apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):Witajcie dziewczyny BIORĘ OSTATNIE OPAKOWANIE zastrzyków :laugh2_2:przechodzę na tabletki :laugh2_2:i po czterech dniach kontrol :laugh2_2:już za kilka dni będę wolnym człowiekiem :smilecol:mój dom już nie będzie przypominał siedliska narkomanów tylko będzie zdrowym gniazdem lekomanów :laugh2_2:. Miałam mieć przedłużone leki ale jest poprawa i właśnie w nocy została podjęta decyzja :laugh2_2: Jaśko Grubaśko sam się utrzyma :Cool!::sweetCyb::bigcool::bigok:[FONT=Century Gothic]Brawo!!!![/FONT]:loveu: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):no okropnie się cieszę teraz już tylko urodzić a to piskuś :roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Century Gothic]No to poszłaś po bandzie:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [FONT=Century Gothic]Oooo Szpila na dopalaczu:evil_lol: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0277ps.jpg[/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Pogadamy?:mad::diabloti: [/FONT] hahaha NIE :evil_lol: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Brawo!!!![/FONT]:loveu: DZIĘKOWAĆ :diabloti: n apple napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Century Gothic]No to poszłaś po bandzie:evil_lol:[/FONT] młua :crazyeye: oglądałam program popularnonaukowy na DDTVN i tam połozna mówiła nie wyobrażaj sobie porodu więc to robię i uważam, że jak sobie nie wyobrażam to pójdzie jak z pładka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Oooo Szpila na dopalaczu:evil_lol: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0277ps.jpg[/FONT] hahahah JaPkowa bo bedzie bicie na gołe doopsko :mad: nie widzisz jak ona pędzi aż jej się fafle mieszają :diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):hahaha NIE :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Czemu?:roll:[/FONT] DZIĘKOWAĆ :diabloti: [FONT=Century Gothic]Nie ma za co:oops: [/FONT] młua :crazyeye: oglądałam program popularnonaukowy na DDTVN i tam połozna mówiła nie wyobrażaj sobie porodu więc to robię i uważam, że jak sobie nie wyobrażam to pójdzie jak z pładka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]A co miała powiedzieć......włoż doope w beczkę bo jak nie to gorzko pożałujesz:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):hahahah JaPkowa bo bedzie bicie na gołe doopsko :mad: nie widzisz jak ona pędzi aż jej się fafle mieszają :diabloti: [FONT=Century Gothic]Booszzz...nie obiecuj:oops::diabloti: No właśnie widzę......cała szczęka okazana:roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A co miała powiedzieć......włoż doope w beczkę bo jak nie to gorzko pożałujesz:evil_lol:[/FONT] hahahahhahahha pocieszycielko sprawdź może czy cię nie ma TAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Booszzz...nie obiecuj:oops::diabloti: No właśnie widzę......cała szczęka okazana:roll:[/FONT] obiecanki cacanki a goopiemu staje :cool3: a jak zęby do doopy widać :diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):hahahahhahahha pocieszycielko sprawdź może czy cię nie ma TAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]dobra...ide:roll: p.s. zawsze do usług:diabloti: [/FONT] obiecanki cacanki a goopiemu staje :cool3: a jak zęby do doopy widać :diabloti: [FONT=Century Gothic]nie prawda! Mówi się obiecanki macanki:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]nie prawda! Mówi się obiecanki macanki:evil_lol:[/FONT] jakoś nie wierze, że pójdziesz i nie wrócisz :roll: nie wierzę, że odmówisz sobie tej radości jaką jest straszenie mnie :diabloti: och macanki ale to dopiero przy próbach do drugiego dziecka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cola napisał(a): Co do koszulek :cool1: widziałam gorsze :diabloti: te są suuuuper :evil_lol: hahaha ja też :evil_lol: jak moja mama kupiła siostrze taką do karmienia to nam wszystkim zrobiło się tak :crazyeye: a potem tak :mdleje: :evil_lol: no i super, że już tylko leki a nie zastrzyki :multi: Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha ja też :evil_lol: jak moja mama kupiła siostrze taką do karmienia to nam wszystkim zrobiło się tak :crazyeye: a potem tak :mdleje: :evil_lol: no i super, że już tylko leki a nie zastrzyki :multi: wierzcie mi starałam się wybrać jak najmniej głupie, różowe i debilne a i tak uważam, że mocno pikują w dół z poczuciem smaku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooooo tak się cieszę ze chyba zaraz popuszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Debe! Gratulacje kobieto! Nie będziesz już się kłuć jak podrzędny narkoman!!! A co do koszulek... Czemu kupujesz takie ciążoe? Ja kupiłam zwykłe, bawełniane koszulki do spania na ramiączkach, w zwykłym, normalnym sklepie... Tylko rozmiar był nienormaly... 42... Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Debe! Gratulacje kobieto! Nie będziesz już się kłuć jak podrzędny narkoman!!! A co do koszulek... Czemu kupujesz takie ciążoe? Ja kupiłam zwykłe, bawełniane koszulki do spania na ramiączkach, w zwykłym, normalnym sklepie... Tylko rozmiar był nienormaly... 42... dzięki dzięki tak się cieszę, że już nie będę rasowym narkomanem, że szok :multi: a co do koszul ---- ja w ogóle nienawidzę koszul do spania, spódnic i sukienek więc mam zamiar pospać tyle i le muszę cześć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jestem piżamowiec :cool3: Quote
Cola Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):hahaha no to może McGayver :diabloti: modne są teraz te wyszukane imiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona nie śpiąca [FONT=Century Gothic] http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0277ps.jpg[/FONT] to imię było rozpatrywane, ale okazało się zbyt popularne i nie pasujące do Juniora - on jest lepszym konstruktorem :diabloti: dbsst napisał(a):oglądałam program popularnonaukowy na DDTVN i tam połozna mówiła nie wyobrażaj sobie porodu więc to robię i uważam, że jak sobie nie wyobrażam to pójdzie jak z pładka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a o granacie w doopie po, to już nie wspomniała? :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahaha ja też :evil_lol: jak moja mama kupiła siostrze taką do karmienia to nam wszystkim zrobiło się tak :crazyeye: a potem tak :mdleje: :evil_lol: o matko...to ja muszę szybko się sama zaopatrzyć, żeby nikomu nie przyszło do głowy obdarowanie mnie jakąś koszulinką w kolorze wściekłego różu z księżniczką na cycach albo jakiegoś kurczaka :mad: dbsst napisał(a):wierzcie mi starałam się wybrać jak najmniej głupie, różowe i debilne a i tak uważam, że mocno pikują w dół z poczuciem smaku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooooo tak się cieszę ze chyba zaraz popuszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale w podkłady się zaopatrzyłaś? Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 spadam pilnować dobytku i jakież ja się wqrwiłam zajrzałam na firmowe a tam jałmużna z ZUS. Za tyle to ja nawet nie opłacę rachunków w domu :shake: jak oni to qrwa liczą, że z i tak kiepskiej jałmużny opcinają coś :shake: człowiek płaci w huk kasy na zdrowotną (przez długi czas z trzech miejsc zatrudnienia! z każdej ponad 200zł) płaci na emeryturę i inne. Zachodzi w ciążę i dostaje nie wiem co. Ja chyba wykonam tam telefon tylko pogadam z księgową :shake: Co najlepsze z tego muszę zapłacić zdrowotną 224,24zł to mi starczy akurat na paczkę pampersów i rachunek za telefon :shake: Pojebało ich, chyba pójdę do ZUS z rachunkami za leki to ok 150zł miesięcznie :shake: bardziej się opłaca być bezdomnym, bezrobotnym alkoholikiem i płodzić się jak królik :shake: a to pies :multi: i to pies Quote
Maga100 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 agbar napisał(a):Chcesz probki proszku? Jak cos to se idz tu: http://www.lovela.pl/o-programie.html one nie piorą, szczególnie jak COŚ wyjdzie bokiem :roll: Proponuję jak najszybciej przestawić na Persila :cool1: dbsst napisał(a): jak z pładka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co to jest PŁADEK? :diabloti: Cola napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale w podkłady się zaopatrzyłaś? po co? :roll: I tak szybko przemieszczaja się na plecy :evil_lol: Quote
Cola Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Maga100 napisał(a):po co? :roll: I tak szybko przemieszczaja się na plecy :evil_lol: ale jak Debe będzie chciała ze szczęścia popuszczać, to nie wiem czy zwykła wkładka to wytrzyma :evil_lol::evil_lol: podkłady jak to podkłady :niewiem: żyją własnym życiem i nic nie da się na to poradzić :diabloti: chyba, że przywiązać sznurkiem do gaci :evil_lol: Quote
agbar Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Maga100 napisał(a):one nie piorą, szczególnie jak COŚ wyjdzie bokiem :roll: Proponuję jak najszybciej przestawić na Persila :cool1: Nie bede sie przestawiac...:shake:Juz piore malemu w persilu sensitive bo tu nie ma takich specjalnych proszkow dla dzieci.Tzn. wszystkie te ktore maja w nazwie SENSITIVE sa traktowane jako bezpieczne i antyalergiczne...Zobaczymy....Przywiozla mi kolezanka Jelpa oraz Lovele wypralam posciel i ...one podobno nie pachna?A mnie drazni zapach tej wypranej poscieli....Ale moze po prostu sie przyzwyczailam do zapachow moich plynow do plukania.... Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']jakoś nie wierze, że pójdziesz i nie wrócisz :roll: nie wierzę, że odmówisz sobie tej radości jaką jest straszenie mnie :diabloti: och macanki ale to dopiero przy próbach do drugiego dziecka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja nie straszę:roll: Ja uświadamiam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] No coś ty....no nie mów, że ty......nieeeeee:-o[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ona żyje!!!!:crazyeye::evil_lol::diabloti: [url]http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0281ps.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Maga100'] [B]A co to jest PŁADEK? :diabloti:[/B] [/QUOTE] w zasadzie to nie wiem co to jest :roll: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja nie straszę:roll: Ja uświadamiam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: boje się :megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ona żyje!!!!:crazyeye::evil_lol::diabloti: [URL]http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0281ps.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] i ma się dobrze............polowała na wielka muchę i........mucha jej uciekła :shake: na TVN leca opowieści z porodówki --------- baby sa głupie robia z igły widły :shake: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: boje się :megagrin::megagrin::megagrin: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie wyglądasz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] i ma się dobrze............polowała na wielka muchę i........mucha jej uciekła :shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakżesz śmiała:cool1: [/B][/COLOR][/FONT] na TVN leca opowieści z porodówki --------- baby sa głupie robia z igły widły :shake:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iiii tam.....pewnie u Drzyzgi? Ja nie wiem skąd ona bierze tych przymułów do programu...masakra.:angryy: Nie słuchaj ich........kazdy poród jest inny- na to nie ma reguły;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iiii tam.....pewnie u Drzyzgi? Ja nie wiem skąd ona bierze tych przymułów do programu...masakra.:angryy: Nie słuchaj ich........kazdy poród jest inny- na to nie ma reguły;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ostatnio było o ginekologach, że są zboczeni ja nie wiem czy te laski nie mają języków w gębach i odwagi, żeby wstać i pójść :roll: a teraz to pieprzą takie głupoty, że sie wciągnełam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst'] na TVN leca opowieści z porodówki --------- baby sa głupie robia z igły widły :shake:[/QUOTE] Normalnie popieram cie w 100000000000000000000000%..szczegolnie to przezywanie krotkich pizamek....jakby kurde szlafrokow nie bylo ani pizam w sklepach......ale przynajmniej sie posmialam:evil_lol: Ide prasowac dalej.....Aha...butki ci u mnie wkleilam,znaczy linki... Quote
Recommended Posts