Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']Normalnie popieram cie w 100000000000000000000000%..szczegolnie to przezywanie krotkich pizamek....jakby kurde szlafrokow nie bylo ani pizam w sklepach......ale przynajmniej sie posmialam:evil_lol:
Ide prasowac dalej.....Aha...butki ci u mnie wkleilam,znaczy linki...[/QUOTE]
buciki widzialam dzieki :cool1:

no ja też posmiałam się do obiadu i dochodzę do wniosku, że jestem zajebista do kwadratu tak z natury :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']ostatnio było o ginekologach, że są zboczeni ja nie wiem czy te laski nie mają języków w gębach i odwagi, żeby wstać i pójść :roll:
a teraz to pieprzą takie głupoty, że sie wciągnełam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzz to się nie wciagaj...to moze być zaraźliwe:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzz to się nie wciagaj...to moze być zaraźliwe:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
spoko nie mam aż tak twardej psychy, żeby wciągnąc sie na anem w ten telewizyjny bełkot :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='dbsst']spoko nie mam aż tak twardej psychy, żeby wciągnąc sie na anem w ten telewizyjny bełkot :lol::lol::lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I całe szczęście....bo szkoda by Cię było:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I całe szczęście....bo szkoda by Cię było:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ale ile bym miała niusów do powiedznia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ale ile bym miała niusów do powiedznia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzzz aż sie boję:roll: To by było "prawie jak Kasia Szczołek":diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszzzz aż sie boję:roll: To by było "prawie jak Kasia Szczołek":diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
hahahah sypiesz nazwiskami jak z rękawa CBŚ:cool1::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']hahahah sypiesz nazwiskami jak z rękawa CBŚ:cool1::diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Robisz już w gacie?:razz::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Robisz już w gacie?:razz::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
o zależy jak leży :diabloti::cool1:

Posted

[quote name='dbsst']o zależy jak leży :diabloti::cool1:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]...a jak stoi to broi?

Booszzzz alez konwersacja...ja się zastrzelę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]...a jak stoi to broi?

Booszzzz alez konwersacja...ja się zastrzelę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
broi broi jak zły :diabloti:
taka ala pierwsza klasa podstawówki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']broi broi jak zły :diabloti:
taka ala pierwsza klasa podstawówki :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To znaczy jak?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Starosć nie radość[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To znaczy jak?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Starosć nie radość[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/QUOTE]
nie mogę ci powiedzieć jak broi :oops::diabloti:
ale kto tu jest stary :roll::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']nie mogę ci powiedzieć jak broi :oops::diabloti:
ale kto tu jest stary :roll::diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie mów że się wstydzisz, bo Ci nie uwierzę:evil_lol:

No jak to kto:roll: Przecież nie ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Nie bede sie przestawiac...:shake:Juz piore malemu w persilu sensitive [/QUOTE]

[B]ja po kilku fantastycznych praniach w Loveli, zaczęłam prać w normalnym Persilu z naszymi rzeczami. Tadzio żyje :diabloti:[/B]
[B]Gdzieś czytałam, ze te specjalne proszki to tylko niepotrzebne koszty i pediatrzy wcale nie są pewni, czy jest potrzeba. Najważniejsze, to dobre wypłukanie z proszku.[/B]

[quote name='Cola']podkłady jak to podkłady :niewiem: żyją własnym życiem i nic nie da się na to poradzić :diabloti: chyba, że przywiązać sznurkiem do gaci :evil_lol:[/QUOTE]

[B]Tena Lady, Tena Lady, Tena Lady :bigcool:[/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie mów że się wstydzisz, bo Ci nie uwierzę:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
wstydze wstydzę ja wstydliwa :diabloti:
[quote name='Iza i Avanti']Nawiedziłam cię , kobieto! :D[/QUOTE]

i...........wstawiłam ci psa Szpilkę tylko i wyłącznie z myśla o tobie robiłam dziś rano przysiady a ty nie zauważylaś :placz:

[quote name='Maga100'][B]ja po kilku fantastycznych praniach w Loveli, zaczęłam prać w normalnym Persilu z naszymi rzeczami. Tadzio żyje :diabloti:[/B]
[B]Gdzieś czytałam, ze te specjalne proszki to tylko niepotrzebne koszty i pediatrzy wcale nie są pewni, czy jest potrzeba. Najważniejsze, to dobre wypłukanie z proszku.[/B]

[B]Tena Lady, Tena Lady, Tena Lady :bigcool:[/B][/QUOTE]
1. madrzy się :diabloti:
2. czy chcesz zmienić nicka na Tena Lady :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Widziałam... Dziękuję... Ale coś mało- znów przemknęła...[/QUOTE]
wyobraź sobie, że mam więcej i wstawie je zaraz :diabloti: