Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:roflt: przeoczyłam ..... lece do drobiowego :multi::multi::multi::loveu:
[/FONT]

jak ona śmiała zażartować sobie z tak poważnych tematów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agbar']Czesc, a ja dzis chyba pierwszy raz czuje sie jak taka wielka CIEZAROWA....Srylion razy w nocy wstalam do kibelka,nie umialam sie odwrocic,bola mnie plecy i czuje sie wielka,niezgrabna,sloniowata,spuchnieta i w ogole fuj....Maly demoluje mi wnetrze..Chyba dzis wstalam lewa noga.....

ja tak miałam wczoraj dzis sie czuje jak szczupak zgrabna zwiewna i powabna :evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']jak ona śmiała zażartować sobie z tak poważnych tematów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]wątek kabaretowy :roflt:[/FONT]

Posted

Witaj, Wyspana Matko Małego Jaśka!:lol:
Ja wyspana - Ty wyspana - supr!
Ja po sniadaniiu - Ty po sniadaniu - no więc czego się czepiasz...?
A, wiem. Ja - nie w ciązy - Ty brzuchata, hahahaha...
Ale sylwetke i tak masz lepsza od mojej, chyba tak jest, co nie?

Pzdr.

Posted

Pytam kiedy mogę wpaść do Ciebie ? :diabloti: ale to jak już się rozpadniesz , bo Ciebie widziałam , a Jasia chętnie zobaczę - tak wpraszam się :cooldevi:

Posted

[quote name='dbsst']tak trenuje jak agent Tomek :cool1:

[FONT=Century Gothic]Ino uważaj z gelem:evil_lol:
[/FONT]

ale wiesz Ala ma 2,5 roku nad jej gustem możesz jeszcze popracować ale TZ :shake:
i pomyśleć że za jakieś 16 lat będzie Ala tańcować tak samo a nawet lepiej tylko zmieni partnera na młodszego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]tego się właśnie obawiam:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wątek kabaretowy :roflt:[/FONT]

od początku do końca :roll:

[quote name='Asiaczek']Witaj, Wyspana Matko Małego Jaśka!:lol:
Ja wyspana - Ty wyspana - supr!
Ja po sniadaniiu - Ty po sniadaniu - no więc czego się czepiasz...?
A, wiem. Ja - nie w ciązy - Ty brzuchata, hahahaha...
Ale sylwetke i tak masz lepsza od mojej, chyba tak jest, co nie?

Pzdr.

Asiu nie wiem jak Twoja figura za to wiem jak moja:angryy: dziś wlazłam pod biurko w celu wiadomym - sprzątam teraz bo za miesiąc za chiny się nie zegnę :diabloti: - efekt NIE MOGŁAM WYJŚĆ Z POD TEGO PIEPRZONEGO BIURKA utknęłam jak bańka wstańska :diabloti::evil_lol::shake::evil_lol: i ma byc ponoć jeszcze gorzej :evil_lol:

[quote name='Vectra']Pytam kiedy mogę wpaść do Ciebie ? :diabloti: ale to jak już się rozpadniesz , bo Ciebie widziałam , a Jasia chętnie zobaczę - tak wpraszam się :cooldevi:

mówiłam, ze chodzi i sie wprasza :evil_lol: chociaz się nie dziwie Jasio z takimi genami będzie poprostu PIĘKNY :loveu::diabloti: OKAZ :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tego się właśnie obawiam:roll:[/FONT]
1. obawiam się, że on teraz wygląda jak jeden wielki pan gel :roll::diabloti:
2. a co do tanecznej Ali - ty się nie przejmuj matce to łatwiej idzie niż TACIE :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witam
bycie w ciąży jest extra - jak zabiorę za sprzątanie szafy to chyba zadzwonię odrazu po straż pożarną, żeby mnie wyciągała :roll:
jak to możliwe, że sprzątam sprzątam a tu nie widac efektu :roll:
czy tez macie jakieś elfy, które jak kładziecie się spać wychodzą i robią raban :roll: czy wszystkie są u mnie :mad:

dzis mam mielone światło oczywiście mielone:lol:

Posted

Vectra napisał(a):
oczywiście że sie wpraszam :diabloti: tylko kawę dobrą miej i jakieś ciasto :cooldevi:

ciasto dziś wywiezłam do przychodni :roll: ale w styczniu i tak żyłoby swoim życiem :evil_lol:
Ale zaraz zaraz dziś pani w przychodni powiedziała, że jej zdaniem rozsypie się w grudniu więc akurat jakies ciasto okołoświateczne będzie :diabloti::evil_lol:

kawy nie mam tak pysznej jak Magda W. nie mam expressa :shake::placz:

Posted

Vectra napisał(a):
to jeszcze masz czas by nabyć expres :diabloti: z cukru i mleka cię zwalniam , bo nie używam ... może być kawa z dodatkiem światła

to ja cię zapraszam do Magdy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

ale Ty bliżej mnie mieszkasz :diabloti: i dawno nie byłam w żadnym bloku :placz: :placz::diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ale Ty bliżej mnie mieszkasz :diabloti: i dawno nie byłam w żadnym bloku :placz: :placz::diabloti:

hahahah no tak zapomniałam, że blok może być atrakcją - jak tak to zapraszam nie odmówię ci tej przyjemności :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ostatnio jak byłaś to sprzedaliśmy mieszkanie - czekaj pomyślę :roll::diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
widzisz ile korzyści z mojej wizyty ?ludzie się zabijają o mieszkania w których byłam :evil_lol:

i to temu panu co był jak ty byłaś :p

Posted

Vectra napisał(a):
HA :diabloti: :diabloti: :diabloti:

dlatego jak musisz to przyjdź bo wiesz chciałabym jeszcze tu troche pomieszkać ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']

1. obawiam się, że on teraz wygląda jak jeden wielki pan gel :roll::diabloti:
2. a co do tanecznej Ali - ty się nie przejmuj matce to łatwiej idzie niż TACIE :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]coś ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

witam
bycie w ciąży jest extra - jak zabiorę za sprzątanie szafy to chyba zadzwonię odrazu po straż pożarną, żeby mnie wyciągała :roll:
czy tez macie jakieś elfy, które jak kładziecie się spać wychodzą i robią raban :roll: czy wszystkie są u mnie :mad:

[FONT=Century Gothic]teraz rzadzą elfy, a za chwile mały bedzie wybebeszał szyflady i szafki:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Poświeć tym mielonym i na mnie:evil_lol:[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
Pytam kiedy mogę wpaść do Ciebie ? :diabloti: ale to jak już się rozpadniesz , bo Ciebie widziałam , a Jasia chętnie zobaczę - tak wpraszam się :cooldevi:

a co ty się już wpraszasz do niej, a ja???? :placz: miałaś przyjechać, a ja mialam cię witać na ganku przepasana fartuszkiem :placz::placz:

dbsst napisał(a):

pewnie, czuj się jak u ciebie w domu :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
a co ty się już wpraszasz do niej, a ja???? :placz: miałaś przyjechać, a ja mialam cię witać na ganku przepasana fartuszkiem :placz::placz:
O matko, to ja też się wpraszam, nie wybczyłabym sobie przegapienia takiego widoku!!! :shake: :multi:

A dziś już jeden przegapiłam, bladym świtem zadzwonił mój ukochany ojciec, z wieścią, że garaż sąsiada wyleciał w powietrze, zabrawszy wraz z sobą w przestworza dach i komin drugiego sąsiada oraz szyby z okien trzeciego :crazyeye: :evil_lol: Na szczęście sami sąsiedzi cali i zdrowi, jako i mój prywatny dom :loveu: Ale widok musiał być nieziemski, a mnie tam nie było... :shake:

Posted

asher napisał(a):
O matko, to ja też się wpraszam, nie wybczyłabym sobie przegapienia takiego widoku!!! :shake: :multi:

A dziś już jeden przegapiłam, bladym świtem zadzwonił mój ukochany ojciec, z wieścią, że garaż sąsiada wyleciał w powietrze, zabrawszy wraz z sobą w przestworza dach i komin drugiego sąsiada oraz szyby z okien trzeciego :crazyeye: :evil_lol: Na szczęście sami sąsiedzi cali i zdrowi, jako i mój prywatny dom :loveu: Ale widok musiał być nieziemski, a mnie tam nie było... :shake:

[FONT=Arial]dżisys..... :roll:

ale i tak ciekawie to musiało wyglądać :roll:
[/FONT]:diabloti::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

Asiu nie wiem jak Twoja figura za to wiem jak moja:angryy: dziś wlazłam pod biurko w celu wiadomym - sprzątam teraz bo za miesiąc za chiny się nie zegnę :diabloti: - efekt NIE MOGŁAM WYJŚĆ Z POD TEGO PIEPRZONEGO BIURKA utknęłam jak bańka wstańska :diabloti::evil_lol::shake::evil_lol: i ma byc ponoć jeszcze gorzej :evil_lol:

mówiłam, ze chodzi i sie wprasza :evil_lol: chociaz się nie dziwie Jasio z takimi genami będzie poprostu PIĘKNY :loveu::diabloti: OKAZ :evil_lol:

witam

Hmmmm, szkoda, że nie było mnie przy tym jak utknełaś pod biurkiem... Najpierw bym zrobiła pare fotek, a potem bym ci podała pomocna dłoń... Taki byłby algorytm postepowania...

Vectra napisał(a):

O, to chyba dlatego chcesz do mnie wpaść. Powiedz, ze to prawda! Nie żadne tam baski-sraski, komputery, nienienie. Tylko wizyta w bloku może dać ci nowe siły, prawda?

asher napisał(a):

A ja nic o tym zdarzeniu nie słyszałam. A mam i radio zet i TVN...:crazyeye:

Pzdr.