Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam obiad chyba jutro zrobię w knorowym sosie kuraka :cool3:
piekny worek na ziemniaki z wycięciem na głowę :p wyglądałam jak królowa ziemniaczanki :evil_lol:
jesteśmy ale dziś pracowity dzień spanie, oglądanie filmów, bałaganienie w domu, odwiedziny u rodziców.
A wczoraj nie było źle TZ trzymał fason więc powrót do domu był super w aucie mam zmieniony tłumik i wydech więc poszalałam na ulicach :oops: no i w końcu dorwałam się do kierownicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Farciara!

dbsst napisał(a):
ciężko mi do niej się schylić ;) a tak serio nie wiem gdzie ładować foty jeszcze sie nie zdecydowałam. Fotosik pokazał mi środkowy palec :evil_lol:
była by z mojego syna bo oczywiście jak wsiadłam do auta to miałam tak zdrętwiała nogę, że nie byłam w stanie prowadzić i czekaliśmy jakąś godzinę jak się łaskawie przesunie :shake:
a potem - na szczęście koło domu - dostał takiej wścieklicy, że znowu myślałam, wyskoczy k....wyskoczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a jak jechaliśmy w tamtą stronę to go pas uciskał w głowę czy cóś pod moją pachą................uległam jechałam bez pasa :evil_lol:
kto ma obwód pasa 103cm może przybić sobie ze mną piątkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zbliżasz się do normalnej inaczej figury:lol:...

Pzdr.

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zawsze do usług:grins:

Zapewne się ucieszy:diabloti:
[/FONT]

tak myślała,, że na dg znajdę osoby na których ciepłym słowie polegac mogę na amen :diabloti:

zobaczymy jak będzie szalał z radości :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Farciara!

Zbliżasz się do normalnej inaczej figury:lol:...

Pzdr.

nie taka farciara nie wbiłam sie do ciebie na obiad :evil_lol:
czyli jakiej kuli śniegowej :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zawsze mogę podrzucić w dwojakach:lol:...

Pzdr.

hahahahahhaha mówisz to chodź zobaczymy co nam z tego podrzutu wyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No właśnie... Ja podrzucę, ale Ty musisz złapać! A Ty taka jakas nieruchawa jesteś...:lol:

Pzdr.

toz w tym sęk że ja nieruchawa więc z łapania nici :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']tak myślała,, że na dg znajdę osoby na których ciepłym słowie polegac mogę na amen :diabloti:

zobaczymy jak będzie szalał z radości :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Jak na Zwiszy:diabloti::evil_lol:

No Amok to będzie....amok:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak na Zwiszy:diabloti::evil_lol:

No Amok to będzie....amok:evil_lol:
[/FONT]
hahahha
jaki tam amok powiem Janie śpij i spać bedzie, Janie zrób kupę teraz i zrobi wszystko pod kontrolą :diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:aż metr krawiecki wyciągnęłam ...wcale to nie tak dużo :shake:[/FONT];)
więcej niż mam mój Tz więcej niż byłam w stanie sobie wyobrazić. Jak wejdziesz w ten metr krawiecki chudzielcu i zobaczysz sie z mojej perspektywy to dopiero pogadamy :mad: i pamiętaj to dopiero 28tc

Posted

dbsst napisał(a):

więcej niż mam mój Tz więcej niż byłam w stanie sobie wyobrazić. Jak wejdziesz w ten metr krawiecki chudzielcu i zobaczysz sie z mojej perspektywy to dopiero pogadamy :mad: i pamiętaj to dopiero 28tc

się nie martw.... się urodzi to się zmniejszy... brzuch oczywiście....

A jak jeszcze będziesz się światłem żywiła.... :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
się nie martw.... się urodzi to się zmniejszy... brzuch oczywiście....

A jak jeszcze będziesz się światłem żywiła.... :evil_lol:

tylko zanim ON się urodzi JA skocze z okna na balkon w celu popełnienia prawie samobójstwa :evil_lol:

tak.....................światłowodowa dieta musi przyniesć efekt :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
tylko zanim ON się urodzi JA skocze z okna na balkon w celu popełnienia prawie samobójstwa :evil_lol:

tak.....................światłowodowa dieta musi przyniesć efekt :diabloti:

Nie może być tak źle... Prócz tych skurczy, ciężkiego brzucha, bolących pleców, kłującego w środku dzieciaka, zgagi po każdym posiłku... Nieeeeeeeee.... Nie jest źle... :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie może być tak źle... Prócz tych skurczy, ciężkiego brzucha, bolących pleców, kłującego w środku dzieciaka, zgagi po każdym posiłku... Nieeeeeeeee.... Nie jest źle... :evil_lol:
zapomniałas o sikaniu co 5 minut, zawrotach głowy, uderzeniach gorąca, ogólnej drętwocie przedrozruchowej, i najbardziej dobijającej zadyszce, sapaniu, stękaniu.:evil_lol:
a tak to rewelacja :loveu:

znalazłam coś extra do pokoju Jacha tylko jakbyście były tak miłe i się troszkę dorzuciły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Eero Aarnio – Tipi | Dzieci – dla nich wszystko!

Posted

[quote name='dbsst']perspektywy to dopiero pogadamy :mad: i pamiętaj to dopiero 28tc

potem się tyje wolniej i w ogólnym rozrachunku najmniej :p
Podobno :roll::roll::cool1::diabloti:

[quote name='dbsst']
znalazłam coś extra do pokoju Jacha tylko jakbyście były tak miłe i się troszkę dorzuciły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Eero Aarnio – Tipi | Dzieci – dla nich wszystko!

nie zapomnij, że Tadzio nie może mieć gorzej, mniej i inaczej, więc zamów od razu x 2 :p:p:p

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:to ze złota jest że tak tanio????? jak mi zostanie jakiś grosik po tym jak sto razy pomaluję ściany to się dorzucę

myślę, że złota myśl jest zawarta w słowach projektanta “COŚ, na czym się siedzi niekoniecznie musi być krzesłem…” i pewnie to jest warte tej ceny a ptak to gratis :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']potem się tyje wolniej i w ogólnym rozrachunku najmniej :p
Podobno :roll::roll::cool1::diabloti:

nie zapomnij, że Tadzio nie może mieć gorzej, mniej i inaczej, więc zamów od razu x 2 :p:p:p
jakoś w wolniejsze napulchanie nie jestem w stanie uwierzyć :placz:
dobrze zamówię i dla was :loveu:

jest 6:37 nie śpię od 3:30 mam za sobą dwa seriale na comedy central - bosz błogosław ten program.
spacer z psem w piżamie i kurtce - bo kto chodzi nad ranem po ulicy.
śniadanie
sprzątniętą kuchnie
teraz szukam przepisu na likier kawowy dla TZa bo sobie zamówił
i piję herbatkę

REWELACJA :angryy:

witam w takim razie wszystkich nocnych marków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam Cię w dzień mła sis :)
(choć nie powiem że dobrze spałam:shake: mój mały Zgredek-ten dresowiec:diabloti:
strasznie rozrabiał tej nocy, nie mógł zasnąć:p)

Pewno teraz to Ty śpisz:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Witam Cię w dzień mła sis :)
(choć nie powiem że dobrze spałam:shake: mój mały Zgredek-ten dresowiec:diabloti:
strasznie rozrabiał tej nocy, nie mógł zasnąć:p)

Pewno teraz to Ty śpisz:diabloti::diabloti::diabloti:

kurde nie śpie i jestem zła :diabloti:
ale odrazu mi lepiej, że nie tylko ja miałam cięzką noc :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']kurde nie śpie i jestem zła :diabloti:
ale odrazu mi lepiej, że nie tylko ja miałam cięzką noc :diabloti:

Było ciężko... spać z wszystkimi psimi zabawkami, aportami i pluszakami-WSZYSTKO to w nocy mój mały pies zwany bokser terierem zniósł do łóżka:cool1:. Nie wiem dokładnie o co mu chodziło:roll: w ciąży nie jest:evil_lol:
, ale jak któryś raz z kolei wyrzuciłam zabaweczki i powiedziałam nie wolno!, to przeniósł się ze wszystkim do Bonka:diabloti:, więc Bonita też nie pospała:evil_lol:.

Posted

[quote name='malawaszka']cześć śpioszku :evil_lol:

wyczuwam uszczypliwość - ale pewnie nadinterpretuje lub niedoipre..cos tam :evil_lol:

[quote name='bonita']Było ciężko... spać z wszystkimi psimi zabawkami, aportami i pluszakami-WSZYSTKO to w nocy mój mały pies zwany bokser terierem zniósł do łóżka:cool1:. Nie wiem dokładnie o co mu chodziło:roll: w ciąży nie jest:evil_lol:
, ale jak któryś raz z kolei wyrzuciłam zabaweczki i powiedziałam nie wolno!, to przeniósł się ze wszystkim do Bonka:diabloti:, więc Bonita też nie pospała:evil_lol:.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: - jak Szpilka była mała też spałam ze wszystkimi jej zabawkami i często miałam jej ozor na twarzy :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
moj pies też dziś wlazł do wyrka i uwalił się na moich zdrętwiałych nogach :shake:
Potem uwaliła się na brzuchu. TZ rozwalony ona rozwalona wszyscy chrapią a ja....................udaje, że śpie a potem zaczynam myśleć o której w zasadzie zjeść śniadanie :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
a mi się zaczyna chcieć spać :diabloti:

zjadłam śniadanie .. lampkę odpaliłam - mniam , nie ma to jak świeże światło :cooldevi:

to przetworzone światło nie jest zdrowe :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
to przetworzone światło nie jest zdrowe :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co Ty tam wiesz o zdrowym odżywianiu , pożeraczu schabowych :obrazic:

:diabloti: