**Villemo** Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dziś przeczytałam w gazecie.Szkoła w Lubaniu.Fajnie:)Dzieciaki beda sie uczyć min tresury.Straż graniczna udostępnia ośrodek i swoje psy. :lol: Quote
bonusowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ale super!!! :loveu: Czemu tego nie wymyślili jak ja chodziłam do LO? No cóż, może jak moje dzieci będą nastolatkami będzie takich klas więcej... :cool3: Quote
AngelikaXD Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A ja jeszcze rok i będe wybierać liceum :eviltong: Quote
AngelikaXD Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Z okolic Lublina. Tylko niewiem gdzie ten Lubań jest :oops: Quote
diabelkowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ja chce z powrotem do 1 liceum!!! powinni tera z wymyslecc studia o profilu kynologicznym najlepiej na terenie katowic:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='diabelkowa']ja chce z powrotem do 1 liceum!!! powinni tera z wymyslecc studia o profilu kynologicznym najlepiej na terenie katowic:evil_lol:[/quote] Się podpisuję :evil_lol: Quote
**Villemo** Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Posty skaczą:angryy: Lubań jest w dolnośląskim. Quote
Jade_Natalia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Szkoda, że tak daleko:roll:. Akurat teraz kończę gimnazjum;) Quote
Betbet Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 no nieeee mi już ani liceum ani studia nie po drodze...aaaaaaaaaaaaa:( ;) Quote
Dynamique Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Osz kurcze rezygnuje z profilu włoskiego i za te dwa lata jak będzie coś takiego w Szczecinie powybijam chętnych i się wkupie :lol: Quote
Bzikowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jestem ciekawa ile taka klasa 'kynologiczna' byłaby warta, jakich szkoleniowców zatrudni szkoła, jakich metod będą uczniów uczyli i jakie będą przedmioty z dziedziny kynologii. I czy reszta przedmiotów będzie na przyzwoitym poziomie... Może ktoś ma jakiś link do informacji? Oczywiście wszystko tak czysto teoretycznie, w tym roku zdaję maturę :wink: Quote
Dynamique Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Tak jak mówi Bzikowa... co z resztą przedmiotów ? :cool3: Quote
owca Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 patrząc na przedmioty, może uda się stworzyć taką "wykluwalnię" przyszłych weterynarzy z Olsztyna :) posty skaczą :roll: ...ja tam czekam na tych fachowców :multi: Quote
**Villemo** Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Wiem tylko tyle co z gazety.Piszą,że uczniowie będzą się uczyć genetyki,anatomii,nieco weterynarii,biologi i chemii(rozszerzone) oraz zagadnień związanych z hodowlą zwierząt.Nawiązali współpracę z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu i SG jak pisałam wcześniej. Co się z tego wykluje to zobaczymy ale postep jest:) Quote
**Villemo** Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Aha i jeszcze tresura ma być.Ale na jakim poziomie i jacy wykładowcy to nie wiem:shake: Quote
Iza. Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='lilkie']Wiem tylko tyle co z gazety.Piszą,że uczniowie będzą się uczyć genetyki,anatomii,nieco weterynarii,biologi i chemii(rozszerzone) oraz zagadnień związanych z hodowlą zwierząt.Nawiązali współpracę z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu i SG jak pisałam wcześniej. Co się z tego wykluje to zobaczymy ale postep jest:)[/quote] To coś chyba pod technika weterynarii podchodzi nie ? Tylko rok krócej i bez zawodu się kończy ;) Quote
Obama Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Betbet']no nieeee mi już ani liceum ani studia nie po drodze...aaaaaaaaaaaaa:( ;)[/quote] To przed Tobą i mną jeszcze Uniwersytet Trzeciego Wieku.Głowa do góry :cool3::razz: Quote
evel Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 W Lublinie by mogli na coś takiego wpaść, mają UP pod nosem... Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jestem jak nabardziej za studiami kynologicznymi... nawet Katowice mi pasują :diabloti: Quote
Natussiaa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wie ktoś może gdzie się dowiedziec więcej na ten temat? ;) Quote
Kisses Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ale super! Też chce... Niech wprowadzają do Rzeszowa (i studia). Jakby u mnie cos takiego było, to bym nie miała problemu z wyborem (jestem w 2 gim.) Też chce :placz: Quote
**Villemo** Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Czytałam o tym w Gazecie Wrocławskiej.Może mają jakąś stronkę Quote
ewab Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='xax']To przed Tobą i mną jeszcze Uniwersytet Trzeciego Wieku.Głowa do góry :cool3::razz:[/quote] Przede mną też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saint Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A ja wam powiem, że nie ma się co tak podniecać, bo szczerze mówiąc oddaję w wieeelką wątpliwość poziom nauczania tej klasy, oraz fachowość wiedzy i jej poprawność merytoryczną ;) Quote
Recommended Posts