Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nocleg na hali nie będzie droższy niż 20 za psa z ludkiem łącznie za dobę. (przepraszam Cię Ludek:):)
Nie ma zgloszeń i nie ma zapisów. Kto chętny zostaje na miejscu i szuka spokojnego kącika. Jeśli komuś potrzebny namiocik do spania, mamy kilka klubowych, będzie większy spokój. Pożyczymy!

Mam do Was pytanie, czy w sobotę chcielibyśmy wszyscy Lub prawie wszyscy dodatkowy jumping FULL OPEN (zerówki i openy) charytatywny bieg - cel pomoc dziecku - wyjazd na Zieloną Szkołę?

Oczywiście po zawodach! Dla zwycięzców nagródki będą!
:)

Jeśli sędzia będzie zmęczony ja ustawię i posędziuję.

Dorota

Posted

belgunia napisał(a):

Mam do Was pytanie, czy w sobotę chcielibyśmy wszyscy Lub prawie wszyscy dodatkowy jumping FULL OPEN (zerówki i openy) charytatywny bieg - cel pomoc dziecku - wyjazd na Zieloną Szkołę?

Dorota

Ja jestem jak najbardziej ZA!! :)

Posted

belgunia napisał(a):

Dorota

Jesteśmy za

Posted

to ja może swoje nieśmiało- chętnie pomogę komuś pozbierać trochę pieniążków, ale nie chcę wystawiać swoich psów do 4tego biegu jednego dnia. Może oprócz biegu dla chętnych też np. przygotować domowe ciasta czy coś w tym stylu i sprzedawać za kilka złotych? Kanapkę ze smalcem za 2zł czy kawałek ciasta za pare chętnie kupię i w ten sposów pomogę:razz:

Posted

Myśle, że do biegania będzie duzo chętnych. Zwykle jest masa. ja z Cu bardzi chętnie tym bardziej, że to dopiero 3 bieg dla nas będzie, a co do reszty to zobaczę, jeśli zdecyduje sie wystawić Oxę, to z pewnościa nie będzie biegła 4-go biegu

Posted

Nie ma obowiązku biegać naddodatkowy bieg, ale każda inicjatywa bardzo się przyda!
Fajny pomysł z kromkami ze smalczykiem
A ja możę zrobie jeszcze wersję dla nie jądzych smalcu?

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Jeszcze raz ponowie swoje pytanie co do noclegu :) ... 20 zł czy 40 zł będzie, bo w sumie to są dwa dni, ale jedna noc, więc nie wiem ;) .

A i zapytam jak jest z tą składką ? Bo ja na razie nie mam po co jechać do Szczecina, żeby mi podbili i ewentualnie zapłacę im na konto, więc pieczątki nie będę miała. Tak po za tym zawsze płaciłam w czerwcu, a przed czerwcem na wystawy się jeździło ;oo . Napiszcie czy to jest aż tak dokładnie sprawdzane, bo przecież składkę i tak i tak trzeba opłacić, ale po co zwalać to wszystko na jeden termin z zawodami.

Posted

palma napisał(a):
Napiszcie czy to jest aż tak dokładnie sprawdzane, bo przecież składkę i tak i tak trzeba opłacić, ale po co zwalać to wszystko na jeden termin z zawodami.

W regulaminie jest wyraźnie napisane, że zawodnik startujący w zawodach musi mieć opłaconą składkę. Może być nieprzyjemne zdziwienie, gdyby nie dopuszczono kogoś do zawodów z tego powodu. A kasa pieniędzy nie zwraca :evil_lol:.
Jeden termin z zawodami? Przecież zawody są pod koniec marca, od początku roku są prawie 3 miesiące na opłacenie składki.
Jeżeli zrobisz przelew, to możesz pokazać potwierdzenie wykonanej operacji, a przy najbliższej bytności w oddziale podbijesz legitymację i książeczkę pracy.

Posted

Do Palmy oraz innycn zainteresowanych noclegiem na hali, cena noclegu 15 za nockę (dla Palmy info doba to nocka :)

Poza tym, na zawodach będziemy sprawdzali potwierdzenia wpłaty za składki członkowskie ZKwP - obowiązuje potwierdzenie wpłaty składki za dany rok kalendarzowy w książeczce startowej agility.
...
oraz oczywiście dowody wpłaty za zawody, chyba, że ktoś nam podesle to wczesniej na [email protected]

Pozdrawiam

Posted

belgunia napisał(a):
Poza tym, na zawodach będziemy sprawdzali potwierdzenia wpłaty za składki członkowskie ZKwP - obowiązuje potwierdzenie wpłaty składki za dany rok kalendarzowy w książeczce startowej agility.

Hej! A nie może być dowód wpłaty? Ja składkę zapłaciłam, ale wizyta w Związku po pieczątkę jest mi stanowczo nie na rękę...