Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej Magda:lol:
Ja tej co ty robisz temu psu że on jest taki głodny:evil_lol::evil_lol::diabloti:
Jak możesz go nie karmić:mad:
wiesz co:diabloti:

Posted

Izuuus, ha ha ha wiesz :diabloti::evil_lol: ach dziękuję :loveu:
Dynamique i Sweet, kolejne zabawne no :evil_lol: toż jakby był głodny to by biegł do żarcia a nie uciekał :diabloti: a wiecie że czasami jak mu się mięcho jakieś daje to też tak ucieka ? trzeba położyć na podłodze i wtedy dopiero je, chyba że ktoś chce się z nim ganiać to jak się zmęczy to też je :evil_lol: nienormalny jakiś :diabloti:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hej:loveu:
Haha genialny filmik :evil_lol:
Axel taki mały krejzol :evil_lol:
wycałuj go ode mnie:loveu::loveu::loveu:

heej :loveu: no szalony jest :diabloti:
wycałuję :evil_lol::loveu::loveu:

Posted

Feigned napisał(a):
małe yeti gdzieś przepadło :evil_lol: nie wiem co robi, chyba śpi na schodach :cool3:
a ja siedzę na forum i nudzę się niesamowicie :crazyeye:
oo i właśnie mi się przypomniało że muszę zrobić bryłę na matmę, którą trzeba było przynieść 2 miesiące temu. :diabloti:
a co tam u Ciebie ? :razz:

Jak możesz nie wiediedzieć co u małego jeti :mad:
Jetuś chodź do mnie :loveu:
A to sie ucz, a nie nudź. U mnie też nudy :diabloti:
Też mam bryłe zrobić, a raczej 2 :lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Co tam u małego yeti i jego pańci ? :cool3:

małe yeti gdzieś przepadło :evil_lol: nie wiem co robi, chyba śpi na schodach :cool3:
a ja siedzę na forum i nudzę się niesamowicie :crazyeye:
oo i właśnie mi się przypomniało że muszę zrobić bryłę na matmę, którą trzeba było przynieść 2 miesiące temu. :diabloti:
a co tam u Ciebie ? :razz:

Posted

Efciq napisał(a):
Hej :multi:
ten filmik jest suuper :evil_lol: haha xD
co tam?

heej :cool3: dziękuję :loveu:
nic nowego w sumie :eviltong: mam dwa zdj. :diabloti:

Posted

Hej ;*
No Axelek jeszcze bardziej wypiękniał pod moja nieobecność:loveu:
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b26b222442afdefc.html]P5074207.JPG | | Fotki, Zdj

Posted

Kaya, heej :loveu: hahah ja chyba kiedyś spiszę i powieszę sobie na ścianie te przezwiska, które Ty na niego wymyślasz :evil_lol: dzięki :loveu:
Bartiśkowa, haah :diabloti: dziękuję :loveu:
Owczarkowa, dzięki :loveu: zaraz wstawiam, musze tylko na photobucketa wrzucić :razz:

Uwaga, będzie Axel z antenką :evil_lol: chciałam mu zrobić kucyka, takiego normalnego, żeby się nie rozwalił tak szybko. No i wyszedł jakoś na czole i Axel wygląda jak teletubis :diabloti:

i wogle to jestem z niego b. zadowolona :loveu: bo od kilku dni ćwiczymy chodzenie na luźnej smyczy (wcześniej chodził tylko na flexi, teraz też na zwykłej) i już praktycznie drugiego dnia załapał o co chodzi i przestał biegać na smyczy :loveu: dzisiaj jak z nim wyszłam to bardziej zwracał na mnie uwagę, co chwilę się odwracał żeby zobaczyć czy idę :diabloti: nawet jak zobaczył konia i go zawołałam to przybiegł :loveu:
później tylko zobaczył ludzi, podekscytował się i zaczął biegać, ale popracujemy nad tym :cool3:

Posted

Juszes napisał(a):
Hej ;*
No Axelek jeszcze bardziej wypiękniał pod moja nieobecność:loveu:
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b26b222442afdefc.html]P5074207.JPG | | Fotki, Zdj

heej :cool3:
dziękuję :loveu:

Posted

Feigned napisał(a):

i wogle to jestem z niego b. zadowolona :loveu: bo od kilku dni ćwiczymy chodzenie na luźnej smyczy (wcześniej chodził tylko na flexi, teraz też na zwykłej) i już praktycznie drugiego dnia załapał o co chodzi i przestał biegać na smyczy :loveu: dzisiaj jak z nim wyszłam to bardziej zwracał na mnie uwagę, co chwilę się odwracał żeby zobaczyć czy idę :diabloti: nawet jak zobaczył konia i go zawołałam to przybiegł :loveu:
później tylko zobaczył ludzi, podekscytował się i zaczął biegać, ale popracujemy nad tym :cool3:

O, to gratulujemy sukcesów :multi:
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5074219.jpg
słodzinek :loveu: