Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
Dziś się wyspałam!!!!!
jestem szczęśliwa :p

ja też byłam szczęśliwa rano :p do czasu gdy poszłam do sklepu (oczywiście wczoraj zapomniałam, że dzisiaj przydałby się jakiś obiad :lol:) i jak to w niedzielę kolejki sięgają końca sklepu...oczywiście musiałam rozpętać wojnę przy kasie - zawsze znajdą się jakieś plugawe prukwy :angryy::angryy::angryy::angryy: aż miły pan ochroniarz musiał się pofatygować i uspokoić te "miłe" panie :diabloti:
Dumna jestem z siebie :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
oo czyżby epidemia się rozprzestrzeniała? Cola? za 9 miesięcy rozwiniesz ten temat? :diabloti:

tak, tak, moja droga, EPIDEMIA się rozprzestrzenia i nie masz na to wpływu :evil_lol:
I ani się obejrzysz... :grins:

Posted

Maga100 napisał(a):
tak, tak, moja droga, EPIDEMIA się rozprzestrzenia i nie masz na to wpływu :evil_lol:

[FONT=Arial]
będzie zapychać przez wies Waszka z 3kołowcem :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Cola napisał(a):
ja też byłam szczęśliwa rano :p do czasu gdy poszłam do sklepu (oczywiście wczoraj zapomniałam, że dzisiaj przydałby się jakiś obiad :lol:) i jak to w niedzielę kolejki sięgają końca sklepu...oczywiście musiałam rozpętać wojnę przy kasie - zawsze znajdą się jakieś plugawe prukwy :angryy::angryy::angryy::angryy: aż miły pan ochroniarz musiał się pofatygować i uspokoić te "miłe" panie :diabloti:
Dumna jestem z siebie :cool3:

hahahahaha awantury przy kasie to była specjalnosc Magdy W. do tej pory :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
oo czyżby epidemia się rozprzestrzeniała? Cola? za 9 miesięcy rozwiniesz ten temat? :diabloti:

oj Wasia Wasia bociany sa wszędzie ty lepiej uważaj :eviltong:

Maga100 napisał(a):

a będzie mieć już 18 lat :evil_lol:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
[/FONT]

w trójkołowcu bliźniaki myślisz, że będzie jej wygodnie pchać :diabloti:

I tak witamy poniedziałek :D

------------------- znowu wyspana :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahhahaha huuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa mam osobistych strażników porządki i bezpieczeństwa :loveu::loveu::loveu:
Witam Was Strażniczy :cool1:
nic dziś nie będe mówić bo nie chcę, żeby moje prawdziwe i dramatyczne problemy budziły w was śmiech :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

E, no, przesadzasz!Nasz smiech to jest taki bardziej sympatyczny niż złosliwy. chociaz tak do końca to pewna tego nie jestem...:evil_lol:

dbsst napisał(a):

ha ha ha ruszał się ale ja nie zdążyłam zrobić foto :diabloti: widać kawałek czegoś po prawej :evil_lol:

Rrrrrany, Debesciaki,to Twój brzuchol?:crazyeye:
Faktycznie coś po naszej prawej stronie jakby cię wypuczyło...:evil_lol:

dbsst napisał(a):
Dziś się wyspałam!!!!!
jestem szczęśliwa :p

To było wczoraj. A dzisiaj?

dbsst napisał(a):

O, gratuluje! Ja tez!!!

Pzdr.

Posted

malawaszka napisał(a):

:roll: obawiam się, że wcześniej niż za 9 m-c

Maga100 napisał(a):

patrząc dookoła po moich znajomych, to ta epidemia strasznie się szerzy i w większości to chłopcy....zastanawiam się czy to nie jest sprawka UFO :cool3:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
[/FONT]

3kołowce są niepraktyczne na bezdroża i spacery do lasu

dbsst napisał(a):
hahahahaha awantury przy kasie to była specjalnosc Magdy W. do tej pory :evil_lol:

w trójkołowcu bliźniaki myślisz, że będzie jej wygodnie pchać :diabloti:

1. teraz to moja specjalność :diabloti: chyba polubię ten sport :evil_lol: jedyny jaki mi teraz pozostał
2. spokojnie Wasia bociany już odleciały :p masz wolne do wiosny :evil_lol:
3. szczególnie na bliźniaki jest niepraktyczny

Ja również witam (oczy mnie bolą grrr)

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
[/FONT]

no co TY??!! z trzykołowcem??!!!! powiedziałyście, że to obciach więc nie będę go chciała - kupię sobie nowy - taki jakie teraz są trendy :loveu:

dbsst napisał(a):

nooo uważam uważam :p

Cola napisał(a):
:roll: obawiam się, że wcześniej niż za 9 m-c

patrząc dookoła po moich znajomych, to ta epidemia strasznie się szerzy i w większości to chłopcy....zastanawiam się czy to nie jest sprawka UFO :cool3:

Cola GRATULACJE :lol: umówiły się wszystkie na raz no :-o

Posted

malawaszka napisał(a):
no co TY??!! z trzykołowcem??!!!! powiedziałyście, że to obciach więc nie będę go chciała - kupię sobie nowy - taki jakie teraz są trendy :loveu:

nooo uważam uważam :p

Cola GRATULACJE :lol: umówiły się wszystkie na raz no :-o

tylko nie zielony :shake: gdzie tylko nie spojrzę widzę wózek w kolorze trawy - UFO :evil_lol:

uważaj uważaj...ja nie odstrzeliłam tego bociana co latał nad moją głową i mam teraz za swoje :roll:

dziękuję :p zmówiłyśmy się dopiero po fakcie :lol:

Posted

Cola napisał(a):
tylko nie zielony :shake: gdzie tylko nie spojrzę widzę wózek w kolorze trawy - UFO :evil_lol:

uważaj uważaj...ja nie odstrzeliłam tego bociana co latał nad moją głową i mam teraz za swoje :roll:

hahaha no ja muszę chyba kałacha kupić bo nad moją wioską jesienia lata kilkanaście bocianów bo mają tu jakieś kurna narady :mad::lol:

Posted

dbsst napisał(a):

a ty po długich latach, w końcu mi uwierzyłaś, jakie to fajne i teraz jesteś lepsza niż twój mistrz :evil_lol:
Tak mi było szkoda tej biednej staruszeczki, którą znokautowałaś swoich brzuchem, a ja ja potem staranowałam wózkiem :shake:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....w Polsku czy w Dojczlandii ??[/FONT]

W Polsku..a malo co nigdzie:cool1:W sobote mnie mily pan kierowca chcial usunac z tego swiata:cool1:Troszkie mnie najechal....A mialam przeczucia w sobote zeby nigdzie sie nie ruszac,przesunelismy wyjazd na niedziele i poszlam na zakupy....I na pasach mnie pan nie zauwazyl...Chyba jednak nie jestem taka duza.....

Posted

agbar napisał(a):
W Polsku..a malo co nigdzie:cool1:W sobote mnie mily pan kierowca chcial usunac z tego swiata:cool1:Troszkie mnie najechal....A mialam przeczucia w sobote zeby nigdzie sie nie ruszac,przesunelismy wyjazd na niedziele i poszlam na zakupy....I na pasach mnie pan nie zauwazyl...Chyba jednak nie jestem taka duza.....

rany julek!!!!!:crazyeye:... nic Ci nie jest?.... bosz co to sie wyrabia z tymi kierowcami:angryy:....to jakis dziki kraj ta ojczyzna:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha no ja muszę chyba kałacha kupić bo nad moją wioską jesienia lata kilkanaście bocianów bo mają tu jakieś kurna narady :mad::lol:

hahahahha to nie pomorze, ale moze jak sobie zaklajstrujesz doły to coś da :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Maga100 napisał(a):
a ty po długich latach, w końcu mi uwierzyłaś, jakie to fajne i teraz jesteś lepsza niż twój mistrz :evil_lol:
Tak mi było szkoda tej biednej staruszeczki, którą znokautowałaś swoich brzuchem, a ja ja potem staranowałam wózkiem :shake:

że muła ona sama miła była i nas pusciła :loveu::diabloti:
no fakt wózek jadący tej pani po plecach - bezcenne :evil_lol:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]kurde etata se bede na dogo przyrabiać jako Niania :diabloti::evil_lol:[/FONT]

zmień sobie nicka na Forumowa Niania :eviltong:

agbar napisał(a):

o dzizys :-o

jestem ---------------------------------cała spuchnięta :lol::lol::lol::lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
rany julek!!!!!:crazyeye:... nic Ci nie jest?.... bosz co to sie wyrabia z tymi kierowcami:angryy:....to jakis dziki kraj ta ojczyzna:shake:

ja mam wrażenie, że Dilerka to chciała się z nim zmierzyć na klatę :diabloti:
wiesz jak jest cyc jak poducha i nerwowo zakupowa atmosfera :p
powiem tak biedny kierowca :diabloti:

Posted

agbar napisał(a):

[FONT=Arial]to spokojnego powrotu do domu :cool1:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]to spokojnego powrotu do domu :cool1:[/FONT]

Przepraszam za zamieszanie....chyba skutki szoku jeszcze..przeca ja juz w Nimcach jestem:evil_lol:Boshe.....:evil_lol:

Nic mi nie jest,wystraszylam sie jedynie porzadnie i troszke mam sina noge ale w takim ladnym odcieniu wiec moze byc:evil_lol:Poducha dupna mnie uratowala bo cycem za wielkim nie grzesze:evil_lol:

Posted

eeeeeeee to grubo jak było z amortyzacją :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dobrze, że wsio ok.

ala mam dla ciebie nowy nick ciocia niania dogomania :diabloti::evil_lol::evil_lol: