Maga100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 tylko się nie popłacz :diabloti: http://www.dailymotion.pl/video/x2s0pg_mcdonalds-mothers-day_ads Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 to TY??? zrobiłaś szpagat???? :crazyeye: po Twojej prawej czy naszej? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Maga100 napisał(a):tylko się nie popłacz :diabloti: http://www.dailymotion.pl/video/x2s0pg_mcdonalds-mothers-day_ads to byłoby naprawdę piękne gdyby nie ta ostatnia plansza :shake: Quote
Justa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 malawaszka napisał(a):to byłoby naprawdę piękne gdyby nie ta ostatnia plansza :shake: O ty samym pomyślałam :mdleje: Co ma mc'syf do macierzyństwa? :-o Quote
Maga100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bo to było, że niby McD na Dzień Matki :cool1: Też szkoda, ze się wyciąć nie da, trudno, i tak ładne :loveu: Quote
asher Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Debestko, super zdjęcie! :cool2: Koleżanki dogociołki mnie ubiegły w komentarzu :lol: Ale fakt, ładne, nawet się trochę wzruszyłam ;) I podoba mi się fryzura tej silnej :razz: Da się wyciąc kadr z takiego filmiku? :hmmmm: Wydrukowałabym i zaniosła fryzjerce... Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 asher napisał(a): Koleżanki dogociołki mnie ubiegły w komentarzu :lol: Ale fakt, ładne, nawet się trochę wzruszyłam ;) I podoba mi się fryzura tej silnej :razz: Da się wyciąc kadr z takiego filmiku? :hmmmm: Wydrukowałabym i zaniosła fryzjerce... ja Ci dam dogociołka!!! :mad::mad::mad: Quote
asher Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 malawaszka napisał(a):ja Ci dam dogociołka!!! :mad::mad::mad:Niechcący wyszedł mi skrót od "dogociotki" i "dogociółki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Arial]:diabloti:dogociOłki widać jak sie mości i wypycha plerkami :evil_lol: http://www.imagic.pl/files/15160/brzuch.jpg[/FONT] Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Maga100 napisał(a):tylko się nie popłacz :diabloti: http://www.dailymotion.pl/video/x2s0pg_mcdonalds-mothers-day_ads wzruszające ALE JUŻ TO WIDZIAŁAM i juz swoje wypłakałam :diabloti: malawaszka napisał(a):to TY??? zrobiłaś szpagat???? :crazyeye: po Twojej prawej czy naszej? :evil_lol: wiesz teraz jestem mega rozciągnięta - urok ciązy :lol::lol: po naszej lewej a waszej prawej :roll::diabloti: malawaszka napisał(a):to byłoby naprawdę piękne gdyby nie ta ostatnia plansza :shake: ostatnia plansza jest kubłem z zimna woda :diabloti: asher napisał(a):Debestko, super zdjęcie! :cool2: Koleżanki dogociołki mnie ubiegły w komentarzu :lol: Ale fakt, ładne, nawet się trochę wzruszyłam ;) I podoba mi się fryzura tej silnej :razz: Da się wyciąc kadr z takiego filmiku? :hmmmm: Wydrukowałabym i zaniosła fryzjerce... hahahaha Asherko dziękuję w imieniu mojego pięknego syna :multi: no tak i z ciążowego tematu weszło na fryzury. Mozna z filmu wycinać kadry jest do tego program myślę, że Ewa Vectra będzie wiedziała bo nawet chyba kiedyś z nia o tym gadałam Alu nieźle się kokosi co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 nie mogłam się powstrzymać...stwierdzam, że aparaty w komórkach wyszczuplają :diabloti: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/c5-1.jpg mnie to by pewnie taki aparat zignorował :p Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Cola napisał(a):nie mogłam się powstrzymać...stwierdzam, że aparaty w komórkach wyszczuplają :diabloti: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/c5-1.jpg mnie to by pewnie taki aparat zignorował :p a kogóż to moje utrapione oczy widzą :diabloti: już tęsknisz :cool1: nie dziwie się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 hmmm...tak mi czasami na "wygnaniu" i nic nie robieniu zatęskni :p Quote
Maga100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dbsst napisał(a):wzruszające ALE JUŻ TO WIDZIAŁAM i juz swoje wypłakałam :diabloti: ale ty się nie podzieliłaś z dogociołkami :angryy: Cola napisał(a):nie mogłam się powstrzymać...stwierdzam, że aparaty w komórkach wyszczuplają :diabloti: przyszłaś tylko po to, aby wkurzyć Debe? :evil_lol: Możesz tak zawsze, zgadzam się :p Witaj, pani W. :hand: Quote
Cola Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Maga100 napisał(a):przyszłaś tylko po to, aby wkurzyć Debe? :evil_lol: Możesz tak zawsze, zgadzam się :p Witaj, pani W. :hand: coś w tym musi być :evil_lol: szkoda, że nie widziałaś jej wkurzonej twarzy kiedy zobaczyła mnie na żywca :evil_lol: witaj, pani M. Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cola napisał(a):coś w tym musi być :evil_lol: szkoda, że nie widziałaś jej wkurzonej twarzy kiedy zobaczyła mnie na żywca :evil_lol: witaj, pani M. [FONT=Arial]:roflt: no to przynajmniej nie będzie że ja ją dobiłam :p[/FONT] Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Cola napisał(a):hmmm...tak mi czasami na "wygnaniu" i nic nie robieniu zatęskni :p hahaha Maga100 napisał(a):ale ty się nie podzieliłaś z dogociołkami :angryy: przyszłaś tylko po to, aby wkurzyć Debe? :evil_lol: Możesz tak zawsze, zgadzam się :p Witaj, pani W. :hand: jak nie nie :roll: no faktycznei ja sknera jestem jak ta lala :evil_lol: ha ha :diabloti: jaka miła bosz :shake: Cola napisał(a):coś w tym musi być :evil_lol: szkoda, że nie widziałaś jej wkurzonej twarzy kiedy zobaczyła mnie na żywca :evil_lol: witaj, pani M. to fakt byłam wkurzona BO MNIE SNIEG ZASYPAŁ :cool1: nie masz lepszych pór na odwiedziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kolejna milusińska :shake: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:roflt: no to przynajmniej nie będzie że ja ją dobiłam :p[/FONT] A L U R do ciebie nie mam siły :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cola napisał(a):coś w tym musi być :evil_lol: szkoda, że nie widziałaś jej wkurzonej twarzy kiedy zobaczyła mnie na żywca :evil_lol: Królestwo za jej wkurzoną twarz :evil_lol: Quote
Cola Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dbsst napisał(a):to fakt byłam wkurzona BO MNIE SNIEG ZASYPAŁ :cool1: nie masz lepszych pór na odwiedziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kolejna milusińska :shake: trochę klimatu Ci przywiozłam z południa, a Ty narzekasz :mad: a tak z drugiej strony..dopóki jestem jeszcze ruchawa to "zwiedzam" :p Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Maga100 napisał(a):Królestwo za jej wkurzoną twarz :evil_lol: daj mi królestwo a ja ci dam rozkosz :evil_lol: Cola napisał(a):trochę klimatu Ci przywiozłam z południa, a Ty narzekasz :mad: a tak z drugiej strony..dopóki jestem jeszcze ruchawa to "zwiedzam" :p dziękuję za taki klimat :evil_lol: rozwiń temat..................................:diabloti: Quote
Cola Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Maga100 napisał(a):Królestwo za jej wkurzoną twarz :evil_lol: gdybym wcześniej wiedziała, to aparat bym przyszykowała :diabloti: dbsst napisał(a):dziękuję za taki klimat :evil_lol: rozwiń temat..................................:diabloti: przygotuj się na taki klimat...przygotuj :diabloti: rozwinę może kiedyś :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Cola napisał(a):gdybym wcześniej wiedziała, to aparat bym przyszykowała :diabloti: przygotuj się na taki klimat...przygotuj :diabloti: rozwinę może kiedyś :evil_lol: :diabloti: :diabloti: kiedy :diabloti: Quote
Cola Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dbsst napisał(a)::diabloti: :diabloti: kiedy :diabloti: wredna maupa :siara: Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Cola napisał(a):wredna maupa :siara: hahahahaha spodziewałam się jakiejs ostrej riposty a tu tylko gwizdy na moje jędrne posladki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dbsst napisał(a):hahahahaha spodziewałam się jakiejs ostrej riposty a tu tylko gwizdy na moje jędrne posladki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wolałam przegwizdać...w końcu kobiety w ciąży nie wolno drażnić :eviltong: a te pośladki to przemilczę tym razem :diabloti: Quote
Recommended Posts