Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam obiad chyba jutro zrobię w knorowym sosie kuraka :cool3: piekny worek na ziemniaki z wycięciem na głowę :p wyglądałam jak królowa ziemniaczanki :evil_lol: jesteśmy ale dziś pracowity dzień spanie, oglądanie filmów, bałaganienie w domu, odwiedziny u rodziców. A wczoraj nie było źle TZ trzymał fason więc powrót do domu był super w aucie mam zmieniony tłumik i wydech więc poszalałam na ulicach :oops: no i w końcu dorwałam się do kierownicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Farciara! dbsst napisał(a):ciężko mi do niej się schylić ;) a tak serio nie wiem gdzie ładować foty jeszcze sie nie zdecydowałam. Fotosik pokazał mi środkowy palec :evil_lol: była by z mojego syna bo oczywiście jak wsiadłam do auta to miałam tak zdrętwiała nogę, że nie byłam w stanie prowadzić i czekaliśmy jakąś godzinę jak się łaskawie przesunie :shake: a potem - na szczęście koło domu - dostał takiej wścieklicy, że znowu myślałam, wyskoczy k....wyskoczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak jechaliśmy w tamtą stronę to go pas uciskał w głowę czy cóś pod moją pachą................uległam jechałam bez pasa :evil_lol: kto ma obwód pasa 103cm może przybić sobie ze mną piątkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zbliżasz się do normalnej inaczej figury:lol:... Pzdr. Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zawsze do usług:grins: Zapewne się ucieszy:diabloti: [/FONT] tak myślała,, że na dg znajdę osoby na których ciepłym słowie polegac mogę na amen :diabloti: zobaczymy jak będzie szalał z radości :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Farciara! Zbliżasz się do normalnej inaczej figury:lol:... Pzdr. nie taka farciara nie wbiłam sie do ciebie na obiad :evil_lol: czyli jakiej kuli śniegowej :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a): nie taka farciara nie wbiłam sie do ciebie na obiad :evil_lol: czyli jakiej kuli śniegowej :evil_lol: Zawsze mogę podrzucić w dwojakach:lol:... Pzdr. Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Zawsze mogę podrzucić w dwojakach:lol:... Pzdr. hahahahahhaha mówisz to chodź zobaczymy co nam z tego podrzutu wyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No właśnie... Ja podrzucę, ale Ty musisz złapać! A Ty taka jakas nieruchawa jesteś...:lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):No właśnie... Ja podrzucę, ale Ty musisz złapać! A Ty taka jakas nieruchawa jesteś...:lol: Pzdr. toz w tym sęk że ja nieruchawa więc z łapania nici :evil_lol: Quote
apple Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst']tak myślała,, że na dg znajdę osoby na których ciepłym słowie polegac mogę na amen :diabloti: zobaczymy jak będzie szalał z radości :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Jak na Zwiszy:diabloti::evil_lol: No Amok to będzie....amok:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Arial]:diabloti:aż metr krawiecki wyciągnęłam ...wcale to nie tak dużo :shake:[/FONT];) Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak na Zwiszy:diabloti::evil_lol: No Amok to będzie....amok:evil_lol:[/FONT] hahahha jaki tam amok powiem Janie śpij i spać bedzie, Janie zrób kupę teraz i zrobi wszystko pod kontrolą :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:aż metr krawiecki wyciągnęłam ...wcale to nie tak dużo :shake:[/FONT];) więcej niż mam mój Tz więcej niż byłam w stanie sobie wyobrazić. Jak wejdziesz w ten metr krawiecki chudzielcu i zobaczysz sie z mojej perspektywy to dopiero pogadamy :mad: i pamiętaj to dopiero 28tc Quote
Iza i Avanti Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a): więcej niż mam mój Tz więcej niż byłam w stanie sobie wyobrazić. Jak wejdziesz w ten metr krawiecki chudzielcu i zobaczysz sie z mojej perspektywy to dopiero pogadamy :mad: i pamiętaj to dopiero 28tc się nie martw.... się urodzi to się zmniejszy... brzuch oczywiście.... A jak jeszcze będziesz się światłem żywiła.... :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Iza i Avanti napisał(a):się nie martw.... się urodzi to się zmniejszy... brzuch oczywiście.... A jak jeszcze będziesz się światłem żywiła.... :evil_lol: tylko zanim ON się urodzi JA skocze z okna na balkon w celu popełnienia prawie samobójstwa :evil_lol: tak.....................światłowodowa dieta musi przyniesć efekt :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):tylko zanim ON się urodzi JA skocze z okna na balkon w celu popełnienia prawie samobójstwa :evil_lol: tak.....................światłowodowa dieta musi przyniesć efekt :diabloti: Nie może być tak źle... Prócz tych skurczy, ciężkiego brzucha, bolących pleców, kłującego w środku dzieciaka, zgagi po każdym posiłku... Nieeeeeeeee.... Nie jest źle... :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nie może być tak źle... Prócz tych skurczy, ciężkiego brzucha, bolących pleców, kłującego w środku dzieciaka, zgagi po każdym posiłku... Nieeeeeeeee.... Nie jest źle... :evil_lol: zapomniałas o sikaniu co 5 minut, zawrotach głowy, uderzeniach gorąca, ogólnej drętwocie przedrozruchowej, i najbardziej dobijającej zadyszce, sapaniu, stękaniu.:evil_lol: a tak to rewelacja :loveu: znalazłam coś extra do pokoju Jacha tylko jakbyście były tak miłe i się troszkę dorzuciły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eero Aarnio – Tipi | Dzieci – dla nich wszystko! Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :crazyeye:to ze złota jest że tak tanio????? jak mi zostanie jakiś grosik po tym jak sto razy pomaluję ściany to się dorzucę Quote
Maga100 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst']perspektywy to dopiero pogadamy :mad: i pamiętaj to dopiero 28tc potem się tyje wolniej i w ogólnym rozrachunku najmniej :p Podobno :roll::roll::cool1::diabloti: [quote name='dbsst'] znalazłam coś extra do pokoju Jacha tylko jakbyście były tak miłe i się troszkę dorzuciły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eero Aarnio – Tipi | Dzieci – dla nich wszystko! nie zapomnij, że Tadzio nie może mieć gorzej, mniej i inaczej, więc zamów od razu x 2 :p:p:p Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='malawaszka']:crazyeye:to ze złota jest że tak tanio????? jak mi zostanie jakiś grosik po tym jak sto razy pomaluję ściany to się dorzucę myślę, że złota myśl jest zawarta w słowach projektanta “COŚ, na czym się siedzi niekoniecznie musi być krzesłem…” i pewnie to jest warte tej ceny a ptak to gratis :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100']potem się tyje wolniej i w ogólnym rozrachunku najmniej :p Podobno :roll::roll::cool1::diabloti: nie zapomnij, że Tadzio nie może mieć gorzej, mniej i inaczej, więc zamów od razu x 2 :p:p:p jakoś w wolniejsze napulchanie nie jestem w stanie uwierzyć :placz: dobrze zamówię i dla was :loveu: jest 6:37 nie śpię od 3:30 mam za sobą dwa seriale na comedy central - bosz błogosław ten program. spacer z psem w piżamie i kurtce - bo kto chodzi nad ranem po ulicy. śniadanie sprzątniętą kuchnie teraz szukam przepisu na likier kawowy dla TZa bo sobie zamówił i piję herbatkę REWELACJA :angryy: witam w takim razie wszystkich nocnych marków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam Cię w dzień mła sis :) (choć nie powiem że dobrze spałam:shake: mój mały Zgredek-ten dresowiec:diabloti: strasznie rozrabiał tej nocy, nie mógł zasnąć:p) Pewno teraz to Ty śpisz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='bonita']Witam Cię w dzień mła sis :) (choć nie powiem że dobrze spałam:shake: mój mały Zgredek-ten dresowiec:diabloti: strasznie rozrabiał tej nocy, nie mógł zasnąć:p) Pewno teraz to Ty śpisz:diabloti::diabloti::diabloti: kurde nie śpie i jestem zła :diabloti: ale odrazu mi lepiej, że nie tylko ja miałam cięzką noc :diabloti: Quote
bonita Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']kurde nie śpie i jestem zła :diabloti: ale odrazu mi lepiej, że nie tylko ja miałam cięzką noc :diabloti: Było ciężko... spać z wszystkimi psimi zabawkami, aportami i pluszakami-WSZYSTKO to w nocy mój mały pies zwany bokser terierem zniósł do łóżka:cool1:. Nie wiem dokładnie o co mu chodziło:roll: w ciąży nie jest:evil_lol: , ale jak któryś raz z kolei wyrzuciłam zabaweczki i powiedziałam nie wolno!, to przeniósł się ze wszystkim do Bonka:diabloti:, więc Bonita też nie pospała:evil_lol:. Quote
Vectra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 a mi się zaczyna chcieć spać :diabloti: zjadłam śniadanie .. lampkę odpaliłam - mniam , nie ma to jak świeże światło :cooldevi: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='malawaszka']cześć śpioszku :evil_lol: wyczuwam uszczypliwość - ale pewnie nadinterpretuje lub niedoipre..cos tam :evil_lol: [quote name='bonita']Było ciężko... spać z wszystkimi psimi zabawkami, aportami i pluszakami-WSZYSTKO to w nocy mój mały pies zwany bokser terierem zniósł do łóżka:cool1:. Nie wiem dokładnie o co mu chodziło:roll: w ciąży nie jest:evil_lol: , ale jak któryś raz z kolei wyrzuciłam zabaweczki i powiedziałam nie wolno!, to przeniósł się ze wszystkim do Bonka:diabloti:, więc Bonita też nie pospała:evil_lol:. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: - jak Szpilka była mała też spałam ze wszystkimi jej zabawkami i często miałam jej ozor na twarzy :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj pies też dziś wlazł do wyrka i uwalił się na moich zdrętwiałych nogach :shake: Potem uwaliła się na brzuchu. TZ rozwalony ona rozwalona wszyscy chrapią a ja....................udaje, że śpie a potem zaczynam myśleć o której w zasadzie zjeść śniadanie :cool1: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Vectra napisał(a):a mi się zaczyna chcieć spać :diabloti: zjadłam śniadanie .. lampkę odpaliłam - mniam , nie ma to jak świeże światło :cooldevi: to przetworzone światło nie jest zdrowe :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 apropo lampki to ja bym wychyliła lampkę chętnie... Wam w ciąży zazdroszczę tego, że nie macie comiesięcznych boleści głowowych :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 dbsst napisał(a):to przetworzone światło nie jest zdrowe :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co Ty tam wiesz o zdrowym odżywianiu , pożeraczu schabowych :obrazic: :diabloti: Quote
Recommended Posts