apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [FONT=Century Gothic]Dobry...kilka stron wcześniej widziała dorodny bębenek:loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Dobry...kilka stron wcześniej widziała dorodny bębenek:loveu:[/FONT] tak zupełnie nie wiem o co kaman :roll::diabloti::cool1: Witam jakie to masz nazwisko, że Adas by do niego nie pasował :eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agbar napisał(a):Przepraszam za zamieszanie....chyba skutki szoku jeszcze..przeca ja juz w Nimcach jestem:evil_lol:Boshe.....:evil_lol: Nic mi nie jest,wystraszylam sie jedynie porzadnie i troszke mam sina noge ale w takim ladnym odcieniu wiec moze byc:evil_lol:Poducha dupna mnie uratowala bo cycem za wielkim nie grzesze:evil_lol: [FONT=Arial] wiedziałam , ze tyn nimiec cie dopadnie ale żeby już :crazyeye: pieroński alzhimer :mad::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]wiedziałam , ze tyn nimiec cie dopadnie ale żeby już :crazyeye: pieroński alzhimer :mad::evil_lol:[/FONT] Aaaa bo my dlugo stali w korku i sie chyba postarzalam:evil_lol: Quote
apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):tak zupełnie nie wiem o co kaman :roll::diabloti::cool1: Witam jakie to masz nazwisko, że Adas by do niego nie pasował :eviltong::diabloti: [FONT=Century Gothic]Taaaaaak jak na dłoni widać jak cyganisz:evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] pieroński alzhimer :mad::evil_lol:[/FONT] ty pieronie ty jej tak nie strasz patrz aż jej oczy w banerku wyszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: agbar napisał(a):Aaaa bo my dlugo stali w korku i sie chyba postarzalam:evil_lol: to od stania sie starzeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Taaaaaak jak na dłoni widać jak cyganisz:evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] hahaha czyli JAK :eviltong: Magdo W. gdzie jesteś :eviltong: Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agbar napisał(a):Aaaa bo my dlugo stali w korku i sie chyba postarzalam:evil_lol: [FONT=Arial]ale tylko staliście :razz::razz:[/FONT] dbsst napisał(a):ty pieronie ty jej tak nie strasz patrz aż jej oczy w banerku wyszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]dobrze ze tylko oczy :evil_lol:[/FONT] to od stania sie starzeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: [FONT=Arial] a ja stare to już nie stoi :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ale tylko staliście :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial] a ja stare to już nie stoi :diabloti::evil_lol:[/FONT] Ala no nie wypytuj się tak na forum :diabloti: poproszę o więcej :diabloti: Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):Ala no nie wypytuj się tak na forum :diabloti: poproszę o więcej :diabloti: [FONT=Arial]a gdzie mam pytać :diabloti:kto pyta nie błądzi :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]a gdzie mam pytać :diabloti:kto pyta nie błądzi :diabloti:[/FONT] na ucho po ciemku pod koRdłą :diabloti: Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):na ucho po ciemku pod koRdłą :diabloti: [FONT=Arial]nie mam kordły :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]nie mam kordły :diabloti:[/FONT] o dzizys to wy to tak bez kordły :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):o dzizys to wy to tak bez kordły :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial] u nas każde ma SWÓJ kocyk :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]Gdzie jest Magda W. :hmmmm:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] u nas każde ma SWÓJ kocyk :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]Gdzie jest Magda W. :hmmmm:[/FONT] a od kiedy każde ma swój kocyk i jest sam sobie panem i dlaczego odkąd na DG zleciały się bociany i roznoszą prezenty rwie wlosy z głowy i sobie wróży kocha, lubi szanuje.......to pora na wróżbę :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a): hahaha czyli JAK :eviltong: [FONT=Century Gothic]oooo tak..tak, tak:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]oooo tak..tak, tak:diabloti:[/FONT] no nie bądź taka dołącz do tik taka :diabloti: Quote
Alicja Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Arial]:crazyeye:oooooooooooooooooooooooo...................Szpilka :bigcool:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:oooooooooooooooooooooooo...................Szpilka :bigcool:[/FONT] Alu 5:41 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agbar Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Rzeczywiscie....szybka ta Szpilka....Przemknela jak wicher:diabloti: Czesc ciezaroweczko titititi:loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 agbar napisał(a):Rzeczywiscie....szybka ta Szpilka....Przemknela jak wicher:diabloti: Czesc ciezaroweczko titititi:loveu::loveu: mów jej błyskawica :diabloti: titi triti titi trititi czesc :evil_lol: Quote
agbar Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dbsst napisał(a):mów jej błyskawica :diabloti: titi triti titi trititi czesc :evil_lol: Powiem jej:loveu::loveu: Noga mi dretwieje,prawa,nie mam nogi auuuuuuuuuuu:placz: Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 agbar napisał(a):Powiem jej:loveu::loveu: Noga mi dretwieje,prawa,nie mam nogi auuuuuuuuuuu:placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedactwo chodź pomasuje nóżke nienóżke :diabloti: Quote
agbar Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedactwo chodź pomasuje nóżke nienóżke :diabloti: Czy mam sie zaczac bac??:diabloti: Quote
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Szpilka przeżywa z pańcią ciążę:evil_lol: trochę jej się te kolejne miesiące już dłużą:evil_lol: Heloł sis:multi: Quote
Recommended Posts