Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malenstwo 2-3 letnie. Ona sie tak boi. Blagam o domek.
http://
Wplaty na sterylke Miłusi
dorota1 - 30zl

zabusia - 48zl

-Lara - 30zl na ktore zlozyly sie:
RENATA 5 -10zl
Bonka2 -10zl
just-celej - 10zl

MARCHEWA - 50zl
Yana - 10 zl

Razem 168 zl

Ogloszenia
Bidusia szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice

[url=http://katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/269979-bidusia_szuka.html]Bidusia szuka domu, Katowice -

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malenka i bardzo wystraszona:-(

Kto da jej domek? Wchodzcie na watki jastrzebskie, prosze:lol: Tutaj tak malo osob zaglada:placz::placz::placz: a tyle slicznych psiaczkow czeka na pomoc.

Posted

jaka bida:placz:trzeba by jej dt znalezc, jakiej jest wielkosc, jak sie zachowuje w obecnosci innych psow i kotow, jesli ok, to moze namowie pozostalych czlonkow rodziny i dam jej dt, na jakis czas, z tym , ze sterylke musialaby miec, bo mam psa

Posted

kmonika napisał(a):
jaka bida:placz:trzeba by jej dt znalezc, jakiej jest wielkosc, jak sie zachowuje w obecnosci innych psow i kotow, jesli ok, to moze namowie pozostalych czlonkow rodziny i dam jej dt, na jakis czas, z tym , ze sterylke musialaby miec, bo mam psa

Boze, spadasz nam z nieba:lol: Jesli bylby DT na 100% to da rade ze sterylka. Czy po jej zrobieniu moglaby od razu do Ciebie jechac?

Posted

dusje napisał(a):
Boze, spadasz nam z nieba:lol: Jesli bylby DT na 100% to da rade ze sterylka. Czy po jej zrobieniu moglaby od razu do Ciebie jechac?

jak sie dogadam z rodzonka, to tak, ale chcialabym wiedziec cos o niej blizej, moge wziac tylko mala suczke, i czy bezdie siedziala w domku jakis czas sama, bo pracujemy, wprawdzie moge zagladac do domu w godzinach pracy, ale mam jeszcze inne zwierzatka i nie chcemy awantur;)

Posted

Monika albo wilczek wiedza pewnie cos wiecej o malenkiej:lol: ale patrzac na zdjecie tej sieroty to raczej nie wyglada na agresorke, a co do kotow to z autopsji wiem ze psiaki szybko pokornieja przed futrzakami:evil_lol: Moje 3 schroniskowce bardzo probowaly ustawic sobie kocine....z miernym skutkiem, wybraly sztame;)
Sosnowiec chyba nie tak odlegly od JZ.

Posted

wyglada na malutka, moze jakos sie zwierzaki dogadaja, pokaze ja mezowi, jak sie zgodzi to wezmiemy ja , ale tylko dt , przynajmniej na razie, teraz beda ferie, wiec bede mniej pracowac, moglabym sie psina zajac, mam nadzieje , ze rodzina sie zgodzi, ja jestem chetna pomoc

Posted

Jest malutka. Ja jej dokladnie nie widzialam bo ona woli w budzie siedziec. Wystraszona jest. Dla niej DT to zbawienie. Transport mamy. Tylko kombinujemy kase na sterylke. Dziekuje ze zajrzalyscie.:loveu:

Posted

maleńka bidulka jest w boksie z innymi sukami, nie nalezy do agresywnych wogóle. ALe czy sterylizajca...musze sprawdzic w tygodniu jak to u niej wyglada.Co do kotów niewiem i raczej sie nie dowiem...w schronisku nie mamy kotów...ale czy ona wyglada na ganiacza kotów?:p

Posted

moze to smieszne, ale musze znac wymiary psa, bo maz sie nie zgodzi jak nie bedzie mała, niestety nie moge sama zadecydowac o jej przyjeciu bo wyladuje na wycieraczce, jesli jest malutka i bedzie po strylce z dostawa, to bierzemy na DT, wiem, ze to glupie stawiac takie warunki, ale wole zeby wszystko bylo dogadane niz zawracac komus gitare, a potem odkrecac, zglosilam sie na ochotnika bo pisalyscie ze malutka, wiec bardzo prosze o konkretna odpowiedz do w/w. Mam nadzieje , ze pomozemy, mamy warunki na naprawde małą suczke, pozdrawiam

Posted

dusje napisał(a):
Monika, wilczek:lol: bierzcie miarke i robcie pomiary wzdluz i wszerz;) moze mala sie zalapie na DT i kmoniki.
kmonika, na jak dlugo oferujesz DT?

wiem, ze to smieszne:oops:, ale taki mi postawiono warunek, ze jak malutka to moge wziac, jesli chodzi o dt to nie mam jakiegos konkretnego terminu, kasy na jedzonko tez nie chce,oferuje co moge dac i tyle

Posted

Zaciskam kciuki za malenkie rozmiary suni:lol: malenka, skurcz sie troszke przy mierzeniu;) to wielka, jedyna i niepowtarzalna szansa dla ciebie.
kmonika, to nie jest smieszne, nie wstydz sie :lol:, to bardzo rozsadne podejscie Twojej rodziny, naprawde.

Posted

wilczek007 napisał(a):
nie ma powodu do niepokoju!:lol: ona jest taka malutka...Ma około 30 cm w kłebie napewno a długośc tak na40 cm.Jeszcze zmierzę w pn :evil_lol: ale watpie by była większa.

Kieszonkowa sunia :multi:i pewnie wagi piorkowej:lol: