dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Vectra napisał(a):co Ty tam wiesz o zdrowym odżywianiu , pożeraczu schabowych :obrazic: :diabloti: od wczoraj jestem jak roślina na świetle moja droga bo schabowy zabija :diabloti: i nie koniecznie chce mieć włosy na klacie po kurczaku Quote
Vectra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 na tym świetle , to za jakiś czas będziesz jak roślinka :diabloti: a po kurczaku , samemu można karmić innych światłem :cooldevi: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Vectra napisał(a):na tym świetle , to za jakiś czas będziesz jak roślinka :diabloti: a po kurczaku , samemu można karmić innych światłem :cooldevi: po dzisiejszej nocy czuje sie jak roslinka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kurczaka będę jadła zima to Mały bedzie mieć swiatło matki zamiast cyca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']kurde nie śpie i jestem zła :diabloti: ale odrazu mi lepiej, że nie tylko ja miałam cięzką noc :diabloti: [FONT=Arial]nie no nie narzekaj .....ja z soboty na niedziele spałam od 4.15 do 7.15 :angryy:...tam gdzie mieliśmy noclegi był nocny klub z Techno Disco :angryy:....qrdwa .... niech mi ktoś powie że techno to muza to dostanie w******l :angryy:... ja mieszkałam na 3 piętrze a łóżko mi dudniło :mad:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie no nie narzekaj .....ja z soboty na niedziele spałam od 4.15 do 7.15 :angryy:...tam gdzie mieliśmy noclegi był nocny klub z Techno Disco :angryy:....qrdwa .... niech mi ktoś powie że techno to muza to dostanie w******l :angryy:... ja mieszkałam na 3 piętrze a łóżko mi dudniło :mad:[/FONT] hahahaaha przynajmniej liznałas świata muzycznego :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ja jestem zdołowana bo ten mój ma coraz bardziej zacięcie disco :shake: W aucie wsiadam jakieś disco shity :shake: w domu włącza dico shity - jak mnie nie ma bo jak jestem hmmmm czasem mu się wyrwie i włacza na zycher Pitbulla i mówi synu słuchaj będziemy się bansować :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 dbsst napisał(a): ja jestem zdołowana bo ten mój ma coraz bardziej zacięcie disco :shake: W aucie wsiadam jakieś disco shity :shake: w domu włącza dico shity - jak mnie nie ma bo jak jestem hmmmm czasem mu się wyrwie i włacza na zycher Pitbulla i mówi synu słuchaj będziemy się bansować :placz::placz::placz::placz::placz::placz: iuuuuuuuuu no to tego współczuję Ci bardziej niż braku snu i kopania po pęcherzu :shake: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 malawaszka napisał(a):iuuuuuuuuu no to tego współczuję Ci bardziej niż braku snu i kopania po pęcherzu :shake: to fakt dramat jest jak go sobie brałam fajny z niego chłopak był a teraz :placz: nie puszczajcie chłopa na siłownie ONA ZMIENIA MÓZG :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']hahahaaha przynajmniej liznałas świata muzycznego :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial]pogło Cię :cool1::mad:[/FONT] ja jestem zdołowana bo ten mój ma coraz bardziej zacięcie disco :shake: W aucie wsiadam jakieś disco shity :shake: w domu włącza dico shity - jak mnie nie ma bo jak jestem hmmmm czasem mu się wyrwie i włacza na zycher Pitbulla i mówi synu słuchaj będziemy się bansować :placz::placz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial]:glaszcze: poczekaj niech no sis wpadnie do Warszawy :mad::diabloti:....to ojciec Jaska dostanie nauke :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ale zeby Ci lepiej było to powiem, że J też nie za bardzo słucha tego co ja :mad: więc nie słucha prawie wcale swoich empeczy :evil_lol: bo jak leci jakieś tiu tiu tiu to mnie się niedobrze robi, więc słuchamy moich albo radia głównie :lol: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: poczekaj niech no sis wpadnie do Warszawy :mad::diabloti:....to ojciec Jaska dostanie nauke :diabloti::evil_lol:[/FONT] hahahah przyjedź i bij wal broń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']ale zeby Ci lepiej było to powiem, że J też nie za bardzo słucha tego co ja :mad: więc nie słucha prawie wcale swoich empeczy :evil_lol: bo jak leci jakieś tiu tiu tiu to mnie się niedobrze robi, więc słuchamy moich albo radia głównie :lol: hahaha u nas tez podzielony po równo mamy czas antenowy w samochodzie jak jestesmy razem słuchamy tego co ja chce lub neutralne a w domu tego co ja chce i czasem jeden utwór z vivy - pitbull :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']hahahha jaki tam amok powiem Janie śpij i spać bedzie, Janie zrób kupę teraz i zrobi wszystko pod kontrolą :diabloti: [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha....taaaaaaaaaaaaaa.......buhahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A dlaczego nie śpisz od 3.30? Wprawiasz się?:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']hahahah przyjedź i bij wal broń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: l [FONT=Arial]tylko żeby potem nie było , ze ja do dzieła :mad: a Ty w obrone go weźmiesz :cool1::cool1:[/FONT] Quote
apple Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']hahahaaha przynajmniej liznałas świata muzycznego :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ja jestem zdołowana bo ten mój ma coraz bardziej zacięcie disco :shake: W aucie wsiadam jakieś disco shity :shake: w domu włącza dico shity - jak mnie nie ma bo jak jestem hmmmm czasem mu się wyrwie i włacza na zycher Pitbulla i mówi synu słuchaj będziemy się bansować :placz::placz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Century Gothic]U mnie było to samo.....maskra to jest.....ale mój też puszczał w domu na full jakieć dance czy coś. ale żeby to jakies jeszcze w miarę było, a to taka łupanka ze hej........i wiecie co jest najgorsze.....że Ala ma już 2,5 roku, a jak słyszy gdzieś taką łupankę to dawaj tańcować:-o z TZ-tem na szczęście:roll:[/FONT] Quote
asher Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Hanna R.']Otóż ( nie zaczyna się zdania od otóż :diabloti: ) mamy taką pacjentkę, która nader często wyraża swoje odczucia w formie pisemnej - adresatami są bardzo różne instytucje - kiedyś wpadła do dyżurki i poinformowała : "Napisałam do Izby Lekarskiej kolaborat, w którym żądam dla pań nagrody. Bo ja jestem waszą idolką . " Haniu, to ty pracujesz na dyżurce? :diabloti: [quote name='dbsst']zapomniałas o sikaniu co 5 minut, zawrotach głowy, uderzeniach gorąca, ogólnej drętwocie przedrozruchowej, i najbardziej dobijającej zadyszce, sapaniu, stękaniu.:evil_lol:Brzmi to jak wyznanie steranej życiem emerytki :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] A dlaczego nie śpisz od 3.30? Wprawiasz się?:diabloti:[/FONT] tak trenuje jak agent Tomek :cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]tylko żeby potem nie było , ze ja do dzieła :mad: a Ty w obrone go weźmiesz :cool1:[/FONT] tego obiecać nie mogę wiesz my patologiczna rodzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]U mnie było to samo.....maskra to jest.....ale mój też puszczał w domu na full jakieć dance czy coś. ale żeby to jakies jeszcze w miarę było, a to taka łupanka ze hej........i wiecie co jest najgorsze.....że Ala ma już 2,5 roku, a jak słyszy gdzieś taką łupankę to dawaj tańcować:-o z TZ-tem na szczęście:roll:[/FONT] ale wiesz Ala ma 2,5 roku nad jej gustem możesz jeszcze popracować ale TZ :shake: i pomyśleć że za jakieś 16 lat będzie Ala tańcować tak samo a nawet lepiej tylko zmieni partnera na młodszego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='asher']Haniu, to ty pracujesz na dyżurce? :diabloti: Brzmi to jak wyznanie steranej życiem emerytki :evil_lol: tak Hanna lubi sobie usiąsć na dyżurce i popatrzeć na wszystkich z góry :diabloti: i tak tez się czuje jak styrana życiem emerytka :loveu::loveu::loveu::loveu: dobra ide na zastrzyk :shake: a wspominałam że zastrzyki gin przedłużył do 35 tygodnia :loveu::loveu::loveu: słodko chyba chciał mi powiedzieć że jestem jego ulubiona pacjentka ale za bardzo nie wiedział jak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 własnie przyszedł przwijak -------- zamówiłam z przesyłka pocztową i tak zapłaciłam przyszedł kurierem :loveu::loveu::loveu::loveu: ten mój urok osobisty wdzięk no i nienaganna figura :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']własnie przyszedł przwijak -------- zamówiłam z przesyłka pocztową i tak zapłaciłam przyszedł kurierem :loveu::loveu::loveu::loveu: ten mój urok osobisty wdzięk no i nienaganna figura :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]farciara :razz::razz:...a ja chciałam PP to inPOSTem posłali :angryy::mad:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zakłuli Cię??? sama sie zakuwam :eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]farciara :razz::razz:...a ja chciałam PP to inPOSTem posłali :angryy::mad:[/FONT] hahahahahahahahahahahaha ja mam farta wrodzonego hahahaha Quote
Maga100 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst'] jest 6:37 nie śpię od 3:30 mam za sobą dwa seriale na comedy central - bosz błogosław ten program. Przyjedź do mnie, przyjedź do mnie, PRZYJEDŹ DO MNIE, p r z y j e d ź d o m n i e, przyjedźdomnieprzyjedźdomnieprzyjedźdomnieprzyjedźdomnie !!!!!!!!! Zajmiesz się Tadziulkiem:loveu::loveu: [quote name='malawaszka']... Wam w ciąży zazdroszczę tego, że nie macie comiesięcznych boleści głowowych :evil_lol: one wracają :cool1: a kilogramy zostają :cool1: nie wiem więc czy warto :cool1: [quote name='dbsst'] :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='dbsst']:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: ty masz jakiś problem, prawda? :shake: Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Maga100']Przyjedź do mnie, przyjedź do mnie, PRZYJEDŹ DO MNIE, p r z y j e d ź d o m n i e, przyjedźdomnieprzyjedźdomnieprzyjedźdomnieprzyjedźdomnie !!!!!!!!! Zajmiesz się Tadziulkiem:loveu::loveu: ty masz jakiś problem, prawda? :shake: 1 a ja myślałam, że ty tak bezinteresownie :shake: 2 tak serduszkowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witam dziś było nieźle! zasnełam o 2 obudziłam się o 6 czyli noc przespana :multi::multi: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='dbsst']1 a ja myślałam, że ty tak bezinteresownie :shake: 2 tak serduszkowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witam dziś było nieźle! zasnełam o 2 obudziłam się o 6 czyli noc przespana :multi::multi: [FONT=Arial]no to zaszalałas z tym spaniem :roll::diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no to zaszalałas z tym spaniem :roll::diabloti::evil_lol:[/FONT] ale dziś jestem wyspana - nie drętwiałam mniej sikałam generalnie loozik wchodzę dziś na wątek a tam Moon Light mnie rozwaliła :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='dbsst']ale dziś jestem wyspana - nie drętwiałam mniej sikałam generalnie loozik wchodzę dziś na wątek a tam Moon Light mnie rozwaliła :lol::lol::lol::lol::lol: [FONT=Arial] :roflt: przeoczyłam ..... lece do drobiowego :multi::multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Czesc, a ja dzis chyba pierwszy raz czuje sie jak taka wielka CIEZAROWA....Srylion razy w nocy wstalam do kibelka,nie umialam sie odwrocic,bola mnie plecy i czuje sie wielka,niezgrabna,sloniowata,spuchnieta i w ogole fuj....Maly demoluje mi wnetrze..Chyba dzis wstalam lewa noga..... Quote
Recommended Posts