dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Poświeć tym mielonym i na mnie[/FONT] i co jeszcze :p Iza i Avanti napisał(a):A Szpilatrona ni ma i ni ma.... wyjełam już aparat i dopełnia moje burdello w domu może końcu zrobię i zdjęcie :p Maga100 napisał(a):a co ty się już wpraszasz do niej, a ja???? :placz: miałaś przyjechać, a ja mialam cię witać na ganku przepasana fartuszkiem pewnie, czuj się jak u ciebie w domu :diabloti: zazdrośnica :eviltong: czuję sie jak u siebie nie wiem czemu hahhaa :evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]pilnuje Jaśkowej komódki :p[/FONT] pilnuje snu :evil_lol: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A tam......lodówkę wietrzy:diabloti:[/FONT] światło co najwyżej :evil_lol: asher napisał(a):O matko, to ja też się wpraszam, nie wybczyłabym sobie przegapienia takiego widoku!!! :shake: :multi: A dziś już jeden przegapiłam, bladym świtem zadzwonił mój ukochany ojciec, z wieścią, że garaż sąsiada wyleciał w powietrze, zabrawszy wraz z sobą w przestworza dach i komin drugiego sąsiada oraz szyby z okien trzeciego :crazyeye: :evil_lol: Na szczęście sami sąsiedzi cali i zdrowi, jako i mój prywatny dom :loveu: Ale widok musiał być nieziemski, a mnie tam nie było... :shake: czemu do niej sie wpraszasz a nie do mnie ja jestem blizej na końcu metra :loveu: jak sie bawic to na całego :shake::evil_lol: a ja tu sie wysilam historia z biurkiem :diabloti: Alicja napisał(a):[FONT=Arial] ale i tak ciekawie to musiało wyglądać :roll:[/FONT]:diabloti::evil_lol: szkoda, że nie ma zdjęć :shake: Asiaczek napisał(a):Hmmmm, szkoda, że nie było mnie przy tym jak utknełaś pod biurkiem... Najpierw bym zrobiła pare fotek, a potem bym ci podała pomocna dłoń... Taki byłby algorytm postepowania... O, to chyba dlatego chcesz do mnie wpaść. Powiedz, ze to prawda! Nie żadne tam baski-sraski, komputery, nienienie. Tylko wizyta w bloku może dać ci nowe siły, prawda? A ja nic o tym zdarzeniu nie słyszałam. A mam i radio zet i TVN...:crazyeye: Pzdr. 1. czy ja wyczuwam nieograniczona chęć pomocy :diabloti: 2. mówiłam, że ONA sie wprasza nie wierzyłas :evil_lol: 3. bo to ichy wybuch był na potrzeby sąsiadów :evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]witaj sissssssssssssss[/FONT] heloł :cool3: Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):i co jeszcze :p [FONT=Century Gothic]I surówką też poświeć:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 witam Dziś z hukiem weszliśmy w 29tc i robimy takie rzeczy http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=29&categ=text spostrzeżenie z ciąży---------czy ktoś mi kradnie srajtaśmę :diabloti: dziś sie skończyła zawsze starczała na tydzień a tu nie mineły 4 dni od zakupów a taśmy do srania niet :diabloti: została jedna rolka - ale była w kibelku dla gości - bałam sie ją z tamtąd zabrać bo jakbym zapomniała przełożyć wrazie niespodziewanego gościa to jeszcze użyłby ręcznika :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):witam Dziś z hukiem weszliśmy w 29tc i robimy takie rzeczy http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=29&categ=text spostrzeżenie z ciąży---------czy ktoś mi kradnie srajtaśmę :diabloti: dziś sie skończyła zawsze starczała na tydzień a tu nie mineły 4 dni od zakupów a taśmy do srania niet :diabloti: została jedna rolka - ale była w kibelku dla gości - bałam sie ją z tamtąd zabrać bo jakbym zapomniała przełożyć wrazie niespodziewanego gościa to jeszcze użyłby ręcznika :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Hmmmm ciekawe....teraz se uświadomiłam, z eja pod koniec ciąży też jakoś częściej odwiedzałam ten przybytek:roll: A na trzy dni przed rozwiazniem to tak mnie pogoniło, że sama uwierzyć nie mogłam gdzie mi się to miesciło:roll: Boooszz ale temat....sory za te wynurzenia :evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Po ostatnich dwoch dniach i nocach wyrazam chec dobrowolnego podlaczenia mi cewnika:evil_lol:Strach sie polozyc..zwleczenie sie z wyra zajmuje duuuzo czasu a do kibelka u tesciow daleko i po schodach....:cool1: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial]toście weszli w ten tydzień ze sraltaśmą :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 jak już jesteśmy przy mokrym temacie to czy macie tak............. centrum handlowe milion kibli - wy zawsze zaczynacie podróż od obsranego :roll::shake: udało się!!! jest prawie pachnący i nikt sie nie dobija!! już po zakładam, krokiem pełnym szczęścia zbliżacie się do myjni. Mydło łapki pod kran a tu.............................W TYM KRANIE NIE MA WODY i zaczyna sie poszukiwanie kranu z wodą :shake: milion umywalek i zawsze trafiacie na tą co nie leci woda...................czy tak maja wszyscy czy tylko JA :shake: Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Vectra napisał(a):tylko Ty :cooldevi: nie załamuj mnie diable ze zrośniętymi brwiami :diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a): :diabloti: i co szczerzysz zęby ? fsyskie tsy :eviltong: Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]only you :evil_lol:[/FONT] nie nie nie nie wierze w to KTOŚ też musi tak mieć :roll::shake: Vectra napisał(a):i co szczerzysz zęby ? fsyskie tsy :eviltong: nowe wstawione to wietrze. A krowa ma dłuzszy i sie nie chwali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):nie nie nie nie wierze w to KTOŚ też musi tak mieć :roll::shake: Tak. Ja. :cool1: ALE TYLKO WTEDY, GDY JESTEM Z TOBĄ :angryy: dbsst napisał(a): A krowa ma dłuzszy i sie nie chwali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie żesz takim tekstem poleciałaś, że ja bym nie wiedziała jak się odciąć :diabloti: Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Maga100 napisał(a):Tak. Ja. :cool1: ALE TYLKO WTEDY, GDY JESTEM Z TOBĄ :angryy: normalnie żesz takim tekstem poleciałaś, że ja bym nie wiedziała jak się odciąć :diabloti: hahahaha bo ty wszystko po mnie papugujesz :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz szkole sie w tekście dla przedszkolaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki Magdzie wstawiam kilka fot :lol::lol::lol: teraz juz nawet wspólnego photobucketa mamy :loveu::diabloti: Tadeusz i czarna plama :evil_lol: Tadeusz i bezgłowa ciotka a to zdjęcie ma chyba przedstawić proporcję głowa Tadeusza i mój cyc :angryy: i czy wy widzicie w jaki dziewiczy sposób trzymam nogi :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:wow ....ale się mlekodajna fabryczka szykuje dla Jaśka ;) http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/IMG_0259ps.jpg Tadziowi chyba bardzo wygodnie :p[/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:razz::razz:wow ....ale się mlekodajna fabryczka szykuje dla Jaśka ;) http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/IMG_0259ps.jpg Tadziowi chyba bardzo wygodnie :p[/FONT] tak lubi tam trzymać głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co lepsze jak Jasiek czuje słyszy czy cokolwiek, że mam Tadzika na łapach to notorycznie odkopuje :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):tak lubi tam trzymać głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co lepsze jak Jasiek czuje słyszy czy cokolwiek, że mam Tadzika na łapach to notorycznie odkopuje :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]dokopuje Tadziowi :crazyeye:.....Twojemu mężusiowi :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]dokopuje Tadziowi :crazyeye:.....Twojemu mężusiowi :diabloti:[/FONT] Tadzio zaczyna --------- podrywa matkę na brzuchu syna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):dzięki Magdzie wstawiam kilka fot :lol::lol::lol: teraz juz nawet wspólnego photobucketa mamy :loveu::diabloti: własnie to sobie uświadomiłam z przerażeniem :shock: ja już nic nie mam swojego, nawet syna :placz: dbsst napisał(a): i czy wy widzicie w jaki dziewiczy sposób trzymam nogi :loveu::diabloti: żeby Tadeusz się nie zapadł :roll::diabloti: howgh Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Maga100 napisał(a):własnie to sobie uświadomiłam z przerażeniem :shock: ja już nic nie mam swojego, nawet syna :placz: żeby Tadeusz się nie zapadł :roll::diabloti: howgh masz swojego osobistego psa - drugiego nie chce i męża jak wcześniej :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 pośmiałam się i zmykam :lol::lol::lol: Quote
asher Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Debe, do ciebie też się wpraszam, ale obiecaj, że zrobisz coś równie odlotowego jak opasanie się fartuszkiem na ganku :evil_lol: dbsst napisał(a):została jedna rolka - ale była w kibelku dla gości - bałam sie ją z tamtąd zabrać bo jakbym zapomniała przełożyć wrazie niespodziewanego gościa to jeszcze użyłby ręcznika :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zabierz i rolkę i ręcznik. Po czym zrób imprezę :diabloti: Vectra napisał(a):tylko Ty :cooldevi:Potwierdzam :p Ja za to nagminnie trafiam na kible z trefnymi zamkami. I oczywiście ZAWSZE ktoś musi mi wleźć :angryy: Może tkwi we mnie nieuświadomiony ekshibicjonizm? :hmmmm: :oops: Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 malawaszka napisał(a):pośmiałam się i zmykam :lol::lol::lol: matko co Ty taka spokojna wczoraj :roll::lol: asher napisał(a):Debe, do ciebie też się wpraszam, ale obiecaj, że zrobisz coś równie odlotowego jak opasanie się fartuszkiem na ganku :evil_lol: Zabierz i rolkę i ręcznik. Po czym zrób imprezę :diabloti: Potwierdzam :p Ja za to nagminnie trafiam na kible z trefnymi zamkami. I oczywiście ZAWSZE ktoś musi mi wleźć :angryy: Może tkwi we mnie nieuświadomiony ekshibicjonizm? :hmmmm: :oops: 1. ja jestem odlotowa sama w sobie więc............wystarczy :diabloti: 2. dobra i WAS zaproszę na ta bezpapierową impreze :eviltong::lol: 3. hahahhaha czyli nie tylko ja mam pod górkę Witam dziś obudził mnie naciągniety brzuch. Mój syn osobisty połozył sie chyba w poprzek a potem wyciągnał :loveu: i tylko machał jakąś pietą :evil_lol: było super :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [FONT=Arial]pamiętaj nie chodź do WC z telefonem :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]pamiętaj nie chodź do WC z telefonem :diabloti:[/FONT] hahahahhahaha wariatka :errrr::errrr::errrr: teraz jestem uważniejsza :errrr::errrr::errrr::errrr: Quote
Recommended Posts