dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='agbar']Normalnie popieram cie w 100000000000000000000000%..szczegolnie to przezywanie krotkich pizamek....jakby kurde szlafrokow nie bylo ani pizam w sklepach......ale przynajmniej sie posmialam:evil_lol: Ide prasowac dalej.....Aha...butki ci u mnie wkleilam,znaczy linki...[/QUOTE] buciki widzialam dzieki :cool1: no ja też posmiałam się do obiadu i dochodzę do wniosku, że jestem zajebista do kwadratu tak z natury :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']ostatnio było o ginekologach, że są zboczeni ja nie wiem czy te laski nie mają języków w gębach i odwagi, żeby wstać i pójść :roll: a teraz to pieprzą takie głupoty, że sie wciągnełam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzz to się nie wciagaj...to moze być zaraźliwe:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzz to się nie wciagaj...to moze być zaraźliwe:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] spoko nie mam aż tak twardej psychy, żeby wciągnąc sie na anem w ten telewizyjny bełkot :lol::lol::lol: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']spoko nie mam aż tak twardej psychy, żeby wciągnąc sie na anem w ten telewizyjny bełkot :lol::lol::lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I całe szczęście....bo szkoda by Cię było:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I całe szczęście....bo szkoda by Cię było:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ale ile bym miała niusów do powiedznia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']ale ile bym miała niusów do powiedznia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzzz aż sie boję:roll: To by było "prawie jak Kasia Szczołek":diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzzz aż sie boję:roll: To by było "prawie jak Kasia Szczołek":diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] hahahah sypiesz nazwiskami jak z rękawa CBŚ:cool1::diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']hahahah sypiesz nazwiskami jak z rękawa CBŚ:cool1::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Robisz już w gacie?:razz::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Robisz już w gacie?:razz::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] o zależy jak leży :diabloti::cool1: Quote
bonita Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [B][I][COLOR=blue]Seść Sis :krolik::diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Seść Sis :krolik::diabloti:[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] jesteś moja mrówko :loveu::diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']o zależy jak leży :diabloti::cool1:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]...a jak stoi to broi? Booszzzz alez konwersacja...ja się zastrzelę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]...a jak stoi to broi? Booszzzz alez konwersacja...ja się zastrzelę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] broi broi jak zły :diabloti: taka ala pierwsza klasa podstawówki :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']broi broi jak zły :diabloti: taka ala pierwsza klasa podstawówki :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To znaczy jak?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Starosć nie radość[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To znaczy jak?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Starosć nie radość[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/QUOTE] nie mogę ci powiedzieć jak broi :oops::diabloti: ale kto tu jest stary :roll::diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']nie mogę ci powiedzieć jak broi :oops::diabloti: ale kto tu jest stary :roll::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie mów że się wstydzisz, bo Ci nie uwierzę:evil_lol: No jak to kto:roll: Przecież nie ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='agbar']Nie bede sie przestawiac...:shake:Juz piore malemu w persilu sensitive [/QUOTE] [B]ja po kilku fantastycznych praniach w Loveli, zaczęłam prać w normalnym Persilu z naszymi rzeczami. Tadzio żyje :diabloti:[/B] [B]Gdzieś czytałam, ze te specjalne proszki to tylko niepotrzebne koszty i pediatrzy wcale nie są pewni, czy jest potrzeba. Najważniejsze, to dobre wypłukanie z proszku.[/B] [quote name='Cola']podkłady jak to podkłady :niewiem: żyją własnym życiem i nic nie da się na to poradzić :diabloti: chyba, że przywiązać sznurkiem do gaci :evil_lol:[/QUOTE] [B]Tena Lady, Tena Lady, Tena Lady :bigcool:[/B] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie mów że się wstydzisz, bo Ci nie uwierzę:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] wstydze wstydzę ja wstydliwa :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Nawiedziłam cię , kobieto! :D[/QUOTE] i...........wstawiłam ci psa Szpilkę tylko i wyłącznie z myśla o tobie robiłam dziś rano przysiady a ty nie zauważylaś :placz: [quote name='Maga100'][B]ja po kilku fantastycznych praniach w Loveli, zaczęłam prać w normalnym Persilu z naszymi rzeczami. Tadzio żyje :diabloti:[/B] [B]Gdzieś czytałam, ze te specjalne proszki to tylko niepotrzebne koszty i pediatrzy wcale nie są pewni, czy jest potrzeba. Najważniejsze, to dobre wypłukanie z proszku.[/B] [B]Tena Lady, Tena Lady, Tena Lady :bigcool:[/B][/QUOTE] 1. madrzy się :diabloti: 2. czy chcesz zmienić nicka na Tena Lady :roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Widziałam... Dziękuję... Ale coś mało- znów przemknęła... Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Widziałam... Dziękuję... Ale coś mało- znów przemknęła...[/QUOTE] wyobraź sobie, że mam więcej i wstawie je zaraz :diabloti: Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 pies Szpilka [IMG]http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0279ps.jpg[/IMG] [IMG]http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0278ps.jpg[/IMG] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Więcej? Czyli dwie??? Phi! Ale Szpilosława śłiczna! Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Więcej? Czyli dwie??? Phi! Ale Szpilosława śłiczna! ha i co i pies Quote
agbar Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ale jak to pies?:hmmmm: Co zrobilas z suka Szpilka???:cool1: Quote
Recommended Posts