Astro&Marta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bydgoszcz potwierdza chęć spania na hali (mimo iż na zawody jeszcze nie zgłoszona) ;) Quote
Aussie Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Szukam kogoś chętnego do spania w hotelu Kujawy Hotel Kujawy - Wloclawek ze mną w dwójce. Niestety liczą też 20 zł za psa, ale ja się absolutnie nie piszę na spanie na hali a wspóltowarzyszka się wycofała. Quote
zakla Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dopiszcie mnie prosze do chetnych do spania na hali:cool3: Quote
belgunia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Nocleg na hali nie będzie droższy niż 20 za psa z ludkiem łącznie za dobę. (przepraszam Cię Ludek:):) Nie ma zgloszeń i nie ma zapisów. Kto chętny zostaje na miejscu i szuka spokojnego kącika. Jeśli komuś potrzebny namiocik do spania, mamy kilka klubowych, będzie większy spokój. Pożyczymy! Mam do Was pytanie, czy w sobotę chcielibyśmy wszyscy Lub prawie wszyscy dodatkowy jumping FULL OPEN (zerówki i openy) charytatywny bieg - cel pomoc dziecku - wyjazd na Zieloną Szkołę? Oczywiście po zawodach! Dla zwycięzców nagródki będą! :) Jeśli sędzia będzie zmęczony ja ustawię i posędziuję. Dorota Quote
ewelinabuck Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 nie jedziemyyyyyyyyyyyyyy:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:nie starczy funduszy juz na skladke w zk za ten rok:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
BooBC Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Takie pytanie ... za nocleg płacimy 20 zł czy 2 x 20 zł ... bo za dobę niewiele mi mówi ... :oops:. zależy od kiedy tą dobę liczyć. Quote
Cerber Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 belgunia napisał(a): Mam do Was pytanie, czy w sobotę chcielibyśmy wszyscy Lub prawie wszyscy dodatkowy jumping FULL OPEN (zerówki i openy) charytatywny bieg - cel pomoc dziecku - wyjazd na Zieloną Szkołę? Oczywiście po zawodach! Dla zwycięzców nagródki będą! :) Jeśli sędzia będzie zmęczony ja ustawię i posędziuję. Dorota Ja jestem jak najbardziej ZA!! :) Quote
michal_unga Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 belgunia napisał(a):Mam do Was pytanie, czy w sobotę chcielibyśmy wszyscy Lub prawie wszyscy dodatkowy jumping FULL OPEN (zerówki i openy) charytatywny bieg - cel pomoc dziecku - wyjazd na Zieloną Szkołę? Oczywiście po zawodach! Dla zwycięzców nagródki będą! :) Jeśli sędzia będzie zmęczony ja ustawię i posędziuję. Dorota Jesteśmy za Quote
Sajko Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 to ja może swoje nieśmiało- chętnie pomogę komuś pozbierać trochę pieniążków, ale nie chcę wystawiać swoich psów do 4tego biegu jednego dnia. Może oprócz biegu dla chętnych też np. przygotować domowe ciasta czy coś w tym stylu i sprzedawać za kilka złotych? Kanapkę ze smalcem za 2zł czy kawałek ciasta za pare chętnie kupię i w ten sposów pomogę:razz: Quote
Magda i Saga Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Myśle, że do biegania będzie duzo chętnych. Zwykle jest masa. ja z Cu bardzi chętnie tym bardziej, że to dopiero 3 bieg dla nas będzie, a co do reszty to zobaczę, jeśli zdecyduje sie wystawić Oxę, to z pewnościa nie będzie biegła 4-go biegu Quote
belgunia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Nie ma obowiązku biegać naddodatkowy bieg, ale każda inicjatywa bardzo się przyda! Fajny pomysł z kromkami ze smalczykiem A ja możę zrobie jeszcze wersję dla nie jądzych smalcu? :) Pozdrawiam Dorota Quote
BooBC Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jeszcze raz ponowie swoje pytanie co do noclegu :) ... 20 zł czy 40 zł będzie, bo w sumie to są dwa dni, ale jedna noc, więc nie wiem ;) . A i zapytam jak jest z tą składką ? Bo ja na razie nie mam po co jechać do Szczecina, żeby mi podbili i ewentualnie zapłacę im na konto, więc pieczątki nie będę miała. Tak po za tym zawsze płaciłam w czerwcu, a przed czerwcem na wystawy się jeździło ;oo . Napiszcie czy to jest aż tak dokładnie sprawdzane, bo przecież składkę i tak i tak trzeba opłacić, ale po co zwalać to wszystko na jeden termin z zawodami. Quote
Mokka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 palma napisał(a): Napiszcie czy to jest aż tak dokładnie sprawdzane, bo przecież składkę i tak i tak trzeba opłacić, ale po co zwalać to wszystko na jeden termin z zawodami. W regulaminie jest wyraźnie napisane, że zawodnik startujący w zawodach musi mieć opłaconą składkę. Może być nieprzyjemne zdziwienie, gdyby nie dopuszczono kogoś do zawodów z tego powodu. A kasa pieniędzy nie zwraca :evil_lol:. Jeden termin z zawodami? Przecież zawody są pod koniec marca, od początku roku są prawie 3 miesiące na opłacenie składki. Jeżeli zrobisz przelew, to możesz pokazać potwierdzenie wykonanej operacji, a przy najbliższej bytności w oddziale podbijesz legitymację i książeczkę pracy. Quote
Olynda Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 My też najprawdopodobniej się skusimy na debiucik :evil_lol: Quote
Cerber Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 belgunia napisał(a): A ja możę zrobie jeszcze wersję dla nie jądzych smalcu? :) Pozdrawiam Dorota też jestem bardzo za!:thumbs::biggrina: Quote
belgunia Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Do Palmy oraz innycn zainteresowanych noclegiem na hali, cena noclegu 15 za nockę (dla Palmy info doba to nocka :) Poza tym, na zawodach będziemy sprawdzali potwierdzenia wpłaty za składki członkowskie ZKwP - obowiązuje potwierdzenie wpłaty składki za dany rok kalendarzowy w książeczce startowej agility. ... oraz oczywiście dowody wpłaty za zawody, chyba, że ktoś nam podesle to wczesniej na [email protected] Pozdrawiam :) Quote
Marysia_i_gończy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 belgunia napisał(a):Poza tym, na zawodach będziemy sprawdzali potwierdzenia wpłaty za składki członkowskie ZKwP - obowiązuje potwierdzenie wpłaty składki za dany rok kalendarzowy w książeczce startowej agility. Hej! A nie może być dowód wpłaty? Ja składkę zapłaciłam, ale wizyta w Związku po pieczątkę jest mi stanowczo nie na rękę... Quote
ewka i haker Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 i my zgloszeni juz jeszcze tylko zrobic przelew co do dodatkowych biegow 0 w sobote my chetni:lol: Quote
Recommended Posts