe...
ja ciebie też :loveu:

nie wiem jak Magda, ale ja tylko jak przychodzę do szkoły to od razu rozglądam się za Izą, nie wiedziałaś? :evil_lol:

Posted

Iza, taak :razz: ale to chyba dobrze :diabloti:

silver (ciągle mnie kusi żeby pisać 'akodirka' :evil_lol:) noo, fajnie co ? :loveu:
aa no to wszystko jasne. :diabloti: a ja już myslałam, że chora czy coś.. :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
że chora czy coś.. :evil_lol:

Chore to wy jesteście i to obie :shake::evil_lol::evil_lol:

Chodźcie sobie na którejś przerwie małe dogomaniackie spotkanie zrobimy :cool3::diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
Chore to wy jesteście i to obie :shake::evil_lol::evil_lol:

Chodźcie sobie na którejś przerwie małe dogomaniackie spotkanie zrobimy :cool3::diabloti:

oj no i po co tak nie miło od razu :evil_lol: mu Ci tu komplementy prawimy, a Ty nas o nie wiadomo co posądzasz :diabloti:
noo, to byłoby niezle. :evil_lol:

Posted

już myslałam, że posty znowa skaczą.

bo silver jest ładniej a na dodatek ludzie(czyli jakiś jeden nieznajomy typ) tak na mnie mówią :evil_lol:

No właśnie, ja tu sobie nawet kropke zapozyczyłam a tu od razu od chorych wyzywają :shake::diabloti:

mini zlot dogo mowicie? :cool3:

Posted

silver. napisał(a):

No właśnie, ja tu sobie nawet kropke zapozyczyłam a tu od razu od chorych wyzywają :shake::diabloti:

mini zlot dogo mowicie? :cool3:

a właśnie :mad: kto pozwolił Ci używac kropki ? :mad:

taaaa , nawet bardzo mini :diabloti: 3 osobowy :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
a właśnie :mad: kto pozwolił Ci używac kropki ? :mad:

taaaa , nawet bardzo mini :diabloti: 3 osobowy :evil_lol:

nie bij! niee! juz oddaje, masz . , zabierz ją sobie

mini mini :cool3:

Ewa3 napisał(a):
haha a ja mysle co to za silver a to akodirka:evil_lol:
osz Ty! jak sie ukryłas:eviltong:

hehe, a kto inny jak nie ja może gadać takie głupoty w takiej ilości :diabloti:
a tak w ogóle to jakby mam sprawe do Ciebie :razz:

Iza. napisał(a):
Aśka ma wiele wcieleń

ta, nie zdziwcie się, jak spotkacie mnie tu pod jakims nikiem tomek12 czy krzysiek89 :evil_lol:

Posted

Iza juz drugi raz wyjawila Twoje imie, ja za to kiedys oberwałam:roll: ona tez powinna:diabloti::eviltong:

do mnie?? ojej:razz: a juz myslalam ze zapomnialas o moim istnieniu:eviltong:

Posted

Ewa, ja bym się bała. :evil_lol:

silver, Ciebie to byśmy rozpoznały zawsze wszędzie, niezależnie od tego jaki będziesz miała nick :razz: przed nami się nie ukryjesz :diabloti:

Posted

silver. napisał(a):
nie bij! niee! juz oddaje, masz . , zabierz ją sobie

a tak w ogóle to jakby mam sprawe do Ciebie :razz:

ta, nie zdziwcie się, jak spotkacie mnie tu pod jakims nikiem tomek12 czy krzysiek89 :evil_lol:

No i co :mad: Dalej ja masz :mad:

Jeszcze nie załatwiłas tej sprawy o kóra pytałaś mnie miesiąc temu :mdleje: :evil_lol:

Ewa3 napisał(a):
Iza juz drugi raz wyjawila Twoje imie, ja za to kiedys oberwałam:roll: ona tez powinna:diabloti::eviltong:

Pamiętam to pamiętam hahah:evil_lol: a widzisz ja widać mam większe przywileje :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

co to za sprawa:p?

Iza. napisał(a):

Pamiętam to pamiętam hahah:evil_lol: a widzisz ja widać mam większe przywileje :diabloti::evil_lol::evil_lol:

to nie fair:eviltong: to ja sie z Aska uczylam przez 3 lata i ja wkurzalam:evil_lol:

Posted

Ewa3 napisał(a):

to nie fair:eviltong: to ja sie z Aska uczylam przez 3 lata i ja wkurzalam:evil_lol:

uczyłyście się razem? ;o
proszę, jakich rzeczy się tu dowiaduję. :diabloti:

a ja powiem Wam tak w sekrecie, że Axel dzisiaj nie w humorze, bo Ewa na niego nakrzyczała. :shake::evil_lol: nie chce się ze mną bawić. :placz:
nie no dobra, tak na poważnie to na mnie Ewa nakrzyczała. :diabloti:
muszę się wziąć za tego sierściucha, może jeszcze będą z niego ludzie.. :evil_lol:

kto mi odrobi z biologii lekcje? :placz::placz::placz:

Posted

Ewa3 napisał(a):

do mnie?? ojej:razz: a juz myslalam ze zapomnialas o moim istnieniu:eviltong:

bo Iza robi to specjalnie, nie dam jej tej satysfakcji i nie bede sie zloscic :diabloti:

a moge tutaj powiedziec? bo chodzi o szkolenie, tzn. kolezanka ma szczeniora(chyba ok 6-8 moze miesiecy) podobnego do belga i go troche w posluszenstwie chciala podszkolic, dalam jej namiary na Ciebie, zeby sie dowiedziala czy jakis kurs tam teraz w klubie macie itp. ale przybrac sie nie moze zeby zagadac. :razz:

Feigned napisał(a):

silver, Ciebie to byśmy rozpoznały zawsze wszędzie, niezależnie od tego jaki będziesz miała nick :razz: przed nami się nie ukryjesz :diabloti:

oj, zaczynam sie niepokoić :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
uczyłyście się razem? ;o
proszę, jakich rzeczy się tu dowiaduję. :diabloti:

a ja powiem Wam tak w sekrecie, że Axel dzisiaj nie w humorze, bo Ewa na niego nakrzyczała. :shake::evil_lol: nie chce się ze mną bawić. :placz:
nie no dobra, tak na poważnie to na mnie Ewa nakrzyczała. :diabloti:
muszę się wziąć za tego sierściucha, może jeszcze będą z niego ludzie.. :evil_lol:

kto mi odrobi z biologii lekcje? :placz::placz::placz:

jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz;p haha
Jak sie nie chce jak sie bawil:razz:
bo ja Wam powiem ze Axel to madry pies, biega az milo patrzec:loveu:
ale Magda ma za dobre dla niego serduszko i ma ja czasem gdzies:eviltong:
ja Ci lekcje nie odrobie bo sama siedze nad Dziadami:roll:

silver. napisał(a):
bo Iza robi to specjalnie, nie dam jej tej satysfakcji i nie bede sie zloscic :diabloti:

a moge tutaj powiedziec? bo chodzi o szkolenie, tzn. kolezanka ma szczeniora(chyba ok 6-8 moze miesiecy) podobnego do belga i go troche w posluszenstwie chciala podszkolic, dalam jej namiary na Ciebie, zeby sie dowiedziala czy jakis kurs tam teraz w klubie macie itp. ale przybrac sie nie moze zeby zagadac. :razz:

oj Iza nie wkurzaj, bo ona ma psa i nie zawacha sie go uzyc:diabloti:
to daj moj numer , albo email klubowy;)