monika55 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Malenstwo 2-3 letnie. Ona sie tak boi. Blagam o domek. http:// Wplaty na sterylke Miłusi dorota1 - 30zl zabusia - 48zl -Lara - 30zl na ktore zlozyly sie: RENATA 5 -10zl Bonka2 -10zl just-celej - 10zl MARCHEWA - 50zl Yana - 10 zl Razem 168 zl Ogloszenia Bidusia szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice [url=http://katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/269979-bidusia_szuka.html]Bidusia szuka domu, Katowice - Quote
wilczek007 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 schowała sie przedemną do budki i siedziała...a w jej oczkach pytanie" co ja tu robie?"...:shake: Quote
Ambra Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ależ smutasek... ona ufna choc troszkę do ludzi jest? piękna i taka zagubiona:placz: Quote
dusje Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Malenka i bardzo wystraszona:-( Kto da jej domek? Wchodzcie na watki jastrzebskie, prosze:lol: Tutaj tak malo osob zaglada:placz::placz::placz: a tyle slicznych psiaczkow czeka na pomoc. Quote
kmonika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jaka bida:placz:trzeba by jej dt znalezc, jakiej jest wielkosc, jak sie zachowuje w obecnosci innych psow i kotow, jesli ok, to moze namowie pozostalych czlonkow rodziny i dam jej dt, na jakis czas, z tym , ze sterylke musialaby miec, bo mam psa Quote
dusje Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 kmonika napisał(a):jaka bida:placz:trzeba by jej dt znalezc, jakiej jest wielkosc, jak sie zachowuje w obecnosci innych psow i kotow, jesli ok, to moze namowie pozostalych czlonkow rodziny i dam jej dt, na jakis czas, z tym , ze sterylke musialaby miec, bo mam psa Boze, spadasz nam z nieba:lol: Jesli bylby DT na 100% to da rade ze sterylka. Czy po jej zrobieniu moglaby od razu do Ciebie jechac? Quote
Dorothy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 o matko. Malenstwo biedne. Oby ja inne suki tolerowaly Quote
kmonika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dusje napisał(a):Boze, spadasz nam z nieba:lol: Jesli bylby DT na 100% to da rade ze sterylka. Czy po jej zrobieniu moglaby od razu do Ciebie jechac? jak sie dogadam z rodzonka, to tak, ale chcialabym wiedziec cos o niej blizej, moge wziac tylko mala suczke, i czy bezdie siedziala w domku jakis czas sama, bo pracujemy, wprawdzie moge zagladac do domu w godzinach pracy, ale mam jeszcze inne zwierzatka i nie chcemy awantur;) Quote
dusje Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Monika albo wilczek wiedza pewnie cos wiecej o malenkiej:lol: ale patrzac na zdjecie tej sieroty to raczej nie wyglada na agresorke, a co do kotow to z autopsji wiem ze psiaki szybko pokornieja przed futrzakami:evil_lol: Moje 3 schroniskowce bardzo probowaly ustawic sobie kocine....z miernym skutkiem, wybraly sztame;) Sosnowiec chyba nie tak odlegly od JZ. Quote
kmonika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 wyglada na malutka, moze jakos sie zwierzaki dogadaja, pokaze ja mezowi, jak sie zgodzi to wezmiemy ja , ale tylko dt , przynajmniej na razie, teraz beda ferie, wiec bede mniej pracowac, moglabym sie psina zajac, mam nadzieje , ze rodzina sie zgodzi, ja jestem chetna pomoc Quote
monika55 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Jest malutka. Ja jej dokladnie nie widzialam bo ona woli w budzie siedziec. Wystraszona jest. Dla niej DT to zbawienie. Transport mamy. Tylko kombinujemy kase na sterylke. Dziekuje ze zajrzalyscie.:loveu: Quote
kmonika Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 musze leciec, bede po poludniu to pogadamy na temat psinki, pozdrawiam Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czekamy na nadejscie popoludnia :multi::multi::multi: Czyzby zaswiecilo sloneczko dla bidusi? :loveu: Quote
wilczek007 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 maleńka bidulka jest w boksie z innymi sukami, nie nalezy do agresywnych wogóle. ALe czy sterylizajca...musze sprawdzic w tygodniu jak to u niej wyglada.Co do kotów niewiem i raczej sie nie dowiem...w schronisku nie mamy kotów...ale czy ona wyglada na ganiacza kotów?:p Quote
kmonika Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 moze to smieszne, ale musze znac wymiary psa, bo maz sie nie zgodzi jak nie bedzie mała, niestety nie moge sama zadecydowac o jej przyjeciu bo wyladuje na wycieraczce, jesli jest malutka i bedzie po strylce z dostawa, to bierzemy na DT, wiem, ze to glupie stawiac takie warunki, ale wole zeby wszystko bylo dogadane niz zawracac komus gitare, a potem odkrecac, zglosilam sie na ochotnika bo pisalyscie ze malutka, wiec bardzo prosze o konkretna odpowiedz do w/w. Mam nadzieje , ze pomozemy, mamy warunki na naprawde małą suczke, pozdrawiam Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Monika, wilczek:lol: bierzcie miarke i robcie pomiary wzdluz i wszerz;) moze mala sie zalapie na DT i kmoniki. kmonika, na jak dlugo oferujesz DT? Quote
kmonika Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dusje napisał(a):Monika, wilczek:lol: bierzcie miarke i robcie pomiary wzdluz i wszerz;) moze mala sie zalapie na DT i kmoniki. kmonika, na jak dlugo oferujesz DT? wiem, ze to smieszne:oops:, ale taki mi postawiono warunek, ze jak malutka to moge wziac, jesli chodzi o dt to nie mam jakiegos konkretnego terminu, kasy na jedzonko tez nie chce,oferuje co moge dac i tyle Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Zaciskam kciuki za malenkie rozmiary suni:lol: malenka, skurcz sie troszke przy mierzeniu;) to wielka, jedyna i niepowtarzalna szansa dla ciebie. kmonika, to nie jest smieszne, nie wstydz sie :lol:, to bardzo rozsadne podejscie Twojej rodziny, naprawde. Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 wilczek007 napisał(a):nie ma powodu do niepokoju!:lol: ona jest taka malutka...Ma około 30 cm w kłebie napewno a długośc tak na40 cm.Jeszcze zmierzę w pn :evil_lol: ale watpie by była większa. Kieszonkowa sunia :multi:i pewnie wagi piorkowej:lol: Quote
wilczek007 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 nie ma powodu do niepokoju!:lol: ona jest taka malutka...Ma około 30 cm w kłebie napewno a długośc tak na40 cm.Jeszcze zmierzę w pn :evil_lol: ale watpie by była większa. Quote
Recommended Posts