Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem ciekawa ile taka klasa 'kynologiczna' byłaby warta, jakich szkoleniowców zatrudni szkoła, jakich metod będą uczniów uczyli i jakie będą przedmioty z dziedziny kynologii. I czy reszta przedmiotów będzie na przyzwoitym poziomie... Może ktoś ma jakiś link do informacji?

Oczywiście wszystko tak czysto teoretycznie, w tym roku zdaję maturę :wink:

Posted

patrząc na przedmioty, może uda się stworzyć taką "wykluwalnię" przyszłych weterynarzy z Olsztyna :)

posty skaczą :roll: ...ja tam czekam na tych fachowców :multi:

Posted

Wiem tylko tyle co z gazety.Piszą,że uczniowie będzą się uczyć genetyki,anatomii,nieco weterynarii,biologi i chemii(rozszerzone) oraz zagadnień związanych z hodowlą zwierząt.Nawiązali współpracę z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu i
SG jak pisałam wcześniej.
Co się z tego wykluje to zobaczymy ale postep jest:)

Posted

[quote name='lilkie']Wiem tylko tyle co z gazety.Piszą,że uczniowie będzą się uczyć genetyki,anatomii,nieco weterynarii,biologi i chemii(rozszerzone) oraz zagadnień związanych z hodowlą zwierząt.Nawiązali współpracę z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu i
SG jak pisałam wcześniej.
Co się z tego wykluje to zobaczymy ale postep jest:)[/quote]

To coś chyba pod technika weterynarii podchodzi nie ?
Tylko rok krócej i bez zawodu się kończy ;)

Posted

[quote name='Betbet']no nieeee mi już ani liceum ani studia nie po drodze...aaaaaaaaaaaaa:( ;)[/quote]
To przed Tobą i mną jeszcze Uniwersytet Trzeciego Wieku.Głowa do góry :cool3::razz:

Posted

Ale super! Też chce... Niech wprowadzają do Rzeszowa (i studia).
Jakby u mnie cos takiego było, to bym nie miała problemu z wyborem (jestem w 2 gim.)
Też chce :placz:

Posted

[quote name='xax']To przed Tobą i mną jeszcze Uniwersytet Trzeciego Wieku.Głowa do góry :cool3::razz:[/quote]
Przede mną też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja wam powiem, że nie ma się co tak podniecać, bo szczerze mówiąc oddaję w wieeelką wątpliwość poziom nauczania tej klasy, oraz fachowość wiedzy i jej poprawność merytoryczną ;)