silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a): oo, prosze, kto tu zawitał. :diabloti: myślałam, że Cie na dobre z dogo wywiało. :evil_lol: a bo ja wiem ? :shake: ja codziennie jestem. :razz: nie wierzę, że ani razu mnie nie widziałaś - to już byłoby podejrzane :diabloti: ja to nawet nie wiem jak Ty wyglądasz.. :diabloti: silver's home :diabloti: tez myslalam, ze na dobre mnie wywiało, ale Iza mi zaczela przypominac o dogo i musiałam wrócić, bo to bylo ode mnie silniejsze :razz: no właśnie bo nigdzie nie widać takiej Magdy co na nk ma jakieś chyba nie swoje zdjecie, bo nigdzie nikogo podobnego w szkole nie widac :diabloti: Iza. napisał(a):Aaaaaaa kogo ja widzę :loveu::loveu::loveu::evil_lol: W końcu :loveu::loveu::evil_lol: lepiej daj wskazówki jakieś jak wejść na watek Luny bo nie moge trafic na niego ;p Quote
sunshine Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/Zdjcie082.jpg hahah jaki uroczy brudas :loveu: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):silver's home :diabloti: tez myslalam, ze na dobre mnie wywiało, ale Iza mi zaczela przypominac o dogo i musiałam wrócić, bo to bylo ode mnie silniejsze :razz: no właśnie bo nigdzie nie widać takiej Magdy co na nk ma jakieś chyba nie swoje zdjecie, bo nigdzie nikogo podobnego w szkole nie widac :diabloti: lepiej daj wskazówki jakieś jak wejść na watek Luny bo nie moge trafic na niego ;p a to dziwne, bo Izę prawie codziennie widuję. :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=418 :cool3: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 silver. napisał(a): tez myslalam, ze na dobre mnie wywiało, ale Iza mi zaczela przypominac o dogo i musiałam wrócić, bo to bylo ode mnie silniejsze :razz: lepiej daj wskazówki jakieś jak wejść na watek Luny bo nie moge trafic na niego ;p Ojaaaa ciekawe co to za Iza, jakaś zła musi być :diabloti: Magde znalazłaś,a mnie nie ? :placz::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=418 Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):a to dziwne, bo Izę prawie codziennie widuję. :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=418 :cool3: bo Izy wszędzie pełno, ide do szatni od wf'u a tam Iza, zmieniam buty, odwracam się, a tam Iza, wracam do domu, odwracam się, a tam Iza z koleżka idzie :shake::diabloti: spasiba, bo dogo jakies jaja chyba sobie robi i nie moglam dojsc do tego wątku :razz: Iza. napisał(a):Ojaaaa ciekawe co to za Iza, jakaś zła musi być Magde znalazłaś,a mnie nie ? :placz::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=418 no taka zła, nawet powiem po cichu, za bardzo zła :diabloti: bo Magda ma normalnie w podpisie, a nie trzeba gdzieś patrzeć zaczęte wątki, których dogo nie chce mi pokazać... Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 bo ja se podlinkowałam od nowa :cool3: wyszukiwanie wątków/postów nie działa. Iza pewnie na każdej przerwie obchody po szkole robi, specjalnie żeby nas zobaczyć. :loveu::diabloti: prawda ? :evil_lol: a tak serio, ostatnio chyba przez 2 dni Izy nie widziałam to się aż zdziwiłam. :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):bo Izy wszędzie pełno, ide do szatni od wf'u a tam Iza, zmieniam buty, odwracam się, a tam Iza, wracam do domu, odwracam się, a tam Iza z koleżka idzie :shake::diabloti: no taka zła, nawet powiem po cichu, za bardzo zła :diabloti: to moze tych Iz jest więcej niż jedna ? :shake::evil_lol: Pfff juz ciem nie lubiem :placz: Feigned napisał(a): Iza pewnie na każdej przerwie obchody po szkole robi, specjalnie żeby nas zobaczyć. :loveu::diabloti: prawda ? :evil_lol: a tak serio, ostatnio chyba przez 2 dni Izy nie widziałam to się aż zdziwiłam. :evil_lol: Taaaak oczywiscie :loveu::evil_lol: Czy ja jestem jakąś waszą główną atrakcją w szkole ? :placz::evil_lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pięknie, jak zwykle coś nie działa, stare dobre dogo :loveu::diabloti: no ja właśnie Ize ostatnio często widziałam, pewnie nie widziałaś, bo teraz mnie prześladuje :evil_lol: Iza. napisał(a):to moze tych Iz jest więcej niż jedna ? :shake::evil_lol: Pfff juz ciem nie lubiem :placz: Taaaak oczywiscie :evil_lol: Czy ja jestem jakąś waszą główną atrakcją w szkole ? :placz: możliwe... ja ciebie też :loveu: nie wiem jak Magda, ale ja tylko jak przychodzę do szkoły to od razu rozglądam się za Izą, nie wiedziałaś? :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Iza, taak :razz: ale to chyba dobrze :diabloti: silver (ciągle mnie kusi żeby pisać 'akodirka' :evil_lol:) noo, fajnie co ? :loveu: aa no to wszystko jasne. :diabloti: a ja już myslałam, że chora czy coś.. :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a): że chora czy coś.. :evil_lol: Chore to wy jesteście i to obie :shake::evil_lol::evil_lol: Chodźcie sobie na którejś przerwie małe dogomaniackie spotkanie zrobimy :cool3::diabloti: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):Chore to wy jesteście i to obie :shake::evil_lol::evil_lol: Chodźcie sobie na którejś przerwie małe dogomaniackie spotkanie zrobimy :cool3::diabloti: oj no i po co tak nie miło od razu :evil_lol: mu Ci tu komplementy prawimy, a Ty nas o nie wiadomo co posądzasz :diabloti: noo, to byłoby niezle. :evil_lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 już myslałam, że posty znowa skaczą. bo silver jest ładniej a na dodatek ludzie(czyli jakiś jeden nieznajomy typ) tak na mnie mówią :evil_lol: No właśnie, ja tu sobie nawet kropke zapozyczyłam a tu od razu od chorych wyzywają :shake::diabloti: mini zlot dogo mowicie? :cool3: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 silver. napisał(a): No właśnie, ja tu sobie nawet kropke zapozyczyłam a tu od razu od chorych wyzywają :shake::diabloti: mini zlot dogo mowicie? :cool3: a właśnie :mad: kto pozwolił Ci używac kropki ? :mad: taaaa , nawet bardzo mini :diabloti: 3 osobowy :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 haha a ja mysle co to za silver a to akodirka:evil_lol: osz Ty! jak sie ukryłas:eviltong: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a):haha a ja mysle co to za silver a to akodirka:evil_lol: Aśka ma wiele wcieleń :evil_lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):a właśnie :mad: kto pozwolił Ci używac kropki ? :mad: taaaa , nawet bardzo mini :diabloti: 3 osobowy :evil_lol: nie bij! niee! juz oddaje, masz . , zabierz ją sobie mini mini :cool3: Ewa3 napisał(a):haha a ja mysle co to za silver a to akodirka:evil_lol: osz Ty! jak sie ukryłas:eviltong: hehe, a kto inny jak nie ja może gadać takie głupoty w takiej ilości :diabloti: a tak w ogóle to jakby mam sprawe do Ciebie :razz: Iza. napisał(a):Aśka ma wiele wcieleń ta, nie zdziwcie się, jak spotkacie mnie tu pod jakims nikiem tomek12 czy krzysiek89 :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza juz drugi raz wyjawila Twoje imie, ja za to kiedys oberwałam:roll: ona tez powinna:diabloti::eviltong: do mnie?? ojej:razz: a juz myslalam ze zapomnialas o moim istnieniu:eviltong: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Ewa, ja bym się bała. :evil_lol: silver, Ciebie to byśmy rozpoznały zawsze wszędzie, niezależnie od tego jaki będziesz miała nick :razz: przed nami się nie ukryjesz :diabloti: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):nie bij! niee! juz oddaje, masz . , zabierz ją sobie a tak w ogóle to jakby mam sprawe do Ciebie :razz: ta, nie zdziwcie się, jak spotkacie mnie tu pod jakims nikiem tomek12 czy krzysiek89 :evil_lol: No i co :mad: Dalej ja masz :mad: Jeszcze nie załatwiłas tej sprawy o kóra pytałaś mnie miesiąc temu :mdleje: :evil_lol: Ewa3 napisał(a):Iza juz drugi raz wyjawila Twoje imie, ja za to kiedys oberwałam:roll: ona tez powinna:diabloti::eviltong: Pamiętam to pamiętam hahah:evil_lol: a widzisz ja widać mam większe przywileje :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 co to za sprawa:p? Iza. napisał(a): Pamiętam to pamiętam hahah:evil_lol: a widzisz ja widać mam większe przywileje :diabloti::evil_lol::evil_lol: to nie fair:eviltong: to ja sie z Aska uczylam przez 3 lata i ja wkurzalam:evil_lol: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a): to nie fair:eviltong: to ja sie z Aska uczylam przez 3 lata i ja wkurzalam:evil_lol: uczyłyście się razem? ;o proszę, jakich rzeczy się tu dowiaduję. :diabloti: a ja powiem Wam tak w sekrecie, że Axel dzisiaj nie w humorze, bo Ewa na niego nakrzyczała. :shake::evil_lol: nie chce się ze mną bawić. :placz: nie no dobra, tak na poważnie to na mnie Ewa nakrzyczała. :diabloti: muszę się wziąć za tego sierściucha, może jeszcze będą z niego ludzie.. :evil_lol: kto mi odrobi z biologii lekcje? :placz::placz::placz: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewa3 napisał(a):Iza juz drugi raz wyjawila Twoje imie, ja za to kiedys oberwałam:roll: ona tez powinna:diabloti::eviltong: do mnie?? ojej:razz: a juz myslalam ze zapomnialas o moim istnieniu:eviltong: bo Iza robi to specjalnie, nie dam jej tej satysfakcji i nie bede sie zloscic :diabloti: a moge tutaj powiedziec? bo chodzi o szkolenie, tzn. kolezanka ma szczeniora(chyba ok 6-8 moze miesiecy) podobnego do belga i go troche w posluszenstwie chciala podszkolic, dalam jej namiary na Ciebie, zeby sie dowiedziala czy jakis kurs tam teraz w klubie macie itp. ale przybrac sie nie moze zeby zagadac. :razz: Feigned napisał(a): silver, Ciebie to byśmy rozpoznały zawsze wszędzie, niezależnie od tego jaki będziesz miała nick :razz: przed nami się nie ukryjesz :diabloti: oj, zaczynam sie niepokoić :cool3: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a): kto mi odrobi z biologii lekcje? :placz::placz::placz: Ja ci odrobię, jak nauczysz za mnie fizy :diabloti: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):uczyłyście się razem? ;o proszę, jakich rzeczy się tu dowiaduję. :diabloti: a ja powiem Wam tak w sekrecie, że Axel dzisiaj nie w humorze, bo Ewa na niego nakrzyczała. :shake::evil_lol: nie chce się ze mną bawić. :placz: nie no dobra, tak na poważnie to na mnie Ewa nakrzyczała. :diabloti: muszę się wziąć za tego sierściucha, może jeszcze będą z niego ludzie.. :evil_lol: kto mi odrobi z biologii lekcje? :placz::placz::placz: jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz;p haha Jak sie nie chce jak sie bawil:razz: bo ja Wam powiem ze Axel to madry pies, biega az milo patrzec:loveu: ale Magda ma za dobre dla niego serduszko i ma ja czasem gdzies:eviltong: ja Ci lekcje nie odrobie bo sama siedze nad Dziadami:roll: silver. napisał(a):bo Iza robi to specjalnie, nie dam jej tej satysfakcji i nie bede sie zloscic :diabloti: a moge tutaj powiedziec? bo chodzi o szkolenie, tzn. kolezanka ma szczeniora(chyba ok 6-8 moze miesiecy) podobnego do belga i go troche w posluszenstwie chciala podszkolic, dalam jej namiary na Ciebie, zeby sie dowiedziala czy jakis kurs tam teraz w klubie macie itp. ale przybrac sie nie moze zeby zagadac. :razz: oj Iza nie wkurzaj, bo ona ma psa i nie zawacha sie go uzyc:diabloti: to daj moj numer , albo email klubowy;) Quote
Recommended Posts