Maga100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 nie prościej byłoby pogadać na gie? :cool1: Quote
dbsst Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Dziś się wyspałam!!!!! jestem szczęśliwa :p Quote
Alicja Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dbsst napisał(a):Dziś się wyspałam!!!!! jestem szczęśliwa :p [FONT=Arial] oooo no to gratki :multi::multi:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] oooo no to gratki :multi::multi:[/FONT] czyje gatki ;) :eviltong::evil_lol: Quote
Cola Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dbsst napisał(a):Dziś się wyspałam!!!!! jestem szczęśliwa :p ja też byłam szczęśliwa rano :p do czasu gdy poszłam do sklepu (oczywiście wczoraj zapomniałam, że dzisiaj przydałby się jakiś obiad :lol:) i jak to w niedzielę kolejki sięgają końca sklepu...oczywiście musiałam rozpętać wojnę przy kasie - zawsze znajdą się jakieś plugawe prukwy :angryy::angryy::angryy::angryy: aż miły pan ochroniarz musiał się pofatygować i uspokoić te "miłe" panie :diabloti: Dumna jestem z siebie :cool3: Quote
malawaszka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dbsst napisał(a)::diabloti: :diabloti: kiedy :diabloti: oo czyżby epidemia się rozprzestrzeniała? Cola? za 9 miesięcy rozwiniesz ten temat? :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 malawaszka napisał(a):oo czyżby epidemia się rozprzestrzeniała? Cola? za 9 miesięcy rozwiniesz ten temat? :diabloti: tak, tak, moja droga, EPIDEMIA się rozprzestrzenia i nie masz na to wpływu :evil_lol: I ani się obejrzysz... :grins: Quote
Alicja Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Maga100 napisał(a):tak, tak, moja droga, EPIDEMIA się rozprzestrzenia i nie masz na to wpływu :evil_lol: I ani się obejrzysz... :grins: [FONT=Arial] będzie zapychać przez wies Waszka z 3kołowcem :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Cola napisał(a):ja też byłam szczęśliwa rano :p do czasu gdy poszłam do sklepu (oczywiście wczoraj zapomniałam, że dzisiaj przydałby się jakiś obiad :lol:) i jak to w niedzielę kolejki sięgają końca sklepu...oczywiście musiałam rozpętać wojnę przy kasie - zawsze znajdą się jakieś plugawe prukwy :angryy::angryy::angryy::angryy: aż miły pan ochroniarz musiał się pofatygować i uspokoić te "miłe" panie :diabloti: Dumna jestem z siebie :cool3: hahahahaha awantury przy kasie to była specjalnosc Magdy W. do tej pory :evil_lol: malawaszka napisał(a):oo czyżby epidemia się rozprzestrzeniała? Cola? za 9 miesięcy rozwiniesz ten temat? :diabloti: oj Wasia Wasia bociany sa wszędzie ty lepiej uważaj :eviltong: Maga100 napisał(a): I ani się obejrzysz... :grins: a będzie mieć już 18 lat :evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial] będzie zapychać przez wies Waszka z 3kołowcem :diabloti::evil_lol:[/FONT] w trójkołowcu bliźniaki myślisz, że będzie jej wygodnie pchać :diabloti: I tak witamy poniedziałek :D ------------------- znowu wyspana :multi: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):hahahahhahaha huuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa mam osobistych strażników porządki i bezpieczeństwa :loveu::loveu::loveu: Witam Was Strażniczy :cool1: nic dziś nie będe mówić bo nie chcę, żeby moje prawdziwe i dramatyczne problemy budziły w was śmiech :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: E, no, przesadzasz!Nasz smiech to jest taki bardziej sympatyczny niż złosliwy. chociaz tak do końca to pewna tego nie jestem...:evil_lol: dbsst napisał(a): ha ha ha ruszał się ale ja nie zdążyłam zrobić foto :diabloti: widać kawałek czegoś po prawej :evil_lol: Rrrrrany, Debesciaki,to Twój brzuchol?:crazyeye: Faktycznie coś po naszej prawej stronie jakby cię wypuczyło...:evil_lol: dbsst napisał(a):Dziś się wyspałam!!!!! jestem szczęśliwa :p To było wczoraj. A dzisiaj? dbsst napisał(a): I tak witamy poniedziałek :D ------------------- znowu wyspana :multi: O, gratuluje! Ja tez!!! Pzdr. Quote
Cola Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 malawaszka napisał(a):oo czyżby epidemia się rozprzestrzeniała? Cola? za 9 miesięcy rozwiniesz ten temat? :diabloti: :roll: obawiam się, że wcześniej niż za 9 m-c Maga100 napisał(a):tak, tak, moja droga, EPIDEMIA się rozprzestrzenia i nie masz na to wpływu :evil_lol: I ani się obejrzysz... :grins: patrząc dookoła po moich znajomych, to ta epidemia strasznie się szerzy i w większości to chłopcy....zastanawiam się czy to nie jest sprawka UFO :cool3: Alicja napisał(a):[FONT=Arial] będzie zapychać przez wies Waszka z 3kołowcem :diabloti::evil_lol:[/FONT] 3kołowce są niepraktyczne na bezdroża i spacery do lasu dbsst napisał(a):hahahahaha awantury przy kasie to była specjalnosc Magdy W. do tej pory :evil_lol: oj Wasia Wasia bociany sa wszędzie ty lepiej uważaj :eviltong: w trójkołowcu bliźniaki myślisz, że będzie jej wygodnie pchać :diabloti: I tak witamy poniedziałek :D ------------------- znowu wyspana :multi: 1. teraz to moja specjalność :diabloti: chyba polubię ten sport :evil_lol: jedyny jaki mi teraz pozostał 2. spokojnie Wasia bociany już odleciały :p masz wolne do wiosny :evil_lol: 3. szczególnie na bliźniaki jest niepraktyczny Ja również witam (oczy mnie bolą grrr) Quote
agbar Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witaj madonno z wielkim cycem:loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] będzie zapychać przez wies Waszka z 3kołowcem :diabloti::evil_lol:[/FONT] no co TY??!! z trzykołowcem??!!!! powiedziałyście, że to obciach więc nie będę go chciała - kupię sobie nowy - taki jakie teraz są trendy :loveu: dbsst napisał(a): oj Wasia Wasia bociany sa wszędzie ty lepiej uważaj :eviltong: nooo uważam uważam :p Cola napisał(a)::roll: obawiam się, że wcześniej niż za 9 m-c patrząc dookoła po moich znajomych, to ta epidemia strasznie się szerzy i w większości to chłopcy....zastanawiam się czy to nie jest sprawka UFO :cool3: Cola GRATULACJE :lol: umówiły się wszystkie na raz no :-o Quote
Cola Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 malawaszka napisał(a):no co TY??!! z trzykołowcem??!!!! powiedziałyście, że to obciach więc nie będę go chciała - kupię sobie nowy - taki jakie teraz są trendy :loveu: nooo uważam uważam :p Cola GRATULACJE :lol: umówiły się wszystkie na raz no :-o tylko nie zielony :shake: gdzie tylko nie spojrzę widzę wózek w kolorze trawy - UFO :evil_lol: uważaj uważaj...ja nie odstrzeliłam tego bociana co latał nad moją głową i mam teraz za swoje :roll: dziękuję :p zmówiłyśmy się dopiero po fakcie :lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Cola napisał(a):tylko nie zielony :shake: gdzie tylko nie spojrzę widzę wózek w kolorze trawy - UFO :evil_lol: uważaj uważaj...ja nie odstrzeliłam tego bociana co latał nad moją głową i mam teraz za swoje :roll: hahaha no ja muszę chyba kałacha kupić bo nad moją wioską jesienia lata kilkanaście bocianów bo mają tu jakieś kurna narady :mad::lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):hahahahaha awantury przy kasie to była specjalnosc Magdy W. do tej pory :evil_lol: a ty po długich latach, w końcu mi uwierzyłaś, jakie to fajne i teraz jesteś lepsza niż twój mistrz :evil_lol: Tak mi było szkoda tej biednej staruszeczki, którą znokautowałaś swoich brzuchem, a ja ja potem staranowałam wózkiem :shake: Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [FONT=Arial]kurde etata se bede na dogo przyrabiać jako Niania :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agbar napisał(a):Witaj madonno z wielkim cycem:loveu::evil_lol: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....w Polsku czy w Dojczlandii ??[/FONT] Quote
agbar Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....w Polsku czy w Dojczlandii ??[/FONT] W Polsku..a malo co nigdzie:cool1:W sobote mnie mily pan kierowca chcial usunac z tego swiata:cool1:Troszkie mnie najechal....A mialam przeczucia w sobote zeby nigdzie sie nie ruszac,przesunelismy wyjazd na niedziele i poszlam na zakupy....I na pasach mnie pan nie zauwazyl...Chyba jednak nie jestem taka duza..... Quote
lolka75 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agbar napisał(a):W Polsku..a malo co nigdzie:cool1:W sobote mnie mily pan kierowca chcial usunac z tego swiata:cool1:Troszkie mnie najechal....A mialam przeczucia w sobote zeby nigdzie sie nie ruszac,przesunelismy wyjazd na niedziele i poszlam na zakupy....I na pasach mnie pan nie zauwazyl...Chyba jednak nie jestem taka duza..... rany julek!!!!!:crazyeye:... nic Ci nie jest?.... bosz co to sie wyrabia z tymi kierowcami:angryy:....to jakis dziki kraj ta ojczyzna:shake: Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha no ja muszę chyba kałacha kupić bo nad moją wioską jesienia lata kilkanaście bocianów bo mają tu jakieś kurna narady :mad::lol: hahahahha to nie pomorze, ale moze jak sobie zaklajstrujesz doły to coś da :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga100 napisał(a):a ty po długich latach, w końcu mi uwierzyłaś, jakie to fajne i teraz jesteś lepsza niż twój mistrz :evil_lol: Tak mi było szkoda tej biednej staruszeczki, którą znokautowałaś swoich brzuchem, a ja ja potem staranowałam wózkiem :shake: że muła ona sama miła była i nas pusciła :loveu::diabloti: no fakt wózek jadący tej pani po plecach - bezcenne :evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]kurde etata se bede na dogo przyrabiać jako Niania :diabloti::evil_lol:[/FONT] zmień sobie nicka na Forumowa Niania :eviltong: agbar napisał(a):W Polsku..a malo co nigdzie:cool1:W sobote mnie mily pan kierowca chcial usunac z tego swiata:cool1:Troszkie mnie najechal....A mialam przeczucia w sobote zeby nigdzie sie nie ruszac,przesunelismy wyjazd na niedziele i poszlam na zakupy....I na pasach mnie pan nie zauwazyl...Chyba jednak nie jestem taka duza..... o dzizys :-o jestem ---------------------------------cała spuchnięta :lol::lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 lolka75 napisał(a):rany julek!!!!!:crazyeye:... nic Ci nie jest?.... bosz co to sie wyrabia z tymi kierowcami:angryy:....to jakis dziki kraj ta ojczyzna:shake: ja mam wrażenie, że Dilerka to chciała się z nim zmierzyć na klatę :diabloti: wiesz jak jest cyc jak poducha i nerwowo zakupowa atmosfera :p powiem tak biedny kierowca :diabloti: Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agbar napisał(a):W Polsku..a malo co nigdzie:cool1:W sobote mnie mily pan kierowca chcial usunac z tego swiata:cool1:Troszkie mnie najechal....A mialam przeczucia w sobote zeby nigdzie sie nie ruszac,przesunelismy wyjazd na niedziele i poszlam na zakupy....I na pasach mnie pan nie zauwazyl...Chyba jednak nie jestem taka duza..... [FONT=Arial]to spokojnego powrotu do domu :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]to spokojnego powrotu do domu :cool1:[/FONT] Przepraszam za zamieszanie....chyba skutki szoku jeszcze..przeca ja juz w Nimcach jestem:evil_lol:Boshe.....:evil_lol: Nic mi nie jest,wystraszylam sie jedynie porzadnie i troszke mam sina noge ale w takim ladnym odcieniu wiec moze byc:evil_lol:Poducha dupna mnie uratowala bo cycem za wielkim nie grzesze:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 eeeeeeee to grubo jak było z amortyzacją :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dobrze, że wsio ok. ala mam dla ciebie nowy nick ciocia niania dogomania :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts